|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Taka ciekawostka, jakby kogoś jeszcze ta "reprezentacja" interesowała:
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Sp...l?ticaid=1f163 "Wedle obowiązującej ustawy, wszystkie pojedynki piłkarskiej reprezentacji Polski muszą być transmitowane w ogólnodostępnych kanałach. Ustawa ta jednak nie dotyczy systemu pay-per-view." To co, płacimy? ![]() ![]() ![]() ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
TVP to dla mnie wielka kpina, dla nich jakby reprezentacja przegrała z Mołdawią to pieprzyli by w studiu że forma nie ta, brak zgrania etc. Polsat przynajmniej ma ekspertów na poziomie.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na wykupienie praw do transmisji ze spotkań reprezentacji publiczna nie ma kasy, ale żeby Lisowi płacić za każdy odcinek po 100 tysięcy złotych już tak?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3 wolne miejsca w samochodzie(trasa Kraków-Wrocław) na mecz Polska - Mołdawia ! Zainteresowanych prosze o kontakt mailowy : [email protected]
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/reprezentacj...mmentsZoneList
Płacić 20 PLN w PPV za oglądnie tego dziadostwa ![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
20,00 zł - dobry żart. Nad 2,00 zł bym się zastanawiał, tak samo jak nad 5,00 zł na mecz z Anglią. Nie brakuje mi dzięki Bogu do pierwszego, płacę za karnet na Wiśle co też jest swojego rodzaju ekscentryczne. Ale Wisłą to mój klub od 20 lat, a tamci.... ?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Walki Adamek vs Kliczko też miał nikt nie kupować, a było ponad 300 tys. nabywców. Pewnie i na ten mecz znajdzie się podobna ilość ludzi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Walki Adamka miał nikt nie kupować? Co drugi znajomy co pytalem to mówił ze sie zastanawia. Mysle że teraz liczba bedize z 5-10 razy mniejsza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]() Może to dla nich być bolesne, gdy zobaczą ile luda to w ogóle interesuje taki sport niszowy
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 05.09.2012 o godz. 22:39.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Odnosnie reprezentacji :
Nazywa się Parol. Patryk Parol. Ma zaledwie 16 lat, a już robi furorę w Italii! Obecnie reprezentuje barwy Chievo Werona, ale już biją się o niego Juventus Turyn i AC Milan. Parol na Parola zagięli także trenerzy młodzieżowej reprezentacji Włoch, którzy już przesłali mu powołanie. Patryk Parol to wychowanek UKS Baszta. Od sześciu lat mieszka w Italii i posiada zarówno polski, jak i włoski paszport. Jest zawodnikiem Chievo Werona i… błyszczy. Włosi nazywają go "talento Polacco". O Parola biją się już wielkie kluby, na czele z Juventusem Turyn i AC Milan. 16-latek otrzymał nawet powołanie do reprezentacji Włoch U-17, ale je odrzucił. Poinformował, że czuje się stuprocentowym Polakiem. - Niedawno dostałem taki sygnał i warto się temu chłopakowi przyjrzeć. To podobno naprawdę wielki talent - zdradził Futbolnews.pl Władysław Żmuda, były reprezentant Polski, a obecnie trener kadry U-20. Zadzwoniliśmy do Roberta Wójcika, szkoleniowca reprezentacji U-17. - Nie słyszałem o tym chłopaku. A mam dobrą pamięć do nazwisk, więc na pewno go nie widziałem, ani nie powoływałem. Muszę porozmawiać z trenerem Żmudą, może dowiem się więcej - odparł Wójcik. Wydaje się, że PZPN powinien się zdolnym 16-latkiem zainteresować. Zanim drugą ofertę złożą Włosi. Za co oni biora pieniadze? ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Przyznanie się do wywalenia w błoto 2 dych powinno skutkować banem dosłownie
PZPN pluje ludziom w twarz, nie dość że ustawa zobowiązuje do pokazywania meczy drużyny narodowej (jakakolwiek by ona nie była) to jeszcze wsadzają pompę do kieszeni. Chyba kogoś zdrowo popier..... :/ ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bardzo fajne statystyki - z tych 3% to pewnie ekstazy w PZPN-ie dostaną
![]() http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
W końcu ludzie mają jakąkolwiek okazję, by pokazać, że to, co dzieje się w reprezentacji,nie podoba im się. Nie płacić! Niech śpią w tanich hostelach albo przyczepach kempingowych. Może panom piłkarzom da to do myślenia.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Płaczynski jeszcze na kolanach przyjdzie żeby od nego odkupili te prawa. Tylko może pół tego dostanie co wcześniej dawało TVP, jak nie mniej .Straci podejrzewam niesamowicie.
Ostatnio edytowane przez tofik : 06.09.2012 o godz. 11:09.
![]()
.
. |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
A na SopCascie można obejrzeć mecz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja oczywiście tego gówna nie wykupię, ale.... Jeszcze parę miesięcy temu bojkot tej pseudodrużyny mógł wynikać tylko z frustracji, trzeba było im kibicować, nie można było złego słowa powiedzieć, narzekanie było jak pierdnięcie przy stole.
Minęło parę miesięcy i teraz wszyscy chcą bojkotu. Nawet najmądrzejsi z mądrych przejrzeli na oczy? ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Ostrożniej z wyciąganiem wniosków i szukaniem winnych, bo patrząc na to, jak co chwilę TVP się kompromituje, to wina Sportfive wcale nie jest taka oczywista. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
TVP sama nadmuchiwała balonik, jaka to nasz reprezentacja jest dobra w czasie euro. Balonik pękł z mocnym pier*olnięciem i się okazało że są w czarnej dup*e. Bo raz że sami opakowali ten produkt tak by jego wartość wzrosła, a dwa nawet nie pomyśleli jakie bedą tego skutki w przyszłości. Wina w głównej mierze po stronie publicznej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy oglądaliście program LabolatoriumPro na C+. Analizowali tam występ PZPN-u na Euro. Powiem Wam,że w zwolnionym tempie widać co to za makabra była. Gra obronna, coś takiego nie występowało, podpbnie jak rozegranie. Do tego gigantyczne odstepy między formacjami. Program polecam jak mało który, bo pokazane jest tam jasno na białym jak najważniejszą imprezę w tym stuleciu s.......ono dając ją Smudzie. Ta drużyna nie prezentowała kompletnie nic. Zero. Smuda dla mnie był gorzej niż marnym trenerm ale to co widziałem powoduje, że myślenie o nim w kategoriach marny tylko mu schlebia.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 06.09.2012 o godz. 14:03.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Może te stawki nie były wygórowane pięć lat temu, a teraz już się zwyczajnie nie opłacają? Przy czym zaznaczam, że sam nie obejrzałbym pewnie tego meczu nawet za darmo. Odkąd Smuda zrobił z Reprezentacji Legię cudzoziemską, odkąd próbowano handlować orzełkiem - mam ich w głębokim poważaniu. Mogę oglądać piłkarzy ręcznych lub siatkarzy, nawet koszykarzy - w przypływie desperacji. Kopaczy mam gdzieś...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.09.2012 o godz. 11:43.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
W telewizji rolniczej co najwyżej ten mecz powinien lecieć a panowie piłkarze powinni sobie zapracować by mieć przywilej pokazywania ich w tvp.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
śmieszny przywilej dla polskiej kopanej.
Dlaczego w TVP nie pokazuje się jako dobro narodowe wystepów reprezentacji ręcznej, siatkarzy, koszkarzy...? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
bo kosz, reczna i siatkówka to sporty dla januszy
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od koszykówki to się odstosunkuj
, przynajmniej awansowali do ME zaliczając serie zwycięstw na wyjeździe. Przynajmniej , powtórzenie specjalne, jakoś się sprężyli a nie olali sprawę do końca. A tak swoją drogą,Janusze to nie lubią żadnego sportu, mam takie wrażenie. Oni nic nie lubią. Pojawiają się na meczach jakiegokolwiek sportu sporadycznie, bo coś się dzieje, wypada być. Zapewne nie rozumiejąc co to jest rzut za trzy , albo spalony. Nawet dowiedzieć się tego nie chcą. Do Empiku poczytać o tym nie pójdą, bo zazwyczaj Janusze nie czytają. Tak samo jak nie chodzą do teatru czy kina. Oni mają swoje mecze i dyscyplinę, gdy walący ich w dupsko grają z miernotami pióra, wykonującymi niegdysiejszy zawód dziennikarza. Taa to wtedy jest radość i trybuny pełne. Przerażające jest to iż ci ludzie stanowią większość tego kraju i to oni dokonują wyborów, wszelakich. W swojej masie, głupawej, są obiektem uwielbienia tzw polityków, którzy też z tej masy pochodzą. Oni grają w tej samej drużynie, ale są dla siebie wilkiem. Ale nie dlatego, że Janusz w....ia się, że Dymający go oszukuje nic nie robiąc za kasę Janusza. Nie, podejrzewam aby jakiś Janusz dostrzegał ta zależność. Nie, Janusz nie lubi Dymającego dlatego, że nie jest na jego miejscu, czyli Dymającego. On w....iony chodzi na to całe życie. Sport jest dla ludzi potrzebujących wrażeń, jakiś emocji. Janusze tego nie potrzebują,tak więc wielkim nieporozumieniem jest pisanie iż jest jakiś sport dla Januszy. Dla Janusza to jest Biedrona. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|