The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2012, 13:45
Wizard napisał(a):Wyświetl post
Z Traore jest prosta sprawa. Osobiście uważam, że jest jedynym piłkarzem w Lechii, który potrafi grać ponad przeciętność naszej ligi, lecz:

1. Musi mieć ochotę do gry (coś jak Kalu Uche swego czasu - jak mu się chciało to był wspaniały, jak nie - w najlepszym razie nic nie wnosił do zespołu). Widać afrykańską mentalność.

2. Musi mieć odpowiednich kolegów w drużynie do grania. Pod względem technicznym bije na głowę każdego w Lechii, reszta za nim po prostu nie nadąża. Nie dziwię się, że Traore się czasami irytuje - on po prostu nie ma z kim grać. Nie ma z kim rozegrać klepy, nie ma do kogo zagrać by ten nie stracił szybko piłki. W takich warunkach gra się trudniej, aniżeli miałby poklepać z Ilievem czy Meliksonem.

3. Moim zdaniem Traore sprawia wrażenie nieodpowiedzialnego, nie wiem czy poradziłby sobie psychicznie gdyby mu przyszło grać w czołowym klubie ligi. Umiejętności czysto piłkarskie ma, ale nie wiem czy predyspozycje psychiczne. Może stąd się biorą te wahania formy.
Ja mysle, ze grajac w lepszym klubie by sie sprawdzil, technicznie zaawansowany, tylko, ze w tej Lechii musi grac sam ze soba, i stad sie tez troche tej nieodpowiedzialnosci bierze u niego, bo jak facet zapieprza od 16 do 16, musi sam sobie pilke odebrac, sam pociagnac akcje, to moze troche pary brakowac, gdyby Iliev mial tak forsowac tempo jak on wczoraj, to by padl po pol godzinie, gosc jest za darmo a w Lechii nie zarabia duzo, takiego pilkarza Wisle potrzeba.Jakie zreszta predyspozycje psychiczne maja Gargugla czy Kirm nie trafiajac z kilku metrow?Gosc jest lepszy niz ci dawaj razem.Dla mnie jest wporzadku, bo np Saidi byl glupkowaty na boisku, on ma wiecej inteligencji o wiele.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 28.08.2012 o godz. 13:50.
Odpowiedz cytując
-ja123-
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.08.2012, 15:23
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Lubański i Gorgoń grali w klubach śląskich a jak widać chyba nie wiesz, ze w tych czasach górników nie brano do wojska. Poszukaj sobie w historii z lat np. 70 tych nazwisk piłkarzy, których ściągnięto na Łazienkowską i co znaczyli wtedy w lidze. Dowiedz się jak traktowano piłkarzy innych klubów, którzy nie chceli iść do Warszawy np. Wijas (karna kompania w wojsku). A Okońskiego, który chciał wrócić do Poznania po odbyciu służby wojskowej straszono prokuratorem. Kluby śląskie miały ogromną kasę w tamtych czasach i casus, że górnicy nie szli do wojska tylko odrabiali służbę wojskową w kopalni, to resztę sobie dopowiedz. Legia kosiła z zawodników resztę Polski. Natomiast poza lobby śląskim nie było wśród czynników politycznych ciśnienia na Górnik tylko na Legię. To co wyprawiał też komentator TVP Ciszewski (a komentował chyba wtedy wszystko) nie pozostawiało złudzeń kto ma wygrać i kto bedzie z tego zadowolony. To nie obecne czasy, którym i tak daleko do obiektywizmu na wizji. PZPN to tak jak pisałem prawie sami byli działacze Legii lub ich koledzy.
Pomimo tego Legia praktycznie nie osiągneła niczego bo było tam jedno wielkie chlanie i tumiwisizm. Świetni piłkarze z innych klubów marnowali tam swoje kariery nie wracajac do dawnej dyspozycji. Nawet mówiło się : "Nie idź do Legii bo tylko sie tam zmarnujesz". Czy chcesz czy nie Legia była wtedy pieszczochem tamtego systemu, Górnik też ale w innym, finansowym wymiarze.
A Stal Mielec? Przecież Lato czy Szarmach już się wyróżniali jako juniorzy, dlaczego potężne wojsko ich nie wzięło? A wspomniany Iwan? A Boniek? Rzeczywiście wyciągali najlepszych? Taki Deyna przyszedł do Legii, bo w ŁKS było 3 zawodników w wieku poborowym i ŁKS wybronił dwóch pozostałych a Deynę, którego uważał za mniej zdolnego (w ŁKS zagrał 1 mecz w lidze) oddał. Legia miała takich świetnych skautów, czy nie zależało im na najlepszych? Czy może bała się protektora ŁKS?
Zresztą to jest dyskusyjne, co jest gorsze, straszenie prokuratorem jak w przypadku Okońskiego, czy straszenie zwolnieniem z pracy i wilczym biletem na Śląsku ojca Lubańskiego, który był prezesem w Gliwicach przez działaczy Górnika. Okoński skończył bez prokuratora, Lubański się złamał.

Zgodnie z twoją sugestią przejrzałem biogramy piłkarzy, którzy do Legii przyszli w latach 70-tych. Około 70 nazwisk. Po wyeliminowaniu tych, którzy przyszli z 3 ligi lub niższej, najczęściej z Mazowsza, tych ze Śląska i Zawiszy (w ramach jednego resortu) i tych, których kariera w Legii to poniżej 5 spotkań - zostało mi jedenastu, z których znani są Smolarek i Janas z Widzewa i Kusto od was. Pozostałych ośmiu to albo zaczęło grać dopiero w Legii, albo łącznie zagrała kilka meczów ponad te 5. Nie wiem czy poza Smolarkiem któregoś z nich przymusem wzięto z poboru.
Wiem, że trochę inaczej było chociażby w latach 50-tych, ale później to nie było tak, że Legia brała kogo chciała.
edit. Sprawdziłem, Kusto sam chciał do Legii, robić karierę w wojsku. Janas podobnie. Jedynym znanym i utalentowanym zawodnikiem z klubów I i II ligi który przeszedł w latach 70-tych do Legii przymusowo w ramach poboru był Smolarek. Zagrał w barwach Legii łącznie 18 spotkań.

killzone napisał(a):
Ze strony Legii to był cały fortel wymyslony. Legia tylko Deyne chciala z ŁKSu, wiec wykorzystala fakt ze w ŁKSie wtedy gralo 3 poborowych. Deyna + 2 jakis no-namów. Wiec skrupulatnie wysłała trzy "zaproszenia" do ZSW dla w/w. Oczywiscie ŁKS byl w....iony ze nagle musi "oddac" trzech. ŁKS poprosil, zeby wziac tylko jednego a wtedy władze Legii "poszły na reke" ŁKSowi i postanowily faktycznie wziac jednego z trzech. A ze wybrali Deyne... to bylo od poczatku wiadome ze tylko on z ŁKSu pojdzie do Legii
Czyli skauting wymiatał. Po I meczu w I lidze i kilku występach w reprezentacji juniorów nieźle go ocenili. BTW podobno w międzyczasie spędził noc w areszcie w Łodzi, gdzie dzielnicowy usilnie go namawiał na grę w Wisle ;p.
Ostatnio edytowane przez -ja123- : 28.08.2012 o godz. 16:36.
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 28.08.2012, 15:43
-ja123- napisał(a):Wyświetl post
Taki Deyna przyszedł do Legii, bo w ŁKS było 3 zawodników w wieku poborowym i ŁKS wybronił dwóch pozostałych a Deynę, którego uważał za mniej zdolnego (w ŁKS zagrał 1 mecz w lidze) oddał.
Przeczytaj ksiazke Szczepłka pt. "Deyna" to bedziesz wiedzial jak to wygladało

Po krotce. Ze strony Legii to był cały fortel wymyslony. Legia tylko Deyne chciala z ŁKSu, wiec wykorzystala fakt ze w ŁKSie wtedy gralo 3 poborowych. Deyna + 2 jakis no-namów. Wiec skrupulatnie wysłała trzy "zaproszenia" do ZSW dla w/w. Oczywiscie ŁKS byl w....iony ze nagle musi "oddac" trzech. ŁKS poprosil, zeby wziac tylko jednego a wtedy władze Legii "poszły na reke" ŁKSowi i postanowily faktycznie wziac jednego z trzech. A ze wybrali Deyne... to bylo od poczatku wiadome ze tylko on z ŁKSu pojdzie do Legii

Powiem tylko tyle jeszcze, ze Cieslik tez mial smigac w Legii ale hanysy go wybroniły.
Ostatnio edytowane przez killzone : 28.08.2012 o godz. 15:54.
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 28.08.2012, 20:11
Orest na wylocie.

http://www.wroclaw.sport.pl/sport-wr..._w_Slasku.html

Jeżeli zamienią na jakiegoś konkretnego zagranicznego trenera to mogą sporo zyskać. Jeżeli przyjdzie jakiś "magik" z PMSz to w Śląsku będzie dalszy regres.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 28.08.2012, 20:38
-ja123- napisał(a):Wyświetl post
A Stal Mielec? Przecież Lato czy Szarmach już się wyróżniali jako juniorzy, dlaczego potężne wojsko ich nie wzięło? A wspomniany Iwan? A Boniek? Rzeczywiście wyciągali najlepszych? ;p.
Szarmach miał epizod w Górniku , więc wojsko odrobił jako górnik. Iwan ? no chyba jaja sobie robisz ? przecież grał w klubie resortowym tylko mającym inny mundur, więc Legia nie mogła sobie tak go wziąć.
Jak widać nazwiska ograniczasz tylko do tych co teraz po latach cos tam osiągnęli i nie zdąrzyli się zmarnować w Legii. Poszukaj dokładnie innych bardzo dobrych piłkarzy np. z Pogoni Turowskiego bramkostrzelnego napastnika wtedy.
A z tymi skautami (jak ich nazwałeś) w latach np. 70 tych to już kabaret Ci skauci to łapali za słuchawkę po sprawdzeniu czy dany piłkarz nie odbył czasem służby wojskowej i jeśli nie to wysyłali mu kartę poborową do stawienia się w ...Legii. Tacy to byli skauci
Rozumiem, że próbujesz zawracać kijem Wisłę ale prawda nie jest taka jaką byś chciał aby była. Legia traktowała wtedy inne kluby z buta i brałą piłkarzy, którzy im w oko wpadli i to za darmo pod pretekstem służby wojskowej.
Odpowiedz cytując
-ja123-
Senior Member

Stary 28.08.2012, 21:24
Szarmach miał epizod w Górniku , więc wojsko odrobił jako górnik. Iwan ? no chyba jaja sobie robisz ? przecież grał w klubie resortowym tylko mającym inny mundur, więc Legia nie mogła sobie tak go wziąć.
Jak widać nazwiska ograniczasz tylko do tych co teraz po latach cos tam osiągnęli i nie zdąrzyli się zmarnować w Legii. Poszukaj dokładnie innych bardzo dobrych piłkarzy np. z Pogoni Turowskiego bramkostrzelnego napastnika wtedy.
Turowski to już lata 80-te. Przejrzałem 70-te. Mogę Ci wypisać tę jedenastkę, która mi wyszła z lat 70-tych.
Ze Stali Mielec: Załężny, Z Lecha: Szczeszak (16 meczów w Legii w trakcie 2 lat), z Motoru: Stawiszyński (8meczów w Legii), z ROW Rybnik: Sobczyński (tyle że miał 26 lat, więc chyba nie pobór), z Widzewa: Smolarek i Janas, z tym, że Janas sam chciał, z Zagłębia Wałbrzych Tadeusz Nowak, z Garbarni: Lasoń, z Polonii: Kwapisz, ze Stali Stalowa Wola: Baran i Kusto od was. Cała dekada lat 70-tych. Reszta jak pisałem z niższych niż 2 liga, z Zawiszy i Śląska, lub ci, którzy zagrali mniej niż 5 meczów. Dużo talentów?

A z tymi skautami (jak ich nazwałeś) w latach np. 70 tych to już kabaret Ci skauci to łapali za słuchawkę po sprawdzeniu czy dany piłkarz nie odbył czasem służby wojskowej i jeśli nie to wysyłali mu kartę poborową do stawienia się w ...Legii. Tacy to byli skauci
To oczywiście był żart Chodziło mi o to, że z tej trójki z Łks wybrali najmniej doświadczonego i ogranego Deynę.

Rozumiem, że próbujesz zawracać kijem Wisłę ale prawda nie jest taka jaką byś chciał aby była. Legia traktowała wtedy inne kluby z buta i brałą piłkarzy, którzy im w oko wpadli i to za darmo pod pretekstem służby wojskowej.
Ja nie zaprzeczam, że tak było, że wielu w ten sposób do Legii trafiło. Zaprzeczam, że brała "wszystkich najlepszych piłkarzy z innych klubów" i " brałą piłkarzy, którzy im w oko wpadli". A tak niektórzy dziś twierdzą. Ale nie będę już męczyć, bo niewielu to pewnie interesuje. EOT z mojej strony.
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.08.2012, 06:55
Krotka notka z historii WKS Wawel:
"Wielkie sukcesy odnosiły w tym okresie koszykarki Mistrzynie Polski w latach 1951,1952,1953, piłkarze Vice Mistrzostwie Polski z roku 1952, a także strzelcy, lekkoatleci, pływacy, gimnastyczki i gimnastycy, bokserzy i motokrosowcy. W sumie w Klubie działało 14 sekcji sportowych. W roku 1953 w wyniku kolejnej reorganizacji OWKS Kraków przestaje istnieć. Niektórzy twierdzą, że przyczyną takiej decyzji władz wojskowych w Warszawie była zbyt mocna pozycja sportowa w stosunku do Centralnego Wojskowego Klubu Sportowego Warszawa (obecnie LEGIA). W latach 1953-1957 Klub działa właśnie jako filia CWKS"
I taki mały pikuś: Robert Gadocha, przydomek "Piłat" (ur. 10 stycznia 1946 w Krakowie) – polski piłkarz, lewoskrzydłowy napastnik. Grał w Garbarni Kraków (1957–1965), następnie w Wawelu Kraków (1965–1966). Od 1967 do 1975 zawodnik Legii Warszawa.
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.08.2012, 15:50
Dobry "znajomy" z Kielc zaczyna dzialac...
http://sport.interia.pl/klub-legia-w...gii,nId,631506
PARANOJA !
HONDA - THE WAY OF LIFE
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 29.08.2012, 16:53
ziz99 napisał(a):Wyświetl post
Orest na wylocie.

http://www.wroclaw.sport.pl/sport-wr..._w_Slasku.html

Jeżeli zamienią na jakiegoś konkretnego zagranicznego trenera to mogą sporo zyskać. Jeżeli przyjdzie jakiś "magik" z PMSz to w Śląsku będzie dalszy regres.
Nie zdziwiłby mnie Dusan Radolsky..
Nie mieli kasy na podrasowanie drużyny przed el. LM, a mają po bęckach w pucharach?
Odpowiedz cytując
63624
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 29.08.2012, 18:36
Co do Oresta, prezydent miasta wrócił z urlopu i przegonił dzieci (czytaj zarząd) z lasu:

Cytat:
Rafał Dutkiewicz o spekulacjach na temat ewentualnego odsunięcia Lenczyka niechętnie się wypowiadał. - Mam wrażenie, że sprawa urosła do większej, niż jest w rzeczywistości. Nie sądzę, żeby coś się wydarzyło do końca tego tygodnia. Proszę o cierpliwość - mówił. Dodał również, że wyniki sportowe, które Śląsk odniósł w ostatnich dwóch latach bronią trenera. - Zodbyliśmy wicemistrzostwo, mistrzostwo i Superpuchar Polski. To duża sprawa dla miasta i klubu. Tego bardzo potrzebowaliśmy.

http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...-niz,id,t.html

Prawda jest taka, że o wszystkim decyduje Dutkiewicz, Patalasy i inne marionetki mogą co najwyżej mącić w mediach.
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 29.08.2012, 21:24
Właśnie wróciłem ze spotkania kibiców z zarządem Lechii.

Prezes Lechii przyznał otwarcie, że dziś Paweł Brożek definitywnie odrzucił ofertę Lechii- ale, że walczyli o niego.

Czyżby lada chwila podpisał z Wisłą, skoro akurat dziś odrzucił Lechię?
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.08.2012, 22:29
He, he.. no zobaczymy. Ale przypominając sobie ostatnie czasy wspólnego pobytu braci Brożków przy Reymonta, może dobrze żeby nie grali już w jednej drużynie? Chodziły słuchy, że nie najlepiej na drużynę wpływają..
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 29.08.2012, 23:35
"Słuchy" zaczęły chodzić dziwnym trafem zaraz przed transferem braci do Turcji... Ja tam w psucie atmosfery przez Brożków nie wierzę.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.08.2012, 08:23
Tak czy siak, obu mieć na pewno nie będziemy więc nie ma tematu
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 30.08.2012, 21:07
Jose napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze nie zweryfikowały bo jeżeli Legia awansuje do grupy LE to sezon Polski w pucharach udany. Przed sezonem 08/09 mogliśmy tylko o tym pomarzyć. Jakieś jednostki tylko grały raz na jakiś czas. A tak by był kolejny już raz ze rzędu polski klub w grupie.
No faktycznie udany
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 30.08.2012, 21:58
10 - 4 ładny bilans. Czuje, że na długie lata zakorzenimy się w tym bagienku, gdzie 4 runda jakiegokolwiek pucharu w wykonaniu polskiego zespołu będzie hitem.

A propos Lechii, powiedzcie mi co chcieli włodarze Lechii zysać pozyskując Brożka ? Jaki cel im przyświecał ?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 31.08.2012, 11:22
Wzmocnić lewą obrone, a teraz nie gra bo ma jakiś drobny uraz. Na Piasta juz będzie gotowy do gry. A tego, że Paweł nie przyjdzie to chyba raczej większość mogła się spodziewać
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 31.08.2012 o godz. 11:27.
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 31.08.2012, 11:27
To może coś na poprawę humoru:
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...korupcje_.html

Inna sprawa - nie uważam, by to była wielka kara. Stówa i trzy punkty to pikuś, bo nie przypominam sobie, by ktokolwiek dostał tak niską karę. Podbeskidzie miało bodajże - 6 pkt., Jaga - 10 pkt, plus oczywiście dużo wyższe kary finansowe. Ale to przecież "pokrzywdzona" Cracovia
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 31.08.2012, 11:54

Jakaś jednak sprawiedliwość jest na tym świecie
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 31.08.2012, 12:02
Wielka kara dla Cracovii -> -3pkt + 100.000zł

Ja juz myslalem, ze im dowalili z 50 minusowych punktów
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 31.08.2012, 12:07
Spokojnie - odwołają się to dostaną 10 więcej - tak żeby się nauczyć że się nie pyskuje jak się ma tyle za uszami
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 31.08.2012, 14:08
Onet rozszalał się z newsami:

Lenczyk opuszcza Śląsk (co było raczej jasne od dawna):

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html

Za to dnia 3 listopada 2012r. (termin wziąłem z oficjalnej; niekoniecznie musi być to ten dzień) na R22 będzie miało miejsce niesamowite wydarzenie. Kibice i piłkarze Wisły Kraków będą mieli okazję pooglądać plecy Piotra Reissa!

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 31.08.2012 o godz. 14:15.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 31.08.2012, 14:24
Transfer 40 letniego zawodnika to jest kolejny element akcji " poziom ligi podnosi się".
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 31.08.2012, 14:25
Lech zakontraktowal Reissa, najlepsze podsumowanie tego okienka transferowego w Polsce.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.08.2012, 14:43
MichaelMyers napisał(a):Wyświetl post
Lech zakontraktowal Reissa, najlepsze podsumowanie tego okienka transferowego w Polsce.
Wisła powinna jeszcze ponegocjować z Kryszałowiczem. A Legia, koniecznie Miętowego sprowadzić.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 31.08.2012, 14:53
Reiss w Lechu to przecież chłyt matetingowy

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 31.08.2012, 15:35
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Wisła powinna jeszcze ponegocjować z Kryszałowiczem. A Legia, koniecznie Miętowego sprowadzić.
Moze Marek Koniarek wroci, kraza plotki.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 31.08.2012, 17:25
Mówcie co chcecie, ale Kiełbasa byłby jeszcze królem strzelców tej śmiesznej ligi
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 31.08.2012, 18:04
Nie sądzę. Jak widziałem go ostatnio to nie wyglądał na gościa, który mógłby przebiec kilometr. Gimnazjaliści zabiegaliby go na łące.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 31.08.2012, 18:19
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Reiss w Lechu to przecież chłyt matetingowy
To jedna możliwość.

Druga możliwość to już znana wszem o wobec doskonała znajomość rynku i metod "handlu"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów