The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2012, 12:47
No nie! Wisła chce sprzedać Kirma Maskant chce do Fifa zgłosić, że Wisła go nie chce sprzedać na ich warunkach nie do wiary. Bednarz beeeee
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
MrÓwA_1906
ULTRA WISŁA

Od: 11.2002

Stary 30.08.2012, 12:48
MichaelMyers napisał(a):Wyświetl post
Dudi gadasz jak ci z drugiej strony blon, z takimi ambicjami idz na Kaluze.Wisla ma byc na szycie, miec dobrych pilkarzy i koniec, jak chcesz byc komus wdzieczny bo pobiegl, to odpowiedni klub masz obok.
przepraszam bardzo ale nie wytrzymałem
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 30.08.2012, 12:49
Jak zawsze , kibic czyta co popadnie w internecie , wie wszystko najlepiej i już wylewa kubły pomyj, gdyby to była strzelnica to Bednarz by robił za żywą tarczę

W tym momencie prędzej uwierzę w to że Holendrzy chcieli naciągnąć warunki transferu , jednym słowem zrobić nas w konia ( co im się nie udało ) niż to że Bednarz kłamie na konferencji w tak koronnych kwestiach jak podpisywanie dokumentów na pareset tysięcy euro . Dobrze przecież wie że kłamstwo tutaj bardzo łatwo może wyjść na jaw. Co jak co ale Bednarz głupi nie jest.

PS.

MichaelMyers napisał(a):Wyświetl post
Dudi gadasz jak ci z drugiej strony blon, z takimi ambicjami idz na Kaluze.Wisla ma byc na szczycie, miec dobrych pilkarzy i koniec, jak chcesz byc komus wdzieczny bo pobiegl, to odpowiedni klub masz obok.
wystawmy Wisłę na targ w Kuwejcie , niech ją jakiś miliarder kupi i miejmy w końcu te transfery za 100 mln ojro!
Ostatnio edytowane przez Karherop : 30.08.2012 o godz. 12:55.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 30.08.2012, 12:51
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że na stadion się nie wybierasz, bo to poniżej twojej godności? Ależ ty jesteś żałosny, chłopie.

Z Mandziarą, to Bednarz podpisywał kontrakt, przypomnij mi.

No i gdzie jest ten cytat, w którym Bednarz mówi, że na miejsce każdego sprzedanego piłkarza przyjdzie nowy? Mi świta coś w stylu "kupimy kogoś tylko jeśli kogoś sprzedamy". Czy to znaczy, że na pewno kogoś kupimy, czy ewentualnie w ogóle kogoś kupimy, jeśli kogoś sprzedamy? Kwestia interpretacji. Dla mnie ta druga wersja jest prawdziwa.

Co ma FIFA do piłkarza Wisły? Skoro nic nie zostało podpisane i taki jest oficjalny komunikat klubu, to do czego jest ci FIFA potrzebna?

Chcieliście normalności, samowystarczalności w klubie, to ją macie. Nie ma kasy z zewnątrz, jest realna polityka finansowa, czyli grają ci, na których nas stać. Dawno temu podkreślałem, że jestem w stanie pogodzić się z niższym miejscem w lidze kosztem tej właśnie normalności i zdania nie zmieniłem. Jeśli zobaczę w chłopakach zaangażowanie i grę na max (nawet, gdyby ten max nie był za wysoki), to mimo ewentualnej porażki nagrodzę ich brawami po meczu.

PS. Co do tego, gdzie jest Kirm, to jeśli kluby się nie dogadają, to Bednarz powiedział, że jutro ma przylecieć do Krakowa, jeśli dobrze słyszałem. W innym wypadku w grę wchodzą kary zawieszenia czy finansowa.

Dokładnie!.Jeśli ma tak to wyglądać, to jak najbardziej oki. Ja tylko bardzo bym się cieszył, gdyby właściciel się nie wpierdalał , bo najczęściej to on robi niepotrzebnie zamieszanie swoją gorącą głową.Jeśli nie daje kasy, to przynajmniej niech będzie sprawiedliwy.

MichaelMyers chyba się zagalopowałeś.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 30.08.2012 o godz. 12:53.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 30.08.2012, 12:58
Lekki OT:

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Skoro już muszę Ci się tłumaczyć - kolega ma wieczór kawalerski. No, ale skoro Probierz przemówił, to pewnie go wystawię do wiatru.
Kiedy wydaje się, że nie może być nic bardziej żałosnego niż twój poprzedni post, to piszesz coś nowego i udowadniasz, że jednak może.

Na mecz nie idziesz dla Probierza, Maaskanta, czy Basałaja, tylko dla siebie. Jeśli uważasz się za kibica, a mimo to trzeba ci takie rzeczy tłumaczyć, to może powinieneś zrewidować swój pogląd na siebie.

MichaelMayers, masz ode mnie priva, przyjacielu.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.08.2012, 12:59
Kiedy wydaje się, że nie może być nic bardziej żałosnego niż twój poprzedni post, to piszesz coś nowego i udowadniasz, że jednak może.
Spoko. Jak dobiję do Twojego poziomu dziadostwa, to zacznę się martwić.

Zobaczymy, jak sprawa się zakończy. Osobiście: wypowiedzi Bednarza mnie nie przekonują, ale jestem do niego uprzedzony.

Na mecz nie idziesz dla Probierza, Maaskanta, czy Basałaja, tylko dla siebie. Jeśli uważasz się za kibica, a mimo to trzeba ci takie rzeczy tłumaczyć, to może powinieneś zrewidować swój pogląd na siebie.
Mnie po prostu wkurza obnoszenie się z wiślackością przez Probierza i Bednarza. Ale pewnie jestem uprzedzony...

Elefant napisał(a):Wyświetl post
On tak naprawdę powiedział ? Czy może coś przeinaczone jest ?

Najmita, o którym w Wiśle za kilka dni/tygodni/miesięcy słuch zaginie.

Niech się zajmie trenowaniem, bo mu to kiepsko na razie wychodzi, a nie pouczaniem kto z kibiców co ma robić.

PS. Uprzedzająco, ja na wszystkie mecze chodzę.
Pod tą wypowiedzią mógłbym się podpisać.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.08.2012 o godz. 14:08.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.08.2012, 13:00
Edit: Poza tym, trener powtórzył kilka razy, że najbardziej teraz potrzebuje nie pierdzenia o transferach na forum, tylko kibiców na stadionie, więc moja rada na jutro jest taka, żeby ruszyć się na mecz z Groclinem!

Najmita, o którym w Wiśle za kilka dni/tygodni/miesięcy słuch zaginie.

Niech się zajmie trenowaniem, bo mu to kiepsko na razie wychodzi, a nie pouczaniem kto z kibiców co ma robić.

PS. Uprzedzająco, ja na wszystkie mecze chodzę.

A w kwestii "transferu" Kirma. Generalnie to nie wierze w ani jedno słowo Bednarza.
Ale do czasu wiarygodnego rozstrzygnięcia wstrzymałbym się z ostatecznym komentarzem.

Z drugiej strony Holendrzy najpierw dają propozycję, potem co innego przysyłają a potem idą z tymi dwoma dokumentami do FIFA ? Słabo to brzmi. Jak dla mnie zwykłe przepychanki co do transferu i tyle.

Tak czy siak, z Kirma już nie będzie żadnego pożytku, nawet takiego małego jak teraz.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 30.08.2012, 13:04
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Fragment o pierdzeniu na forum to moja swobodna interpretacja jego wypowiedzi.

Zachęcił po prostu kibiców do przyjścia na mecz i powiedział, że cała drużyna ich potrzebuje. Moim zdaniem, bardzo dobrze, że trener zabiera głos w takich sprawach.

Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.08.2012, 13:06
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie!.Jeśli ma tak to wyglądać, to jak najbardziej oki. Ja tylko bardzo bym się cieszył, gdyby właściciel się nie wpierdalał , bo najczęściej to on robi niepotrzebnie zamieszanie swoją gorącą głową.Jeśli nie daje kasy, to przynajmniej niech będzie sprawiedliwy.
A dlaczego sądzisz, że nie daje kasy. Daje pewnie z 5-8 mln za reklamę na koszulkach. Ponadto musi spłacać kredyty które zaciągnął na inwestycji w Wisłę. A wiadomo, odsetki też trochę kosztują. Faktem jest, że Cupiał trochę pieniędzy na zawodnikach zarobił, jednakże od tego trzeba odjąć podatki, prowizje itd. więc napewno ten dług wewnętrzny czyli 100 mln zł. nie został spłacony do końca.

Łato jest gadać, że ktoś kasy nie daje, tylko że jak gość władował w klub ze swoich 100-120 mln zł, to przynajmniej teraz chce by to jakoś wszystko się bilansowało, a nie musiał jeszcze więcej kasy wydawać.
Ostatnio edytowane przez pawelo84 : 30.08.2012 o godz. 13:09.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 30.08.2012, 13:12
Jaka ta dyskusja jest żałosna - napierdalacie jak zwykle na Bednarza a pewnie okaże się, że robicie z siebie durniów. Tak wolfy - Bednarz podpisał a teraz kłamie, że nie podpisał... idze idze chłopie.
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 30.08.2012, 13:17
a ja w dalszym ciągu postawiłbym na błąd Wisły SA ) i wcale nie chodzi, że nie lubie Bednarza bo wisi mi on zdolniejsi sternicy napewno by sie znaleźli ale i mniej zdolni również

a co do Brożka już bym wtopił kasę :/ niespodziewałbym się, że jego ambicje sięgają 2 ligi hiszpańskiej chyba naprawdę ofert nie miał za dużo a może nawet tylko 1jedną
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 30.08.2012, 13:20
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
A dlaczego sądzisz, że nie daje kasy. Daje pewnie z 5-8 mln za reklamę na koszulkach. Ponadto musi spłacać kredyty które zaciągnął na inwestycji w Wisłę. A wiadomo, odsetki też trochę kosztują. Faktem jest, że Cupiał trochę pieniędzy na zawodnikach zarobił, jednakże od tego trzeba odjąć podatki, prowizje itd. więc napewno ten dług wewnętrzny czyli 100 mln zł. nie został spłacony do końca.

Łato jest gadać, że ktoś kasy nie daje, tylko że jak gość władował w klub ze swoich 100-120 mln zł, to przynajmniej teraz chce by to jakoś wszystko się bilansowało, a nie musiał jeszcze więcej kasy wydawać.
Jakie kredyty, jaka reklama, jakie odestki ......
o czym ty chłopie piszesz?

Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.08.2012, 13:24
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Jakie kredyty, jaka reklama, jakie odestki ......
o czym ty chłopie piszesz?
O reszcie się nie wypowiadam bo nie wiem czy faktycznie coś jest na rzeczy, ale temat reklamy jest oczywisty. Latamy z Telefoniką na klacie i z tego tytułu wpada nam trochę grosiwa od nich. Dlatego "ciężko" o innego sponsora bo Cupiał woli reklamować siebie niż oddać to miejsce za jakieś drobniaki.

PS. Swego czasu mówiło się o 3 mln złotych z tego tytułu (a to było ze 3-4 lata temu).
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 30.08.2012, 13:28
Najgorsze jest to, że nikogo w miejsce Kirma nie pozyskamy, a w dodatku z Polonią nie zagra Melikson. Mamy jednego skrzydłowego czyli Ilieva. Kto zagra na drugiej flance? Szewczyk?

No chyba, że Probierz zmieni ustawienie i zagramy 4-3-3. Wtedy też może być ciekawie
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 30.08.2012, 13:31
A tak, coś tam podobno wpada.
.Tyle że w tramwaju usłyszałem, że Wisłe po BaH(wiecie komu podziękować za ustawę hazardową) parę firm chciało, tyle że dawali za mało- teraz napewno bedą dawać więcej.Skoro Cupiał woli sam płacic, to jego sprawa.
Ciekawy jestem ile było prawdy z Tauronem, który ze względów politycznych poszedł gdzieś indziej.

Odpowiedz cytując
jacekbum
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 30.08.2012, 13:49
hunter napisał(a):Wyświetl post
Czy Andraż Kirm lub Maor Melikson odeszli? Czy Wisła zarobiła konkretne pieniądze na transferze któregoś ze swoich zawodników w tym okienku? Ludzie, nie potraficie czytać ani słuchać ze zrozumieniem co się mówi i potem macie wielkie pretensje, że nie zrealizowano czegoś czego nikt wprost nie obiecał.

Wszyscy kur*a wielce roszczeniowi. Dowiedzcie się lepiej jak wygląda sprawa z wypłatami dla piłkarzy wynikającymi z kontraktów i wtedy zaczynajcie beczeć o brak o transferów.
Bednarz wyraznie mówił,że jeżeli ktoś odejdzie to mają zastępców przygotowanych,czy Małecki gra teraz w Wiśle czy w Turcji? czy nie otrzymaliśmy konkretnej kasy za Małeckiego? jeżeli Kirm zostanie wypozyczony to logiczne,że nie będzie grał w Wiśle w tym sezonie
Małecki 600.000 euro
Kirm 300.000 euro (o ile odejdzie)

razem 900.000 euro więc to jest konkretna kwota nie muszą Kupisza sprowadzać, niech wezmą wolnego skrzydłowego dadzą za podpis 100.000-200.000 euro a reszta niech idzie na tzw długi.Albo nawet niech wypożyczą kogoś na rok.Poziom drużyny zostaje utrzymany a klub ma kase i wszyscy są zadowoleni.Można? można
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 30.08.2012, 14:11
Tylko wyobraź sobie, że jesteś prezesem klubu X i dostajesz dziś ofertę wypożyczenia/kupna za swojego podstawowego skrzydłowego. Jak reagujesz? Zapewne śmiechem. Oprócz gracza z kartą w ręku nie ma opcji transferu, chyba że takowy był przygotowywany odpowiednio wcześniej. Teraz chyba wypada mieć nadzieję, że w klubie nie jest tak źle, że trzeba brać za Kirma te 300k euro za wypożyczenie, narażając się na poważne osłabienie szerokiego składu.
Odpowiedz cytując
ghost_
Member

Od: 01.2012

Stary 30.08.2012, 14:31
Przestańcie z tym myśleniem "mamy kasę z Małeckiego, Kirma". Choćbyśmy sprzedali Meliksona (tfu, tfu), nigdy nie będzie to oznaczać pieniędzy na transfer W ZAMIAN - Bednarz wyraźnie mówił, że budżet PRAWIE udało się dopiąć, ale dobrze byłoby, gdyby jeszcze jakas kasa weszła. On nie planuje ruchów transfer out => transfer in, on chce tylko oszczędzać.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.08.2012, 14:36
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Tylko wyobraź sobie, że jesteś prezesem klubu X i dostajesz dziś ofertę wypożyczenia/kupna za swojego podstawowego skrzydłowego. Jak reagujesz? Zapewne śmiechem. Oprócz gracza z kartą w ręku nie ma opcji transferu, chyba że takowy był przygotowywany odpowiednio wcześniej. Teraz chyba wypada mieć nadzieję, że w klubie nie jest tak źle, że trzeba brać za Kirma te 300k euro za wypożyczenie, narażając się na poważne osłabienie szerokiego składu.
Tylko Kirm nie jest naszym podstawowym skrzydłowym, co najwyżej rezerwowym. Do tego z sezonu na sezon widać u niego coraz mniejszą motywację do gry w naszym klubie. Typowych skrzydłowych z dobrym dryblingiem i szybkością, jak nie mieliśmy tak niestety nie mamy. Przykre to stwierdzić, ale ostatni którzy mi przychodzą na myśl to Kosowski, Uche i Gorawski. Ale to było bardzo dawno. Jest to zapewne jedna z najważniejszych przyczyn dlaczego strzelamy tak mało bramek. Każdy widzi, że bardzo by się przydał ktoś z dobrą dynamiką, ciągiem na bramkę i wrzutką aby odciążyć Maora i dawał dobre wrzutki na Genkowa.

Mamy może Maora i Ivicę, ale to są bardziej ofensywni pomocnicy niż skrzydłowi. Co nie zmienia faktu, że obecnie to praktycznie jedyni naprawdę kreatywni piłkarze w linii pomocy.
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 30.08.2012, 15:48
Naprawdę ktoś sądził, że zakontraktujemy kogoś w miejsce Kirma?
A myśleliście tak, bo...?

Osobiście, mam skromniejsze oczekiwania.
Niech kasa w części idzie na kołowrotki, których wymiana jest ponoć warunkiem uruchomienia sprzedaży internetowej.

Kirm<Kołowrotki. Kawał metalu z softwarem za kawał drewna bez ambicji. Kupuję.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 30.08.2012, 16:45
No I Brozek poszedl do 2 ligi hiszpanskiej.

Idz pan w ch.u.j. z takim Dyrektorem sportowym...
Odpowiedz cytując
MrÓwA_1906
ULTRA WISŁA

Stary 30.08.2012, 17:12
kirm sprzedany definitywnie za 300k euro (o ile dobrze zrozumiałem)
http://www.fcgroningen.nl/home/nieuw...-fc-groningen/
Ostatnio edytowane przez MrÓwA_1906 : 30.08.2012 o godz. 17:16.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 30.08.2012, 17:14
Cytat:
Brożek w II lidze hiszpańskiej!!! znów kasa ważniejsza niż poziom klubu....żal.......

Bednarz wykorzystał nazwisko Brożka jedynie po to aby podkupić zaufanie kibiców. W rzeczywistość nie złożył mu nawet oferty. Paweł na pewno czekał na ofertę z Wisły i był świadomy, że kokosów nie dostanie.

Z jeden strony nie chcę aby klub w ciężkich tracił cenne złotówki z drugiej strony mam powoli Bednarza dość, a ewentualne spartolenie sytuacji z Kirmem mogłoby zakończyć szybko jego prace.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.08.2012 o godz. 17:23.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 30.08.2012, 17:19
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Bednarz wykorzystał nazwisko Brożka jedynie po to aby podkupić zaufanie kibiców. W rzeczywistość nie złożył mu nawet oferty.
Bednarz mówił, że chce ściągnąć Brożka, czy dementował wszystkie te rewelacje o nim w Wiśle?

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 30.08.2012, 17:35
Bednarz mówił, że chce ściągnąć Brożka, czy dementował wszystkie te rewelacje o nim w Wiśle?
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...l?ticaid=1f14a
"Nie ma chyba w klubie osoby, która nie widziałaby w Wiśle Arka i Pawła." Potem stwierdził, że jest za drogi.

Jak Paweł rozwiązał kontrakt z Trabzonem to pojawił się artykuł GK, że szukamy sponsora i przewinął się cyta Bednardza, że chcemy Pawła.

Tak mocno chciał, że nawet nie było mowy o zarobach czy długości kontraktu o czym w niedawnym wywiadzie z GK wspomniał Paweł.

edit:
Ja jedynie liczę na to, że po sprzedaży Kirma w klubie przestaną oszczędzać na wszystkim co się da.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.08.2012 o godz. 17:57.
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 30.08.2012, 17:37
http://translate.google.pl/translate...c-groningen%2F
Odpowiedz cytując
MrÓwA_1906
ULTRA WISŁA

Stary 30.08.2012, 17:40
westersyl napisał(a):Wyświetl post
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...l?ticaid=1f14a
"Nie ma chyba w klubie osoby, która nie widziałaby w Wiśle Arka i Pawła." Potem stwierdził, że jest za drogi.

Jak Paweł rozwiązał kontrakt z Trabzonem to pojawił się artykuł GK, że szukamy sponsora i przewinął się cyta Bednardza, że chcemy Pawła.

Tak mocno chciał, że nawet nie było mowy o zarobach czy długości kontraktu o czym w niedawnym wywiadzie z GK wspomniał Paweł.

"Nie ma chyba w klubie osoby, która nie widziałaby w Wiśle Ronaldo i Mesiego." Potem stwierdził, że jest za drogi.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 30.08.2012, 17:45
Wiedzialem, ze Bednarz w Wisle to bedzie nieporozumienie.
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 30.08.2012, 17:52
Potwierdzone.

http://www.90minut.pl/news/195/news1...Groningen.html

Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 30.08.2012, 17:52
MrÓwA_1906 napisał(a):Wyświetl post
kirm sprzedany definitywnie za 300k euro (o ile dobrze zrozumiałem)
http://www.fcgroningen.nl/home/nieuw...-fc-groningen/

Za taką kasę to ja wolałbym trzymać go w Wiśle i ewentualnie straszyć nim kibiców
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów