|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Jak zawsze , kibic czyta co popadnie w internecie , wie wszystko najlepiej i już wylewa kubły pomyj, gdyby to była strzelnica to Bednarz by robił za żywą tarczę
![]() W tym momencie prędzej uwierzę w to że Holendrzy chcieli naciągnąć warunki transferu , jednym słowem zrobić nas w konia ( co im się nie udało ) niż to że Bednarz kłamie na konferencji w tak koronnych kwestiach jak podpisywanie dokumentów na pareset tysięcy euro . Dobrze przecież wie że kłamstwo tutaj bardzo łatwo może wyjść na jaw. Co jak co ale Bednarz głupi nie jest. PS. wystawmy Wisłę na targ w Kuwejcie , niech ją jakiś miliarder kupi i miejmy w końcu te transfery za 100 mln ojro!
Ostatnio edytowane przez Karherop : 30.08.2012 o godz. 12:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Dokładnie!.Jeśli ma tak to wyglądać, to jak najbardziej oki. Ja tylko bardzo bym się cieszył, gdyby właściciel się nie wpierdalał , bo najczęściej to on robi niepotrzebnie zamieszanie swoją gorącą głową.Jeśli nie daje kasy, to przynajmniej niech będzie sprawiedliwy. MichaelMyers chyba się zagalopowałeś. ![]()
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 30.08.2012 o godz. 12:53.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Lekki OT:
Na mecz nie idziesz dla Probierza, Maaskanta, czy Basałaja, tylko dla siebie. Jeśli uważasz się za kibica, a mimo to trzeba ci takie rzeczy tłumaczyć, to może powinieneś zrewidować swój pogląd na siebie. MichaelMayers, masz ode mnie priva, przyjacielu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|||
Zobaczymy, jak sprawa się zakończy. Osobiście: wypowiedzi Bednarza mnie nie przekonują, ale jestem do niego uprzedzony.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.08.2012 o godz. 14:08.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Najmita, o którym w Wiśle za kilka dni/tygodni/miesięcy słuch zaginie. Niech się zajmie trenowaniem, bo mu to kiepsko na razie wychodzi, a nie pouczaniem kto z kibiców co ma robić. PS. Uprzedzająco, ja na wszystkie mecze chodzę. A w kwestii "transferu" Kirma. Generalnie to nie wierze w ani jedno słowo Bednarza. Ale do czasu wiarygodnego rozstrzygnięcia wstrzymałbym się z ostatecznym komentarzem. Z drugiej strony Holendrzy najpierw dają propozycję, potem co innego przysyłają a potem idą z tymi dwoma dokumentami do FIFA ? Słabo to brzmi. Jak dla mnie zwykłe przepychanki co do transferu i tyle. Tak czy siak, z Kirma już nie będzie żadnego pożytku, nawet takiego małego jak teraz. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fragment o pierdzeniu na forum to moja swobodna interpretacja jego wypowiedzi.
![]() Zachęcił po prostu kibiców do przyjścia na mecz i powiedział, że cała drużyna ich potrzebuje. Moim zdaniem, bardzo dobrze, że trener zabiera głos w takich sprawach. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Łato jest gadać, że ktoś kasy nie daje, tylko że jak gość władował w klub ze swoich 100-120 mln zł, to przynajmniej teraz chce by to jakoś wszystko się bilansowało, a nie musiał jeszcze więcej kasy wydawać.
Ostatnio edytowane przez pawelo84 : 30.08.2012 o godz. 13:09.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jaka ta dyskusja jest żałosna - napierdalacie jak zwykle na Bednarza a pewnie okaże się, że robicie z siebie durniów. Tak wolfy - Bednarz podpisał a teraz kłamie, że nie podpisał... idze idze chłopie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
a ja w dalszym ciągu postawiłbym na błąd Wisły SA ) i wcale nie chodzi, że nie lubie Bednarza bo wisi mi on zdolniejsi sternicy napewno by sie znaleźli ale i mniej zdolni również
a co do Brożka już bym wtopił kasę :/ niespodziewałbym się, że jego ambicje sięgają 2 ligi hiszpańskiej chyba naprawdę ofert nie miał za dużo a może nawet tylko 1jedną |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
o czym ty chłopie piszesz? ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
O reszcie się nie wypowiadam bo nie wiem czy faktycznie coś jest na rzeczy, ale temat reklamy jest oczywisty. Latamy z Telefoniką na klacie i z tego tytułu wpada nam trochę grosiwa od nich. Dlatego "ciężko" o innego sponsora bo Cupiał woli reklamować siebie niż oddać to miejsce za jakieś drobniaki.
PS. Swego czasu mówiło się o 3 mln złotych z tego tytułu (a to było ze 3-4 lata temu). ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Najgorsze jest to, że nikogo w miejsce Kirma nie pozyskamy, a w dodatku z Polonią nie zagra Melikson. Mamy jednego skrzydłowego czyli Ilieva. Kto zagra na drugiej flance? Szewczyk?
![]() No chyba, że Probierz zmieni ustawienie i zagramy 4-3-3. Wtedy też może być ciekawie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tak, coś tam podobno wpada.
.Tyle że w tramwaju usłyszałem, że Wisłe po BaH(wiecie komu podziękować za ustawę hazardową) parę firm chciało, tyle że dawali za mało- teraz napewno bedą dawać więcej.Skoro Cupiał woli sam płacic, to jego sprawa. Ciekawy jestem ile było prawdy z Tauronem, który ze względów politycznych poszedł gdzieś indziej. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
Małecki 600.000 euro Kirm 300.000 euro (o ile odejdzie) razem 900.000 euro więc to jest konkretna kwota nie muszą Kupisza sprowadzać, niech wezmą wolnego skrzydłowego dadzą za podpis 100.000-200.000 euro a reszta niech idzie na tzw długi.Albo nawet niech wypożyczą kogoś na rok.Poziom drużyny zostaje utrzymany a klub ma kase i wszyscy są zadowoleni.Można? można |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Tylko wyobraź sobie, że jesteś prezesem klubu X i dostajesz dziś ofertę wypożyczenia/kupna za swojego podstawowego skrzydłowego. Jak reagujesz? Zapewne śmiechem. Oprócz gracza z kartą w ręku nie ma opcji transferu, chyba że takowy był przygotowywany odpowiednio wcześniej. Teraz chyba wypada mieć nadzieję, że w klubie nie jest tak źle, że trzeba brać za Kirma te 300k euro za wypożyczenie, narażając się na poważne osłabienie szerokiego składu.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Przestańcie z tym myśleniem "mamy kasę z Małeckiego, Kirma". Choćbyśmy sprzedali Meliksona (tfu, tfu), nigdy nie będzie to oznaczać pieniędzy na transfer W ZAMIAN - Bednarz wyraźnie mówił, że budżet PRAWIE udało się dopiąć, ale dobrze byłoby, gdyby jeszcze jakas kasa weszła. On nie planuje ruchów transfer out => transfer in, on chce tylko oszczędzać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Mamy może Maora i Ivicę, ale to są bardziej ofensywni pomocnicy niż skrzydłowi. Co nie zmienia faktu, że obecnie to praktycznie jedyni naprawdę kreatywni piłkarze w linii pomocy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Naprawdę ktoś sądził, że zakontraktujemy kogoś w miejsce Kirma?
![]() A myśleliście tak, bo...? Osobiście, mam skromniejsze oczekiwania. Niech kasa w części idzie na kołowrotki, których wymiana jest ponoć warunkiem uruchomienia sprzedaży internetowej. Kirm<Kołowrotki. Kawał metalu z softwarem za kawał drewna bez ambicji. Kupuję. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No I Brozek poszedl do 2 ligi hiszpanskiej.
Idz pan w ch.u.j. z takim Dyrektorem sportowym... |
|
|
|
ULTRA WISŁA
Od: 11.2002
Offline |
|
|
kirm sprzedany definitywnie za 300k euro (o ile dobrze zrozumiałem)
http://www.fcgroningen.nl/home/nieuw...-fc-groningen/
Ostatnio edytowane przez MrÓwA_1906 : 30.08.2012 o godz. 17:16.
![]()
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Bednarz wykorzystał nazwisko Brożka jedynie po to aby podkupić zaufanie kibiców. W rzeczywistość nie złożył mu nawet oferty. Paweł na pewno czekał na ofertę z Wisły i był świadomy, że kokosów nie dostanie. Z jeden strony nie chcę aby klub w ciężkich tracił cenne złotówki z drugiej strony mam powoli Bednarza dość, a ewentualne spartolenie sytuacji z Kirmem mogłoby zakończyć szybko jego prace.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.08.2012 o godz. 17:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bednarz mówił, że chce ściągnąć Brożka, czy dementował wszystkie te rewelacje o nim w Wiśle?
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
"Nie ma chyba w klubie osoby, która nie widziałaby w Wiśle Arka i Pawła." Potem stwierdził, że jest za drogi. Jak Paweł rozwiązał kontrakt z Trabzonem to pojawił się artykuł GK, że szukamy sponsora i przewinął się cyta Bednardza, że chcemy Pawła. Tak mocno chciał, że nawet nie było mowy o zarobach czy długości kontraktu o czym w niedawnym wywiadzie z GK wspomniał Paweł. edit: Ja jedynie liczę na to, że po sprzedaży Kirma w klubie przestaną oszczędzać na wszystkim co się da.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.08.2012 o godz. 17:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
ULTRA WISŁA
Od: 11.2002
Offline |
|
"Nie ma chyba w klubie osoby, która nie widziałaby w Wiśle Ronaldo i Mesiego." Potem stwierdził, że jest za drogi. ![]()
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wiedzialem, ze Bednarz w Wisle to bedzie nieporozumienie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Za taką kasę to ja wolałbym trzymać go w Wiśle i ewentualnie straszyć nim kibiców ![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|