|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Gordan, trzymaj się, jesteśmy z Tobą!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gordan - szczere współczucia!!
![]()
t....tt.. Timmyah
|
|
|
|
Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Wystąpimy z Podbeskidziem w czarnych opaskach? Wypadałoby
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gordan trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Gordan, bądź dzielny! Jesteśmy myślami z Tobą i Twoją rodziną.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Chłopak ma pecha w Wiśle. Gdy wywalczy miejsce w podstawowym składzie to coś musi się stać - najpierw kontuzja a teraz po dobrym meczu z GKS-em taka tragedia. Trzymaj się Gordan !!! Wyrazy współczucia
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Gordan trzymaj się.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Trzymaj się chłopie!
Wyrazy współczucia... ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wyrazy współczucia ...
Jestem z tobą i rozumie cię jak chyba nikt inny sam w tamtym roku straciłem tatę w wypadku samochodowym :( Śpieszmy sie kochać ludzi bo tak szybko odchodzą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Pijany kierowca zabił matkę Gordana Bunozy
Gordan Bunoza nie zagra w najbliższym meczu Wisły Kraków. Zawodnik Białej Gwiazdy przeżywa dramat - pijany kierowca zabił mu matkę - czytamy w "Fakcie". Do wypadku doszło w miejscowości Capljina. Matka Gordana Bunozy została potrącona przez samochód podczas spaceru. Pojazdem kierował pijany pułkownik. Zawodnik wyjechał z Krakowa do swojej ojczyzny. Zabraknie go w składzie Białej Gwiazdy na najbliższy mecz w Ekstraklasie. Wyrazy współczucia. Trzymaj się Gordan! ![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Gordan jestem z Tobą. Trzymaj się chłopie. Gdy byłem w Twoim wieku straciłem ojca, wiem jaki to ból. Trzymaj się !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Trzymaj się Gordan.
Wyrazy współczucia. |
|