![]() |
Gordan jesteśmy z Tobą
Trzymaj się Gordan !
|
Gordan, JESTEŚMY Z TOBĄ!!! TRZYMAJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Trzymaj się!
|
Gordan jesteśmy z tobą !
|
Powinien wiedzieć, że jesteśmy z Nim na dobre i na złe!!
|
Trzymaj się chłopie!
|
Najpierw Spahic, teraz Bunoza, co to się dzieje. Same smutne wiadomości. Ktoś zna okoliczności śmierci?
Moje kondolencje Gordan. |
Współczuje :(
Zwłaszcza,że śmierć tragiczna , a więc pewnie jakiś wypadek drogowy . |
http://ljubuski.net/8475-teska-prome...ala-pjesakinja
Samochód prowadzony przez pijanego kierowcę potrącił dwójkę pieszych w rodzinnej miejscowości Gordana. PS Wskazówka dla osób odpowiedzialnych - gdyby ktoś wpadł na produkcję transparentu czy czegoś w tym stylu - Gordan jest Chorwatem. Jakikolwiek tekst po bośniacku mógłby być sporym faux pas, ludzie stamtąd po wojnie są szczególnie przeczuleni na punkcie tamtejszych animozji. |
Moje kondolencje Gordan. Trzymaj sie
|
Jesteśmy z Tobą.
|
nie wyobrażam sobie żeby na najbliższym meczu ligowym albo na najlbliższym meczu ligowym u siebie nie było minuty ciszy.
|
Wyrazy szczerego współczucia
|
Trzymaj Się Bunio!!
|
Nie potrafię sobie wyobrazić jak się chłopak może teraz czuć.. Ogromne wyrazy współczucia.. Trzymaj się!
PS Mam nadzieję, że ten s....ysyn zgnije w bośniackim pierdu. |
Cytat:
A zasady panujące tam na drogach są naprawdę momentami szokujące. Ludzie na scigaczach bez kasku, wiadomo ze przy 150 km i tak kask nie uratuje, ale i tak zakrawa to na brak poszanowania życia swojego i pewnie tak samo jest z poszanowaniem życia innych. Oczywiście nienajlepszy stan drog, południową mentalność, nie dość rygorystyczne działania policji i skutki są takie a nie inne. Ja po Bośni przyjechałem tylko drogę z Chorwacji przez Medugorie do Mostaru i spowrotem, ale nawet po tym można co nieco powiedzieć. Gordan jest Chorwatem, i niestety jesli to prawda z tym pijanym kierowca, to sprawca pewnie tez. Bo Muslimy raczej nie pija. |
Straszna wiadomość. Trzymaj się Gordan.
|
Drži se, mi smo uz tebe Gordan
|
Trzymaj się Gordan. Wyrazy współczucia.
Gordan teraz musi być z rodziną i wróci do drużyny wtedy, kiedy uzna, że to odpowiedni moment. |
Trzymaj się Gordan!
|
Gordane, svi navijači Wisle su uz tebe i mole se za dušu tvoje majke... Znam da je to vrlo teška vremena, ali nemoj da budeš tužan, prošla je u bolji svet.
|
Trzymaj Się Gordan !
|
Gordan trzymaj się!
|
Trzymaj się Gordan!
|
:tsw_koszulka:Trzymaj się Gordan! Najszczersze wyrazy współczucia.:tsw_koszulka:
|
Gordan trzymaj sie.
|
Wyrazy współczucia. Trzymaj się Gordan!
|
Gordan trzymaj się.
|
Trzymaj sie chłopie. Wsparcie całej rodziny bedzie Ci w tym momencie bardzo potrzebne.
|
Trzymaj się chłopie!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl