|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
potrzebuje znaleźć mapę ewidencyjną Kudowy-Zdrój, oraz okolic... w pliku, znalazłem mapkę ale on-line co mnie nie urządza... :/
pomoże ktoś...? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
bus matuszek
www.matuszek.com.pl/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
http://wizzair.com/pl-PL/travel_serv...port_transfer/ i nie musisz być wcale klientem Wizzaira. Po prostu dzwonisz do nich i informujesz, że potrzebujesz dostać się z Krakowa na lotnisko do Pyrzowic / czy na odwrót. W zeszłym roku, kosztowało to bodaj 5 dyszek za osobę w jedną stronę. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Witam, czy jeśli jestem niepełnoletni, to mogę kupić bilety dla mnie i dla kolegi, którego ze mną nie będzie, czy trzeba osiągnąć pełnoletność? (Mamy KK)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
bilety na mecz u siebie? oczywiscie ze nie trzeba miec osiemnastu lat :]
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was korzystał może z usług strony wysylajtaniej.pl i mógłby polecić ? Mam do wysłania paczkę 10 kg i widzę, że dwóch przewoźników oni mają: K-Ex i UPS - który z nich lepszy, czy żadna różnica ?
Ewentualnie może ktoś polecić jakąś inną opcję wysyłki, za którą nie zapłacę krocie ? Dzięki z góry za pomoc. EDIT: Matmario El'kabat i nero - dzięki wielkie i!
Ostatnio edytowane przez Krav : 23.08.2012 o godz. 15:36.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() Jak wysyłasz cos w Polsce to bierz k-ex,póki co z nimi nie miałem problemu. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W ikei obczaj.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
mam na facebooku zrobioną grupę osób która np. widzi moje posty, teraz po tych zmianach na FB w ni h**a nie wiem jak zedytować taką grupę... ktoś pomoże i napisze gdzie dodać/usunąć ludzi z grupy?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
znacie jakiś podobny program jak ipla
Ściągnąłem 3 różne wersje ipli ale antywirus mi blokuje instalacje... znacie coś podobnego oglądałem legie, oglądam Śląsk i mnie .... strzela... mimo że mam 10gb neta to i tak cały czas mi tnie... :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ściągnij sobie Sopcast, VLC Player i obczaj stronę:
http://livefootball.ws/ http://livefootball.ws/2735-barselona-real-madrid.html gwarantuję Ci, że potem nie wrócisz już do polskich serwisów oczywiście polskiej ligi nie puszczają, ale zachodnie (i wschodnie, ukraińska i rosyjska liga też w HD) mecze w takiej jakości, że można podłączyć śmiało do TV i oglądać w HD.
Ostatnio edytowane przez Watts : 23.08.2012 o godz. 21:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiem że leciał... tylko że problem jest taki że nie mam TV
zwykły złodziej czasu... oglądałbym tylko pamiętniki z wakacji zamiast pracować interesują mnie tylko mecze... tj. np. superpuchar, LM, LE, czy czasem jakiś mecz z PL ligi, czy jak np. dzisiejsza Borussia... Wisłę mam na żywo na stadionie :] |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie moge podłączyć od jakiego czasu lapka do telewizora.Dzieje sie to mniej wiecej od czasu gdu zmieniłem baterie w laptopie. Nie wiem, może ma to jakiś związek...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Na ile przed końcem umowy można ją przedłużyć w Play?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krk kupie koszulkę anty-pzpnowską? Mile widziane przekreslone czy rozwalony herb pzpn, hasło "niespełnione rządu obietnice".
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przyjechał do mnie chrześniak na weekend... mam się nim opiekować :/
gościu ma 12 lat i męczy mnie tylko żebym załatwił mu jakąś grę... bo się cały czas nudzi... możecie mi coś polecić Ja się zatrzymałem w tej kwestii na D2 albo Colinie 2... więc nie wiem co teraz jest "fajne". HELP!! |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
minecrafta mu ściągnij. 1 mb zajmuje. gdzieś na necie jest launcher który nie wymaga logowania
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
na czym wtedy będę pracował...? chce ściągnąć grę... zainstalować na innym kompie i niech gra aż przejdzie całą... maincraft to takie gówno co się buduje... tak? na YT znalazłem. Chodzisz kwadracikiem i budujesz inne kwadraciki... masakra... wątpię żeby chrześniakowi to podeszło... on jest wymagający. wiem że grał w gta, w counter strike jest w jakimś gangu że przez neta grają i w diabło 3 gra... mówiąc żeby szybko się ściągneło miałem na myśli nie 1 mb, a raczej nie więcej jak 2 giga... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Może fallout3? zajmuje coś koło 2,5 gb. Sam próbowałem w to zagrać ale takie gry mi nie podchodzą. Wolę Fifę. Może jemu się spodoba.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no nieźle. Mi takiej rozrywki nie fundowali
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czy były już takie przypadki, że mecze Wisły i Cracovii w Krakowie były tego samego dnia ?
Jak Cracovia była w Ekstraklasie to gdy my graliśmy na wyjeździe to oni u siebie i na odwrót a teraz... 2012-09-22 19:00 I liga, Kolejka 9 Cracovia - Bogdanka Łęczna 2012-09-22 18:00 Ekstraklasa, Kolejka 5 Wisła Kraków - Lechia Gdańsk ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|