|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Patyra nie mial czasu zajaknac sie ze nalezal nam sie i drugi karny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przykre jest czytanie co tydzień to o braku sprzedaży internetowej biletów, to o "cateringu" czy wejściach na stadion.. Przecież to nie chodzi o jakieś wymyślone wygody tylko o podstawowe sprawy. No i przede wszystkim, im więcej zadowolonych kibiców będzie na meczu, tym więcej klub zarobi. Dlaczego tego argumentu nikt w klubie nie rozumie..? Nie mogę tego pojąć..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Tak się zastanawiam czy Cupiała interesuje w ogóle to co się dzieje. Mógłby uderzyć pięścią w stół i powiedzieć jasno, że sprzedaż internetowa ma być wprowadzona do dajmy na to połowy września a jak nie to każdy kto jest za to odpowiedzialny wypad z klubu. Ukazuje się jeden artykuł za drugim, robią nam antyreklamę a zarząd w kółko to samo, mimo że problem istnieje od powrotu na Reymonta tj. blisko dwa lata. Jak bym się przeszedł po osiedlu, okazałoby się, że każdy jeden spożywczak ma terminal płatniczy a Wisła nie ma. Widać po meczu z Bełchatowem, że zainteresowanie meczami jest, ale jak nic się nie zmieni to zamiast iść w górę z frekwencją wrócimy do tej z zeszłego sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie koniak, też mnie to zastanawia bo to nie są sprawy typu 'rocket science', a przez to że się nimi nikt nie zajmuje od długiego czasu, coraz bardziej negatywnie wpływają na opinię o klubie. A pamiętajmy, że złą opinię robi się bardzo szybko, zdecydowanie dłużej zajmuje jej odbudowa..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo kumaty ktoś pisał ten list skoro dla niego Wisła Kraków SA i TS Wisła Kraków to jedno i to samo... Pisząc "kumaty" nie mam na myśli wiedzy nt. niektórych spraw o których publicznie się nie mówi, ale na temat podstaw wiedzy nt. klubu na mecze którego się chodzi.
Podkręcanie listu wymysłami o temperaturze w środku budynku tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że list to może i powstał, ale przy jednym z redakcyjnych biurek. Wyrobienie KK o ile dobrze pamiętam kosztuje chyba 10 złotych, więc instalowanie terminala płatniczego do tak śmiesznych kwot jest nieopłacalne, więc w tym przypadku ja na przykład w pełni rozumiem tylko gotówkowe rozliczenie. Co innego przy płatnościach za karnet w kasie. I tak w ogóle to nie rozumiem z tego listu jednego. Wynika, że w kolejce stał ojciec z synem oraz inni członkowie tej rodziny. To jak się zmieniali w tej kolejce to jeden z członków tej rodziny nie mógł wcześniej stanąć po bilet? Grubymi nićmi to wszystko szyte. Oczywiście nie mam zamiaru tutaj nikogo z klubu usprawiedliwiać, bo z postów wielu osób na forum wynika że w niedzielę organizacja była tragiczna. Sam się trochę dziwiłem, że przy wejściu na G połowa kołowrotów była wyłączona z użytkowania, ale akurat w przypadku wchodzenia na ten sektor problemów z kolejkami nie było. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Watek o Smudzie wrzucam do Michał Probierz trenerem
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 22.08.2012 o godz. 11:38.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Visa, MasterCard, PayPass do wyboru do koloru ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Wydaje mi sie ze nikt jeszcze nie wrzucil tutaj tego newsa o sporej ogladalnosci ostatniego meczu Wisly.
Mam nadzieje ze Wisla nie wyciagnie z tego wniosku ze wszstko jest zajebiscie - moim zdaniem oznacza to ze nadal sa ludzie ktorzy Wisle chca ogladac ale wnioskujac po frekwencji na meczach chetni Ci sa skutecznie odstraszeni od kupienia biletu kolejkami/brakiem sprzedazy internetowej/gburem sprzedawca/gburem ochroniazem/brakiem kateringu/niesprzatanmi kiblami/ etc Dlatego tez nie przyjmuje juz gledzenia o tym ze nie ma kasy na transfery/akademie/stadion/muzeum etc skoro klub nie jest zainteresowany wygenerowaniem dodatkowych przychodow. Tylko debil w trudnej sytuacji finansowej przedsiebiorstwa mysli tylko o cieciu wydaktow nie baczac na maksymalizacje przychodow. Ile Wisla zarobila z tych 370 tysiecy telewidzow ? Zero http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=27152 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Co ciekawe szukałem właśnie pewnego stadionu na necie i w sumie nie ma się co dziwić, że znalazłem kolejny tekst o Wiśle. Jak to mówią, nie ważne jak o nas piszą/mówią byle pisali/mówili, więc też nie będę zdziwiony gdy zarząd będzie się szczycił, że najwięcej artykułów w sierpniu poświęcono Wiśle ![]() Ten jednak jest obiektywny, pisany z perspektywy kibica, który ma dość robienia go w c...., podobnie jak wiele osób w tym temacie. http://stadiony.net/aktualnosci/2012...jna_katastrofa |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Artykuł ciekawy nawet bardzo. Trochę rzuca światło na to po co, a nawet dlaczego ! tak mało kibiców jest na meczach.
Co się przełoży pewnie na przyszłe dziury w budżecie. ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...037fda86,1,3,5 ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jest już jakaś informacja w mediach że Probierz odchodzi z Wisły za złe wyniki drużyny... Smuda już czeka na nową posadę...niestetyyyyyyyy
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Stary albo podajesz źródło albo post leci
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html mamy iść drogą Barcelony
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Bardzo fachowa opinia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam Śląskowi Smudy nie życzę, ale na prawdę spokojniej bym spał gdyby ktoś z nim umowę podpisał
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Faktycznie można się posikać ze śmiechu nad mądrosciami takich fachowców: Cytat:
.Natomiast pod wzgledem chciejstwa dziennikarzy, PZPN-u i innych czynników jest bezapelacyjnym Realem, Barceloną i MU równoczesnie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Taki Real z Legii, jak z nas Barcelona. Dlatego przestałem czytać onet, naprawdę już takie głupoty wypisują, że to nawet śmieszne nie jest, to jest żałosne. |
|
|
|
Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html Burliga w 11 kolejki według onetu, moim zdaniem niesłusznie.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
W grupie "ITI" nie czują futbolu, nie rozumieją go, czytając artykuły na Onecie musisz być na to mentalnie przygotowany. BTW. - nie chodzi mi o Burligę, bo nie zagrał źle.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.09.2012 o godz. 20:26.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kolejny odcinek cyklu Ludzie listy piszą:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Oglądał ktoś Ligę+?
Mówili coś o Wiśle? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ta był nasz mecz od kuchni i ogólnie to ze z nami słabo, że probierz nie ma komfortu pracy gdy czuje oddech smudy i jeszcze parę rzeczy ale nie pamiętam
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wcale się nie dziwię, czucie oddechu, obojętne kogo,boli całe życie.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|