|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Dwa szybkie pytania:
1. Nigdy nie kupowalem biletu bezposrednio przed meczem, ale teraz jestem zmuszony przedluzyc karnet w dniu meczu z Zagłębiem. Jak dlugie sa kolejki przed meczem, ile czasu sie w nich mniej wiecej stoi? Czy jak pojawie sie pod stadionem okolo 11:00 to dam rade sie wyrobic do 13:00? 2. Na E bylem tylko raz przy okazji dnia otwartego stadionu i nie zwrocilem uwagi jak to jest.. Czy jest przejscie z naroznikow na sektor E? Czy jest to odgrodzone i nie ma szans z biletem np. na F zajac miejsce na E? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
2. Nie ma takiego przejścia. Co do powyższego posta - pamiętajcie, że Smok Wiślacki na facebooku to nie jest prawdziwy smok, a znany większości Kamil Tumulec, robiący mnóstwo zamieszania i bałaganu, z czego niewiele wynika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Ad 2. Nie ma przejścia z narożników na E. Musiałbyś przeskakiwać nie tylko przez barierki, ale i dużą dziurę między sektorami (niebezpieczeństwo upadku z wysoka). Nie wiem czy to nawet fizycznie jest możliwe. Poza tym, gdyby było to możliwe, to cwaniacy kupowaliby bilety tańsze na narożniki, a potem przeskakiwali na sąsiednie sektory. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Plus zakaz i grzywna,jak to jednego naszego znajomego spotkało.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tylko, że jak chcesz ulgowy mu kupić to musisz mieć też jego legitymacje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cześć. Szczerze mówiąc nie mam czasu przeglądać forum, orientuje sie Ktoś czy są jeszcze karnety na C?
edit: Dziękuje ![]()
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 13.08.2012 o godz. 16:11.
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
sa na milion procent
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Pytałem bedac po karnet jak sprzedaz i poszło cos ponad polowa w stosunku do zeszlego sezonu
zle nie jest ,zwlaszcza ze ludzie beda je jeszcze kupwac ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wczoraj mi nie powiedzieli ile zeszło, ale połowa czy to dobry wynik?
Ostatnio było 10 tysięcy, tak? jak dla mnie, na 5 dni przed startem rozgrywek, połowa (ok. 5 tyś) to cienki wynik. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Źle nie jest ?! To kiedy będzie źle ? Jak pójdzie 1500 ?
Jeśli tylko tyle karnetów poszło to oznacza ,że będziemy mieli frekwencje na poziomie 8 , 9 , 10 tys .... ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Trzeba wziąć pod uwagę że masa (?) ludzi będzie kupować karnet w weekend i do tego dochodzi też bardzo dużo młodych ludzi, studentów którzy w wakacje są poza Krakowem i póki co nie mieli okazji kupić karnetu. 5 koła to mało, będzie więcej ale czy osiągniemy dyszkę to wątpię...
![]()
TSW
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Panowie ja sam nie mam karnetu jeszcze bo nie chcialo mi sie isc ale niedlugo sie wybiore i mysle ze takich ludzi jak ja jest duzoo wiec spokojnie. Nikt sie nie spieszy bo wie ze nie braknie
![]() ![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Przeczytalem artykul weszlo i akurat mozna powiedziec ze jest na moj temat poniewaz nie posiadam karty kibica i mam zamiar wybrac sie na mecz z Belchatowem. Czy jesli stawie sie 1,5 godz przed meczem to zdaze wyrobic karte kibica i obejrzec to spotkanie?
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Spokojnie, bez problemów. Wyrobienie KK to kwestia 3-5 minut, bilet to kilka minut, bo kolejek pewnie wielkich nie będzie. Zwłaszcza o godzinie 13. Więc nic tylko iść na R22 ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dzieki za odp
Teraz pozostalo zebrac ekipe i w niedziele na meczyk![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
otwarte dzisiaj?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ica_zamkniete/
Nie, zamknięte. Oficjalną otworzyć i wiesz wszystko. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Karnety Sektor A22 do sprzedania za 120 zł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Beda po meczu z Belchatowem sprzedawac karnety dalej? (minus mecz z belchatowem?) kiedys tak bylo ale nie wiem czy teraz bedzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dobrze. Pytanie z ... nosa
![]() Pierwszy raz biorę dzieciaka na mecz (bynajmniej nie na sektor rodzinny) i zastanawiam się czy będzie opcja wniesienia picia w plastikowej butelce? jak wniesie tę butelkę moja kobita to może ją przepuszczą? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez R33 : 16.08.2012 o godz. 17:50.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sam nie wiem czy to ma sens, ale z drugiej strony nic nie robienie na pewno żadnej poprawy nie przyniesie..
Może warto w jednym miejscu zebrać osoby będące zainteresowane sprzedażą internetową biletów na mecze Wisły Kraków i zainteresować tym jakieś media typu RMF FM (krakowskie, nieagorowskie Grupa na fb --> https://www.facebook.com/pages/%C5%B...87842038015288 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
mozna zmienic sektor na kupionym karnecie jeszcze ? konkretnie z G na C.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
niestety, nic z tych rzeczy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie, nie możesz również zwrócić karnetu ani kupować pojedynczych biletów na tą kartę kibicia (chyba, że nie są zawarte w karnecie no ale w tej rundzie takich nie będzie). Jedyne co Ci doradzam w tej sytuacji to przykombinować. Znaleźć osobę co ma karnet na C i wymieniać się z nią kartami co mecz (ew. tymi co kupują bilety), ale to różnie bywa.
Ostatnio edytowane przez R33 : 19.08.2012 o godz. 20:17.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ochroniarze na bramkach mają terminale, na których wyświetlają się dane i zdjęcie osoby, która przechodzi przez bramkę. Jak sobie wyobrażasz zamianę kartami? Przejdzie tylko w przypadku, gdy dwie osoby wyglądają prawie identycznie, a ja na naszym stadionie kojarzę jedynie jedną taką parę ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ale czasem się udaje przechodzić i chodziło mi o to w przypadku tym, że on i tak już nie ma wyjścia. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|