|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pan Andraż strzelił gola dla Słowenii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Sergiej pareiko!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Już jest !!!!
Od A do Z...Arek Głowacki Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=MVcgi...ayer_embedded#!
Jeszcze asyste miał. Prowadź nas o wielki Kirm Ir Senie. ![]()
.
. |
|
|
|
Guest
|
|
U nas najczęściej wrzucał piłę na wysokości kolan tak, że nie przechodziła pierwszego obrońcy, pojechał na reprezentacje i dograł świetną mocną dobrą piłkę. W ubiegły sezonie nie strzelał w dogodnych sytuacjach gdy miał na swoją lepszą nogę, a na reprezentacji nie dość, że w pełnym biegu skleił idealnie na klatę to jeszcze uderzył lewą nogą czyli swoją słabszą.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 16.08.2012 o godz. 09:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dlatego od dawna jestem za tym, żeby tego gościa wypchnięto gdziekolwiek póki można na nim jeszcze zarobić!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Nalepa nieźle zagrał w meczu Termalici, "upajałem się" tym "widowiskiem" tylko ze względu na niego i grał dość
pewnie pare razy ruszył do przodu ale bez skutku. Mimo wszystko to był mecz parodia z obu stron, Skołorzyński fajnie wjeżdżał z lewej obrony ale jego strzały to strach się bać. Z zawodników występujących do tej pory w Wiśle najlepiej wypadł Kowalski, grał swoją prostą gre i to było to. Chrapek normalnie już trenuje? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Z tego co mozna było przecztac na głównej trenuje ale raczej nie będzie brany pod uwage na mecz z GKSem , a szkoda .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Kirm jest oczywiście profesjonalistą i powinien grać na całego za pieniądze, które zarabia w Wiśle. Jest też człowiekiem, więc podlega wpływowi sytuacji emocjonalnej, relacji z trenerem, relacjom w zespole. Kto grał w cokolwiek zespołowego to wie, że same chęci nie zawsze starczają. Jednemu trzeba pogrozić, innego poprosić, kolejnego chwalić - wychodzi brak przygotowania psychologicznego u naszych trenerów. Jak ktoś ma wątpliwości co do ważności relacji trener - zawodnik w aspekcie osiągnięć tego drugiego to warto wgłębić się w informacje o stylu pracy Górskiego z kadrą czy Stamma z bokserami. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dziwię się że dalej klub nie potrafi go sprzedać, bo CV oraz kompilacje można zrobić mu świetną . Myślę że na dzień dzisiejszy byłby to jedyny zawodnik z naszych " czołowych" graczy , po którego sprzedaży byśmy bardzo nie płakali , trochę jak swego czasu za Dudką czy Gorawskim.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 17.08.2012 o godz. 10:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Przecież taki zachowanie od razu pokazuje potencjalnemu kontrahentowi, że "coś tu nie gra". Jedynie jego manager mógłby mu w taki bezczelny sposób szukać klubu, ale jak Kirmowi tu jest dobrze to po co ma to robić? ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wystarczy dać zielone światło menago Kirma i powinien znaleźć mu przynajmniej średniej klasy klub , ew skontaktować go z Kucharskim , zaraz znajdzie mu angaż w MU ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ale w ten sposób sprawiamy, że dostaniemy za niego albo ochłapy albo w najgorszym wypadku nic. Ciężko wycisnąć od potencjalnego kontrahenta sensowne pieniądze gdy on widzi, że chcemy się pozbyć. Proste prawa rynku.
Kirm aż taki słaby i niepożyteczny nie jest. Patrząc na naszą kadrę i brak jakichkolwiek rezerwowych skrzydłowych pozbycie się go w ten sposób to głupota. Myśle, że jakby przyszła jakaś konkretna oferta za niego (nawet rzędu 500k euro) to Bednarz nie zastanawiałby się tylko go puścił. PS. Ponadto taki Jaliens też pewnie nie mówi "nie" zmianie barw klubowych. Tylko chciałby w kolejnym klubie zarabiać tyle samo. Kirm może mieć podobne podejście.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 17.08.2012 o godz. 10:32.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Zobaczymy jak Kirm będzie się zachowywał w tym sezonie, byc może przytłaczał go Małecki ? Zobaczymy jak to będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Z trenerem jest podobnie jak z nauczycielem - obie funkcje wymagają wiedzy i doświadczenia merytorycznego oraz (najczęściej zaniedbywanej) umiejętności pracy z grupą oraz z człowiekiem w kontakcie indywidualnym. Zwykle niestety trener zna się lepiej lub gorzej na piłce, nauczyciel na matematyce czy geografii, ani jeden ani drugi nie ma przygotowania do pracy z człowiekiem (indywid, i grupowo), a to osobna dziedzina. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Średnia wieku naszej drużyny w dzisiejszym meczu z GKS-em to prawie 30 lat. Nie napawa mnie to optymizmem, tym bardziej, że tymi młodymi którzy zaniżali tę średnią byli Bunoza i Sikorski. Na nich raczej nie będziemy budować zespołu na lata (przynajmniej mam taką nadzieję). Powiem krótko - ciekawie to nie wygląda...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Probierz na szczęście nie jest ślepy więc jest szansa że nie często będziemy oglądać tego parodyste w akcji Natomiast mam nadzieje że Quioto będzie więcej grał, może ten cały Sikorski jest lepszy w przeszkadzaniu ale bez przesady, nie od tego chyba ma być napastnik...w Wiśle. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
||||
![]()
Tu akurat mamy w czym wybierać. Dopiero jak przychodzi do kreowania akcji i gry w piłkę... Ale też - taka jest "specyfika" naszej ligi. Chyba tylko u nas istnieją "napastnicy" grający tylko tyłem do bramki.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.08.2012 o godz. 22:31.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||||
|

|
||||||
![]() |
|
|