|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
W momencie gdy go sprzedawano to stracił miejsce w składzie. Ogólnie był wtedy w słabej formie. Też myślę, żę akurat ze strony Wisły to był świetny transfer bo inaczej by go nikt nie chciał. Najsmieszniejsze, ze akurat wtedy to sie okazał swietny transfer tez dla Turków. Na pewno wieksza korzysc dal im Piotrek niz Pawel. Ale tylko do czasu tej kontuzji.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
oczywiście, że był w słabej formie - tylko czy sprzedawanie graczy w takiej formie za małe pieniądze to jest majstersztyk? Piotrek się mógł spokojnie odbudować w zimie i dalej grać na dobrym poziomie. Majstersztyk to byłby gdyby za niego wzięto dobre pieniądze a nie oddano za pół darmo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
).![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zostaliśmy z przeplaconym Paliciem, pozbywając sie za drobne zawodnika z niskim kontraktem. Mistrzostwo świata, Staszek wracaj.
Kasa z Piotrka to chyba na pół roku kontraktu Palicia to bylo mało. Interes stulecia, nie ma co. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Gdyby Valckxowi dano popracować dłużej, w którymś momencie na pewno przyszedłby ktoś lepszy od Paljicia, którego Valckx nie sprowadzał. Najpierw miał inne priorytety, a potem musiał łapać się opcji pokroju Diaza jak Cupiał zażyczył sobie LM instant za cenę chińskiej zupki. No ale najlepiej oskarżać go o dziurę, której on nie jest winien, nie? Sikorski to też wina Valckxa, na pewno wypchnął znakomitego snajpera, ducha drużyny, LEGENDĘ - bo i takie określenie pada kilka-kilkanaście postów wyżej - Brożka żeby sprowadzić znajomka Genkowa i jeszcze w przyszłości kogoś innego, równorzędnego, lepszego albo - nie daj Boże - z potencjałem żeby go później sprzedać z przebitką. Mogliśmy przecież kroczyć w świetlaną przyszłość z jednojajowymi marudami, starzejącymi się, coraz bardziej chimerycznymi i żądającymi coraz większych kwot za swoją chałturę, którą ludzie tutaj nagle wspominają jako grę z innej galaktyki (zwłaszcza piszę tutaj o bliźniaku-obrońcy). Zaraz przed APOELem była tęsknota za Zieńczukiem i Baszczyńskim, potem ten nekrofilski fetysz uspokoił trochę Głowacki, to teraz rozplenia się nowa paranoja - Brożkowie, jeden bez nogi a drugi który nie grał na poważnie od ponad roku. A tak naprawdę, z wszystkich powrotów wypalił tylko Kosowski i to na potrzeby jeszcze marnawej wówczas ekstraklasy.
Ostatnio edytowane przez Watts : 12.08.2012 o godz. 00:25.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Się rozpisałeś a nie ma o czym... Nikt z Piotrka światowej klasy piłkarza nie robi - pisanie jednak, że sprzedaż zawodnika za jakieś marne grosze i zostawienie nas z jednym Paljicem na lewą obronę to majstersztyk jest śmieszne.
"Z powrotów wypalił tylko Kosowski". A ileż tych powrotów było, mogę zapytać? Co do "fetyszu" - Głowa będzie tu rządził kolejne dwa sezony w defensywie. ps. za zawodnika z Twojego awataru wolałbym Piotra Brożka z okresu gry u nas. Nawet w słabej formie. Powiedz jeszcze na koniec - poznałeś braci osobiście, ze potrafisz ocenić ich jako malkontenta i bufona? Wiesz w ogóle ile zarabiał Piotr Brożek w naszym klubie, skoro piszesz o "coraz większych żądaniach"? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Watts
W tej druzynie nawet kulawy pies zrobi roznice . Ty sie zastanow jaki regres zrobil Brozek a jaki zrobila Wisla Krakow , moze wtedy zrozumiesz ze jesli cos sie nie ruszy to ta druzyna wpadnien w taki marazm ze juz nic nie pomoze. Juz przegrana na wlasnym stadionie nie budzi u nich wstudu czy poczucia dania dupy bo taki jest futbol, nic sie nie stalo I walczymy dalej. Gowniane podejscie I minimqlizm jaki zapanowal w naszej lidze staje sie nie do zniesienia. Czy taki Bunoza, Genkov, Gargula czy Pareiko pamieta jak trudno bylo zdobyc R22? Ile lat srubowalsmy rekord ? No wlasnie. Jesli ja widze takiego lamage jak Bunoza grajacego w pierwszej 11 to jak to ma isc w dobrym kierunku? Co mozna myslec o tej druzyne jesli ow Bunoza jest jednym z lepszyh w tym spotkaniu pilkarzy? Dramat. W obecne sytuacji , czy to wazne kogo Brozki lubia a kogo nie? Jesli jest mozliwosc powrotu Pawla za darmo to tylko idiota by odmowil . Dlatego po wynikach jego pracy i widzac co nakrecil Jacus to nic tylko powinien sie cieszyc ze okazja sama sie trafia . Bo na dzis jest dramat a efekty jego pracy sa poprostu zenujace. Kompletnie nie ma pomyslu na transfery I nie wie gdzie takich wzmocnien szukac. Plecie co mu slina na jezyk przynisie zachowujac sie przy tym malo profsjonalnie I na dodatek prowokujaco do wszystkiego co go otacza. |
|
|
|
Guest
|
|
2. Czy BC zapali zielone światło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
zima 2004, lato 2005 - Kalu Uche
lato 2004 - Marcin Kuźba lato 2007 - Kamil Kosowski lato 2009 - Mariusz Jop zima 2010 - Cleber lato 2010 - Maciej Żurawski lato 2011 - Junior Diaz lato 2012 - Arkadiusz Głowacki Tak więc trochę było, mogłem też o kimś zapomnieć. Z czego tylko Kosa i Uche na +. Można jeszcze wymienić np. Kasperczaka jako trenera, tyle, że to już inna bajka. Plus były jeszcze rozważane chociażby powroty Franka, Baszcza, Źienia, Brożków, Szymkowiaka.
Ostatnio edytowane przez R33 : 12.08.2012 o godz. 13:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Filip Kurto oprócz tego, że zagrał w Rodzie, to został też powołany do młodzieżowej kadry na mecz z Rosją w eliminacjach do Młodzieżowych Mistrzostw Europy. Mecz odbędzie się 6 września w Jekaterynburgu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Tomas Jirsak zaliczył 90 minut w debiucie
http://www.transfermarkt.de/en/botev...t_2246521.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
piękny Robert dostał czwórkę w debiucie, a Dusan Tadic zdobył 2 bramki i zaliczył 2 asysty przeciwko swojemu byłemu klubowi
http://www.livesports.pl/mecz/8Kfr08RN/#szczegoly-meczu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Posiadanie piłki 60 do 40 dla Twente, myślałem że w Holandii przynajmniej Maaskant będzie grał po ziemi, ale jednak się myliłem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem, ale Eredivisie to specyficzna liga, tam się gra atakiem pozycyjnym, czasem ktoś błyśnie dryblingiem i bramka z niczego, każdy chce grać ofensywnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Raczej planowe. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mikhail Sivakov w dniu dzisiejszym został wypożyczony do Bate Borisov
http://www.transfermarkt.de/en/mikha...ler_36364.html Dragan Paljic zaliczył 90 minut w sobotnim debiucie z VVV-Venlo http://www.transfermarkt.de/en/draga..._8387.html#NL1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wiem wiem gazeta.pl
http://www.sport.pl/sport/10,67450,1...__Jak_mam.html Nie do uwierzenia, że gościowi się tak w głowie przewróciło. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może nadmiar bilecików od weszło przywrócił mu w głowie...
To była Ironia.
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 14.08.2012 o godz. 09:20.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tak zapytam was.... o .... wam chodzi?
Błaszczykowski widać nie chciał udzielić odpowiedzi na to pytanie, dostał inne. Odpowiedział. Na to menda dziennikarska w jego usta wkłada słowa których nie powiedział, przedstawiając gościa w takim a nie innym świetle. I w czym problem, że głośno powiedział o tym? Z drugiej strony co miał powiedzieć? Nie nie chcę być kapitanem, wtedy by była jazda że gwiazdorzy, że muchy w nosie, że psioczy na bycie kapitanem. O .... tu chodzi? To że filmik jest ordynarnie cięty w pół to wam nie przeszkadza? O biletach powiedział po meczu, ja do dziś tą wypowiedź odbieram jako wyrzut całej drużyny, a że on go wyartykułował to on dostaje zjebe. Co jak co ale nie jesteście na Weszlo i nie wszystkie swoje żale musicie tutaj artykułować tak jak robicie to gdzie indziej w necie. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Petrescu odszedł z Kubania. Ma być ogłoszony nowym trenerem Dynama Moskwa pod wieczór.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Petrescu wskakuje to coraz na większy poziom, ale w Hiszpanii napewno by sobie nie poradził
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Dan ma zostac trenerem CSKA Dopiero jesli nie wyjdzie z CSKA, Petrescu ma przejść do Dynama, które jest aktualnie bez trenera a niedługo w LE ma zagrac ze Stutgartem |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Na ciężki teren się porywa. Raczej nie jest specem od prowadzenia gwiazdorskich zespołów.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To sluszna uwaga. Jego siłą jest tworzenie drużyny z solidnych graczy, ale nie z gwiazd. Na gwiazdach i gwiazdkach przejechał sie kiedys w Rapidzie, a potem w Wiśle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Byłoby przynajmniej trochę śmiechu. Ciekawe czy Rumun sobie poradzi - to już trochę inny poziom i inne wymagania. Trzeba jednak mu oddać, że idzie jak burza. Szkoda, że był za słaby na Wisłę. Nas obecnie trenuje koleś za słaby na spadkowicza ligi greckiej...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.08.2012 o godz. 19:59.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ło Jezu. Nasze ostatnie rozmowy chyba cię zabolały, skoro próbujesz takich żenujących wycieczek osobistych. Dobrze, że chociaż przestałeś twierdzić, że Weszło "robiło z Petrescu debila" po tym jak udowodniłem ci, że nie mogli nic pisać, bo wtedy nie istnieli. Ich strona powstała dwa lata później.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|