The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2012, 09:21
Szpen napisał(a):Wyświetl post
czytaj: znów nakłamiemy, że jesteśmy inni niż o nas mówią.

Tylko tyle masz do POwiedzenia na powyższe tematy ? Czas chyba poprosić Schetynę o urlop, bo praca na tym forum kompletnie Cię wykończyła. Może jakiś wyjazd do ciepłych krajów ? Tylko poproś żeby Ci jakieś pewne biuro turystyczne załatwili.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 08.08.2012, 09:25
Hehehe Szpeniu tak kazali czytać na spędzie lemingów?

Spokojnie, Macierewicz ma swoją robotę i będą jej efekty. Natomiast powszechnie wiadomo że jest dokładnie odwrotnie niż mówią w komuszych mediach. Ta od lat znana prawda bardzo ułatwia zrozumienie otaczającej rzeczywistości.
Hej Nasz TS !!
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 08.08.2012, 09:27
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Tylko tyle masz do POwiedzenia na powyższe tematy ? Czas chyba poprosić Schetynę o urlop, bo praca na tym forum kompletnie Cię wykończyła. Może jakiś wyjazd do ciepłych krajów ? Tylko poproś żeby Ci jakieś pewne biuro turystyczne załatwili.
powiedz mi młody człowieku jakiego komentarza oczekujesz ode mnie w tej sprawie?
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.08.2012, 09:30
Szpeniu jest z grójeckiej metropolii, więc tam strukturami PO rządzi chyba ktoś inny niż Schetyna.

Niemniej jednak popieram wniosek o urlop. Jakby wziął dożywotni, to poza AS82 chyba nikt by się na forum nie pogniewał
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 08.08.2012, 10:47
czytaj: znów nakłamiemy, że jesteśmy inni niż o nas mówią.
Wczoraj mieliśmy lemingowe wyznanie wiary dzisiaj mamy pierwszy lemingowy dogmat. Jak widać Szpenio chce nam zaserwować w tydzień nowy PO-wski katechizm .
wislak68
Senior Member

Stary 08.08.2012, 10:58
powiedz mi młody człowieku jakiego komentarza oczekujesz ode mnie w tej sprawie?
Sugerowałbym coś w stylu: "klientelizm. sprzedajne k.rwy". Jako postronny mogę zapewnić że deklarowana przez Ciebie ilość "konkretów" w takim komentarzu naprawdę robi wrażenie ...
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 08.08.2012 o godz. 11:01.
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.08.2012, 11:14
Przerzucacie sie jakby jedni byli o niebo lepsi od drugich.

I jedni i drudze reprezentuja buractwo nie przecietne. Mowiac mam tu na mysli wszystkich obecnych politykow i partie polityczne. Gospodarczo co rzad to glupszy. Za Pisu polozyli w pieknym stylu NFZ, podpiasano lipne warunki organizacji Euro (czytaj pelne zwolnienie UEFA i wszystkich ekip z podatkow w Polsce). Jeszcze kilka grzechow bym znalazl.
Ten rzad jak juz sie gdzies przewija dobry pomysl to wszystkio upier.... zeby przypadkiem czegos na plus nie zrobic (patrz ustawa o podatku kasowym)
O sprawy moralne, religijne nie mi sie wypowiadac i mam na to wyje.... Bo kazdy czlowiek powieniem miec swoje sumienie i odpowiadac za to co robi....
Powoli dochodze do wniosku ze w tym panstwie nie ma ocpji zeby bylo normalnie... przywolujac marszalka(Narod piekny tylko ludzie k*rwy)

I absolutnie nie zgadzam sie zeby PIS byl jakas szansa oni w niektorych kwestiach sa mniejszym zlem w niektorych wiekszym (co mnie irytuje - retoryka - nienawidze tego obrzucania sie gownem na salonach)

W mojej ocenie jedyna szansa byla by rewolucyjna reforma ustroju.
Likwidacja Prezydenta, ograniczenie Senatu do 32 senatorow, ograniczenie Sejmu do 160poslow, delegalizacja partii politycznych, okregi jednomandatowe.
Wprowadzenie do nowego parlamentu samych nowych ludzi - wszyscy ktorzy byli dotychczas poslami, senatorami maja BANA!
Do tego reforma wynagrodzen wsrod poslow - wyzsze pensje bez dodatkow na paliwo i utrzymywanie biur poselskich, analizy sejmowe dokonywane przez jednostki naukowe, czy badawcze.
I przede wszystkim liberalizacja gospodarki i eliminacja biurokracji to powinno byc kluczowe.
Szpen
Senior Member

Stary 08.08.2012, 11:21
Wiślaku, jak bardzo nie starałbyś się, jak ładnie nie napisałbyś i tak zawsze wychodzi u Ciebie słabo. Widzisz, lepiej wyraża się zwięźle, ale dosadnie. A Ty coś tam lejesz, coś tam wymyślasz, a wychodzą na koniec tylko Twoje paranoje i fobie.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.08.2012, 11:31
pawelwislak napisał(a):Wyświetl post

I jedni i drudze reprezentuja buractwo nie przecietne. Mowiac mam tu na mysli wszystkich obecnych politykow i partie polityczne. Gospodarczo co rzad to glupszy. Za Pisu polozyli w pieknym stylu NFZ, podpiasano lipne warunki organizacji Euro (czytaj pelne zwolnienie UEFA i wszystkich ekip z podatkow w Polsce). Jeszcze kilka grzechow bym znalazl.
Ten rzad jak juz sie gdzies przewija dobry pomysl to wszystkio upier.... zeby przypadkiem czegos na plus nie zrobic (patrz ustawa o podatku kasowym)
O sprawy moralne, religijne nie mi sie wypowiadac i mam na to wyje.... Bo kazdy czlowiek powieniem miec swoje sumienie i odpowiadac za to co robi....
Powoli dochodze do wniosku ze w tym panstwie nie ma ocpji zeby bylo normalnie... przywolujac marszalka(Narod piekny tylko ludzie k*rwy)

I absolutnie nie zgadzam sie zeby PIS byl jakas szansa oni w niektorych kwestiach sa mniejszym zlem w niektorych wiekszym (co mnie irytuje - retoryka - nienawidze tego obrzucania sie gownem na salonach)

Likwidacja Prezydenta, ograniczenie Senatu do 32 senatorow, ograniczenie Sejmu do 160poslow, delegalizacja partii politycznych, okregi jednomandatowe.
Wprowadzenie do nowego parlamentu samych nowych ludzi - wszyscy ktorzy byli dotychczas poslami, senatorami maja BANA!
Do tego reforma wynagrodzen wsrod poslow - wyzsze pensje bez dodatkow na paliwo i utrzymywanie biur poselskich, analizy sejmowe dokonywane przez jednostki naukowe, czy badawcze.
I przede wszystkim liberalizacja gospodarki i eliminacja biurokracji to powinno byc kluczowe.
a za rządów PO przybyło 700 tyś urzedasów których musimy utrzymywac,mnozone są spółki a wszyscy wiemy ile tam sie zarabia ,kolej zmieniła sie w 40 spółek i musimy utrzymywac 40 zarządów,40 rad nadzorczych a miało byc tanie państwo.Jarosław jest jedynym ratunkiem dla Polski
Ostatnio edytowane przez AYALA : 08.08.2012 o godz. 11:39.
Drozd
Senior Member

Stary 08.08.2012, 11:41

Myślisz że wynagrodzenia czy ilość posłów to największy problem? A kwestie moralności olewasz? To wiedz że posłowie też olewają, bo dlaczego nie? Ty możesz a oni nie?

Porównanie rządów może zacząłbyś od czasu ich trwania? Bo takich jak Ty filozofów "wykopać wszystkich" było już wielu. Niestety żaden nie wyjaśnił jak spowodować żeby nowi byli lepsi. Mało tego nie napisałeś co to znaczy Twoim zdaniem "lepsi". Myślisz że wybór w jednomandatowym okręgu wszystko załatwi? Były teraz do senatu i co? Za przeproszeniem gu....ko.

Retoryka Cie irytuje? Zawsze jak się komuś treść nie podoba to czepia się formy. Jaką masz gwarancje że to g..no które tak Cie irytuje nie jest czasem brutalną ale prawdą?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 08.08.2012 o godz. 11:49.
Hej Nasz TS !!
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.08.2012, 11:45
Alez ja nie przecze ze teraz jest pod tym wzgledem jest zenada...
Z tym ze trzeba powiedziec ze kolej polozona zostala przez rzady SLD, potem PIS ani PO juz i tak nei mogli nic zrobic. Na koleji sytuacja wyglada tak ze musi zostac juz sprywatyzowana bo nikt tego burdelu juz nie posprzata. Waznym jest zeby spolka PLK zostala w rekach panstwa bo to ona jest kluczowa.

I naprawde nie straszcie ze Jarek jest jedyna nadzieja... bo to zludna nadzieja. PIS nie ma zadnego zaplecza gospodarczego ani finansowego.
Jedynym sensownym jest to co napisalem wypierd.... ich wszystkich i utworzyc rzad fachowcow. Np. z ludzmi niepokornymi jak Rybinski, Wieniecki.

Dla mnie mega niepokojace jest popieranie Dudy w Solidarnosci i w druga strone. Przeciez ten koles TO JEST KOMUCH, ma takie poglady ze az glowa boli.

Dlaczego wykopac, bo partie polityczne sa pierwszym bastionem kolesiostwa bez wzgledu czy to lewica czy prawica.

Moralnosc olewam w takim stopniu ze nie mi jest oceniac innych. Nie zgadzam sie z obecna polityka i chamami ktorzy w niej sa. Ale tak samo nie zgadzam sie w wielu sprawach z Kosciolem. Dlatego uwazam ze tutaj kazdy powinien miec swoja wykladnie.
Wbrew pozorom wynagrodzenia poslow i kasa ktora na nich leci to sa wielkie pieniadze, ktore spokojnie mogly by rocznie ratowac szkoly czy szpitale. Juz nie mowiac o tym ile mozna by zyskac przeznaczajac je na osrodki badawczo rozwojowe.
Co znaczy lepsi a to bardzo prosto wytlumaczyc. Ludzie z branzy ktorzy wiedza na czym polegaja problemy, a nei tacy ktorzy cale swoje zycie spedzili na panstwowych posadach czy tez zyjac jako politycy.
Wracajac jeszcze do jednomandatowych. One beda miec sens w momencie kiedy nie bedzie mozna startowac jako ludzie partii!

A co do dlugosci kadencji to moja wina ze PIS wybral oszolomow z LPR i Samoobrony ? to tez o czyms swiadczy
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 08.08.2012 o godz. 11:51.
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.08.2012, 12:24
Amber Gold pomimo krytycznego stosunku do niego KNF-u i ABW miał wolną rękę w działaniu (okradaniu ludzi) ponieważ finansowało przedsięwzięcia organizowane przez PO. W USA jak wyszło szydło z worka to Madoff został aresztowany (dostał dozywocie), a w POlsce Plichta jaja sobie robi z okradzionych ludzi i śmieje się im w zęby. Pewnie z czasem wyjedzie na stałe tam gdzie już przetranserował pieniądze. Napewno pomocną dłoń w tej całej operacji uzyska od POlityków, których wspierał finansowo z funduszy okradzionych ludzi.
Sponsoring sportowy, kulturalny itd. jest jedną z najlepszych form reklamy, jeśli chodzi o ekspozycję marki, biorąc pod uwagę koszty jakie to za sobą pociąga, więc jakoś nie dziwi mnie to zaangażowanie Ambera i OLTa. A że siedzibę mają w Gdańsku to działały przede wszystkim na lokalnym rynku na Pomorzu.

Nie dostrzegam tu nic nadzwyczajnego. Ale jak widać do wszystkiego można się doczepić i znaleźć tłum wturujących, z czego chętnie poseł Kuźmiuk korzysta.
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 08.08.2012, 12:34
Kukiz nie ma układów jak OLT, nie zatrudnia synalka Tuskowego - to ma problem

Cytat:

Paweł Kukiz na FB: w życiu bym nie przypuszczał, że w Eska Rock, WAWie czy Antyradiu playlisty tworzą Blumsztajn z Michnikiem

Muzyk na swoim profilu Facebook zapowiada premierę płyty. Ze zdziwieniem przyjmuje jednak kwestię patronatu medialnego nad nią:

04 września premiera mojej solowej płyty. WSZYSTKIE ogólnopolskie radia ODMÓWIŁY patronatu medialnego . Oczywiście w przypadku Zetki czy RMF - rzecz zrozumiała bo tam się gra tak jak się gra . Ale w życiu bym nie przypuszczał, że w Eska Rock, WAWie czy Antyradiu playlisty tworzą Blumsztajn z Michnikiem . Oświadczam, że mimo wszystko to zbyt błaha sprawa bym miał z tego powodu choćby myśli samobójcze. Wręcz przeciwnie - czuję się podbudowany bo jeśli się boją to znaczy, że w końcu ten wszechogarniający blichtr, bolszewicką mentalność i POPRAWNOŚĆ polityczną szlag trafi. Identyczny klimat panował pod koniec poprzedniej Komuny - im bardziej mdło było na podwórkach- tym więcej zakłamania w mediach, "Kolorowych jarmarków" i propagandy sukcesu . Następcy Urbana i Tumanowicza. Nazwisk wymieniać nie będę

źródło: Facebook

I przede wszystkim liberalizacja gospodarki i eliminacja biurokracji to powinno byc kluczowe
.
Widze młody uczeń Korwina. Cóz nie jeden tu chyba tą droge przeszedł i byl oczarowany libaralnymi pomyslami JKM ale dorastając większośc zobaczyła ułudę haseł typu delegalizacja partii czy zakazy dla obecnych posłów. I mimo ze jestem gorącym zwolennikiem znaczącego wzmocnienia władzy prezydenckiej -wybieranej w wyborach bezpośrednich , ograniczeniem znacznym liczby posłów i likwidację izby mniejszej /bądz ograniczeniem jej do prezydentów miast i eks prezydentow Polski/ to nie jest to największy problem kraju. Cóz z merytorycznych rzeczy o partiach ktore uważasz jako równe sobie w złym tego słowa znaczeniu nie podajesz nic . Retoryka o której piszesz (obrzucanie gównem) jest domeną wszystkich partii - niestety Ty wyróżniasz tu jedną .
Ten temat jest długi widzę nie chciało ci sie poczytać o wielu dziesiatkach sprawa które jednak odróżniają zakon okragłostolowy PO/SLD/RP/PSL od Pisowców - wśród których też jest niejedn oszołom ale linia partii jest najbardziej pro polska z wszystkich (powiem inaczej - to jedyna sejmowa partia która ma pro polską- patriotyczną linię ) Także chciałbym mieć większy wybór ale go po prostu nie ma. Albo głosujesz na złodzieji, zdrajców i cwaniaków albo kulawych polskich patriotów .
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 08.08.2012 o godz. 12:45.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
wislak68
Senior Member

Stary 08.08.2012, 13:02
Wiślaku, jak bardzo nie starałbyś się, jak ładnie nie napisałbyś i tak zawsze wychodzi u Ciebie słabo. Widzisz, lepiej wyraża się zwięźle, ale dosadnie. A Ty coś tam lejesz, coś tam wymyślasz, a wychodzą na koniec tylko Twoje paranoje i fobie.
Jeśli zwięzłość i dosadność to ma być to: "klientelizm. sprzedajne k.rwy" to zupełnie nie dziwi że braki merytoryczne zmuszony jesteś nadrabiać "paranojami i fobiami". Biorąc jednak pod uwagę wyrażone przekonanie że wypisywane przez Ciebie na tym forum farmazony są "zwięzłe i dosadne" należy bardzo poważnie rozważyć opcje że to natarczywe powracanie do motywu "fobi i paranoi" ma w sobie bardzo silny element profetyczny.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 08.08.2012 o godz. 13:19.
Drozd
Senior Member

Stary 08.08.2012, 13:09
@pawelwislak
Co znaczy kolej została położona? Na lata 07-13 PiS załatwił w unii kasę na modernizację kolei, dlaczego PO jej nie wykorzystało? Tylko chciało ją przenieść na drogi? Na budowani autostrad łatwiej kręcić? Co Ci da prywatyzacja? Myślisz że nowy właściciel nie będzie chciał zarobić? Na kim?

Co znaczy nie straszcie? Jarka się boisz? Pytałem jak zagwarantować że nowy wybrany w jednomandatowym okręgu będzie lepszy niż Jarek? Jarek już raz miał władzę, krótko ale wystarczająco żeby dał się poznać jako sprawny premier, piszesz o fachowcach. Czy Gilowska albo Religa byli z PiS? Więc jakim cudem zostali ministrami? Tylko zwycięstwo PiS daje nadzieje że taki Rybiński dostanie władze.

Ale partie są też elementem dyscyplinującym. Wyobraź sobie 160 posłów każdy z innej bajki i odpowiedzialny tylko za siebie. 81 wystarczy żeby ustanowić prawo. Pomyśl.

A co ma moralność do kościoła? Moralność to najogólniej nie rób drugiemu co Tobie niemiłe, zwłaszcza kiedy Tobie przynosi to korzyść.

20 km drogi ekspresowej kosztowało Tuska 2 mld. Wiesz ile to lat funkcjonowania parlamentu?

Co znaczy "Ludzie z branży"? To chcesz katalogować kandydatów do okręgów jednomandatowych? A co jak na 160 wybranych 100 będzie z branży ogrodniczej, a reszta z kosmetycznej. Będą lepsi?

A kto Ci powiedział że PiS wybrał LPR i SO? PiS chciał kolejnych wyborów ale LPR,SO,PSL,SLD i PO zagłosowały w obronie koryta. I to najbardziej świadczy.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 08.08.2012 o godz. 13:11.
Hej Nasz TS !!
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 08.08.2012, 13:32
Przepraszam z Góry wszystkich Chrześcijan. Mam nadzieję, że nie poczujecie się urażeni. Cel jest inny. Otrzymałem to "Credo" więc wklejam:

"Wyznanie wiary leminga:

Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszech-uwielbianego, Stworzyciela Stadionów i Autostrad, wszystkich dotacji z Unii widzialnych i niewidzialnych. I w jednego Pana Rostowskiego, doradcę Tuska prawdomównego, który z Putina jest zrodzony przed wszystkimi długami. Tusk z Tuska, Europejskość z Europejskości, Fakty prawdziwe z TVNu prawdziwego. Przez Lisa stworzone, mówione. Współistotne Tuskowi, a przez Niego wszystko się stało. On to dla nas lemingów i dla naszego ogłupienia zstąpił z Kremla. I za sprawą Putina Wielkiego przyjął miliardy z Unii i stał się komuchem. Pomógł Grecji również za nas, pod namową Angeli został poklepany i pochwalony. I ponownie wybrany dnia trzeciego, jak oznajmia OBOP. I wstąpił do Rządu; siedzi po prawicy Bronka. I powtórnie przyjdzie w chwale na następną kadencję, a Kurestwu Jego nie będzie końca. Wierzę w pancerną brzozę, Sikorskiego, jej Ożywiciela, który od Tuska i Rostowskiego pochodzi. Który z Tuskiem i Bronkiem wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę który mówił przez Olejnik i Durczoka. Wierzę w jeden, wielki, powszechny i europejski kryzys. Wyznaję brak emerytury na odpuszczenie grzechów. I oczekuję kromki chleba, szklanki wody i nowej edycji Tańca z Gwiazdami w TVN.

Amen".
wislak68
Senior Member

Stary 08.08.2012, 13:36
St@chu napisał(a):Wyświetl post
Sponsoring sportowy, kulturalny itd. jest jedną z najlepszych form reklamy, jeśli chodzi o ekspozycję marki, biorąc pod uwagę koszty jakie to za sobą pociąga, więc jakoś nie dziwi mnie to zaangażowanie Ambera i OLTa. A że siedzibę mają w Gdańsku to działały przede wszystkim na lokalnym rynku na Pomorzu.

Nie dostrzegam tu nic nadzwyczajnego. Ale jak widać do wszystkiego można się doczepić i znaleźć tłum wturujących, z czego chętnie poseł Kuźmiuk korzysta.
Pewnie że nic nadzwyczajnego. Szczególnie gdy wspomniana firma jest umieszczona na "czarnej liście" przez organ tego Państwa odpowiedzialny za nadzór nad rynkiem finansowym. A zatrudnienie przez nią za 5,5k PLN syna premiera do wykonywania prac które on sam określał jako "bezużyteczne" i co więcej będące w konflikcie interesów z pracami które wykonywał na rzecz spółki SP w której był zatrudniony na umowie o pracę to prawdziwy szczyt "sponsoringu".
Jakim trzeba być moherem żeby tego nie widzieć.
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 08.08.2012, 13:48
http://www.fronda.pl/news/czytaj/tyt...nda.pl:__23164
Chyba się kolejni opamiętują.
Tylko Wisła!
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.08.2012, 13:52
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Pewnie że nic nadzwyczajnego. Szczególnie gdy wspomniana firma jest umieszczona na "czarnej liście" przez organ tego Państwa odpowiedzialny za nadzór nad rynkiem finansowym. A zatrudnienie przez nią za 5,5k PLN syna premiera do wykonywania prac które on sam określał jako "bezużyteczne" i co więcej będące w konflikcie interesów z pracami które wykonywał na rzecz spółki SP w której był zatrudniony na umowie o pracę to prawdziwy szczyt "sponsoringu".
Jakim trzeba być moherem żeby tego nie widzieć.
Nie wiem co ma piernik do wiatraka, ale cieszę się, że pomogłem Ci sobie ulżyć.
darksun
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 08.08.2012, 15:18
Jeszcze głoś w sprawie Amber Gold, chyba nie było a dość wyważony:

http://www.uwazamrze.pl/artykul/922948.html
wislak68
Senior Member

Stary 08.08.2012, 15:32
St@chu napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem co ma piernik do wiatraka, ale cieszę się, że pomogłem Ci sobie ulżyć.
W takim razie, żeby nie wyjść na gbura, muszę ze swojej strony wyrazić żal że Pan Bóg poskąpił Ci tak rozumu jak i poczucia humoru.
Drozd
Senior Member

Stary 08.08.2012, 15:37
Nie wiesz St@chu? Załatw mi bezużyteczną robotę za 5,5 tysiąca, tylko koniecznie po godzinach.

Wpadłeś zmienić Szpenia? Bo poziom macie porównywalny hehehe
Hej Nasz TS !!
wislak68
Senior Member

Stary 08.08.2012, 16:15
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 08.08.2012 o godz. 16:20.
wislak68
Senior Member

Stary 08.08.2012, 16:19
Żeby choć na chwilę przerwać dominujący tu dziś wątek kabaretowy pozwolę sobie polecić zainteresowanym dzisiejszy artykuł Waszczykowskiego w GPC (nie mogę znaleźć wersji elektronicznej) na temat tarczy antyrakietowej. Dobrze pokazuje kontekst wypowiedzi Komoruskiego.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 08.08.2012, 20:23
A gdzieś zaginął na forum ten spec od autostrad. W kontekście informacji o praktycznym wygaszeniu robót na wielu odcinkach może posiada jakieś informacje o zapewne kolejnym wielkim skoku inwestycyjnym, którego narazie nie widac ale zapewne już się czai .
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 08.08.2012, 20:29
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
http://www.fronda.pl/news/czytaj/tyt...nda.pl:__23164
Chyba się kolejni opamiętują.
Polecam wywiad z Rewińskim w przedostatnim UwarzamRze, który ujawnia jak obecny system zamknął usta niewygodnym satyrykom i muzykom, jak nie ma w mediach miejsca na żadne nawet dwuznaczności pod adresem ekipy Tuska. Smiać się można i należy tylko z opozycji, jak próbujesz z Tuska i jego ekipy zostaje odcięty prąd.
Szpen
Senior Member

Stary 08.08.2012, 20:40
Polecam wywiad z Rewińskim w przedostatnim UwarzamRze, który ujawnia jak obecny system zamknął usta niewygodnym satyrykom i muzykom, jak nie ma w mediach miejsca na żadne nawet dwuznaczności pod adresem ekipy Tuska. Smiać się można i należy tylko z opozycji, jak próbujesz z Tuska i jego ekipy zostaje odcięty prąd.
tiaa ... http://www.youtube.com/watch?v=smcBdM7EW2U
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.08.2012, 21:05
tiaa ... http://www.youtube.com/watch?v=smcBdM7EW2U
Jednym przykładem przez siebie podanym chcesz zakłamać rzeczywistość? Jakże to typowe...

Górski i ogólnie KMN z dużo większą szyderą podchodzili do poprzedniego rządu - szkoda że tego nie pamiętasz. Podobnie zachowuje się kilka innych kabaretów, które jakoś dziwnie mało robią sobie jaja z rządu który zalicza wpadki każdego dnia. To samo tyczy się prezydenta.

Staraj się bardziej, ostatnio bez formy - może brak nasłonecznienia w biurze poselskim w Grójcu?
Szpen
Senior Member

Stary 08.08.2012, 21:16
hunter napisał(a):Wyświetl post
Jednym przykładem przez siebie podanym chcesz zakłamać rzeczywistość?
kolejny co ma paranoje. po drozdzie i wislaku jest juz was trzech. to nie ja zyje w swiecie ubecko-oligarchicznym. to Ty i twoje lęki.

wpisałem kabaert donald tusk, dalem pierwszego linka i to powinno zamknac Ci ryjek. chcesz wiecej, to sobie poszukaj.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 08.08.2012, 21:41
Szpeniu a może zacząłbyś rozmyślanie nad tym, że jak "ich" jest więcej a Ty sam jeden to może to z Tobą jest coś nie tak? Bo wiesz, mnie również możesz doliczyć do nich i jest już 4 do 1...

edit. a ryjek to ma świnia prosty chłopku

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów