|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mam problem z wirusem Ukash.Może mi ktoś w przystępny sposób wyjaśnić jak można się tego pozbyć ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bo tak jest. Mi miejscy wlepili też za picie (w urodziny jeszcze) i mówili że mam tydzień na zapłacenie. Znalazłem na necie coś że do 3miesięcy nie naliczane są odsetki. Zapłaciłem jakoś kilka dni przed tym jak minęły 3 miesiące i żadnego problemu nie ma. Pewnie dlatego po 3 miesiącach dostałes dopiero upomnienie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
http://www.transferfield.com/wp-cont...yl_3827141.jpg http://wislalive.pl/img/news/141/141_1.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Po pół roku(jak nie zapłacisz tyle czasu) odwiedzi cię Pan z urzędu skarbowego i albo mu zapłacisz albo będzie zajmował ci twoje rzeczy,jeżeli masz np.auto na siebie to będzie ci auto zajmował. ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Odbierał Wam dziś w okolicach 9-15 Rmf Fm ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no kiedys byla taka slawna historia co chłop jechał na nie swojej legitce i miał lipe
http://e-prawnik.pl/forum/domowy/pra...gitymacja.html poczytaj ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie ile się czeka na sprawę w sądzie ? lub ile czasu ma osoba aby taką sprawę założyć ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Od kilku miesięcy do nieskończoności...
Zależy za co, jaki sąd, jaka sprawa. Rozwód, pobicie, majątek, zabójstwo, administracyjna... W stanach zabójstwo się nie przedawnia, ale jest ścigane z oskarżenia publicznego ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
MatMario*
Ktoś oskarży o pobicie , pełnoletniego ; ) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Trzy rozmowy z konsulatem Play`a i trzy różne odpowiedzi na pytanie:
Który tryb sieci ustawić, by najlepiej się korzystało z telefonu ? Najlepszy zasięg, brak szumów i urywania połączeń. 1) TRYB PODWÓJNY ? 2) UMTS ? 3) GSM ? Telefon Nokia C5, ale to raczej bez znaczenia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Pilnie potrzebna pomoc, a właściwie odpowiedź na małe pytanko.
Mianowicie: czy jadąc ul. J. Brożka -> S. Grota-Roweckiego dojadę pod Kaufland? Wiem, że są tam na Ruczaju jakieś remonty, więc chciałam się upewnić czy ta "traska" (chodzi o samą S. G.-R. i skręcenie pod Kaufland) jest przejezdna? Odp najlepiej na priv Z góry dzieki za pomoc!
Ostatnio edytowane przez masterlag : 26.07.2012 o godz. 20:23.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wybiorę jakiegoś dobrego laptopa za ok 1500 zł? czy lepiej dołożyć jakieś grosze? Jest jakaś cenowa granica "przyzwoitych laptopów"?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Problem jest z telefonem. Mam nokie 500, kupiłem sobie słuchawki douszne jakieś najtańsze. I teraz jak włączam muzykę, podłączam słuchawki włącza mi się komunikat: ""Teraz mów", muzyka się wyłącza, telefon czeka przez pare sekund, potem pokazuje "nie znaleziono odpowiedników" i muzyka włącza sie z powrotem. Wszystko byloby ok, gdyby to się włączało co jakiś czas. A zaczyna to potęznie w....iać jak w ciągu 1min wlączy się 4 razy. Szukałem coś w ustawieniach, ale jako że pierwszy raz mam telefon z jakimś systemem to nie za bardzo wiem gdzie to wyłączyć. Ktoś coś poradzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy ma ktoś może do ściągnięcia: Krzysztof Myszkowski - Oswojony
Kurde na pebie jest link ale z tego serwera nie chce mi ściągnąć. Poratuje ktoś ? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Małopolsce można kupić/pożyczyć piżmowoła?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Ma ktoś może konto Alior Sync? Warto założyć tam konto?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W Wypożyczalni piżmowołów?
albo sam sobie zrob, wez koze, żubra i krowe i kombinuj. tylko nie wiem jak zrobic zeby mu sie piżmo z dupska wydzielało :myśli: ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Czy w Kraku można zamówić korytka z mięsem, kapuchą i pierogami na jakieś imprezy okolicznościowe? Proszę również o ewentualne opinie czy było smaczne.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witam, mam sprawę. Pracuje ktoś w kinie Multikino/Cinema City czy jakimkolwiek innym w Krakowie? Chciałem się zapytać czy jest możliwość zdobycia jakiegoś plakatu z najnowszych filmów. Rodzina mnie męczy o to
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Właśnie byłem w 3 kinach, i w każdym mówią, że są rezerwacje, że juz 3 osoby sie zapisaly na dany plakat itd...
Stąd szukam troche mniej oficjalnej drogi ![]() Chodzi o plakat z TDKR. ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
witam,
Panie i Panowie jest ktoś na forum kto gra na gitarze i jest leworęczny? Chciałem kupić sobie gitarę, ale jestem leworęczny i nie wiem jak wygląda potem nauka gry w takim przypadku. Czy jest dużo kombinowania? Gdzie najlepiej kupić gitarę? W sklepie czy w internecie? ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Potrzebuję kupić klapki Kuboty
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |