The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Boruc
Member

Od: 12.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2012, 21:11
,,Sam Frederiksen pokazał się kilka razy z dobrej strony. Celne dośrodkowania z lewej strony wykańczali napastnicy Wisły. Sam obrońca także przy ćwiczeniu rzutów wolnych kilka razy groźnie strzelał głową, zdobywając także bramki."

Może wreszcie będzie miał kto dokładnie dośrodkować Cvetanowi na głowę Patrząc na liczbę asyst w poprzednich sezonach mam taką nadzieję
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.07.2012, 21:26
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Stolarka jak przychodził do Wisły to też był mega płacz.
Tylko że Maciej jak do nas przychodził, to jako topowy zawodnik ligi, a nie po sezonie grzania ławy. Zauważmy, że Jaliens i Lamey mieli lepsze CV, ale jednak permanentne siedzenie na ławie w tym wieku o czymś świadczy... To tak gwoli ścisłości.

Z drugiej strony - alternatywą dla niego jest Bunoza.

Miejmy nadzieję, że okaże się zawodnikiem przynajmniej na poziomie Singlara.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.07.2012 o godz. 22:03.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.07.2012, 21:59
Byle nie był mułowatyJeśli będzie grał tak jak Alvarez + będzie miał dośrodkowanie(Alvarez niestety go nie miał co znacznie obniżyło jego ocenę), to będzie git
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 25.07.2012, 09:33
arti napisał(a):Wyświetl post
A ci inni obserwowani to gdzie i jak będą mogli się pokazać jak JF się nie spodoba? Najwyższy czas na decyzje, na oglądanie dvd mieliście panowie maj i czerwiec.
Inni zapewne grzecznie i spokojnie czekają w kolejce na telefon od Bednarza. Powiedzieli nawet swoim agentom, żeby absolutnie nie negocjowali z innymi klubami, bo są na liście u Jacka. Więc spokojnie...

Poza tym, widziano Bednarza na statku płynącym do Brazylii, poniżej macie niepodważalny dowód. Ma nam przywieźć drugiego Marcelo, nie wiadomo tylko czy żywego...

Ostatnio edytowane przez Revolver : 25.07.2012 o godz. 09:56.
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 25.07.2012, 09:59
Dudu nie przyjdzie do Nas i do amici, wybrał meksyk.
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 25.07.2012, 11:20
Cytat:
I o Janie Frederiksenie, lewym obrońcy z Danii, którego właśnie testuje Wisła Kraków.

Arkadiusz Onyszko grał przeciwko Frederiksenowi. - Ostatni raz widziałem go na żywo trzy lata temu. Pamiętam, że był niezły. Grał częściej na skrzydle niż w obronie, był szybki i dynamiczny, a przede wszystkim miał potężne uderzenie - twierdzi były bramkarz duńskich klubów.

Trzy lata temu Frederiksen podpisał kontrakt z Brondby Kopenhaga. Na początku przegrywał walkę o miejsce w składzie z Thomasem Rasmussenem, dziewięciokrotnym reprezentantem Danii. Po jego odejściu wskoczył do składu, ale zimą ubiegłego roku doznał kontuzji uda i stracił miejsce w jedenastce.

- Gdy przychodził do Brondby, gazety pisały o jego bardzo wysokim kontrakcie. Potem klub popadł w problemy finansowe. Pewnie z tego powodu działacze przestali na niego stawiać, nie chcieli przedłużyć z nim umowy i musiał szukać innego pracodawcy. Jeśli trafi do Wisły, będzie zarabiał nieco mniej, ale nie będzie musiał płacić wielkich podatków - zauważa Onyszko.

PRZEGLĄD SPORTOWY

Ściągniete z prasówki Weszlo, dobrze by było bo szybki i dobrze dośrodkowujący zawodnik by się przydał na obrone. Zobaczymy jak sobie poradzi w sparingach.
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 25.07.2012, 11:22
najm napisał(a):Wyświetl post
nie ma maniery kłamania, wiec jako, że podważasz moją wiarygodność to o to proszę cytat:

"W zajęciach na siłowni i boisku wziął udział testowany przez Wisłę lewy obrońca – Jan Frederiksen. „Jest to zawodnik, którego oglądaliśmy już wcześniej. Jednak nie jedyny, którego obserwujemy. Przyjechał do nas na testy, na pewno będzie miał szansę pokazać się w meczach sparingowych. Po nich zadecydujemy co dalej” – tłumaczył Probierz."

a tutaj link - http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...na_dwie_grupy/

Ciekawe, gdzie obserwowali gościa,który ostatni raz występował regularnie w Danii zanim jeszcze Probierz został trenerem Wisły.Zwykłe brednie dla przygłupa.Odpad z jednego z najsłabszych klubów w Danii i tyle, który miał zagrać w turnieju dla bezrobotnych piłkarzy, a tu już żebractwo.I nie piszcie o jakiejś silnej lidze w Danii cały ten współczynnik zrobiła im Kopenhaga, reszta to słabe zespoły.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 25.07.2012 o godz. 11:27.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.07.2012, 12:39
Co to się dzieje to się w głowie nie mieści.

Legi nie stać, nas nie stać. Gdzie te środki na transfery Jacek?

Cytat:
Zwłaszcza biorąc pod uwagę deklarację działaczy warszawskiej Legii, którzy zapewnili, że nie stać ich na wydatek 100 tysięcy euro by wykupić Gruzina od Józefa Wojciechowskiego.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 25.07.2012, 12:57
Trudno się dziwić jak zatrudnili Novo i Blanco. W dodatku ITI już bankrutuje Legie.
.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.07.2012, 14:01
syryls napisał(a):Wyświetl post
Trudno się dziwić jak zatrudnili Novo i Blanco. W dodatku ITI już bankrutuje Legie.
rozwiń o ile możesz tą złotą myśl że ITi bankrutuje Legie.
przyznam się że nie rozumiem
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 25.07.2012, 14:05
MichaelMyers napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe, gdzie obserwowali gościa,który ostatni raz występował regularnie w Danii zanim jeszcze Probierz został trenerem Wisły.Zwykłe brednie dla przygłupa.Odpad z jednego z najsłabszych klubów w Danii i tyle, który miał zagrać w turnieju dla bezrobotnych piłkarzy, a tu już żebractwo.I nie piszcie o jakiejś silnej lidze w Danii cały ten współczynnik zrobiła im Kopenhaga, reszta to słabe zespoły.
Przeciez to skauci obserwuja, a nie trener jezdzi na mecze zawodnikow, ktory moze w dalekiej przyszlosci by do nas dolaczyli. Nie ma znaczenia czy trenerem byl wtedy Probierz, Moskal czy Maaskant.
Poza tym teraz testy sa usprawiedliowne uprzednia kontuzja.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 25.07.2012, 14:21
MichaelMyers napisał(a):Wyświetl post
Legia kiedyś ściągnęła z turnieju bezrobotnych Ouatarę od którego wszyscy napastnicy się odbijali, a po sezonie zdołał uciec do Bundesligi (Kaiserlautern?) więc jakby tam ktoś z naszych ruszył d.pę to na pewno znalazłby niejednego przech... jak na nasze warunki. Pytanie czy byłoby nas stać na nich?
Też uważam, że gadka o obserwacjach JF to bzdury, ale wymagania nie są za wielkie - zdrowie do gonienia, jakaś sprawność, a jak będzie jeszcze umiał nieźle wrzucić w biegu to już jak gwiazdka z nieba Więc może przez przypadek coś z tego wyjdzie.
Ostatnio edytowane przez arti : 25.07.2012 o godz. 16:41.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 25.07.2012, 14:24
Poza tym teraz testy sa usprawiedliowne uprzednia kontuzja.

Ta 'złota myśl' też warta rozwinięcia..
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 25.07.2012, 14:31
W kontekście przejścia do Wisły wymieniano też nazwiska Boliwijczyka Marvina Bajerano i Piotra Brożka, który kilka dni temu rozwiązał kontrakt z Trabzonsporem. Wymagania finansowe "Pietii" są jednak ponoć dość wygórowane, w dodatku zwolennikiem jego sprowadzenia nie jest ponoć trener Probierz.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.07.2012, 14:34
Cytat:
Wymagania finansowe "Pietii" są jednak ponoć dość wygórowane
Taki był płacz, jak bracia odchodzili. Niektórzy na tym forum chcieli, żeby B&B byli dla "nowej" Wisły takim szkieletem, jak kiedyś duet Kosowski-Żurawski. Tymczasem, nasze niedoszłe "legendy" zaprezentowały przykład istnej telepatii między bliźniakami. Jeden rzekomo wysrał się na Wisłę, ale i tak woli siedzieć na ławce na jakimś tureckim zadupiu, byleby kasa spływała, a drugi nie grał przez rok, nikt nie wie na co go stać, ale dużą (dopisek - najwyraźniej za dużą dla nas) kasę żąda. Beczka śmiechu.

arti: dlatego dopisałem - dużą dla nas w porównaniu do jego statusu. Jeżeli Paweł chciał zostac w Turcji za wszelką cenę i siedzieć na trybunach za sowitą pensję, po jego bracie spodziewałbym się czegoś podobnego. Chociaż on nie powinien wybrzydzać.
Ostatnio edytowane przez Watts : 25.07.2012 o godz. 15:20.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 25.07.2012, 15:16
Watts napisał(a):Wyświetl post
Taki był płacz, jak bracia odchodzili. Niektórzy na tym forum chcieli, żeby B&B byli dla "nowej" Wisły takim szkieletem, jak kiedyś duet Kosowski-Żurawski. Tymczasem, nasze niedoszłe "legendy" zaprezentowały przykład istnej telepatii między bliźniakami. Jeden rzekomo wysrał się na Wisłę, ale i tak woli siedzieć na ławce na jakimś tureckim zadupiu, byleby kasa spływała, a drugi nie grał przez rok, nikt nie wie na co go stać, ale dużą (dopisek - najwyraźniej za dużą dla nas) kasę żąda. Beczka śmiechu.
Nie chcę żeby nienadzwyczajny piłkarz lat 29 po rocznym odpoczynku od piłki grał w Wiśle to raz.
Ale... chciałbym wiedzieć konkretnie ile tj. to dużo o którym piszą w mediach.
Jeśli Probierz go nie chce to nawet 10tys zł (oczywiście nie wierzę, że PB zgodziłby się za tyle zagrać w Wiśle) to może być "dużo/za dużo".
Ostatnio edytowane przez arti : 25.07.2012 o godz. 16:39.
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Stary 25.07.2012, 15:51
milosz napisał(a):Wyświetl post

Ta 'złota myśl' też warta rozwinięcia..
Czemu każde zdanie musze potwierdzać jakimś cytatem? Zwłaszcza, że ten cytat jest z postu wyżej ..

Cytat:
I o Janie Frederiksenie, lewym obrońcy z Danii, którego właśnie testuje Wisła Kraków.

Trzy lata temu Frederiksen podpisał kontrakt z Brondby Kopenhaga. Na początku przegrywał walkę o miejsce w składzie z Thomasem Rasmussenem, dziewięciokrotnym reprezentantem Danii. Po jego odejściu wskoczył do składu, ale zimą ubiegłego roku doznał kontuzji uda i stracił miejsce w jedenastce.
a więc skoro od zimy był kontuzjowany, potem nie grał, więc zapewne testują go by sprawdzić w jakiej obecnie jest formie.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 25.07.2012, 16:03
Pisz składniej to nie będzie problemów z odczytaniem Twoich złotych myśli ..

.."zimą ubiegłego roku", no super..szkoda że nie dwa lata temu..

Prawda jest prozaiczna. Duńczyk Jan Frederiksen przechodził wcześniej podobne testy w niemieckim klubie 2. Bundesligi, FSV Frankfurt. Nie chcieli go w II lidze niemieckiej, w której grywał np. Paljić, czyli zbieramy odpady, kto wie może będzie jakiś cud i nikt się na nim nie poznał, ale u nas w naszej galaktycznej lidze będzie mega gwiazdą, kto wie ..
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 25.07.2012, 16:16
Milosz - jakbyś śledził doniesienia na temat Fredriksena wiedziałbyś o czym najm napisał... Tu o składni nie trzeba dyskutować tylko o Twojej niewiedzy w temacie na który głos zabrałeś.

"Nie chcieli go w II lidze niemieckiej..." - Edno nie chcieli w Wiśle, Paulinho (czy jak mu tam) w łódzkim spadkowiczu. I można mnożyć przykłady. To, że tam nie przeszedł testów nie znaczy, że marnym piłkarzem jest. U nas np. testy przeszedł (tak wiem, bo czasu nie było) taki magik jak Branco. A to przecież czarodzieje z Holandii oceniali jego przydatność.
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Stary 25.07.2012, 16:23
miłoszu, wybacz, ale wychodze z założenia, że nadmiar zdań zniechęca do czytania, więc staram się streszczać przez co mogę gubić sens. Ale tu tylko wyprowadzałem prosty wniosek ze zdań wyżej podanych. Ale przyznaję, że się pomyliłem Tzn nie wiedziałem, że to w zimie zeszłego roku doznał kontuzji - z góry założyłem, że chodzi o tę zimę bo pasowałoby jak ulał. Zwłaszcza, że jeszcze dodane jest, że powodem niepodpisania umowy jest zbyt duży kontrakt i problemy finansowe klubu.

A co do oblania testów, to przecież kiedyś też Essien był za słaby dla Zagłębia.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 25.07.2012, 16:34
serku2, w kontekście niewiedzy w temacie mów lepiej sam za siebie, informacja o kontuzji była mi dobrze znana, rzecz w tym że piłkarz jest testowany bo nigdzie nie grał i to jest istotą sprawy.

Porównania zaś z Branco są z d..y wzięte. Branko przyszedł do nas jako zapchajdziura na rezerwę i co ważne w trakcie sezonu.

Teraz mamy sytuacje zupełnie inną. Mamy okienko transferowe, a łysy czarodziej z Legii ma sprowadzić LO do pierwszej jedenastki, jest u nas ponad 5 miesięcy, no i sprowadził nam piłkarza co od roku nie grał, no super.

Powtórzę przy tym czarodzieju możemy liczyć tylko na cud, bo o profesjonalizmie możemy zapomnieć.
Teza że piłkarz jest testowany bo miał kontuzje jest dużym uproszczeniem , on jest testowany bo ostatnio nic nie grał i nikt go nie chce, ale może będzie ten cud ..skoro dobrze życzymy naszej Wiśle to na nic innego liczyć nie możemy , cudów nam trzeba.

____
najm nie ma sprawy, również sorry (doczepiłem sie tej kontuzji bo była jednak dość dawno, rzecz dotyczy tego że nie grał i są testy, ale to nie ważne, zamknijmy kwestie) i ..okay, mnie jedynie martwi że nasze wzmocnienia to nie transfery tylko piłkarze coraz bardziej niechciani, ostatnio w Polonii czy w II lidze niemieckiej, ale w sumie ważne jaki mają charakter, czy chcą jeszcze coś komuś udowodnić, czy tylko pobierać pensje, ufam że może niechciani gdzie indziej, ale z ambicją ..choć tyle.
Ostatnio edytowane przez milosz : 25.07.2012 o godz. 16:50.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.07.2012, 16:46
Makelele nie chcieli w Legii, Ivanovica, Janko i reszty w innych klubach, no ael nie dziwne w koncu to no-namy.

sytuacja jest zupełnie inna...oczywiscie. Holendrzy dysponowali gotowka a lysy nie ma nic, no ale przeciez to tylko maly gowno warty detal.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 25.07.2012, 16:50
...
Czymże to moja niewiedza się objawiła? Zarzuciłeś koledze nieskładne pisanie postów - gdybyś czytał temat albo śledził informacje o testowanym zawodniku nie miałbyś problemu z odczytaniem postu najm-a.

Nigdzie nie pisałem dlaczego piłkarz jest testowany ale wydaje się normalne, że piłkarza który ostatnio nie grał sprawdza się przed podpisaniem kontraktu (inna sprawa - piłkarz doznał ponoć kontuzji zimą ubiegłego roku. Jesteś pewien, że nie był to np grudzien 2011? To by tłumaczyło częściowo brak gry Jana na wiosnę 2012 roku.)

Kolejna sprawa - nie porównywałem Fredriksena do Branco. Chciałem Ci jedynie dać przykład, że testy czasami oblewają gracze całkiem nieźli a zaliczają mierni.

Na koniec - skąd info, że piłkarz nie grał od roku?

Edit. Jeszcze jedno odnośnie Branco - co mnie obchodzi, że Stan miał mało czasu na znalezienie piłkarza? Podsunął kandydaturę karykatury piłkarza. Od niego prezentowałby się lepiej nie tylko każdy junior Wisły ale pewnie i trampkarz... No ale jak to zwykle bywa na tym forum holenderskie pomyłki to nic takiego.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 25.07.2012 o godz. 16:57.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 25.07.2012, 17:09
- Tak łysy nie ma nic, to po co kłamał , że ma gotówkę na transfery (już tyle razy było to cytowane, że kolejny cytat z J.B. sobie daruje).. Do kwestii wypożyczenia Małeckiego nawet nie chce mi sie już wracać.

______
- serek2, widzę już że sam nie wiesz co pisać, byle pisać, skoro według Ciebie piłkarz grał ostatnio to po co testy..otóż grał tyle co kot napłakał.

Edit. A co mnie obchodzi , że ciebie nie obchodzi.. jak nie widzisz różnicy pomiędzy okienkiem transferowym, a okresem w trakcie sezonu, to uważam dyskurs z Tobą za zamknięty. Moja rada jak się już czepiasz to spróbuj choć postarać się o minimum logiki. Branko i aktualna sytuacja w kontekście poczynań dyr. sportowych w niczym nie są porównywalne.

A to że testy to zbyt często loteria to tzw. oczywista oczywistość. Nic, na łut szczęści pozostaje liczyć.
______
Do tekstu poniżej ..

Dawno się tak nie uśmiałem jak z laurki dla Bednarza wystawionej przez szprotsona..

Wilczek to człowiek kulturalny i stąd te czułości, a prawda jest prozaiczna ot, łysego wywalono, miał polecieć Skorża, ale poleciał tylko łysy.

A było tak ..Jacek Bednarz nie jest już dyrektorem sportowym, Wisły Kraków – poinformował we wtorek klub na swojej stronie internetowej klubu.
O "zmianach w strukturze" Wisła informowała już kilka dni po meczach z Levadią Tallin. Potem klub zatrudnił skautów Jozefa Csaplara i Edwarda Klejndinsta, których zadaniem jest zbudowanie siatki skautingu. Większe kompetencje w sprawach transferowych ma też trener Maciej Skorża. Funkcja dyrektora sportowego została więc zlikwidowana..

Bednarz pracował w Wiśle od 1 czerwca 2007 roku.

___
Hmm, ciekawe dlaczego nie budował choć tej sieci skautingu, prawda że ciekawe..
Ostatnio edytowane przez milosz : 25.07.2012 o godz. 17:38.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 25.07.2012, 17:14
no tak milosz masz racje, Bednarz to dno

p.s. a do jego braku profesjonalizmu (..yy..ja nie mówie że on profesjonalistą jest czy nie jest, bo nie wiem jakie dostał zadania od Cupiała)

Cytat:
Dziś doszło do pożegnania dyrektora sportowego Jacka Bednarza, który został wczoraj zdymisjonowani. W spotkaniu z dziennikarzami wziął także udział i pożegnał Bednarza prezes Wisły Marek Wilczek.
- To do tej pory nasz najlepszy dyrektor sportowy. Pełen ambicji i pracy. Większość z nas krakusów uważało, że to legionista, warszawiak, a to człowiek ze Śląska, z charakterem - powiedział Wilczek, dziękując Bednarzowi za zaangażowanie i wykonaną pracę. - Dwa mistrzostwa Polski to także Twoja zasługa - dodał Wilczek, zwracając się bezpośrednio do odchodzącego dyrektora i wręczając mu pamiątkową klubową koszulkę.
ale .... w to.

Możesz podać to info o tych Frederiksenie ,że przez rok nie grał w piłke?

Odpowiedz cytując
MrÓwA_1906
ULTRA WISŁA

Od: 11.2002

Stary 25.07.2012, 17:33
Teraz mamy sytuacje zupełnie inną. Mamy okienko transferowe, a łysy czarodziej z Legii ma sprowadzić LO do pierwszej jedenastki, jest u nas ponad 5 miesięcy, no i sprowadził nam piłkarza co od roku nie grał, no super.
miłosz, to kiedy Frederikson nie grał przez rok w piłkę?
bo odpowiedziałeś na post szprotsona, ale nie na jego pytanie?

czy jak fakty nie pasują do twojej tezy to lepiej nie poruszać tej kwestii?

a i jeszcze jedna kwestia skąd wiesz, że był za słaby dla FSV Frankfurt? może poszło o kasę, długość kontraktu...
wislaportal:
Cytat:
Najpierw jak widać swoje kroki skierował za naszą zachodnią granicę, gdzie pod koniec czerwca zagrał w meczu sparingowym FSV Frankfurt z amatorskim FV Rußheim. Ten zakończył się wygraną II-ligowca aż 14-0, a Duńczyk zagrał przez godzinę. Pomimo tego, że zebrał za swoją grę niezłe oceny - nie został w Niemczech zatrudniony.
a i przypomnij mi proszę co mówił SV o lameyu jako komentarz na pytanie że mało grał w poprzedniej rundzie...

... jak nie pamiętasz to masz tu cytat

Cytat:
Z jednej strony nie jest w rytmie meczowym, z drugiej jest wypoczęty.
http://www.rp.pl/artykul/674648.html

więc lamey ok, bo mało grał i wypoczęty jest, duńczyk zły... bo bednarz go ściągnął?
Ostatnio edytowane przez MrÓwA_1906 : 25.07.2012 o godz. 18:03.
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 25.07.2012, 17:44
Milosz - zaczynasz widzę osobiste wycieczki, nic nowego.

Masz problemy z logicznym odczytywaniem postów - nie moja wina.

Mój post nie miał porównywać piłkarzy ani sytuacji obecnej do tej z tamtego okresu. No ale jak już sobie dorobiłeś teorię to ja nie mam zamiaru Cię z błędu wyprowadzać bo i tak wiesz swoje...

Nadal czekam (jak widzę nie tylko ja) na odpowiedź skąd masz informacje, że Fredrikson nie grał przez rok w piłkę.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 25.07.2012, 18:04
serek2 masz widzę chęć mnie atakować, cóż Twoje wycieczki osobiste mnie nie już nie dziwią..
Co do umiejętności czytania cudzych postów to rozumiem że to Twoja samokrytyka, przyjmuję ją, w istocie niewiele z nich rozumiesz.

PS, Swoja drogą Twoja hipokryzja jak tak się temu przyglądam jest wielce komiczna serku.c2 :
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Milosz - zaczynasz widzę osobiste wycieczki, nic nowego.

Masz problemy z logicznym odczytywaniem postów .
- w zdaniu pierwszym mnie zarzucasz "osobiste wycieczki".
- a w zdaniu drugim sam robisz dokładnie to co mi zarzucasz, doprawdy koszmarny z Ciebie hipokryta ..
____
Co do tezy podstawowej ..to wprost przeciwnie bardzo bym chciał aby był podstawowym piłkarzem pierwszej jedenastki w swoim poprzednim klubie, jego testowanie jednak świadczy o czymś zgoła odmiennym, jeśli się mylę to mnie to tylko ucieszy ..

Czyli w sumie podstawowej tezy to jednak w niczym nie zmienia, zamiast jakościowych transferów mamy testy, czyli coś, czego akurat można się było spodziewać.

Fredrikson grał w ostatnim sezonie chyba z 16 spotkań w tym 14 w pierwszym zaczynał.
Chyba .., a może oby, oby grał ..
Ostatnio edytowane przez milosz : 25.07.2012 o godz. 22:50.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 25.07.2012, 18:06
jeśli to jest odpowiedz na zadane przez Nas pytanie, to .....no słabo.

E: najm, niemożliwe Wszystkowiedzący przecież jasno i wyraźnie sie określił, ze J.F przez rok w piłke nie grał, wiec moze po prostu ktoś grał na jego kartę !!
Ostatnio edytowane przez szprotson : 25.07.2012 o godz. 18:14.

Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Stary 25.07.2012, 18:07
Fredrikson grał w ostatnim sezonie chyba z 16 spotkań w tym 14 w pierwszym zaczynał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów