The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
maniak4
Junior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2012, 10:56
Panowie mam zapytanie mianowicie.Posiadam Karnet z poprzedniej rundy I chcę go przdłużyć (Sektor C).Lecz rozbija się oto że chcę zakupić karnet ulgowy i mam tutaj ból głowy ponieważ chu... wyrzucili mnie ze szkoły 1 tydzień przed zakończeniem roku szkolnego za wagary było tych godzin nie wiele koło 65 a status mówi ze jak ktoś ma 60 to baj baj dobra ale nie w tym rzecz najgorsze jest to że zabrali mi legitymacje i ja nie wiem czy zniżka na ulgowy karnet obowiązuje młodzież ucząca się (*czyli trzeba okazać legitymację przy zakupie która dostane we wrześniu) i dzieci do 18 roku życia.Jak myślicie czy pani w okienku będzie tak Łaskawa Dla Wiślaka i sprzeda ulgowy karnet czy nie wiem ze napiszecie ze co to dopłacić 40zł ale ja dla mnie jak mam 17 lat to uzbierac to 85 to był wyczyn i ja nie narzekałem ze drogie karnety I Jeszcze jedno pytanie czy gdy mi się uda kupić ten ulgowy karnet to podczas wejścia na mecz a będa to dwa mecze bez legitymacji się żaden dupek w żółtej kamizelce nie przyczepi ze nie moge wejść bo ma ulgowy a nie mam legitymacji co wy o tym sądzicie.?
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.07.2012, 11:03
Mając 17 lat i będąc wyrzuconym ze szkoły, w pierwszej kolejności powinieneś się ogarnąć i zabrać za życie. Dopiero potem myśleć o przyjemnościach.

Nie mając legitymacji nie otrzymasz ulgowego karnetu.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 23.07.2012, 11:04
Ja jak miałem 18 lat (rocznikowo 19) to kazała mi pokazać legitkę przy zakupie nie miałem to musiałem dopłacić.

Możesz zawsze dopłacić 15 zł. Po prostu zapisz się do SKWK, zapłacisz 20 zł. za rundę i karnet będzie kosztował Cię 80 zł. oprócz tego będziesz miał inne zniżki, a SKWK zyska kolejną osobę w swoich szeregach oraz problem czepienia się na 2 pierwszych meczach zniknie.

michu-k napisał(a):Wyświetl post
Mając 17 lat i będąc wyrzuconym ze szkoły, w pierwszej kolejności powinieneś się ogarnąć i zabrać za życie. Dopiero potem myśleć o przyjemnościach.
Ha ha, uwielbiam takie pouczenia nauczycieli, od gościa który zapewne świętszy nie był... a tak w ogóle to napisał, że został wyrzucony za wagary i na jesień idzie do innej szkoły...
Ostatnio edytowane przez R33 : 23.07.2012 o godz. 11:08.
Odpowiedz cytując
maniak4
Junior Member

Stary 23.07.2012, 11:16
Tak dokładnie już mam papiery w innej szkole.I od września tam idę a wpadłem na inny pomysł ale to musze zadzwonić do strefy mianowicie wybiorę jakis papierek ksero z nowej szkoły ze jestem ich uczniem moze coś takiego przejdzie.

I Jeszcze jedno zapytanie czy karta skwk jest wyrabiana na miejscu ponieważ ja mieszkam 50km od Krakowa.
Odpowiedz cytując
thomasson
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.07.2012, 11:47
A ja pamiętam jak kolega co nie ma jeszcze 18-tki podał KK i babka w kasie powiedziała że nie chce już od niego legitymacji bo tak czy owak osobie niepełnoletniej automatycznie nabija się bilet ulgowy. Ale to było przy kupnie pojedynczego biletu więc nie wiem jak to wygląda przy karnetach...
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.07.2012, 12:01
Wyrobienie karty SKWK razem z wypełnieniem wniosku trwa moze 3min i dostajesz ją od razu.
Odpowiedz cytując
maniak4
Junior Member

Stary 23.07.2012, 12:14
Więc na Dniach pojadę do krk wyrobię Kartę Skwk i kupię KArnet Dzięki za Pomoc.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 23.07.2012, 22:45
Wyrabia się w ,,Strefie Kiboli" (nie mylić ze Strefą Kibica ). Otwarta jest poniedziałek-piątek: 15:00 - 19:00 i w soboty: 10:00 - 14:00. Mieści się w Starej Hali Wisły (tam w holu, na pewno znajdziesz po prostu wchodzisz, idziesz schodami na górę i po prawej). Tu masz linki jakby co (bez tej ,,|" pomiędzy ,,SK" i ,,WK"):

http://SK|WK.pl/skwk/5-wazne-skwk/1990-wielkie-zapisy-do-stowarzyszenia-kibicow-wisly-krakow.html
http://SK|WK.pl/images/dokumenty/deklaracja_czlonkowska_skwk.pdf - deklaracje są oczywiście wydrukowane na miejscu, wrzucam, żebyś wiedział co potrzeba do zapisów
http://strefakiboli.pl/

thomasson napisał(a):Wyświetl post
A ja pamiętam jak kolega co nie ma jeszcze 18-tki podał KK i babka w kasie powiedziała że nie chce już od niego legitymacji bo tak czy owak osobie niepełnoletniej automatycznie nabija się bilet ulgowy. Ale to było przy kupnie pojedynczego biletu więc nie wiem jak to wygląda przy karnetach...
Tak tyle, że też czasem na bramkach sprawdzają po wejściu, a nie wiadomo czy tam będą tacy pobłażliwi (znając naszych Stewardów to wątpie), choć pewnie przez te 2 mecze udałoby mu się coś tam powiedzieć, że zapomniał czy coś.
Ostatnio edytowane przez R33 : 23.07.2012 o godz. 22:56.
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.07.2012, 07:58
powiedział by weź mnie nie w....iaj i by sobie dziady odpuściły dalsze dyskusje
Odpowiedz cytując
maniak4
Junior Member

Stary 24.07.2012, 11:21
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Wyrabia się w ,,Strefie Kiboli" (nie mylić ze Strefą Kibica ). Otwarta jest poniedziałek-piątek: 15:00 - 19:00 i w soboty: 10:00 - 14:00. Mieści się w Starej Hali Wisły (tam w holu, na pewno znajdziesz po prostu wchodzisz, idziesz schodami na górę i po prawej). Tu masz linki jakby co (bez tej ,,|" pomiędzy ,,SK" i ,,WK"):

http://SK|WK.pl/skwk/5-wazne-skwk/1990-wielkie-zapisy-do-stowarzyszenia-kibicow-wisly-krakow.html
http://SK|WK.pl/images/dokumenty/deklaracja_czlonkowska_skwk.pdf - deklaracje są oczywiście wydrukowane na miejscu, wrzucam, żebyś wiedział co potrzeba do zapisów
http://strefakiboli.pl/.
Wiem Gdzie jest SK Gdyż Nie raz byłem na meczu na hali
Dzięki Wielkie za Pomoc bo całkowicie mi wyleciało z głowy że Można ta kartę wyrobić a przy okazji wspomogę stowarzyszenie a nie dam zarobić tym co kasę później nie wiadomo na co wydają

Jeszcze byłbym wdzięczny gdyby ktoś napisał co powinienem miec przy wyrabianiu tej karty SKWK jakis dowód tożsamości czy coś tego typu?Ponieważ mi linki nie działają :(
Ostatnio edytowane przez maniak4 : 24.07.2012 o godz. 11:25.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 24.07.2012, 12:39
A wpisałeś bez tej kreski ,,|" ? Nic nie trzeba mieć. Trzeba znać jedynie swój pesel, mail i ew. telefon.
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.07.2012, 20:19
Karnet ze zniżką SKWK trzeba kupować osobiście, czy wystarczy dać komuś kartę?
Odpowiedz cytując
Kamcio019
Member

Od: 12.2011

Stary 29.07.2012, 18:28
Ciekawe jak tam sprzedaż idzie?
Odpowiedz cytując
maniak4
Junior Member

Stary 29.07.2012, 18:38
Byłem dziś koło 11:30 Dwa okienka czynne pustki nigogo w środku na zewnątrz też pustki i koło stadionu nikt sie nie kręcił....Więc zapewne marna sprzedaż bedzie
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 30.07.2012, 05:33
Taka też prawda że ludzie się nie spieszą z zakupem bo dla każdego miejsca wystarczy.
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.07.2012, 15:44
no jak może iść. Sprzedano pewnie z 800 sztuk i to pewnie 80% na C. Ludzie widzą co sie dzieje i nie chcą kupować. Jak zobaczą z Bełchatowem dobrą grę i wynik to pójdą do kas. A jak zobaczą że po 3 kolejkach ta gra będzie dobra to sie posypią karnety.
Ale przy dobrych wiatrach liczę na 6 tysięcy,frekdencje w granicach 14-15 tysięcy MAX.

Natomiast jak znowu będą 0-0 0-1 to ta frekwencja będzie na poziomie 5-6 tysięcy.

Osobiście karnecik już mam i nie moge sie doczekać już I meczu.
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.07.2012, 18:03
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
no jak może iść. Sprzedano pewnie z 800 sztuk i to pewnie 80% na C. Ludzie widzą co sie dzieje i nie chcą kupować. Jak zobaczą z Bełchatowem dobrą grę i wynik to pójdą do kas.
80% na C.... Z tego co pamiętam, to frekwencja spada procentowo mniej więcej równo na wszystkich sektorach. Skończcie z tym mitem wiernego młyna i koniunkturalnych pikników, bo to już trochę nudne. Akurat ja i wszyscy znajomi mamy już karnety na E, na te same miejsca, co w zeszłym roku. Ci co mają być, to będą, niezależnie od sektora.
rrr
Odpowiedz cytując
adas123
Senior Member

Stary 30.07.2012, 18:24
Kupowałem dzisiaj, spytałem chłopa na kasie to mówi, że szału ni ma.Kolega wyżej dobrze prawi, Ci co mają być będą, a zeszłoroczny mecz z Bełchatowem jak ludzi w poniedziałek nie było za dużo-dla mnie jeden z fajniejszych klimatów zeszłego sezonu. Ilu nas nie będzie,klasę pokażemy
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.07.2012, 22:23
Byłem na meczu z ruchem w Pucharze i wtedy było super. Sami kibice na dobre i na złe,atmosfera fajna i ta radość po bramce Małeckiego na C ahhhh...
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 31.07.2012, 10:20
koledzy. Przecież nikt ni będzie jechał specjalnie do Krakowa paredziesiąt km by sobie kupić karnet, ajk można to zrobić w dzien meczu z Bełchatowem Będzie dobrze-nie stękajcie.
Odpowiedz cytując
Tobiasz42
Junior Member

Od: 08.2012

Stary 01.08.2012, 13:14
A do wyrobienia karty kibica trzeba mieć ze sobą jakieś zdjęcie czy na miejscu można wyrobić
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 01.08.2012, 13:21
Zdjęcie robią na miejscu.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 01.08.2012, 14:58
Czemu mam płacić teraz 90 zł skoro WZNAWIAM? We wcześniejszych sezonach tak nie było, zniżka dla wznawiających była cały czas.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 01.08.2012, 15:10
SV_ napisał(a):Wyświetl post
Czemu mam płacić teraz 90 zł skoro WZNAWIAM? We wcześniejszych sezonach tak nie było, zniżka dla wznawiających była cały czas.
a kto Ci powiedział, że nie ma zniżki dla wznawiających?
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.08.2012, 15:55
Karnet nabyty. Według informacji pani z kasy sprzedano 3 000 karnetów. Tylko nie wiem czy na moją trybunę czy wogóle...
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Stary 01.08.2012, 16:37
PvD napisał(a):Wyświetl post
a kto Ci powiedział, że nie ma zniżki dla wznawiających?
no od jutra podobno sa juz za 90 bo znizka juz nie obowiązuje
Odpowiedz cytując
piotrex007
Member

Od: 07.2011

Stary 01.08.2012, 16:55
SV_ napisał(a):Wyświetl post
no od jutra podobno sa juz za 90 bo znizka juz nie obowiązuje
"Od 18 lipca do 1 sierpnia włącznie karnety mogli kupować ci kibice, którzy posiadali je w poprzedniej rundzie. Osoby wznawiające karnety nadal mogą zakupić abonamenty po niższej cenie. Od czwartku 2 sierpnia możliwość zakupu karnetu na rundę jesienną będą mieli wszyscy fani Białej Gwiazdy."

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...edaz_karnetow/

Info z oficjalnej strony, więc jest tak jak było dotychczas - zniżka obowiązuje dla wznawiających nawet podczas otwartej sprzedaży, po prostu nie masz wtedy gwarancji dostania tego samego miejsca
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 01.08.2012, 16:59
Jeszcze rano było napisane, że tylko do dzisiaj obowiązuje zniżka dla przedłużających. Sami już się w tym gubią
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Stary 01.08.2012, 17:02
Oby było tak jak mówi piotrex
bo znowu na TSWD też jest napisane
"Środa, 1 sierpnia, jest ostatnim dniem, w którym posiadacze karnetów na mecze Wisły podczas rundy wiosennej sezonu 2011/12 mogą zakupić wejściówkę na rundę jesienną w obniżonej cenie. Kto jeszcze tego nie zrobił - dziś ostatnia szansa!"

Nie chodzi o to 5zł, ale o sam fakt
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 01.08.2012, 17:13
fakt jest taki, że zniżka obowiązuje
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów