|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
Swoją drogą dalej wierzycie, że z budżetem rzekomo 10mln euro oni sobie mogą sprowadzać takich grajków z takich klubów/kierunków? Coś tu nie gra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Ja odnosiłem się do słów, które zgodnie z wywiadem Piechniczka, wypowiedział Cupiał (patrz na post najma 18.07.2012, 12:10 ). a że ty wszędzie widzisz Bednarza ...... nie zazdroszczę.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 21.07.2012 o godz. 10:01.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tzn jakich graczy? Z jakich klubów? Chyba nie chcesz mi powiedzieć, że nazwisko któregoś z nich cokolwiek ci mówi i kiedykolwiek wcześniej o nich słyszałeś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Tzn takich ze jak by Wisla przeprowadzila takie transfery w tym roku to bysmy tutaj wszyscy szczytowali z zachwytu. Wiadomo nie jest to Messi ani CR7 ale nadal sa to zawodnicy jakich Wisla nie bedzie sprowadzac masowo jeszcze przez wiele lat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Benachour nam strzelił kiedyś piękną bramkę w pucharach. (Patrz mecz Guimaraes - Wisła)
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Wisła testuje lewego obrońcę zwanego "polskim Roberto Carlosem"
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
czy to jest ten słynny Jacek "Paraiba" Bednarz
![]() nasz nowy lewy obrońca ![]() ![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
a pare lat temu Jacek Bednarz grał na lewej obronie. No to mamy tego LO ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
wolfy czytanie ze zrozumieniem nie boli chodziło o to że Probierz podobnie jak Francuz od początku swej pracy zaczyna stawiać na młodych i podobnie jak Francuz mocno odmładza kadrę zwłaszcza po ostatnim sezonie Probierz piłkarzy którzy stracili formę zastępuje młodymi graczami.Co do budżetu to jeszcze może sie wszystko zmienić możliwe że zawita nowy sponsor zresztą jeszcze chyba jest do sprzedania nazwa stadionu aczkolwiek warto mieć nadzieje że nowy stary dobry sponsor powróci na Reymonta. W sumie projekt koszulki z reklamą Wisła at home nawet fajnie sie prezentował zresztą za dobrą grą idą nowi sposnorzy teamu więc wszystko możliwe.Aczkolwiek zawsze warto miec nadzie je że na Reymonta zawita nowy sponsor tylko broń boże ktoś z duetu J.W.-Król
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 21.07.2012 o godz. 13:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No tak. Jacuś chciał wznowić karierę. Szkoda że akurat u nas...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wolfy ale o co Ci chodzi - Bednarz był całkiem niezłym grajkiem. może się u nas odbuduje?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() OK, może się odbudowywać, ale w Legii. Ja nie chcę na Reymonta takich elementów oglądać. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Miejsce łysego legionisty jest na Łazienkowskiej. Choćby miał grać jak R. Carlos za najlepszych lat to wolałbym aby Wisła grała przeciw niemu. Ch*j z lewym obrońcą, zagramy 3-5-2 albo 3-4-3 i też będzie. PS. Właśnie odkryłem przyczynę klęski w Tallinie. Graliśmy wtedy Ćwielongiem a spójrzcie jaka była temperatura... ![]()
Ostatnio edytowane przez thechris : 21.07.2012 o godz. 14:32.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Jeśli ta młodzież okaże się czymś więcej niż tylko tanią siłą roboczą, mającą uzupełnić liczbowo skład, to wtedy będzie można mówić o jakiejś koncepcji. ps - fotka Łysego....mistrzostwo świata ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trabzonspor rozwiązał za porozumieniem stron kontrakt z Piotrkiem Brożkiem. Informację o rozstaniu się z polskim piłkarzem turecki klub potwierdził na swojej stronie internetowej. Wcześniej o takiej możliwości informowały media.
Piotr Brożek w minionym sezonie nie rozegrał ani jednego spotkania w barwach Trabzonsporu, zarówno w lidze, jak i pucharach. Po raz ostatni w tureckiej Süper Lig pojawił się na boisku w maju ubiegłego roku. W sam raz grajek do Wisły. Idealnie pasuje do transferu Sikorskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Piotrek może być, ale jako rezerwowy lewy obrońca, na co pewnie się nie zgodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co - przegra rywalizację z Bunozą?
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Nie, przegra rywalizację z Dudu jeśli obu zakontraktujemy.
Swoją drogą z Paljiciem już raz przegrał, więc żebyś z tym Bunozą się nie zdziwił.
Ostatnio edytowane przez Ventigo : 21.07.2012 o godz. 17:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zawsze Piotrka Brożka mozna wystawic na lewej pomocy,gorzej od Kira napewno by nie zagrał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
W sumie, zazdroszczę mu. Wolfy, wszak pewnie obaj chcielibyśmy tak pracować i inkasować za taką swoją pracę tyle, ile on, czyż nie? I jeszcze przy odrobinie szczęścia załapalibyśmy się do słownika współczesnej polszczyzny jako synonim nowego pojmowania pojęcia intensywnej pracy... Żyć nie umierać! W dowód uznania dla sprytu i asertywności naszego drogiego Jacka, chyba się jutro ogolę na łyso...
Ostatnio edytowane przez Markus : 21.07.2012 o godz. 17:09.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() A co do waszego stosunku do "łysego". powiedzcie szczerze uważacie się za lepszych fachowców niż on ? Tylko proszę bez uników .... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Były reprezentant Polski ... doświadczenie ... Jestem za.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 21.07.2012 o godz. 17:36.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Widzisz - tu jest cała zagadka. Nie zajmować się zawodowo czymś, o czym się ma nikłe pojęcie. I nie jest tak, że trzeba być trenerem aby móc oceniać Smudę (tak, tego który na pytanie o zmiany odpowiedział "Był pan kiedyś trenerem?"). Nie trzeba być też Valcxxem żeby oceniać Łysego. Nie będę Ci tego tłumaczył, dokształć się sam. Jesteś zabawny. Problem w tym, że Jacek odejdzie, zapewne w niesławie, a z Ciebie będą sobie tutaj robić jaja jeszcze długo potem. Jak nie wierzysz, to zapytaj jovę o Petrescu. True story. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Mnie też dziś wzięło na wspomnienia... ![]() ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się nie dziwię, że istnieje wśród kibiców Wisły fanklub łysego legionisty. Skoro swój fanklub miał chociażby taki nieudacznik jak Nunez, którego chcą zamordować kibice w Argentynie i którego uważają za złodzieja i ogólnie chodzącą porażkę ...to czemu się tu dziwić?
Jeszcze słabszy kopacz od Nuneza - nie mający żadnego pojęcia o grę w piłkę Jovanović - też ma wiernych fanów... Niestety... wystarczy się wydrzeć na rywala jak Pareiko w Belgii i z automatu staje się bohaterem rundy. Mniejsza z tym, że bronił o klasę słabiej niż chociażby jeszcze jesienią. Co do fachowości. Jak tak sobie przeglądam forum to fachowość oceniania kopaczy jest podobna do poziomu ich umiejętności piłkarskich... Ocenianie Bednarza jest tu jeszcze mniej fachowe. W całkiem fachowy sposób ocenił łysego J. Basałaj w słynnym wywiadzie i nie zostawił na łysym suchej nitki... (cały kubeł pomyj spłynął po jego łysej... na ten wełniany, dyrektorski garniak...)
Ostatnio edytowane przez thechris : 21.07.2012 o godz. 19:37.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|