The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2012, 08:24
Możecie się kłócić, czy Czekaj jest dobry, kijowy, kołek, profesor, ale i tak wszystko zweryfikuje ten sezon, bo właśnie ten sezon będzie dla niego prawdziwym testem. Najgorzej jak się okaże, że będzie dłużej się leczył niż grał i za sezon znowu będzie "nadzieją" naszego środka obrony.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 18.07.2012, 08:33
Glova91 napisał(a):Wyświetl post
Co jak co, ale nawet na polska lige to on jest tez za slaby, to taki rodzaj grajka jak z podworka, wysoki jak kolek, zero koordynacji i wchodzenie na raz...na podworku to dziala, ale juz w "zawodowstwie" nie bardzo.
Działa jeszcze w Hondurasie, bo można to samo napisać o Chavezie.
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.07.2012, 08:59
Jest chyba opcja że po pół roku może wrócić Nalepa więc jeżeli Czekaj będzie słabym ogniwem to może w zimie zamienią się miejscami
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 18.07.2012, 09:46
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Ale Czekaj jak na swój wiek i polskie warunki to dobry stoper. Ładnie gra, odbiera, wyprowadza piłki. Mi się ten chłopak podoba. O karnego nie ma nawet co go ganić, bo to była stuprocentowa wina Nuneza. Para Czekaj-Głowacki jak dla mnie mogła by grać w pierwszym składzie.
Czekaj to nie stoper, tylko co najwyżej stoperan.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 18.07.2012, 10:34
Nie wiem czy pamiętacie jak prezentował się Arek Głowacki zaraz po transferze do nas (delikatnie mówiąc szału nie było)... Głowa był zdaje się o rok starszy od Michała a na koncie miał już kilkadziesiąt spotkan w barwach Lecha. Nie porównuję Michała do Arka (bo skala talentu nie ta) ale wg mnie nie należy Czekaja na razie skreślać. Ten rok - nadchodzący sezon - jest dla niego egzaminem.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.07.2012, 13:47
Mnie też się wydaje, że para Głowacki-Chavez byłaby dużo lepsza (nawet Głowacki-Uryga, choć tutaj już nie jestem taka przekonana, bo Alan grał jednak za mało, by go oceniać). I nie porównywałabym Chaveza do Czekaja, bo to trochę jednak nie na miejscu... Mimo wszystko Osman ma dużo większe umiejętności w każdym aspekcie (może poza wyprowadzaniem piłki...). Zobaczymy na kogo będzie stawiał Probierz. Mam nadzieję, że nie na Jaliensa!
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 18.07.2012, 15:48
może się jednak niestety okazać, że nie będzie żadnej pary z Głowackim .. skoro już wraca do Krakowa z kontuzją.
Odpowiedz cytując
jacekbum
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 18.07.2012, 16:00
Głowacki Chavez o takim duecie stoperów marzyłem ,zastanawia mnie Jaliens czy będzie udawał,że gra czy może Probierz sprawi że Jaliensowi zacznie się chcieć grać.

Na 3 stopera widziałbym Alana Uryge nie zawiódł nas gdy grał więc stawiać na niego jako zmiennika dla podstawowej dwójki stoperów,przy Jaliensie Bunozie Czekaju ma szanse okazać się lepszym a oni swoje szanse już mieli i często nawalali w obronie.Ale pewnie Probierz mając Bunoze Jaliensa Czekaja nie odważy się stawiać na młodego Alana Uryge nawet gdy ten będzie gotowy do gry(po kontuzji)
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 18.07.2012, 16:08
najm napisał(a):Wyświetl post
może się jednak niestety okazać, że nie będzie żadnej pary z Głowackim .. skoro już wraca do Krakowa z kontuzją.
Podobno za kilka dni ma wrócić na zgrupowanie.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 18.07.2012, 17:26
Czekaj powinien pójść obowiazkowo w tym sezonie na wypożyczenie.

I tak musimy opłacać Jaliensa , więc na cholere na 5 stoperów grając tylko w lidze ( + max 3 spotkania PP ) .

Kontuzje się zdarzają i zdarzac będą , ale ryzyko że aż 4 z 5 stoperów pojdzie do lekarza są małe . A pozostanie Jovanovic na środek lub od biedy Uryga ( gdy obaj wyzdrowieją ) .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.07.2012 o godz. 17:30.
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Stary 18.07.2012, 17:34
Uryga jest mlodszy od Czekaja, to predzej jego na wypozyczenie - wiece skorzysta, bo sam mowil Chrapek ze rok w pierwszej lidze dal mu wiecej niz ME, a Uryga moze nie pograc.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 18.07.2012, 18:01
najm napisał(a):Wyświetl post
Uryga jest mlodszy od Czekaja, to predzej jego na wypozyczenie - wiece skorzysta, bo sam mowil Chrapek ze rok w pierwszej lidze dal mu wiecej niz ME, a Uryga moze nie pograc.
tyle ze Uryga pogda jeszcze na defensywnym pomocniku , czego Czekaj nie ogarnie . W perspektywie sezonu bardziej się przyda , tym bardziej jeśli Probierz chce grac ilkiem i Sobolewskim jednoczesnie na boisku.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.07.2012 o godz. 18:06.
Odpowiedz cytując
Glova91
Member

Od: 07.2008

Stary 18.07.2012, 18:36
murray napisał(a):Wyświetl post
Działa jeszcze w Hondurasie, bo można to samo napisać o Chavezie.
To swoja droga, o Chavezie mam mam bardzo podobne zdanie z ta roznica, ze Chavez jest bardziej zwrotny i mysli. Para Czekaj-Chavez to byloby samobojstwo. Na polska lige to (Chavez, Czekaj) wystarcza, np. w meczu z Legia, swego czasu Chavez zagral kapitalnie (nie w tym sezonie o ile pamietam). W europie tacy zawodnicy okazuja sie wlasnie za slabi, bo tam nie liczy sie wejscie na raz i gra na pałe.

Michałka kazdy ciagnie za uszy, bo jest polakiem, gdyby nazywal sie Chekajovic bylby wysmiewany jakie to on jest drewno itp. Czego ja sie nie wstydze powiedziec pomimo, ze jest moim rodakiem.

Taki styl grania jak oni prezentuja, pamietam z podstawowki i boiska szkolnego, tam sie to znakomicie sprawdzalo....no chyba ze napastnik/pomocnik umial grac, wtedy taki obranoca, byl czesto osmieszany.
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Stary 18.07.2012, 23:41
Gordan Bunoza - kolejny, któremu przeszkadza pogoda:
- Może troszkę łatwiej, ale słońce dziś nam bardzo utrudniało grę. A słyszałem, że ligę mamy grać w godzinach popołudniowych ok. 15, 16. To będzie straszne, aż chce się powiedzieć "masakra".
Ma szczęście, że chociaż w Bonarce jest klimatyzacja.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 19.07.2012, 00:05
Lacrima napisał(a):Wyświetl post
Słaby suchar, Gwiazdeczko forumowa.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 19.07.2012, 10:50
Lacrima napisał(a):Wyświetl post
Gordan Bunoza - kolejny, któremu przeszkadza pogoda:
- Może troszkę łatwiej, ale słońce dziś nam bardzo utrudniało grę. A słyszałem, że ligę mamy grać w godzinach popołudniowych ok. 15, 16. To będzie straszne, aż chce się powiedzieć "masakra".
Nie zdziwiłbym się, gdyby to powiedział ktoś np. z Polski, ale facet się przecież wychowywał w tamtych rejonach, nawet bardziej wysuniętych na południe. Niedługo trzeba będzie wykopywać piłkarzy z Sahary, żeby im przypadkiem nie było za gorąco po południu. No i weź tu ich zrozum.
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Stary 19.07.2012, 11:21
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Słaby suchar, Gwiazdeczko forumowa.
Lepsze zostawiłam sobie do postów w odpowiednim temacie.

To forum cały czas mnie zaskakuje... Już nie wiadomo co pisać, żeby nikt się bez sensu nie przyp****lił.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.07.2012, 14:31
a gdzie nasz nowy napadzior prosto z Hondurasu miał być w środe. dziś czwartek a po nim ani widu( zdjęcia) a nie słychu( jakaś informacja)
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Stary 19.07.2012, 17:32
wiertar napisał(a):Wyświetl post
a gdzie nasz nowy napadzior prosto z Hondurasu miał być w środe. dziś czwartek a po nim ani widu( zdjęcia) a nie słychu( jakaś informacja)
Dojechał na zgrupowanie.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 19.07.2012, 18:02
Mały właśnie gra w Lidze Europy,napastnik 1 skład

Link do meczu Małego

http://www.sportlemon.tv/v-4/2/64/v-426417.html
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 19.07.2012 o godz. 18:05.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 19.07.2012, 18:43
Co robi Małecki? Macha łapami. Nic się nie oduczył.
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 19.07.2012, 19:38
Niezły mecz Małego, prawie asystę zaliczył

Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 19.07.2012, 23:10
Debiut Małeckiego w Eskisehirspor.

Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 21.07.2012, 18:11
Brawo w końcu Bruda próbują gdzieś upchać szkoda że tak o trzy lata za późno
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 21.07.2012, 18:58
Z Brudem będzie podobnie jak z Kowalskim
.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.07.2012, 19:46
syryls napisał(a):Wyświetl post
Z Brudem będzie podobnie jak z Kowalskim
Powinni byli wcześniej go wypożyczyć. Stał się poniekąd ofiarą gierek Bednarza i Probierza - jeszcze niedawno temu drugi Gerrard i przyszłość Wisły, teraz nie ma nawet dla niego miejsca w kadrze. Ktoś niezorientowany w realiach mógłby zapytać "WTF?!".
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Stary 21.07.2012, 20:25
Brud był słaby już przed przyjściem Bednarza i Probierza. W pierwszym składzie zadebiutowal w wieku chyba 22 lat, a my sie podniecalismy, że coś z niego będzie. Prawda jest taka, że był za długo w ME i się nie rozwinał wystarczająco. Teraz jest za stary by na niego stawiac, chyba ze sie na wypozyczeniu rozwinie, ale juz bym nie liczyl na to.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.07.2012, 20:30
ja bym raczej sie matiego borka spytal dlaczego nazwal Bruda polskim Gerrardem i wyrzadzil mu krzywde, bo ludzie w niego uwierzyli. Moze i z niego bedzie Gerrard ale raczej Depardieu
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 21.07.2012, 20:39
Gerrardem to nazwał go nie Borek, a Jacek Bednarz w czasie pierwszego pobytu w Wisle.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 21.07.2012, 20:43
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ja bym raczej sie matiego borka spytal dlaczego nazwal Bruda polskim Gerrardem i wyrzadzil mu krzywde, bo ludzie w niego uwierzyli. Moze i z niego bedzie Gerrard ale raczej Depardieu
Ciekawe czy wezmą Daniela do Łęcznej, a jeśli nawet to ile i jak pogra tam w tym sezonie.
Moim zdaniem nawet Łęczna to za wysokie progi dla Daniela. Garbarnia może Puszcza Niepołomice...
Ostatnio edytowane przez arti : 21.07.2012 o godz. 20:46.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów