|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Joe, ustaliliśmy ze jest śliczna. Reszta bez zmian.
Edit: Bez zmian to bez zmian. Kto był to był kto nie to nie. Ważne ze jest śliczna ![]()
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 16.06.2012 o godz. 16:12.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Bardzo się Gremian napracowałeś by pomóc mi zrozumieć opozycję wobec EURO .."
Dziękuję. Naprawdę doceniam. Ale nadal nie rozumiem. Po pierwsze: Wizerunek Polski Nigdy nie głosowałem na Donalda ale do k.. y niedostatku teraz to jest nasze polskie EURO .. impreza która mogłaby pomóc doskoczyć do Europy cywilizacyjnie. Oczywiście nie chodzi tu o ekonomię i kulturę, ale o to ja nas postrzegać będzie świat .... Czy ktoś będzie pamiętał że Polacy poradzili sobie z imprezą ? czy że w Polsce można dostać w papę za narodowość rosyjską (na przykład) Donaldos robi sobie propagandę sukcesu ... A co ma robić Każdy kto ma trochę ukształtowane fałdy w czaszce widzi że połowy autostrad nie ma a niektóre stadiony pasują do otoczenia jak kolia do gumiaków. Że nikt nie ma pomysłu jak te kolosy potem utrzymać. (Najbardziej medialny klub Polski nie potrafi zapełnić swojego stadionie w połowie .... :-( . Ale trudno ....! trzeba głosować po swojemu a na zewnątrz pokazać że POLSKA JEST OK. Po drugie: Zabawa, Oczywiście kefir w barwach biało-czerwonych to przegięcie. Chorągiewki w co drugim aucie może też. Jest w tym trochę obciachu ale z pewnością mniej niż w Warszawie gdy z polskimi flagami 5 byczków kopie leżącego Ruska. Ten festyn mimo wszystko buduję więź (może nawet tożsamość narodową) między Polakami a tu co ? Oczywiście pojawia się Fuck EURO bo u nas historycznie postawa na NIE jest trendy i dodaje splendoru.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 16.06.2012 o godz. 21:42.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Sezon ogórkowy. Jeżeli to byłaby prawda to fatalnie z nami...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Smuda to najgorsze co może nam się trafić, Probierz wirtuozem nie jest ale już trochę kopaczy zna, i nie po raz pierwszy musi grać tym do klub da a nie tym co chce
![]() Grantar Odpuść sobie każda próba dyskusji na ten temat kończy się tak samo: -jesteś ogłupiony przez GW/TVN (nawet jak nie korzystasz z tych mediów) -nie jesteś prawdziwym kibicem/patriotą (niepotrzebne skreślić) -głosowałeś na PO, jesteś poplecznikiem Tuska -moja prawda jest najmojsza Ja sobie odpuściłem To jest troszkę jak gra w szachy z gołębiem![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chyba, że powrót Skorży - w końcu przestanie narzekać, że brakuje mu wysokiego napastnika odgrywającego piłki do Brożka... aj, Brożka nie ma tym razem |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Ajax ja się tak zastanawiam, czy Ty jesteś tu podstawiony z drugiej strony błoń? Schemat Twoich postów i ich treść idealnie pasuje do działania koleżanek z drugiej strony błoń. Sianie fermentu świetnie Ci wychodzi.
Swoją drogą to nick Ajax daje co nieco do myślenia, może moderatorzy powinni to przemyśleć. PS: bez napinki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Cytat:
Ale żeby było na Twoim poziomie: Jesteś kibicem cracovi. PS: bez napinki. Powód: .
Ostatnio edytowane przez Ajax : 18.06.2012 o godz. 10:44.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Sam zrobiłeś foto czy wyszperane w necie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
To foto akurat przesłał mi znajomy, który jest jednym z fotografów łapiących "rarytasy" celem wybrania Miss Euro 2012. Ta laska podobnie jak była laska Gorawskiego przyjechała na Euro tylko po to by zaistnieć w mediach. Ponoć chłopaczyna przy jej boku to tak zwane "biedne dziecko bogatego tatusia", o czym też mogą poświadczyć liczne artykuły na rosyjskich portalach o jej zakupowych szaleństwach. Filmików na ruskim YT jest z Elvirą co niemiara, ale oglądając z nią wywiady widać że inteligencją nie grzeszy... ot poprostu ładnie wygląda.
A więc czar pryska: kto ma złotówki posuwa królówki ![]() Jakby ktoś sobie chciał znaleźć coś więcej na jej temat to że tak napisze po czesku ta láska se jmenuje Elvira Polyakova ![]()
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 18.06.2012 o godz. 12:54.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ktos sobie normalnie robi z Nas jaja. Mam tylko nadzieje, ze Probierz odmowi jezeli dostanie propozycje.
Szanse obecnego trenera krakowian na objęcie reprezentacji ocenił Zbigniew Boniek, gość Cafe Euro. - To bardzo ciekawy, ale młody trener. Kilka lat pewnie jeszcze popracuje w ligowej piłce - podkreślał. Oby to byly prorocze slowa
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 18.06.2012 o godz. 13:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
To jest właśnie smutna medialna rzeczywistość w Polsce, którą forsują i jednocześnie się żywią media. Na szczęście to tzw. gówno prawda. A każdą prasę i telewizję można czytać i oglądać tylko że w okularach z odpowiednim filtrem... Sorry za offtop ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niezłe... Tak jakby samo zakwalifikowanie się do pucharów było dla każdego.
Co z tego, że ta Polonia Warszawa nie osiągnęła znaczącego sukcesu w pucharach, a do tego z reguły odpadała bardzo szybko... Równie dobrze może do pucharów zakwalifikować się drużyna X, która zacznie od 2 rundy el. LE, wygra dwa mecze ze słabym przeciwnikiem, a w następnej rundzie zremisuje jeden oraz przegra również jeden z niewiele lepszym i co? Wskakuje według rankingu na pierwsze miejsce! A w tym rankingu: ktoś kto grał 20 meczy i wygrał 10, przegrał 9 oraz zwycięzca 15 meczów (na 32, w tym 10 porażek) ma wyższe miejsce niż ktoś kto wygrał 34 (oraz zremisował 13 razy) na 76 meczów w pucharach... Owszem statystycznie wypadają lepiej, ale takie wykorzystywanie statystyki jest bez sensu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
jaki jest sens porównywać mecze w eliminacjach LM do meczy w pucharze intertoto
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Oprócz kwestii, na którą już zwrócono uwagę, czyli identycznego potraktowania Pucharu Intertoto i poważniejszych rozgrywek, to jeszcze autor napisał bzdury na temat Amiki, że niby została wchłonięta przez Lecha i zniknęła z piłkarskiej mapy Polski, gdy przecież to Lech zniknął zastąpiony przez Amikę.
![]()
.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
http://krakow.naszemiasto.pl/galeria...037fda86,1,3,5
Cytat:
Brawo brawo brawo ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"gwiazdy" odejdą?
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
wywiad z Kazimierzem Moskalem http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/1...zy-maja-czego/
"- Wisła była, jest i będzie dla mnie czymś ważnym. Bez względu na to, czy będę tam pracował, czy nie, ten klub zawsze będzie dla mnie wyjątkowy. Nie odpowiem panu, czy chciałbym tam wrócić, bo myślę, że odpowiedź jest oczywista." |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Trzy najstarsze roczniki Szkółki Piłkarskiej Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, będą trenować w podkrakowskich Piekarach.
Była to inwestycja bardzo kosztowna i pracochłonna ale mamy nadzieję, że pozwoli naszym zawodnikom na treningi i grę w bardzo dobrych warunkach, na naturalnej trawie” – powiedział trener Cezary Bejm http://wislalive.pl/news/szkolka_pil..._krakowem-819/ |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Henryk Reyman, żołnierz z boiska
http://www.rp.pl/artykul/10,918887-H...-z-boiska.html Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kocur : 28.07.2012 o godz. 07:36.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.igol.pl/article,52276.html - Wywiad z Rafałem Boguskim
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...037fda86,1,3,5
Cytat:
Brawo brawo brawo !! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dziś (tzn de facto już wczoraj), w magazynie Gol T-Mobile Ekstraklasa na "Jedynce", który trwał.. na "oko" 3, 4 minuty, można było się od prowadzacego (Rafała Patyry) ten jakże profesjonalny program, dowiedzieć, że Ljuboja to "największa gwiazda ligi", a "Wisła wyrównała z kontrowersyjnego karnego". Dobre.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...f4fe624,1,3,10
Cytat:
Myślę że nasz klub chce pobić rekord guinnessa w ilości listów do redakcji ![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|