|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jak juz bylo, to sorry: co to za piosenka, ktora spiewali kibice Hiszpani na koniec meczu? Znana na stadionach , samo takie "lalalala"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
O tę Ci chodziło ? ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jest gdzieś w Krakowie punkt gdzie moge kupić kłodke i na miejscu wygrawerować napis ?
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
W Makro w Bronowicach możesz... .
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Pytanie odnośnie słuchawek, nie sugerujcie się ceną, tylko doradźcie proszę które są najlepsze.
1. * impedancja 16ohm * THD <0,1% (1mW/500Hz) http://www.urbancity.pl/sklep/produk...e-w-mic-3.html 2. -głośnik 10mm -impedancja: 16Ω -pasmo przenoszenia: 20Hz - 20kHz -czułość (SPL): 92 dB (+/-3dB)@1kHz -złącze 1/8" TRS http://www.urbancity.pl/sklep/produk...sumo-hype.html 3. * głośnik 11mm * impedancja: 16ohms http://www.urbancity.pl/sklep/produk...d-celtics.html 4. * głośnik 11mm * płaski kabel TPE * impedancja: 16ohms * THD <0,1% (1mW/500Hz) http://www.urbancity.pl/sklep/produk...lue-black.html 5. http://www.sennheiser.com.pl/index.p...roduct_id=3762 Darujcie sobie komentarze, że to kolorowe słuchawki dla gimbusów itd. One mają być na prezent, więc nie chce żadnej kaszanki co trzeszczy jak da się głośniej dźwięk. Dziękuję za odpowiedź Powód: S
Ostatnio edytowane przez labtec : 03.07.2012 o godz. 16:13.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
na pewno ? bo komentarz z bananem na twarzy na końcu, można w różnoraki sposób interpretować ?Z edytowałem swojego posta, bo jeszcze znalazłem słuchawki Sennheiser`a ,ale one chyba ostatecznością by były. Na prezent mają być, dla dzieciaka, więc też te kolory się liczą... Czyli co brać z tych 4 linków wyżej ? Numer 2 na pewno |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Kiedy około bedą sprzedawane bilety i karnety?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Sennheiser miażdży wszelkie Sony, Phillipsy i inne.
Jeżeli chodzi Ci o jakość dźwięku i solidne wykonanie, to zapamiętaj- zawsze TYLKO Sennheiser. Firma kompletna. |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A propos słuchawek. Ja mam taki problem, że mi się psują średnio co 3-4 miesiące. To znaczy, że np. jedna przestaje działać. Ale jak pokręcę kabelkiem to na chwilę jest dźwięk. O co tu chodzi ? Poradzcie mi coś Panowie.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówię, z czystym sumieniem, juz bez banana na końcu, mogę Ci polecić dwójeczkę, aczkolwiek po dodaniu przez Ciebie Sennheiserów poważnie zastanowiłbym się i nad nimi... Tylko że podobno mają być kolorowe (tu byłby banan, ale nie chcę Cię w błąd wprowadzać)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pewnie psują Ci się przy Jacku. najłatwiej rozwiązać idąc z tym na reklamację bo na 80% odlutował się kabelek w środku i oni to naprawią. Z własnego doświadczenia radzę na samym początku składania napisać uwage w reklamacji że nie przyjmiesz z powrotem słuchawek jeżeli będą widoczne ślady w naprawianiu. Mi np. dziady zalutowały całe wejscie tak że tą gumę okrywającą musieli skrócić bo sie nie mieściła ale słuchawki działały. Przez miesiac i znowu to samo. Oddałem a oni powtórka. Kończył sie okres gwarancyjny to już mnie .... strzelał i kupiłem nowe.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W taki sam sposób odmówiły mi posłuszeństwa słuchawki Philipsa za ' lepszy pieniądz '. Złożyłem więc reklamację ( trzymajcie jednak te pudełka i paragony te 2 lata ) i w odpowiedz dostałem wiadomość że.... słuchawki jak i sam kabelek jest bardzo delikatny i wystarczy delikatne pociągnięcie za słuchawki ( tak jakbyś chciał je wyczepić od telefonu ), żeby styki / jakieś druciki w środku się poluzowały. Złożyłem odwołanie od tej decyzji, bo przecież nikt normalny nie ciągnie słuchawek na siłę, tylko wyjmuje za mini jack`a- nigdy za kabel ! Odwołania mi nie uznali. A to bodaj trzecie słuchawki które w ten sposób kończą ;-/ Prawda jest taka, że firmy ( niezależnie od branży ) zarabiają na częściach, na serwisach i naprawach. A nie na samym towarze. @Faitmen- dzięki wielkie za pomoc ! |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wiecie, czy można może gdzieś w Krakowie kupić tanio garnitur? interesowałaby mnie cena do 300zł..
jakby ktoś znał takie miejsce, to niech da znać. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Np na Tandecie, polecam sklep Konik
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Witam, prosze o kontakt osobę która pracuje w zakładach Philipa Morrisa w Krakowie. Pilna sprawa na pw.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dziękuje za odpowiedzi , I mam jeszcze jedno pytanko.Spotlaliście się z takim czymś jak aktualizacja nr tel na WebGadu pod groźbą zdezaktualizowania konta?Dzisiaj sobie wchodze , i wyskakuje mi na początek okienko żebym smsem potwierdzil czy nr jest aktualny.Zakladając nawet że mi je zamrożą będzie to dotyczylo calego nr czy tylko tego mobilnego gg , bo oczywiscie nic im nie mam zamiaru potwierdzac szczegolnie ze juz dawno tego nr nie mam.
![]()
Za złotówke jesteś k... to za wolność byś mnie sprzedał...
Jebać przerzutów !! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@labtec - koko koko zawsze spoko
A z mojej strony pytanko: Wie ktoś gdzie znajdę jakiś dobry, szybki i tani serwis odtwarzaczy MP4 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Podbije mi diagnosta badanie jak mam rozbity kierunkowskaz przedni? Czy zależy od nastroju? Dodam, że lampa działa tylko szybka rozbita.
Ostatnio edytowane przez David. : 04.07.2012 o godz. 21:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Da sie gdzie obejrzec finaly Ligi Swiatowej na Cyfrze
bo fagasy z Polsatu nawet juz Polakow nie pokazuja. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Przecież o 16:30 na Polsacie Sport jest transmisja ale tego kanału nie ma na Cyfrze.
Jedynie pozostaje Ci www.meczyki.pl ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie. Ktoś był w Chorwacji? Gdzie najlepiej jechać? Czekam na jakieś propozycję. Najlepiej z tanim noclegiem od razu. Zależy mi na sprawdzonym miejscu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
||
![]()
Powód: bo tak :)
Ostatnio edytowane przez przemo : 05.07.2012 o godz. 13:27.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez David. : 05.07.2012 o godz. 11:17.
|
|
|