|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Na UJ chyba wszystkie kierunki rozliczane są rocznie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Jest ktoś mający jakiekolwiek pojęcie o Inż. biomedycznej na AGH? Dodam, że z biologii i chemii nie umiem prawie nic, jestem za to po matfizie i mam z matematyki olimpiadę. Dobry kierunek? Dla mnie i w ogóle?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wie ktoś coś na temat publikacji wyników na OKE Kraków? Tradycyjnie o północy w dzień odbioru świadectwa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
po zalogowaniu na stronie okręgowej komisji mam komunikat: Data uwolnienia dla matury to 2012-06-29 00:00:01
Także za ok. godzinę wszystko powinno być wiadomo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
serwery będą tak obciążone, że będzie dobrze jak zobaczysz wyniki o 1 rano.. w zeszłym roku to w Małopolsce było największe przeciążenie i bodajże do 2:30 odświeżałem stronę.. w cierpliwość warto się uzbroić, pozytywnych wyników życzę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
niedzięki
![]() Zobaczymy, narazie nie mam problemów z zalogowaniem się. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja podlegam pod OKE Łódź i póki co także bez problemów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Problemy właśnie się zaczynają.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, to powo, kto się zaloguje ten ma ode mnie medal kombatanta
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zalogowałam się właśnie, ale wyników nie ma. -.-
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
"Jeśli zdawałeś maturę w województwach: małopolskim, podkarpackim i lubelskim, wyniki matury mogą być dostępne od wczesnych godzin porannych (około 6). Bezpośredni link do swoich wyników znajdziesz tutaj." Powód: sory za link gw
Ostatnio edytowane przez cinekw : 28.06.2012 o godz. 23:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To chyba prawda, bo teraz już się nawet można normalnie zalogować.
I weź tu się wyśpij... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja już poznałem wyniki takze moge iść spać spokojnie, powodzenia dla reszty!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polski rozszerzony 85, angielski rozszerzony 92. Przed maturą uznałbym to za delikatny fail, po egzaminach przyjmuję z pocałowaniem ręki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest lepiej niż się spodziewałam. Matura to bzdura.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Jak ktoś studiuje na AGH na wydziale zarządzania - informatyka i ekonometria to niech podbije na PW. Albo to samo na UEK. Albo cokolwiek o tym kierunku to byłbym wdzięczny
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mogło by być lepiej. Finanse i rachunkowść na euk raczej odpadają.
Mat roz. 86, podstawa 98. Ang roz 32 (w życiu nie robiłem żadnej próbnej, wypracowanie pisałem pierwszy raz na maturze), pod. 82. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wszystko pięknie ładnie oprócz majcy.. 14 pkt, jeden pkt do szczęścia, ale motywacja jest w sierpniu kończe zabawe z tym, trzeba sie coś pouczyć dobrze, że zawodowy poszedł mi w miare ok i nie ma sie co spinać, troche pobalować zdać mature i pracować!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
P polski 76%
R geo 75% P majca 90% P angielski 96%rozjebalem ten egzamin ;] ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie co do Geologii i Górnictwa na AGH. Orientuje sie ktoś na który wydział najlepiej pójść bo z tego co widze to na trzech chyba jest ten kierunek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie. Jestem studentem I roku Transportu i Logistyki na PK. Zamierzam się wybrać na drugi kierunek, zamawiany, tak by płacili stypendium. Jak to jest, bo znajomy mowil ze poszedl na kierunek zamawiany zaraz po liceum, mial 72% z matury matematyki rozsz. i płacili po 1000zł co miesiąc przez semestr niezaleznie od wyników w nauce. Potem oczywiście nie zdał, ale 5000zł wpadło do kieszeni. Moje pytanie jest takie: jak to jest, gdybym szedł teraz na taki kierunek, po jednym roku studiow? Biorą pod uwagę wynik z matury, czy wynik z mojego pierwotnego kierunku? Ważne...
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
biora wynik z matury a o kierunku nic nie mówisz chyba że zapytają
![]() ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A jak zapytają albo sprawdza to wezmą pod uwagę wyniki z transportu?
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Nie bo jesteś rekrutowany na podstawie świadectwa na pierwszy rok a nie zaliczonego semestru.
Sytuacja o ktrej mówisz moglaby mieć miejsce na studiach IIstopnia a nie pierwszego. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
I lepiej sprawdź dokładnie jak jest z tym zamawianym, bo np na AGH bywa, że stypendium z zamawianego przysługuje 5 osobom z najwyższymi wynikami, reszta figa z makiem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystkim tegorocznym maturzystom gratuluję wyników, a tym, którym się nie udało otrzymać tego jakże ważnego papierka, powodzenia w sierpniu
Matura to bzdura I powodzenia w rekrutacji na studia! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest na na forum jakiś student informatyki? zastanawiam się nad PK na wydziale Mechanicznym lub Fizyki, Matematyki i Informatyki lub UJ na wydziale Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej. Możecie coś doradzić, gdzie najlepiej iść?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Szybkie pytanko. AGH - Górnictwo i Geologia czy Zarządzanie i Inżynieria Produkcji? Ma ktoś jakieś zdanie na ten temat?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zależy który GiG chcesz wybrać, bo z tego co się orientuje jest ich kilka, a jeden nie równy drugiemu. O Górnictwie wiem niewiele więc się nie wypowiem. Znam natomiast kilka osób na ZiIP na Wydziale Zarządzania i z kierunku nie są specjalnie zadowoleni. Plus jest taki, że niewiele musisz robić, ale większość już po pierwszym roku zastanawia się nad drugim kierunkiem (ostatni rok takiej darmowej opcji!). Zastanów się więc dobrze, ja z tych dwóch chyba wybrałbym jednak GiG
Powód: TSW!
Ostatnio edytowane przez wislacki : 30.06.2012 o godz. 17:46.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|