|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Z tym Sikorskim i jego transferem definitywnym to na poważnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ten Bolek to jest magik sprzedać Małeckiego to majstersztyk, a jeszcze za takie pieniądze...
-------- Sikorski jest ok, wyszkolony na wysokim poziomie będzie jeszcze z niego pożytek. Generalnie wszystkie ruchy transferowe oceniam (jak na nasze warunki) pozytywnie z zastrzeżeniem, że przyjście Głowy nie ma sensu. Tak samo jak nowy ewentualny kontrakt dla Sobola. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
33 letniego stopera (Zewlakow jest 3 lata starszy!), zawodnika który w zeszlym sezonie na wyzszym poziomie rozgegrał 32 mecze w ty 6m w LM jest błędem A ściagniecie 25 letniego napastnika,który przez 2 sezony w Ekstraklasie strzelil 6 goli a w życiu rozegrał 42 mecze na poziome wyzszym niz 4 liga oraz zasłynał z nietrafiania z metra na pusta bramke jest pozytywem Kur...a alez ja czasów dożyłem ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Panowie kubeł zimnej wody na głowy, po pierwsze mamy do czynienia z wyjątkowo oszczednościowym budowaniem drużyny na sezon a po drugie zostawmy ocenę transferów na grudzień kiedy runda się skończy
![]() ![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jestem zwolennikiem budowania zespołu na wzór Borussi Dortmund, czyli opartego na zdolnych zawodnikach w wieku 22-27 lat. Ambitnych, ktorych celem jest wygrywanie zawsze, a więc MP i dalsze na europejskich arenach. Natomiast Głowa już zdobywał MP, grywał na fajnych stadionach... Innymi słowy nie chcę ikon! Chcę wojowników! Dla mnie Sikorski ma solidne wyszkolenie (5 lat w Bayernie M.) i chce coś w piłce osiagnąć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
To akurat Wojciechowski zrobił...
edit: co do Sikorskiego, jeśli przychodzi jako uzupełnienie kadry to OK, lepszy on, niż jakiś no name z testów. Ale jeśli ma grać w pierwszym, to naprawdę, dramat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
https://www.facebook.com/permalink.p...57863384329859
To forum jak dobrze pamiętam miało zawsze sprawdzone informacje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
chłopaki słabo przędą, muszą sobie jakoś oglądalność podbić
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Guest
|
|
|
Też tak mi się zdaję. Najbardziej śmieszne w tym wszystkim jest to że w Bułgarii najpierw wypościli news, który powołuję się na nasze media... nie było by nic w tym dziwnego gdyby nie to że nikt u nas o nim w tamtym czasie nie napisał. Wszystko się w ten mniej więcej sposób nakręciło.
Kolejna Informacja z Bułgarii: Wisla I Legia chcą Plamena Krachunova: http://www.gol.bg/footballbulgaria/2...achunov.134069 |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Tak troche na śmiech czysta fantazja może ścigniemy
(hihihihih)32-letni Michael OwenOwen jest obecnie wolnym zawodnikiem http://.................../viewtopic.php?t=11191 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ktoś wie czy Cywka już znalazł klub? Jeżeli nie to fajnie jakby nasi po wypożyczeniu Małeckiego się nim zainteresowali. Chociaż wolałbym Kupisza bo jego widziałem, a Cywkę nie. Można jeszcze Wszołka z Polonii spróbować ściągnąć.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pozostaje mieć nadzieje że Wiślacki Tevez nie przejdzie testów medycznych i jak szybko wyjechał do Turcji tak szybko wróci na Reymonta wtedy szanse na gre w wyjściowej 11stce Sikorskiego spadną do minimum ewentualnie ograniczą sie do występów w PP ewentualnie do gry na wypożyczeniu w teamie Moskala
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Ruch nie chce Pawła Abbotta ,chętnie widziałbym go u nas, pamiętam jak wdał się nam we znaki grozny zawodnik i jakoś bardziej grozniejszy wydaje się być atak Genkow-Abbott niz Genkow -Sikorski .
Gdybym miał glos przy rozdzielaniu kasy za wypożyczenie Małego(600-700 tysięcy euro) to zrobiłbym tak Saidi (300-400 tys euro) w miejsce Patryka Paraiba lewa obrona (stówka za podpis) Abbott do ataku (stowka za podpis) i mamy pake na mistrza Pareiko Paraiba Głowacki Chavez Jovanovic Iliev Wilk Melikson Saidi Genkow Abbott system 4-4-2 tak jak chce Probierz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Tłumaczyć Ci nie będę czy bla bla bla Małecki się nam przyda czy nie. To jest jego transfer by ten człowiek się ukształtował zagranicą, potrzebuje tego transferu jak ryba wody. Turcy poleją zimną wodą na jego rozgrzaną głowę, albo się dostosuje, albo wyleci. Dobrze o tym sam Patryk wie, że to jest jego być albo nie być, w razie niepowodzeń jego nazwisko przestanie się liczyć w świecie piłkarskim, a stanie się zwykłym ligowcem ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|||
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Smuda widziany dziś z Kapka w jednym z hoteli w centrum Krakowa :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Henio1 nie kracz temat Smudy zamknięty na Reymonta.stalsanok1946 lepiej zacznij debate nad Sikorskim bo jakoś na dzień dzisiejszy skuteczniejszy i bardziej przydatny jest Małecki niż Sikorski
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 28.06.2012 o godz. 17:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Heniowi wierzę bo on jako pierwszy podał ze do Wisły idzie Lamey. W każdym razie mam nadzieję, ze to było niezobowiązujące spotkanie starych znajomych i nie dotyczyło pracy w Wiśle.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
jakie to osoby bo nie chce miec kłopotów w pracy z tego powodu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Może truje dupę każdemu pracownikowi Wisły z nadzieją, że wezmą go na trenera do ME.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Może skautem chce zostać? Ma już doświadczenie po 2.5 letniej selekcji. I jest dobry w szukaniu Polaków!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
pewnie Dyzma przyjdzie jak sie Probiemu noga podwinie niestety....
Chciałbym żeby jeszcze kiedyś Skorża wrócił,w Legii co pokazała w pucharach Maciek poprawił swój warsztat.Levadia sie nie powtórzy.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 29.06.2012 o godz. 08:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|