|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
Ostatni Twój fragment powala. Taka impreza, takie nakłady, mobilizacja, kolejna tego typu impra może będzie za 50 lat jak dobrze pójdzie, ale dla nas to tylko etap na drodze do nie wiem czego. Chłopcy zagrali kolejne 3 test mecze przed.. MS14? 18?. Całkiem niezłe wyniki... będzie lepiej. A po co budować nową drużynę? 1 może 2 zmiany w 11 plus sensowne ustawienie i gramy |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Niech mi ktoś wyjaśni jaki jest przepis:
- piłka przekracza całym obwodem linię i jest brama - tak czy nie? Jeśli jest to Ukraina może poczuć się zrobiona w ciula w 100% ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak, ale sędziowie są ślepi.Zaraz będzie, że był spalony owszem, ale sędzie puścił to i gol zdobyty prawidło.Lepiej niech Uefa coś robi w stronę czujników-kamer w piłce lub w słupkach i poprzeczce.Albo, jak w hokeju jest.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Brawo Francja brawo, po prostu pieknie. Zamiast miec rewanz za Finał MS 2006 z Wlochami to woleli sobie grac spokojnie i czekac nie wiem na co przez co teraz czeka Hiszpania. Oczywiscie szanse na wygranie maja bo Hiszpanie to nie ta sama druzyna co 2 lata temu ale musza grac tak jak z Ukrainą. To wszystko wina Riberyego - samolub zamiast podawac w swietnych sytuacjach to ten sobie leci dalej i głupio traci pilke. Drugi Robben, wielkie gwiazdy z Bayernu Monachium
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
||||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||||
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ogbonna partner Glika z Torino dostał powołanie na Euro od Prandellego, no ale wiadomo, że Włosi to lamusy i mogą sobie powoływać zawodników nie z najwyższych klas rozgrywkowych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
"Zaraz będzie, że był spalony owszem, ale sędzie puścił to i gol zdobyty prawidło" jak dla mnie mistrz
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 19.06.2012 o godz. 22:11.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Od razu przypomniała się nieuznana bramka dla Anglii w RPA - teraz los widać to oddał.
Ukraina odpada ale w wielkim stylu, a nie jak cipy z kraju drugiego gospodarza.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ja tak napisałem
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ludzie,dajcie spokój z tym że Głowacki czy Glik zagraliby lepiej.Przecież nie dośc że Głowa jest kontuzjogenny to ma swoje lata,a w ważnych meczach na arenie międzynarodowej grał tragicznie. Naszą obrone nie można oceniac jakoś zajebiscie wysoko,ale nie było tez tragicznie,moim zdaniem w porównaniu z poprzednimi turniejami to była najlepsza nasza defensywa.Przypomnijcie sobie Wałdocha,Kłosa,Bąka czy Jopa na poprzednich turniejach.Naszym największym porblemem był środek pomocy,brakuje nam typowego rozgrywającego i dobrych zmienników na tej pozycji.Dajmy szansę Wolskiemu,młody,może wystrzeli jak np Konoplianka dla Ukrainy i będzię ważnym ogniwem kadry.A co do Smudy to zgodzę się,że nie zostawia po sobie spalonej ziemi jak Beenhakker.Oczywiście podejmował też wiele decyzji,które mi się nie podobały,ale jestem za jego zastąpniem tylko przez szkoleniowca w miarę młodego z najwyższej światowej półki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Wasilewski 32 lata Perquis 28 lat Murawski 31 lat Dudka 29 lat Obraniak 28 lat Kuba 27 lat To jest bardzo młoda kadra? Abstrahując już jak czystym idiotyzmem byłaby budowa kadry na przyszłe imprezy po przez olanie mistrzostw europy rozgrywanych u siebie. Ale ja już na tym forum czytałem, że należy odpuścić dwumecz z Liege żeby skupić się na tym, żeby awansować do pucharów w przyszłym sezonie więc mnie już nic nie zdziwi. PS. Porównaj sobie naszą średnią wieku ze średnią kadry niemieckiej. Potem jeszcze sobie uzmysłów, że tamta kadra to nie jest "etap budowy" tylko pełnoprawna kadra i wtedy mi odpowiedz na pytanie: "Naprawde uważasz, że to jest perpektywiczna kadra?"
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 19.06.2012 o godz. 23:06.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ukraincy w ataku mogli sie podobac.
Naprawde widac ze duzo potrafia mimo mlodego wieku-Konoplanka i Jarmołenko-o nich cos sadze ze niedlugo bedzie glosniej. Ale oni przy naszych muchach w smole to 2 klasy lepsi,naprawde zaczynam stwierdzac ze taktyką Smudy byl brak taktyki i tym chcial chyba wszystkich zaskoczyc. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Strasznie mnie bawi Twoja pewność siebie
Za Szczęsnego, który przejebał nam mecz z Grecją oczywiście Artek B. Przypomnę, że Smuda postawił właśnie na Wojtka, a w drugiej kolejności na Bambiego o mentalności sześciolatka. Tytoń to całkowicie przypadkowy i fartowny strzał Franciszka. Środek obrony, gdzie mieliśmy inwalidę Perkiza (czy tam Perqqqqisa - nie znam francuskiego) i prawego (!) obrońcę Wasilewskiego. Każdy z poniższych za nich: Żewłakow Glik Celeban Głowacki Środek pomocy - każdy za Murawskiego (a tak naprawdę za żenujących Matushshshsyków i Polanskich): Borysiuk Wilk Kaźmierczak Mila Majewski Nawet Janek Gol nie był gorszy od tego słabiaka od kartofli. Za Brożka i Sobiecha - Piech Za Benisza czy tam Boenischa z o umlałt Magiera czy Wawrzyniak. Zajebiście mnie bawisz, bo jeszcze pewnie wyśmiejesz te kandydatury. Bo przecież rozegraliśmy może nie rewelacyjny turniej, ale na pewno przyzwoity. DUPA JASIU. Zagraliśmy chujowo pod każdym względem. Wstyd, dno, mogiła i kiła. Żenada. Piłkarze do zupy. Każdy z przedstawionych wyżej piłkarzy, mimo wielu słabości, których jestem absolutnie świadom, gwarantował co najmniej takie gówno jakie zaprezentowano na euro 2012, kompletnie kompromitując naszą piłkę. W porównaniu ze Smudą to był po prostu rewelacyjnym selekcjonerem. Szokujesz mnie stwierdzeniem, że akurat on narobił głupot, w sytuacji, gdy bronisz tego nieprawdopodobnie wielkiego gówna, którego autorstwem jest Smuda.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 19.06.2012 o godz. 23:14.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jak sobie pomysle jak inaczej wygladał by obraz Polskiej Pilki Noznej jakbysmy pepików ograli ,to w glowie mi sie kręci
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
|
Nie chwaliłem tylko raczej broniłem tego co zostało zbudowane aczkolwiek do zaangażowania naszych piłkarzy w tym turnieju, a szczególnie w najważniejszych 45 minutach z Czechami można mieć spore zastrzeżenia.
Żewłakow - może ale na pewno nie jest lepszy od Wasyla i Perquisa, nawet w polskiej lidze nie jest profesorem Glik - na początku dużo grał za Smudy, w każdym meczu popełniał błędy i wszyscy mieli Smudze za złe, że go faworyzuje Celeban - kopacz ligowy wyróżniający się ilością zdobytych bramek ale obrońca ma przede wszystkim bronić, a jak to robi Celeban na poziomie międzynarodowym to proponuję obejrzeć powtórkę meczów Dundee-Śląsk Głowacki (samobój z Tottenhamem, samobój z Anglią za Janasa, czerwona kartka i karny z Finlandią za Beenhakkera, czerwona kartka i kiksy z Niemcami w Gdańsku - myślę, że to wtedy Arek przegrał swoją szansę u Smudy bo grający wtedy pierwszy mecz w kadrze Perquis prezentował sie dużo lepiej).
Dobra więcej nie komentuje bo miałeś mi napisać 2-3 nazwiska piłkarzy zdecydowanie lepszych od tych, których powołał Smuda, a tu widzę, że sam masz świadomość, że zagrali by tak samo więc po co bić pianę o parę nazwisk ? W ogóle to widzę, że o większości tych piłkarzy wiesz tyle ile Ci powiedzieli w Cafe Futbol czy napisali na weszlo ![]() Taki z niego selekcjoner, że Frankowskiego musieli mu powołać dziennikarze, a potem Franek z Żurawiem i Kosą wygrali mu eliminacje. Jak Janas zaczął sam podejmować decyzje to skończyło się ... kucharzem na konferencji prasowej. ![]()
Puchar jest na5z!
|
||||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dobra, to nie ma sensu. Jeśli dla Ciebie kadra Jansa była gorsza od tego gówna to po prostu nie ma o czym gadać. Nie mam zamiaru się rozwijać, przedstawiać czemu ten od tamtego jest lepszy, czemu Żewłakow i Boruc powinni być na tym euro, a Perqis nie. To się albo ma i się to rozumie albo nie. Z przykrością stwierdzam, że Ty się po prostu kompletnie nie znasz na piłce. I jakbyś się nie zapluwał nie zmienisz tego. Mało tego, nie chce mi się nawet próbować Ci tego udowadniać, bo to aż bije z każdego z Twoich postów w tym temacie. Jeszcze jakieś żenujące wrzuty o weszło i cafe futbol.
Janasowi musieli Franka powoływać. No, ....a mać. Dobrze, że Smudzie piłkarze nie ustawiali po Hiszpanii taktyki, nie powoływali piłkarzy i nie decydowali za niego ile odbędą treningów. Do tego jeszcze czytać nie umiesz, bo napisałem dość wyraźnie, że moje propozycje dawałby CO NAJMNIEJ to co osiągnęło gówno Smudy i Błaszczykowskiego, a nie to samo. Ciao. Jestem absolutnie przekonany, że przyjdzie nowy trener i na podstawie fundamentu Smudy będzie próbował grać dalej. Oczywiście przejebie eliminacje MŚ, a Ty znowu będziesz się produkował, że nie było źle i że nie dało się tego rozegrać inaczej. P.S. To jest po prostu nieprawdopodobny opór materii. Mówi się coś przed turniejem. Dupa. Mnóstwo mądrali broni tego gówna. "Kadra" na euro osiągnęła oczywiście gówniany wynik - nic to, dalej znajdują się tacy co się "bardzo" znają na piłce (niemalże jak pani Pochanke) i tego bronią.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 20.06.2012 o godz. 00:16.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Byłby tak zafałszowany jak obraz Polski ogółem. Dlatego kto wie co lepsze.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Generalnie, to nie spodziewałem się, że Błaszczykowski jest takim materialistą. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Fornalik za Dyzme ?
http://www.sport.pl/sport-slask/1,12...ndydatow_.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.06.2012 o godz. 08:47.
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() ------ Fornalik - nie za spokojny gość? Nie da się zjeść presji i mediom? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Na trenera Kasperczak albo Nowak. Nowak pewnie nie jest zainteresowany więc zostaje Henio. Gdyby on miał tyle czasu co dyzma przed euro to wygralibyśmy coś na bank. Ale lepiej późno niż wcale.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Widzieliście jaka nagonka jest na Romka Kołtonia
? Du.powłaz obrywa z każdej możliwej strony. Od Kowalczyka, choć nie jest wymieniony z nazwiska to na pewno Wojtuś o nim pomyślał jako "ekspercie", ostatnio Stanowski mu pojechał, teraz na jego blogu internauci po nim jadą w komentarzach jak po burej suce. I dobrze, niech się kurde ogarnie, a nie liże du.pska każdemu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Boruc - Celeban, Głowacki (Glik), Żewłakow, Wawrzyniak(Magiera) - Borysiuk, Wilk, Gol (Kaźmierczak), Majewski, Mila - Piech. zwojowałaby świat To wygląda bardziej jak Twój wymarzony skład Legii, a nie reprezentacja Polski ![]() Ha, ha, ha ... yps ... dostałem chyba czkawki ze śmiechu Pooglądaj może najpierw jakieś mecze jak zaczniesz się brać za konstruowanie własnej kadry.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 20.06.2012 o godz. 11:44.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Widać, dla niektórych sukces jest warty więcej niż jakiekolwiek zasady. Jakbyśmy sobie sprowadzili 18 argentyńczyków, dali im koszulki z napisami biało-czerwone, wyszukali dziadków babcie z Polski (masowa emigracja do Argentyny po wojnie) i wygrywalibyśmy mecze, wychodzilibyśmy z każdej grupy, też byś się cieszył ? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Dlaczego wyjebałeś Lewandowskiego, Błaszczykowskiego, Wasyla, Mierzejewskiego i innych? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Można było złożyć kadrę z uczciwych Polaków, ale po co jak można iść na skróty i hańbić nasz naród wystawiając w kadrze najemników z zagranicy, którzy powiedzą "ku,rwa" i są okrzyknięci 100% Polakami.
Bramkarze - Boruc, Szczęsny, Kuszczak Obrońcy - Wasyl, Glik, Żewłakow,Komorowski(jak nie kontuzjowany),Kamiński, Kuś, Magiera, Głowacki Pomocnicy - Dudka, Borysiuk, Kaźmierczak, Mierzejewski, Majewski,Błaszczykowski, Rybus, Grosicki, Wolski Atak - Lewy, Piech,Jankowski 1 skład: Boruc - Wasyl, Żewłakow, Komorowski(Glik), Kuś - Dudka Borysiuk - Kuba Mierzejewski Grosicki - Lewy ![]()
...And Justice For All
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|