|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Bardzo się Gremian napracowałeś by pomóc mi zrozumieć opozycję wobec EURO .."
Dziękuję. Naprawdę doceniam. Ale nadal nie rozumiem. Po pierwsze: Wizerunek Polski Nigdy nie głosowałem na Donalda ale do k.. y niedostatku teraz to jest nasze polskie EURO .. impreza która mogłaby pomóc doskoczyć do Europy cywilizacyjnie. Oczywiście nie chodzi tu o ekonomię i kulturę, ale o to ja nas postrzegać będzie świat .... Czy ktoś będzie pamiętał że Polacy poradzili sobie z imprezą ? czy że w Polsce można dostać w papę za narodowość rosyjską (na przykład) Donaldos robi sobie propagandę sukcesu ... A co ma robić Każdy kto ma trochę ukształtowane fałdy w czaszce widzi że połowy autostrad nie ma a niektóre stadiony pasują do otoczenia jak kolia do gumiaków. Że nikt nie ma pomysłu jak te kolosy potem utrzymać. (Najbardziej medialny klub Polski nie potrafi zapełnić swojego stadionie w połowie .... :-( . Ale trudno ....! trzeba głosować po swojemu a na zewnątrz pokazać że POLSKA JEST OK. Po drugie: Zabawa, Oczywiście kefir w barwach biało-czerwonych to przegięcie. Chorągiewki w co drugim aucie może też. Jest w tym trochę obciachu ale z pewnością mniej niż w Warszawie gdy z polskimi flagami 5 byczków kopie leżącego Ruska. Ten festyn mimo wszystko buduję więź (może nawet tożsamość narodową) między Polakami a tu co ? Oczywiście pojawia się Fuck EURO bo u nas historycznie postawa na NIE jest trendy i dodaje splendoru.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 16.06.2012 o godz. 21:42.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|

|
||||||
|
|