|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ciekawe, co teraz zrobi Łukasz? Będzie dalej niewinny czy da sobie spokój z grą w Krakowie? ![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Widzew Łódź 3 sezon ze rzędu w 1 kolejce gra u siebie z mistrzem polski. Trochę dziwny zbieg okoliczności.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Widocznie stosują ten sam algorytm.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wg.weszlo Bobo Kaczmarek jutro podpisze kontrakt z Lechią
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zadecydowała zapewne Olimpiada i C+ nie ma zamiaru konkurować z Igrzyskami. Słusznie, bo za bardzo nie ma czym.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może za bardzo wybiegam w przyszłość, ale już widzę ten dreszcz emocji na koniec przyszłego sezonu... znów walka na śmierć i życie o utrzymanie. Tylko jest jeden problem - nie sądzę aby dwa razy z rzędu trafiły się równie tragiczni rywale o utrzymanie co w tym roku w postaci Craxy i ŁKSu. Pewnie będzie jeszcze ciężej
![]() Co do Kaczmarka to co tu komentować - ja tego po prostu nie widzę. To się nie ma prawa udać. Nie te czasy, czas Bobo minął. Wybór padł na niego, gdyż był po prostu jednym z najtańszych (o ile nie najtańszym) trenerem na rynku. Na skład nie pomarudzi, na zarząd złego słowa nie powie, kasy dużo nie bierze - idealny trener dla Kuchara i spółki. Osobiście straciłem do niego szacunek, gdy bodaj 3 lata temu romansował z Arką. Wielki Lechista, który na kolanach idzie do Gdyni ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
o 15 konferencja potwierdzająca trenera Lechii
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ciekawe czy to prawda a jezeli tak to w takim razie ciekawe o jaka druzyne chodzi. Dobrze, ze nie chodzi o Cracovie
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...10/story.shtml |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz odpowiedz http://www.weszlo.com/news/10693-GKS...Wojciechowskim
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy bardzo ucieszyliby się kibice Gieksy ... już to widzę ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Jest szansa na ekstraklasę dla Cracovii i to w swojej tożsamości. Prezes komisji licencyjnej Hilary Nowak powiedział, że nowy klub jak kupi licencję nie zagra na niej automatycznie tylko najpierw będzie musiał przejść przez komisję licencyjną. Klub X może ją kupić ale nie dostać licencji, 15 jest ŁKS, który ma problem na 1 ligę i Craxa zostaje w swojej tożsamości w takim wypadku. Że też Józio akurat w takim sezonie musi sie wycofywać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
No i w przypadku nieparzystej liczby zespołów, które zostały w lidze brać następnego z 1. ligi. W przypadku jak odpadną dwie drużyny nie brać nikogo. Druga sprawa to ciekawe czy w Polonii nie ma piłkarzy z zapisem kontraktowym, że w przypadku degradacji umowa zostaje rozwiązania. Jakby to był taki Cani to byłoby ciekawie. Tu 900 tysięcy euro za transfer, a chwilę potem piłkarz odchodzi za free. |
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Z tymi licencjami to od dawna są jakieś numery.
Daje się je nawet warunkowo. A ja myślę,że chodzi o pieniądze od C+ Przyrzec można wszystko byleby dostać te pieniądze. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Kupuję od kogoś podobnego prawo jazdy, potem zmieniam nazwisko i zameldowuję się u niego... Zadziała... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kolejne wzmocnienie Legii. Po wielkim powrocie trenera Urbana, czas na Saganowskiego:
http://sport.wp.pl/kat,32284,title,S...wiadomosc.html ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Stawowy trenerem żydów. Specjalista od "cudownego " awansu z 3 do 1 ligi! Czyżby o awans walczyli w inny niz sportowy sposób?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Inaczej nie umieją...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Legia[*]
Jeszcze Miętowego niech ściągną. Słyszałem, że Kucharski myśli nad wznowieniem kariery. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Teraz jak prokuratura tak się skupiła na meczach to żaden trener im nie pomoże w tak szybkim awansie jak kiedyś
![]()
Ostatnio edytowane przez Kocur : 11.06.2012 o godz. 22:18.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Swoją drogą, ciekawe czy któryś z uczestników euro zasili jakiś polski klub po turnieju.
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Z najgorszej jak do tej pory ekipy mozliwe, wszak malo Polakow w naszej lidze.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/190/news1...bia-Lubin.html
Ciekawe czy wroci do formy w klubie w miare normalnym ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Nowa Legia zakupila jakiegos obronce i placi mu 330 tys. euro, niezle.
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Faceta ktory gra na maksymalnym pograniczu faulu, wbija z tylu na nogi jak pitbull w kurnik i ogolnie wydaje mi sie cienkim Bolkiem
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czy ktoś wie coś w sprawie Dysko-Polo? Czy Wojciechowski w końcu sprzeda licencje, bo ostatnio coś o tym cicho.
|
|
|