The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2012, 15:58
@UP

Czy ja wiem czy była kicha na trybunach podczas naszego meczu .... w telewizorze nie słyszysz dokładnie tego co się dzieje "tam" na żywo. Czytałem, że skandynawskie media pisały, że dawno takiego emocjonującego meczu nie było na otwarcie turnieju. Jak kibice ryknęli to stadion o mało " nie pęk". To słowa ze skandynawskiej prasy. Po raz kolejny wychodzi na to, że my Polacy widzimy negatywy i na siłę szukamy jakiś minusów. Ja widząc w tv stadion Narodowy i ten we Wrocławiu po prostu byłem dumny, że takie coś mamy w Polsce. Kapitalne obiekty.

Co do tych "waszych" januszy na stadionie to też się dziwie waszym narzekaniom. Na ME2008, MŚ 2002 i 2006 również byli sami janusze i wtedy nie było narzekań, żę atmosfera do dupy. Nagle wam coś nie pasuje. Druga rzecz -> oczekujcie takiego dopingu jak na meczach ligowych? To nie możliwe, bo na reprezentacji nie ma sformułowanego dopingu, którym "zarządza" 2-3 ludzi. Tam wszystko jest chaotycznie. Trudno żeby było inaczej.

Nie od dzisiaj na mecze reprezentacji chodzą janusze. Oni zawsze tam byli jako 95% wszystkich kibiców. Tylko kiedyś wam to nie przeszkadzało. A teraz nagle wielkie oburzenie .... polactwo na 100% po prostu od was bije. Narzekanie zawsze i wszędzie.

Ostatnia rzecz. Chcesz, aby atmosfera było zajebista na spotkaniach reprezentacji? Zrób se klub kibica reprezentacji, chodź na każdy mecz i bądź tym "dowodzącym", który będzie jechał z dopingiem przez 90 minut. Broni ci ktoś?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów