|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jest możliwe obejrzenie filmu A.C.A.B. online z polskimi, ewentualnie angielskimi, napisami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Polskie napisy bedą na dniach, są już w korekcie.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
od ul.Prądnickiej od lat gościu handluje podręcznikami. Wielu znajomych korzystało i byli zadowoleni. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Super. Gdzie je będzie można znaleźć?
Dzięki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
pytanie naiwne, ale może się mylę ?
Chodzi o proces rekrutacyjny na studia. Koszt tzw. ' opłata rekrutacyjna ' wynosi w przypadku uczelni którą jesem zainteresowany 80 zł. To jest jasne i nie podlega dyskusji. Ale jest wielce prawdopodobne, że nie dostanę się na żaden z dwóch kierunków, które mnie interesują. Ale opłatę uiszczę 2 x po 80 zł. Okej, ale skoro tam się nie dostane, to w obwodzie chce mieć jeszcze dwa kierunki. Kolejne 160 zł. Czy dobrze rozumiem - składam swoją kandydaturę na 4 kierunki tego samego uniwersytetu to płacę 3x80 zł... 320 zł za samo złożenie wniosków ?! 2 pierwsze kierunki odpadają, bo jest bardzo wielu kandaytów, a miejsc tylko 15/20. Stąd te dwa kolejne kierunki biorę, bo coś trzeba studiować. Dobrze wszystko rozumiem ? === Nie rozumiem tego jednego punktu; Kandydat może wnosić o zwrot opłaty rekrutacyjnej w terminie 30 dni od zakończenia rejestracji na kierunek, którego dotyczy opłata, w przypadku:
Ostatnio edytowane przez labtec : 05.06.2012 o godz. 01:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Co do pierwszego pytania, to dobrze wszystko zrozumiałeś. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Czy koło stadionu Wisły są jakieś stojaki gdzie można bezpiecznie zostawić rower ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
odnośnie jutrzejszego treningu
czy ktoś się orientuje jak wygląda sprawa wprowadzania dzieci do któregoś roku życia przez opiekuna na jeden bilet? ![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ściągnąłem chrześniakowi diablo III... czy jedyna opcją żeby sobie młody pograł to wykupienie konta na battlenecie? czy tam cd-keya? Czy istnieje możliwość żeby pograł sobie normalnie... nie przez internet? tak jak to jest w przypadku diablo II?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dostałem w poniedziałek mandat od policji rowerowej za spożywanie alko w niedozwolonym miejscu, wiadomo 100 zł, jeszcze na rowerze byłem ale to nieważne
. Zawsze płaciłem mandaty w terminie, lecz teraz jakoś mi się nie pali. Pytanie, co się stanie jak zapłacę mandat za 2-3 miesiące, kulturalnie w banku czy na poczcie (bo do tego czasu raczej komornika spodziewać się nie muszę), doliczają coś czy jak ? Z góry dzięki.edit: elegancko, dzięki FraMat ![]()
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 06.06.2012 o godz. 11:19.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
nikt niczego nie dolicza. Przynajmniej ja mam takie doświadczenie. Kiedyś nawet przyszedł do mnie po roku komornik z US z nakazem i doszło tylko parę złotych manipulacyjnego.
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja jeszcze dwóch mandatów z przed bodajże trzech lat nie zapłaciłem i żadnych upomnień ani ściągania z podatku nie miałem. Nie przejmuj się tym. Tak jak FraMat wcześniej napisał - niczego nie doliczają.
Z tym, że ja od straż miejskiej dostałem mandaciki. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mnie mandaty ściąga z tego co kojarzę skarbówka jak się co rok rozliczam (PIT).
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
Moje pytanie jest tego typu - co może mi grozić za obrazę policjanta? Z góry mówię, że nigdy nie byłem karany. Grzywna? Zawiasy? ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Grzywna... Dostałem 200 zeta za obrazę policjanta. Rozprawa odbyła się bez mojej obecności.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Gdzie znajdę zdjęcie starej sektorówki WISŁA na sektorze C
![]()
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 06.06.2012 o godz. 12:37.
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
Tylko, że rozprawa ma się odbyć ze mną i z tym policjantem. Dlatego właśnie nie wiem co mnie może czekać. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://historiawisly.pl/wiki/images/...-Blackburn.jpg
Kupował ktoś może TMK w Krakowie (czerwcowe)? Byłem w Empiku na Rynku i w GK i tam nie ma. Wiecie może jaka jest tego przyczyna (zawsze jak kupowałem to było w terminie)? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Reksio33,ale oni sami piszą że jak wychodzi np Trzeciego,to w salonach pojawia się dwa-trzy dni później.Ja myślę że pewnie w piątek będzie już w Empikach.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Korzystał ktoś może ze stronki walutomat.pl? Jakieś opinie?
Potrzebuje wymienić złotówki na euro oczywiście po jak najlepszym kursie. Może ma ktoś jakieś sprawdzone kantory internetowe? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
da ktoś linka do "Stadionów nienawiści"? wczoraj leciało w TVP 2 i nie oglądałem własnie!
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Na co zwrócić uwagę przy zakupie 40-42 calowego telewizora ?!
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wolałbym po polsku. Oglądałem po angielsku ale zacięło sie cośkoło 18 minuty i amen.
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|