The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Zohan
Member

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2012, 18:00
Czy nie ściągnąłeś wersji Alfa? Ile ten BF waży?
Odpowiedz cytując
damian755
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 25.02.2012, 18:18
Zohan napisał(a):Wyświetl post
Czy nie ściągnąłeś wersji Alfa? Ile ten BF waży?
Razem z crackiem 14.5 GB
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.03.2012, 19:45
Mam pytanie czy w NFS Most Wanted da się zmienić podczas rozgrywki muzykę? Jak tak to jakim klawiszem
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
*KoTeK*
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 09.03.2012, 23:31
Ma ktoś działające spolszczenie+crack do Alan Wake?
Wersja od SKIDROWa. Nie mówcie tylko, że wyszła PL wersja, bo już mam angielską
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 10.03.2012, 13:57
Ja pobrałem taką wersje, że zmieniasz język za pomocą Lanucher'a " Uruchom 'Launcher.exe', wybierz z listy język polski." Tak wyszła Pl....

P.s sorry, że post po postem,ale kolega nie zauważy edycji posta
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.05.2012, 14:29
15 maj, premiera Diablo III

a raczej: 15 maj, dzień, w którym skończyły się kopie Diablo 3

Człowiek z 8 lat czeka, idzie od sklepu do sklepu ok. 12-13 tylko po to, by się dowiedzieć, że w całym Krakowie nic nie zostało.

To jak, może niektórzy kupili preordery lub byli na nocnej premierze i podzielą się swoimi opiniami?
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
hors
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 20.05.2012, 20:04
Elendil napisał(a):Wyświetl post
15 maj, premiera Diablo III

a raczej: 15 maj, dzień, w którym skończyły się kopie Diablo 3

Człowiek z 8 lat czeka, idzie od sklepu do sklepu ok. 12-13 tylko po to, by się dowiedzieć, że w całym Krakowie nic nie zostało.

To jak, może niektórzy kupili preordery lub byli na nocnej premierze i podzielą się swoimi opiniami?
Z chęcią się podzielęna temat gry. Nie miałem zbytnio do czynienia z poprzednimi częściami, lecz gra wciąga i jest wydaje się zrobiona bezbłędnie w swoim gatunku. Póki co gram w wersję testową aby bardzo się przekonać że warto zakupić pudełko.
Wadą na pewno jest działanie serwerów i dość częste "naprawy" przez blizzard.
Wierność
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 20.05.2012, 20:47
Też sporo czekałem. Jedynka i dwójka zjadły mi niemałą część życia i dostarczyły sporo frajdy. Najlepsze jest to, że trzecia część też jest świetna. Mimo tych wszystkich unowocześnień człowiek chwilami czuje się, jakby lata szły do tyłu...
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Amptiq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 20.05.2012, 22:30
Ja tam jestem bardzo zadowolony z tego diabełka. W internecie można się naczytać jak to nic nie działa i że sobie robią żarty bo jest przerwa techniczna, czy że zepsuli grę bo nie ma możliwości wykorzystania własnej inwencji w rozwoju skilli, ale jak dla mnie to tylko głupie gadanie. Ja osobiście natknąłem się tylko raz na problem, taki że mnie rozłączyło, z tym że od razu mogłem wrócić do gry. Poza tym z technicznej strony bez problemów. Jeśli chodzi o system skilli to przypadł mi do gustu o wiele bardziej niż ten znany z drugiej części czy z WoWa. Dla mnie godny kontynuator poprzednich części a i ciekawa pozycja dla osób nie zaznajomionych z serią. Osobną kwestia jest obecnie cena, ale to inny temat..
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 30.05.2012, 13:25
poszukuje cracka do FM 2012
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 30.05.2012, 19:47
Tylko_Wisła! napisał(a):Wyświetl post
poszukuje cracka do FM 2012
Do którego patcha?
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
Amptiq
Senior Member

Stary 31.05.2012, 17:57
Tak jeszcze w kwestii nowego diablo.. Gra super, ale jakość serwerów jest tak niska że nawet rów mariański by ją przykrył... ;/
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 02.06.2012, 20:14
potrzebuje cracka do Risen 2 ale do ostatniego patcha 1.01 (oczywiscie a wersje PL). ma ktos ?
Odpowiedz cytując
michi96d
Member

Od: 11.2009

Stary 02.06.2012, 20:41
a nie wiecie czy jak chodzi mi Cod 6 to pójdzie mi gta 4 ?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 04.06.2012, 20:59
Da sie grac w World of Warcraft (+ dodatki) jakos offline ? Czy to jest tylko online ?

Moze ktos opisac jak wygalda rozgrywka ?
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 16.07.2012, 16:02
Nikt z Was nie próbuje przeżyć w DayZ (mod do ARMY II)? Zabawa na serwerach przednia, wciąga jak cholera! Gdyby komuś się chciało wspólnie pograć - priv.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 18.08.2012, 10:17
Używa lub używał ktoś z was Origin? Bezpieczne to? widzę, że można zaoszczędzić kupę kasy na grach 'pudełkowych'

wislacki Dzięki! Już miałem kupować ba nawet już wziąłem kup teraz,ale kazało się zalogować do allegro.Jednak coś mnie tchnęło i myślę zapytam,już wiem by nie kupować Jeszcze raz WIELKIE Dzięki!
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 18.08.2012 o godz. 10:38.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.08.2012, 10:24
Osobiście nie mam, ale jestem uprzedzony do Origina. Ludzi tracą te konta masowo

Polecam zajrzeć np. tu
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.08.2012, 11:32
Ja mam origina bo kupiłem sobie fifę 12 (za 7 dych, tuż po premierze, kiedy pudełkowa wersja grubo ponad stówkę) i... no ja konta nie straciłem
Myślę że warto bo duużo można oszczędzić a pudełka przecież są zbędne. Laski w końcu na nie nie lecą
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Amptiq
Senior Member

Stary 19.08.2012, 21:04
Obecnie i tak chyba wszystkie nowe gry od EA są zintegrowane z originem i bez konta i tak się nie zagra (a jakby się je straciło to również tracisz licencje i już jej nie odzyskasz).

baton napisał(a):Wyświetl post
Da sie grac w World of Warcraft (+ dodatki) jakos offline ? Czy to jest tylko online ?

Moze ktos opisac jak wygalda rozgrywka ?
Nie wiem czy jeszcze aktualne ale i tak napiszę.
Sprawa się ma tak że WoW jest tylko online (słyszałem o próbach stworzenia pirackiej wersji offline - ale jak dla mnie wtedy by cała gra straciła sens - coś jak granie samemu w noge, niby pokopać można ale za wielkiej przyjemności nie ma), są serwery oficjalne(płatne) i nieoficjalne(pirackie bezpłatne), jeśli szkoda Ci kasy na abonament i nie przeszkadzają Ci problemy techniczne to można grać na pirackich. Jeśli wolisz stabilną grę z wieloma wydarzeniami i profesjonalną obsługą techniczną to musisz grać na oficjalnych. A żeby sprawdzić jak mniej więcej wygląda rozgrywka najlepiej jest ściągnąć wersje testową z battle.net
Ostatnio edytowane przez Amptiq : 19.08.2012 o godz. 21:18.
Odpowiedz cytując
Schabek
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 22.10.2012, 14:55
Wie ktoś może czy da radę kupić sam klucz do fify13 na jakiś zagranicznych stronach taniej niż na allegro chodzą? Z 11 podobno bylo tak ze u nas po 80zl chodzilo a w US po przeliczeniu $ po 40zl, ale teraz przeszukałem ebaye itp i nic takiego nie znalazłem. Bedę wdzięczny za jakąś informacje
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno

Wisła Kraków!
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 25.10.2012, 14:59
Czy powiadajac Fife 13 i Fifa Manager13 moge je 'polaczyc' w jedna gre ? Tzn ze aspekty managerskie z poziomu Fifa Manager, a mecz gram pod Fifa 13 ?
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.11.2012, 21:32
Orientuje się ktoś skąd mam wziąć albo gdzie znajdę SWTOR password.Pytam bo nie mogę ani się zalogować ani pobrać gry.Pobrałem klienta Star War The Old Republic i zarejestrowałem się dostałem maila potwierdzającego rejestracje ale nigdzie nie mogę znaleźć hasła .Będę bardzo wdzięczy za pomoc
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 14.11.2012, 22:43
Jeśli dobrze kojarzę to SWTOR password to hasło z twojego konta na oficjalnej stronie SWTOR. Jak tam się zarejestrowałeś to to samo hasło wpisujesz w klienta.
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.11.2012, 13:00
rabi86 zarejestrowałem sie ale żadnego hasła podczas rejestracji na głównej nie wpisywałem bo nie było żadnej rubryki dotyczącej hasła.Może bynajmniej ktoś zapodać instrukcje jak sie zarejstrować i skąd wziąść to hasłoalbo bynajmniej zapodać bynajmniej przykładowe hasło do rejestracji które odpaliBende bardzo wdzięczny za pomoc
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 17.11.2012 o godz. 13:06.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 17.11.2012, 13:52
Diablo to Diablo.
Blizzard to Blizzard.
Muzyka jak jesteś w Tristram powoduję, że mam znowu 16 lat.

Cena jest dramatyczna, ale mam ze 3 lata z głowy obrabiając wszystkie postacie na wszystkich poziomach.
Wszystkie COD, MoH, Snipery. Specopsy, które kończę w jeden solidny dzień gry nie mają szans z ogromem do zdziałania w D3.

Gra jest super
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 17.11.2012, 17:50
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
rabi86 zarejestrowałem sie ale żadnego hasła podczas rejestracji na głównej nie wpisywałem bo nie było żadnej rubryki dotyczącej hasła.Może bynajmniej ktoś zapodać instrukcje jak sie zarejstrować i skąd wziąść to hasłoalbo bynajmniej zapodać bynajmniej przykładowe hasło do rejestracji które odpaliBende bardzo wdzięczny za pomoc
Wiesz, nie ma przykładowego hasła do rejestracji. Każdy wpisuje swoje unikatowe. Nie pamiętam dokładnie, bo dawno to robiłem, ale może to hasło pochodzi z Origina od EA, bo chyba mam takie samo. To może sobie ściągnij Origin, zarejestruj się i wpisz hasło z Origina.
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 28.10.2013, 14:27
Witam! Z nudów niekiedy sobie odpale Battlefielda 2 przez neta i mam pytanie czy aby dostać awans z szeregowego musze grać na serwerach 'rankingowych'? I zapisuje sie to samo automatycznie i przy odpaleniu gry załóżmy tydzień później po zdobyciu odpowiedniej ilośći punktów nie będe już najniższym szczeblem ?
popatrzyłem chwile w sieci za jakąś informacją ale nic konkretnego nie znalazłem,a może ktoś gra/grał i łatwiej będzie o objaśnienia.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.12.2013, 16:57
Grał ktoś w GTA IV na PC? Mam problem przy ostatniej misji. Doszłam już do momentu, w którym weszłam do helikoptera i tu pojawia się kłopot. Maszyna w ogóle jakby nie reagowała na moje kliknięcia lub reaguje źle, bo zaraz spadam do wody... nie wiem, czy to kwestia ustawień (raczej nie, bo inne helikoptery normalnie prowadziłam). Spotkał się ktoś z takim problemem? Z góry dzięki za pomoc.
Odpowiedz cytując
młodyTSW
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 03.01.2014, 18:34
gierka online kibicowska jakby się komuś chciało tracić czas http://daa.pl/95mQ
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów