|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
czy biorąc białko ( od miesiąca ) - powinienem robić 6 weidera teraz, czy jak skończę je brać ?
Ostatnio edytowane przez labtec : 25.02.2012 o godz. 23:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W niczym nie przeszkadza - 6 weidera przede wszystkim wzmacnia mięśnie, a nie spala tkankę. Z tym, że są dużo lepsze programy na brzuch niż ten.
![]()
Moskal Kazimierz! Nie rusz Kazika, bo zginiesz!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tylko że ja nie chcę spalić brzuchol. to nie jest mój priorytet ;p. Taki trochę kaloryfer chciałbym mieć. Ale skoro cały czas biorę białko, to jak ma mi się kształtować 'grzejnik' - skoro tyję ? A jakiś lepszy niż program na rzeźbę brzucha niż A6W znasz ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To Ty tyjesz czy mase mięśniową robisz?To że jesz białko to nie znaczy ze masz sie oblać w tłuszcz - rób aeroby
![]() ABS II, ale skoncz A6W najpierw wg mnie |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Białko i 6 Weidera przepisem na kaloryfer? Zapomnij.
Żeby mieć widoczne mięśnie brzucha trzeba spełnić 2 warunki: - po pierwsze trzeba te mięśnie mieć, czyli dieta z dodatnim bilansem kalorycznym + normalny trening, nie jakieś cudowne plany polegające na katowaniu brzuszków 2 godziny dziennie - bf na poziomie 11-12% lub niższym, czyli aeroby, ujemny bilans kaloryczny w diecie itd. Dorywcze jedzenia białka w proszku bez trzymania diety, której uzupełnieniem by to białko było, nie ma najmniejszego sensu. Tak samo ma się to do gainerów, inaczej jest natomiast z BCAA, spalaczami i przedtreningówkami, bo ich nie zastąpisz tym co masz w lodówce. A w ogóle to od jedzenia białka nie rosną mięśnie ![]() Podsumowując NA WAKACJE NIE ZDĄŻYSZ ![]() ![]() NIE POKAZUJCIE NAS W TV DLA WAS MY JESTEŚMY ŹLI
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Ktoś wie kiedy zakończy się budowa tak szybko i z rozmachem rozpoczętej przed wyborami ścieżki rowerowej ?Jak na razie to została kupa piachu i śmieci. Ścieżka na cegielnie zakończyła się koło BP. Wjazd na osiedle między dwa ostatnie bloki w stronę Rawicza troszkę nie w tym miejscu się znalazł Może zakończenie budowy przed następnymi wyborami do samorządu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jaki tani sklep z suplementami polecacie ?
Może być taki co wystawia się w sieci, ale koniecznie z odbiorem osobistym na terenie Krk. Dzięki ps. Oprócz tego w hali Wisły i na Limanowskiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://www.greatmass.pl/presta/cms.php?id_cms=4 Ul. Prosta na kozłówku. Zastanawia mnei za kim jest sprzedający. Może ktoś wie? Ceny całkiem ok.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
Ma ktoś jakieś dobre plany treningowe ? ( jakaś strona lub własne doświadczenie)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ale na co? (Masa,rzezba,siła,wytrzymałość)?
![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Trenuje ktoś jakies sztuki walki? Ile razy w tyg pasowało by chodzić?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Weźcie się do roboty, zacznijcie grać w pokera! Darmowe 50$ już czeka
http://pl.pokerstrategy.com/#uVRJ6H![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Na siłowni gdzies od 4 miesiecy robie splita. Mam 179 cm 77 kg. Chciałbm skoczyć jeszcze kilka kg do góry dlatego udzielił by ktos kilku wskazowek odnosnie zywienia i treningu
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Warto korzystać z tych uchwytów do rozpiętek montowanych w ławkach, czy lepiej robić tradycyjnie - sztangielkami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ej jaki jest sposób na "rozrośnięcie" się? Ważę 81 kg i jestem jak to się mówi "ubity". Nie bardzo widać mojej wagi po mnie. Na co ćwiczyć żeby "urosnąć w szerz"? Masa a potem rzeźbić?
![]()
I
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Polecacie jakąś siłownie w Bronowicach Małych lub okolicach?
Trenuje ktoś tutaj: http://www.xfitnessclub.pl/ ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
najlepiej podejść do jakiegoś DOBREGO sklepu z suplami (np w bonarce , albo w wandzie w hucie) to typ juz tam dobrze wytlumaczy co i jak żeby dojebać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
najlepiej podejść do jakiegoś DOBREGO sklepu z suplami (np w bonarce , albo w wandzie w hucie) to typ juz tam dobrze wytlumaczy co i jak żeby dojebać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Siema, szukałem w google, pytałem znajomych i tutaj ostatnia szansa, ze sie dowiem
. Probuje przestawic sie na chociaz bardziej sportowy tryb zycia od picia piwa i siedzenia przed kompem, od miesiaca cwicze na silowni, planuje spalic 15 kg do pazdziernika (cel minimum to 10kg) i chcialbym od przyszlego roku akademickiego cwiczyc boks. Jedyne takie miejsce w poblizu Ruczaju to JJ Center w Skotnikach ale ceny tam maja niemal dwukrotnie za wysokie (8 wejsc - 200zl !?). Jest jakies inne miejsce dla kompletnie zielonej osoby (nigdy nie trenowalem) w przystepniejszych cenach? Pytam o okolice Ruczaju (Ruczaj, Borek, Skotniki, Kliny, Łagiewniki). Z góry dzięki za pomoc! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak chcesz zgubić KG to w diete zainwestuj. Rezultaty widac po miesiacu
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ja na Twoim miejscu do jesieni bym wzial sie za diete tak jak Ci szprotson napisał. Dużo wody ,ogranicz jedzenie + bieganie/rower/basen. I nie ma chuja,żebyś nie schudł. No chyba,że jesteś kosmitą. A na jesieni zabierz się za siłkę czy tam boks. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A chodzisz tu na siłkę czy również jakieś SW? I jak sądzicie... lepiej na początek nabrać masy czy od razu się brać za SW?
edit: BMI = 21.5
Ostatnio edytowane przez R33 : 03.06.2012 o godz. 13:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Chodzę tylko na siłownię. Z pewnych względów SW mogę zacząć za 2 lata dopiero. Na pewno MT w raczadamie.
W extreme podobno jest mma na dobrym poziomie, tak stwiedził kolega, który trenuje na grapplingu. Ewentualnie mogę Ci polecić dobre zajęcia z mma u znajomego, też grappling. edit Nie wiem ile ważysz w stosunku do wzrostu, ale jeśli "w miarę" to od razu uderzaj na SW. Nauczysz się techniki, a mase zawsze można zrobić.
Ostatnio edytowane przez Worcester : 03.06.2012 o godz. 13:47.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Dieta+silownia+aeroby i powinno byc ok.To jak z tym boksem w okolicach ruczaju? |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ktoś się orientuje jakich firm są odżywki w nowo otwartym sklepiku w galerii
Proszę o odpowiedź !!! ![]()
Młody ale Wierny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
szprotson ma rację, dieta w odchudzaniu jest ważniejsza od ćwiczeń, ludzie popełniają błąd bo dietę dopasowują do ćwiczeń a gdy nie jest się sportowcem i nie ćwiczy się dużo to właśnie odpowiedni zestaw ćwiczeń powinien być dopasowany do diety a nie na odwrót i wcale nie chodzi tu o radykalne cięcia po menu dziennym tylko jeść przykładowo 70-80% tego co dotychczas i po pewnym czasie już będą efekty. A boks oprócz kontuzji z nim związanych to dyscyplina raczej na plus bo angażuje dużą część mięśni i szkieletu więc jak najbardziej wskazane dla ciała.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|