|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Lewy obronca - poszukaj w newgenach, bo malo na rynku dobrych lewych. Ewentualnie Dudu Paraiba, Bramkarz to Slowik, ale on sie dopiero po sezonie, dwoch rozwija na klase zawodnika.
SP jest na pęczki - chociaż ja naszego Wilka zmieniłem dopiero po 3 sezonach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Usunąć z folderu Steam dwa pliki - AppUpdateStats.blob oraz ClientRegistry.blob. Potem wszystko powinno zacząć się na nowo aktualizować i działać. z forum FM'a ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś FMRTE ale ta wersje co jeszcze nie trzeba było płacić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Nie posiadam czegoś takiego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie i problem,postawiłem nowy system i nie mogę zainstalować teraz FM-a:/ wyskakuje mi komunikat że klucz już jest użyty przezemnie wcześniej i nie wiem jak to rozwiązać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Może ktoś wie jak Wisłą zwiększyć reputację krajową. Zdobyłem trzy mistrzostwa, w pucharach też świetnie mi szło, dwa razy 1/8 LM raz w 1/8 w LE i jestem trzeci pod względem reputacji :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma na to wpływ wiele czynników. Zwycięstwa, sukcesy miedzynarodowe, stopien rozbudowania szkolki pilkarskiej, bazy treningowej czy zasieg scoutingu. Takze pilkarze, ktorzy graja u Ciebie - im lepsi, z wyzsza reptuacja tym podnoszą reputacje klubu. Wplyw ma na to budzet - niemal wszystko.
Jak wygrywasz lige, jestes w LM,a dalej nic to rozbudowuj swoja baze treningowa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Cały czas rozbudowuje, w LM też dość często gram. Co dziwne Legia i Lech nie mają takich sukcesów w pucarach a są wyżej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaki masz budzet placowy? Ile pilkarze zarabiają?
NAPRAWDE - WSZYSTKO MA WPŁYW. O ile to nie jakis blad w grze, to moze chodzic o wszystko. trenerów - sposob rozwijania juniorów itd itd Co wg Twojej opinii jest na najnizszym poziomie u Ciebie? |
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
mam ten sam problem
Wisła sezon nr 4 kasa- kilkanascie mln euro na transfery, kontrakty kilku po 1mln euro rocznie baza treningowa i obiekty mlodziezowe rozbudowywane kilka razy pilkarze -reprezentanci krajow sciagani za kilka milionow, ze znanych klubow do juniorow kupowane swiatowe talenty za kilka milionow w LM 1/8,1/4,1/4 i finał reputacja zmienila sie o 100 punktow w te 4 sezony i wciaz jestem za lechem ktory jest slabszy niz an poczatku gry ![]()
Wisła 1906 Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
http://speedy.sh/Z89Zq/FMRTE-5.0-beta.rar
Ostatnio edytowane przez Watts : 07.04.2012 o godz. 17:14.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
a ja też się pochwalę gram w FM 2012 i już w sezonie 2013 zdobyłem Puchar Mistrzów grając Wisłą sezon później odpadłem grając przeciwko Arsenalowi na wyjeździe przegrałem 3:0 a u siebie wygrałem 2:0. Jurto podrzucę wam screeny mojego składu. Budżet klubowy mam na poziomie 20 000 mln euro.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie skąd mogę pobrać herby klubów w cmrev nie mogę :/ czy to ma jakieś znaczenie że na 7-ke chcę pobrać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
2 sezon gram Napoli, ale ciekawa rzecz to taka, że Smuda do reprezentacji Polski powołał...Inakiego Astiza. Żałuję, że screena nie zrobiłem ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Panowie mam takie. Ściągnąłem FM 12 z chomikuj w formacie .iso (1.9GB) zrobiłem obraz płyty, cracka również, ale jak chce włączyć samą grę to włącza mi się STEAM i dział sklep. Wie ktoś jak temu zaradzić?
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no klucz jest potrzebny do rejestracji w steam,ja nie moge sie herbow doszukac a na cmrev nie dziala mi na 7mce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
tylko że steam mam zarejestrowany jeszcze z CS 1.6. Steam mi się włącza a w nim sklep i możliwość zakupu FM'a
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Prowadzę Slavię Praga już piąty sezon, mam 20 tysięcy € wolnego budżetu płacowego, a nie mogę zaoferować piłkarzom więcej niż 3,1 tysiąca € tygodniowo. To raczej nie klauzula w kontrakcie innego mojego gracza, bo są tacy co zarabiają więcej. Nie chodzi tu też o status gracza w składzie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
A u mnie wystąpił ot taki problem.. ;]
http://www13.zippyshare.com/v/10805301/file.html http://www7.zippyshare.com/v/40793767/file.html Z managera stałem się asystentem.. nie wiem jakim sposobem. Nie wiem czy mogę prowadzić normalnie drużynę bo jeszcze nic nie grałem w nowym sezonie. Ale wiem,ze nie mogę przeprowadzać transferów. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy raz się z takim czymś spotykam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Raz, jedyny w życiu, chyba w CM 03/04 byłem asystentem. Jeśli dobrze pamiętam, to różnica, taka, że nie możesz robić transferów... Daj znać jak się będzie rozwijać sytuacja ; )
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
2 sezon w T-ekstraklasie podwójna korona w tym majster rzutem na taśme po wyrównanej końcówce sezonu od 6ciu ostatnich kolejek łeb w łeb z Lechem Wronki i najlepsze z najlepszych Real Madryt ,Zenit,Ajax i mój team z Wrocławia czyli grupa śmierci w fazie grupowej LM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Panowie jak sie tylko zbiore w sobie i dam rade to zamieszczam przebieg calych 12 sezonow mojej Wisły...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jeśli w FM mam starego patcha, chyba 12.0.1 to moge pominąć wszystkie kolejne i zainstalować tylko ten ostatni i będą w nim zawarte wszystkie uaktualnienia z poprzednich?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
chej mam pytanie zmieniają się tu jakoś pkt klubom <jak np do LM> jest naliczany przelicznik
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli w FM mam starego patcha, chyba 12.0.1 to moge pominąć wszystkie kolejne i zainstalować tylko ten ostatni i będą w nim zawarte wszystkie uaktualnienia z poprzednich?
Tak od razu instaluj najnowszego patcha bez obaw |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No więc tak podsumowując grę Wisłą.
Najlepsza paka na początek wdg mnie : BR Pareiko sprzedaż - 1mln euro,kupujemy Kelemena ~600 tys euro ŚÓ Chavez,Jaliens,Bunoza - sprzedaż Najlepsi do sprowadzenia: Mkoyan, Sadiqov(500 tys), Pazdan(150 tys), Shilla (wolny), do tego dochodzi solidny Czekaj. Pazdan u mnie po 2 sezonach jest wart 2,5 mln euro ,wszystkie noty ponad 7.0 , Czekaj 2 mln. LO 1. Saliou Ciss , Samuel Souprayen - dwóch świetnych lewych obrońców 2. Aleksander Lazevski - Partizan 110 tys euro 3. Amir Spahic - Śląsk 250 tys euro PO 1. Nika Kvekveskiri - gruzin,świetny obrońca-kilkaset tys 2. Mateusz Słodowy - 140 tys. 3. Marko Jovanovic ŚP Rozgrywający : Marco Verratti- po Fierro i Sanogo trzeci najlepszy transfer do zrobienia , po pół roku wygryzł Meliksona ze składu. Warto dać 2mln euro za niego. Melikson- standardowo Obrona : Khaleem Hyland- 1,8 mln z Genku,bardzo solidny grajek. Sobolewski,Wilk - można nimi grać ze 2 sezony. DP Kara-jedyny wybór OPP Małecki, Kasprzak(Garbarnia) OPL Kirm, Kupisz (Jaga) N Tutaj są 2 perełki - Yaya Sanogo i Carlos Fierro. Sanogo- wypożyczamy na sezon,po czym w połowie proponujemy kontrakt. W pierwszym sezonie 25,w drugim 38 bramek. Fierro - jak myślałem,że Sanogo jest świetny,to to co Fierro wyrabia przechodzi ludzie pojęcie. W 8 meczach LM 11 bramek. Z takim duetem można śmiało pakować po 90 bramek w ekstraklasie w sezonie. 1 sezon -MP,PP, ćwierćfinał LM 2 sezon -MP,PP,półfinał LM Tak więc skład u mnie po 2 sezonach wygląda w ten sposób Kelemen- Ciss-Mkoyan-Pazdan-Kvekveskiri-Hyland-Verratti-Kirm-Małecki-Sanogo-Fierro
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 01.06.2012 o godz. 17:14.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|