|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Ale najlepsze sa bledy,prowadze z jakims zespolem dosc wysoko a tu nagle ich kibice odpalaja race(gram na wyjezzdie wiec moim siedza za bramka w naszych kolorach)... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No to grubo
aha no to czyli do połowy sezonu 2razy to nawet dobrze![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Kolejny problem po update, gra mi się wysypuje kiedy wchodzę na short listę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Po 6 sezonach spędzonych w Wiśle 5 razy mistrzostwo,7 razy Super Puchar,3 razy Puchar Polski nie szlo mi tam,ale wolałem skupić się na grze w Pucharach i tak Liga Mistrzów:4 razy grupa LM raz wyjście z 2 miejsca co ciekawe udało mi się zremisować z Realem 2:2 u siebie i raz wygrać z Milanem.Puchar Euro faza grupowa 3 razy 2 wyjścia z grupy i dotarcie do następnej rundy.Nie które transfery w Wiśle to:
Delle,Celeban,Jakub Majewski dobry prawy obrońca,Bruno Costa,Dudu,Davidzada,Emre Can,Sokuouna,Obraniak,Kupisz,Sanogo To zawodnicy którzy przewinęli się przez mój klub i stanowili o sile zespołu udało mi się wykupić za 500 tys zł Dudu Bitona który przez 5 sezonów pakował brami razem z Sanogo aż miło.Meliks został do końca kariery, Małecki odszedł w drugim sezonie bo mi go zarząd sprzedał Trafiły mi się dwie nieznaczne perły wygenerowane przez Fm: Tiago http://www.wgraj.org/zdjecie/59294 Jakub Kocoń http://www.wgraj.org/uploads/photos/...5e9394888e.jpg Niestety obaj przegrywali rywalizację, ale jak już grali to obaj na wysokim poziome Pod koniec sezonu zwolniło się miejsce w Szachtarze, nie wahałem się ani chwili i udało się od razu powtórzyłem od kilku sezonów mistrzowskie aspiracje oraz wygrywając Puchar Ukrainy. Moim celem jest dokupienie paru młodych zdolnych piłkarzy i cel jest jasny wygrać Ligę Mistrzów może nie w pierwszym sezonie, ale może w drugim?
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 10.03.2012 o godz. 18:09.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czy jest na sali lekarz? Mam problem z jakimś skryptem identyfikującym kraje należące do UE i wg gry teraz do UE nie należą np. Włochy i Francja. Ktoś wie, w którym pliku są zapisywane tego typu rzeczy? Albo jak to naprawić?
Edit: @ up, zmniejsz te zdjęcia. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takich rzeczy to ja nigdy nie miałem pierwsze słyszę:/ aż poszukam na necie czegoś na ten temat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mi rówiez po najnowszym apdejcie francuzi, włosi i czesi są nagle cudzoziemcami. (wczesniej byli nimi tylko Ci spoza kontynentu)
i mam problem z naborem juiorow. juz kolejny sezon zaden junior nie chce podpisac kontraktu. nie wiem czy to wina renomy klubu czy to to uaktualnienie... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
help
jest w gdzies necie patch 2.2 ![]() Nie dam rady przez steama |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do mojego problemu, to wbiłem w końcu na forum SI i widzę, że sprawa jest grubsza i pojawiła się nie tylko u mnie. Niestety, od 8 marca, poza zapewnieniami, że pracują nad tym, nic się nie zmieniło.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W jednym z ostatnich patchów miała miejsce aktualizacja bazy danych, pozmieniane zostały umiejętności niektórych piłkarzy Wisły. Przypominam więc o nieco zapomnianym temacie: http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8163
Wszelkie uwagi, zachwyty czy bluzgi dotyczące tego, jak Wisła prezentuje się w FM-ie dawać tam. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuję pełnej lub aktywatora do FMRTE może być Pw
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Przyjemnie sie gra Garbarnia ,po tym jak z Wisełką juz wygra sie wszystko
![]() Na poczatek jest Leszczak,gwiozda Kasprzak,Grzesiak na obronie. Wilka na PO z Sandecji i spokojnie mozna zrobic awans do 1szej ligi z 30pkt przewaga. Zobaczymy co bedzie pozniej ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorka, że prawie post pod postem ale męczy mnie jedno pytanie.Jak są traktowani Rosjanie w lidze Ukraińskiej? tzn ,chodzi mi o to czy to jest obcokrajowiec czy nie? i Jacy piłkarze z krajów mogą grać w lidze UA bez ikonki Cdz
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś może linka do patcha 12.0.3 fm12? Jakoś nie mogę znaleźć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Dzięki wielkie!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
A patch 12.2 może się ściągnąć tylko automatycznie przez Steama, czy można gdzieś samemu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
zdarzyło mi się "nie utrzymywać" dyscypliny przez 4 mecze pod rząd... taki mini rekordzik.P.S pytanie do martina_6: u jakich zawodników zmieniły się staty? u kogo na dobre u kogo na złe? ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W górę między innymi Biton i Czekaj, w dół choćby Kirm i (po raz kolejny) Jaliens. To z tych większych, u pozostałych zmiany raczej kosmetyczne, pozmieniałem nieco pozycje niektórym zawodnikom. Do tego trochę pomieszałem w ME, dodałem paru nowych piłkarzy, kilku przyciąłem, kilku wzmocniłem. W sumie bez rewolucji raczej.
Nowa baza danych, aktualna na 1. lutego jest włączona do gry od wersji 12.2. Dodatkowo, można pobrać aktualizację składów na początek marca stworzoną przez szefa polskiego researchu, Gietza: http://www.centrumfm.org/plik-733,Gietz_Update.html
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 24.03.2012 o godz. 13:07.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
mam pytanie, co daje wykup stadnionu na własność ?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Możesz go rozbudowywać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
i chyba jest sygnowane nazwiskiem menadżera ?
Czy tylko wtedy kiedy budujesz nowy ? Ja miałem nie raz w Man U : " Kowalski Park " ;D |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie. Tzn w moim przypadku ile razy kupowałem to zawsze nazwa zostawała stara
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
aha ;d bo Gram 3 sezon w Jadze, mam rok 2019, przedtem w Wiśle i się zastanawiam po co to;p budżet transferowy 19 mln, ostatnio wygrałem w Wisła z która zdobyłem 5 mistrzostw 6 do jaja ;O, a tydzień pózniej z Realem w Madrycie 5:1 i jestem trochę w szoku bo w Wiśle miałem mocniejszy skład i tak dobrze mi nie szło
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Poszukuje lewego obrońcy,środkowego pomocnika [długodystansowiec] z dobrym odbiorem,podaniem,techniką i wytrzymałością no i bramkarza,gram Wisłą sezon 2012/13 mam na to jakieś 10 mln euro + ewen. pieniądze ze sprzedaży Kirma,Genkova i Garguły.
Godni polecenia do wyjęcia przez Wisłe już w pierwszym sezonie : Shyvish z BATE, Stanoslav Kostov !!! ,Sergio Araujo,Zarko Markovic[stoper przypominajacy Sola Campbella ] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Próbuje uruchomić FM-a 12 i wyskakuje mi błąd "W tej chwili gra jest niedostępna. Spróbuj ponownie za jakiś czas." ktoś wie o co chodzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
WhiteStarDvisionTheBest ŚP Alexandre Coeff 12/13 sprowadziłem go za darmo z Lens... BR Słowik daje rade...
|
|
|