|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pierwszy oficjalny mecz Bitona i 4 bramki co prawda z Bangor City grałem i nota po meczu 10 ,tez tak mieliscie kiedys
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie w pierwszym oficjalnym, ale pamiętam, że w jakimś meczu w lidze też Biton 10 dostał
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No u mnie to był pierwszy mecz w którym Biton wystąpił w oficjalnym meczu nie biorąc sparingow patrzyłem w jego historii to nie wiem jakiś bug
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nie mogę nigdzie znaleść logo packa do III ligi polskiej, ma ktoś może? Nie lubię grać bez herbów
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
A ja tak z innej beczki ;p Potrzebuje poradnika do FM'a 2009. Gdyby ktoś posiadał to bardzo bym prosił o udostępnienie. ]:->
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Raczej chodzi mi o taki poradnik jak ze strony gry-online.. w formacie pdf.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
nie ma czegos takiego do fm'a -.-
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Chodzi mi o to : http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=815&PART=10 Kiedyś miałem to z chomika ale teraz nie moge tego nigdzie znaleźć.. A nie bede płacił 11zł za to..
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Oficjalnego poradnika nie ma i nie bedzie. Jest kilka platnych, czasami pojawiajacych sie na torrentach ( FM 2012 the guide ). Jest to zbior kilkuset innych poradnikow, ktore sa dostepne na necie. Od taktyki po rozmowy motywacyjne, przez trening, budowe sieci scoutingu i doboru trenerow. Wszystko to jest na necie i trzeba po prostu poszukac. Jednak moim zdaniem lepiej samemu opracowac dane sprawy i nie szukac gotowcow, bo wtedy gra traci polowe swojego uroku.
PS: Linka do jednego duzego poradnika nie mam, linki do poszczegolnych zagadnien sa na cmrev i innych stronach poswieconych FM ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
dokładnie najlepiej samemu do wszystkiego dojść, ja jedyne co używam w pomocy dostępnych w necie to gotowe reżimy treningowe, bo nie chce mi się ustawiać samemu
![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. Chodzi mi tylko i wyłącznie o te reżimy.. Bo z tego co pamietam to z tego poradnika były swietne
Chyba ze macie coś do polecenia godnego uwagi ;> Albo nie tyle reżimy co ustawienia dla danych pozycji.. ;>
Ostatnio edytowane przez Dzordzu : 24.02.2012 o godz. 19:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Gram sobie już któryś sezon Liverpoolem idzie mi tak sobie. Jakieś puchary krajowe, mistrzostwa zdobyte w europie słabizna. Ale nie o to chodzi. Nie wiem czy to bug jakiś ale co wychodzę z grupy LM na 4 razy trzy razy miałem FC Porto za przeciwnika i zawsze z nimi odpadałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
a ja jakiem jakis bug i wynegocjowałem kwote za napastnika, klub zaakceptowal i mialem patowa sytuacje bo nie moglem przejsc do negocjacji kontraktu, a z drugiej strony nie moglem dac dalej bo caly czas wyskakiwalo ze konieczna reakcja, wiec z bolem serca odszedlem z Wisly, poczekalem pol sezonu i teraz jestem w Jadze na 2 miejsu w lidze bardzo slabym skladem
plus dodatkowo jestem trenerem kadry i odpadlem w cwiercfinale euro dopiero![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
pytanie do osób posiadających oryginalną wersję (steamowską) FM'a 12:
czy da sie jakos wymusić aktualzacje, albo sprawdzić czy aktualizacja zostałą zainstalowana? bo jak wybieram rozpoczęcie nowej gry mam tylko do wyboru 12.0 a z tego co wiem najnowszy patch do 12.1? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
edit: ok już znalazłem wszystko.
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 25.02.2012 o godz. 14:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
w ramach ciekawostki, bo nie wiem czy ktoś miał z Was kiedyś styczność z taką sytuacją:
Gram Manchesterem United mecz ligowy z jakimś średniakiem. Moi zawodnicy otrzymują 6 żółtych kartek w tym meczu. A po spotkaniu Komisja Ligi każe mnie.... kwotą 112 tysięcy złotych ( mam ustawione PLN-y jako walutę główną ) za brak dyscypliny w drużynie ;-) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pierwsze słyszę
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Poddaję się.. Potrzebuje jakieś sprawdzone ustawienia dla Wisły w FM 2009. Od treningu przez taktyke do ustawien pozycji indywidualnych.. ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie lewy obronca, prawy skrzydlowy oraz b.dobry bramkarz do Wisly. 2 sezon 13 mln euro na transfery
![]() ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Bramkarz P. Iliev z Lewskiego Sofia. 20 czy 21 lat , ale b. dobry, perspektywiczny i ja go kupiłem bodaj za 10 mln złotych, ale już nie pamiętam. Jak gram sobie teraz ManU , to ściągnąłem go do rezerw czerwonych diabłów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Lewy obrońca - Vasyl Pryima
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Prawy skrzydłowy - Lenny Nangis
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
GKS Tychy poważnie się wzmocnił
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to faktycznie wzmocnienie jakich malo w polsce
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zarząd sprzedał mi Meliksona, kogo polecicie na jego miejsce? Aktualnie mam połowę 2 sezonu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Polecam Ci - Tom'a z Liteksu. Znany nam dobrze , gwarantuję Ci ,że zostanie najlepszym piłkarzem ligi. Ewentualnie spróbuj wyrwać Fleck'a z Rangersów. Mi przyszedł do Śląska w 2013, więc może się uda. Mila też by dzielił i rządził. Wszystkie 3 typy się sprawdzą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na ilu meczach u Was pojawiły się race
![]() ![]() |
|