|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Ostatnia szansa Cracovii - Polonia Warszawa
Polonia Warszawa zwolniła i nie ma kierownika ds. bezpieczeństwa Polonii a bez tego jak podają media nieważna staje się licencja na grę w ekstraklasie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A ja słyszałem, ze na to miejsce ma ktos przyjsc z firmy J.W Constructions no chyba, ze to juz nieaktualne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Katarskie Linie Lotnicze i Tureckie kupia Legie ?
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...wiadomosc.html no to teraz tylko czekac aż Legia zacznie sprowadzac zawodników za miliony € ? Chociaż kilka lat temu Katarski Inwestor miał kupic Stocznie w Szczecinie i pamiętamy jak sie to skończyło...
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.05.2012 o godz. 08:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Na weszło wrzucono fragment wywiadu z gwiazdą Legii Warszawa Jakubem Wawrzyniakiem, którego części nie jestem w stanie zrozumieć i jakby ktoś mi wyjaśnił byłbym bardzo wdzięczny:
- Odliczasz już godziny do swojej prywatnej zemsty na Grekach? - Gdybym odliczał godziny, tobym chyba zwariował do tego 8 czerwca (śmiech). Skłamałbym jednak, jeślibym powiedział, że zapomniałem o tym, co mi się przytrafiło. To prawda, podchodzę do tego meczu trochę jak do rewanżu na Grekach. Chciałbym przede wszystkim zagrać, żeby mieć wpływ na dobry wynik i powiedzieć w duchu Grekom: "Panowie, nie udało wam się zabić mojego życia sportowego". Jak dla mnie gość jest ewidentnie pierdo,lnięty, ale może jednak się mylę?
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 30.05.2012 o godz. 08:19.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wawrzyniak nie jest .......niety, po prostu ma zal do sposobu w jaki go potraktowali. Nie chodzi o sam fakt "przypakowania", ale o cyrki ktore mialy miejsce jesli chodzi o kare.
Temat linii lotniczych jest walkowany od dawna. Teraz jest glosniej, bo mowia o tym samy pracownicy ITI. Jasnym dla wszystkich sie stalo ze Legia bedzie sprzedana, a dla turasow czy katarczykow 200 baniek to nie jest wielki wydatek. Kazdy byle nie ITI. PS: W....ienie siega zenitu, Urban na 99% nowym trenerem :/ ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Pasuje mi tutaj demotywator sprzed kilku dni: "Czy wiesz jak włożyć korek z powrotem do butelki z szampanem? Jeśli nie wiesz to zapytaj kibiców Legii" ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Moze to jedno MP na dekade wprowadzi w koncu zespol polski do LM bo Wisla wybitnie tego nie umie
![]() Mozemy sie tak droczyc w nieskonczonosc ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Adam Kokoszka i Wojciech Łuczak z Bogdanki blisko Lechii.
Na trenera pozostało 3 kandydatów, Dariusz Kubicki, Jacek Zieliński ( ten od J.W, nie repry ;] ) , oraz .. Kazimierz Moskal. ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Gdybym miał wybierać to albo Kubicki albo Moskal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
My też (chyba?) zrobiliśmy krok w tył kiedy Cupiał ponownie zatrudnił Bednarza.
Jedno jest pewne: Teraz każdy mecz sezonu dla Legii będzie trudny ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Lechia złożyła oferty dla Bruno oraz Caniego
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Możecie mnie uznać za wariata, ale moim zdaniem to dobra decyzja władz Legii, ja bym zostawił Skorże, ale jeśli już zmieniać to w mojej opinii Urban się tam nadaje i odniesie tam sukces
![]() Będę wam szczerze współczuł jeśli zatrudnicie Bruno. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Niewiarygodna historia z tym Urbanem... Koleś miał przeciętne wyniki w Legii, przeciętne w Polonii Bytom, Zagłębie prawie spuścił do I ligi, a Legia zatrudnia go spowrotem
Pozostawienie Skorży to byłby znacznie, znacznie lepszy pomysł, no ale nie mój cyrk... ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Myślałem że nic pobije powrotu Kasperczaka na Reymonta. Zdziwiłem się. Kasperczak przynajmniej miał wyniki podczas pierwszej kadencji w Wiśle. A Urban? Jedna z najbardziej niezrozumiałych decyzji jakie były w ostatnich latach w polskim futbolu.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to typujemy jak długo wytrzyma Urban - moim zdaniem gora tyle co Skorza. Kasperczak wrocił do Wisły i nic nie zdziałał, Zielinski wrocil do Polonii i nic nie zdziałał - typuje z Urbanem to samo
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pytanie co ze Skorza, Lechia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Hehe, w Nowej Legii to juz standard z tymi ruchami kadrowymi, wciaz te same mordy tylko stanowiska sie zmieniaja.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ciekawy ruch...
Jaki to ma sens? Niedrogi trener na okres przejściowy (przejęcie), a za rok katarczycy sprowadzą Wam Hiddinka?Tragikomiczne to wszystko - Wisła osiąga najlepszy wynik w pucharach od 9 lat po czym wszystko się rozsypuje i trzeba zaczynać od nowa. Legia robi najlepszy wynik w pucharach od chyba 1996, zamiast iść za ciosem to sprzedaje kogo się da, dzięki czemu traci pewny tytuł i trzeba zaczynać prawie od nowa. Amica szaleje w LE po czym traci sezon w lidze i sporym fuksem ratuje cokolwiek z kolejnego ![]() No i to się nazywa rozwój polskiej piłki klubowej. Tej jesieni wszyscy odpadną w sierpniu i wszyscy zobaczą "rozwój" . Tak z ciekawości - w tej sytuacji Skorża ma rok wakacji na koszt Legii (a jak pójdzie do kogoś innego to L przestaje mu płacić) czy skasuje ileś tam i jutro może trenować kogoś innego? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Zwrocice uwage na to jak wyglada sklad Legii od pewnego czasu kazdy kto 3x prosto kopnie pilke - sprzedany, w takim ukladzie "spec" Skorza nic by nie ugral, ba mozna smialo wnioskowac po wynikach z konca rundy ze Legia gralaby o utrzymanie. Urban napewno nie bedzie mial wynikow slabszych.
I niech mi ktos powie kto bedzie wlaczyl o mistrzostwo za rok ![]() ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Trudno wróżyć czy zatrudnienie Urbana to dobry czy zły uch , bo jak zwykle wszystko zweryfikuje boisko , ale wg mnie zamiane Skoży na Urbana ,mozna skwitowac "zamienil stryjek siekierke na kijek " . Skorża cos ugrał w Pucharach , na ostatniej prostej dal wrecz niewiarygodnie du*y ,przekreslil wszystko bo dla Legii ten Mistrz był bardzo upragniony , ale z tego co pamietam za Urbana Legia nawet nie zbliżyła się do tego zeby być Mistrzem .Pamietam serie Urbana 7 pierwszych meczow wygranych , ale za jakiś czas po meczu z Wisłą mieli 10 punktów straty do Nas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Odpowiedź na drugie zagadnienie: 2011/2012. To po co piszesz, że mieliśmy swoje szanse (i w domyśle ich nie wykorzystaliśmy)? Prosta odpowiedź, raz wykorzystaliśmy, a ty szukasz jakiś nadinterpretacji i wyszukujesz tłumaczeń o szydzeniu ![]() ![]() ![]() |
|
|