The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2012, 12:14
Konrado bo Wisła to nie straciła frajersko mistrzostwa 2 lata temu temu co nie? I jakoś w Warszawie się tym tak nie podniecaliśmy jak Wy (i w całej Polsce) teraz odnośnie Legii.

Co masz do reklamy Królewskiego? Dobry marketingowy ruch. Lepsze to niż to co u Was, czyli praktycznie nic. Poza tym każdy rozumny człowiek wie o co w tej reklamie chodzi. Jakbyś zauważył, ostatnia szklanka jest pusta, a nie pełna. Gdyby była pełna, to wtedy byłoby to śmieszne.

A śpiewanie na fecie razem ze Śląskiem "gdzie twoje berło" tak naprawde uderzało w was, a nie nas. Bo to wy byliście aktualnym mistrzem Polski i to wam odebrano to berło, a nie nam
Odpowiedz cytując
Taylor
Member

Od: 02.2012

Stary 21.05.2012, 12:33
Ale to Wy się puszycie przed calą Polską, że "Legia jest Mistrzem Polski", wszystkie przyspiewki wymysliliście Wy, każdy od Was kopiuje wszyscy mają wg Was kompleks Warszawy i stołecznego klubu itp itd więc się potem nie dziwcie,że reszta kibicowskiej Polski delikatnie mówiąc "miło" o Legii nie mówi PS. Sami w dniu meczu o SP jechaliście po Wiśle na swoim marszu
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 21.05.2012, 12:35
Nie nazwałbym tego podniecaniem, to raczej sami sobie jesteście winni, skoro już się ogłaszaliście mistrzami to teraz nie widzę nic dziwnego że wszyscy się z Was śmieją ; D My straciliśmy mistrzostwo przez Jopa, teraz sytuacja wyglądała jednak trochę inaczej, praktycznie wszyscy tracili punkty, wy prowadziliście a w najważniejszym momencie frajersko odpadliście ; D czy Wy sie podniecaliscie czy nie, nie wnikam, raczej podniecały się pyry i żydy, w końcu dla Was żadnym zyskiem to nie było, u nas wygrali chociaż nasi bracia, więc zawsze jakiś pozytyw.
Co mam do reklamyy? a no nic, tylko to kolejny dowód że już sobie przypisywaliście to mistrzostwo, sami graliście piach, no i stało się jak stało, co jak widać raczej większość w całej PL ucieszyło, może trochę pokory nabierzecie.
Tak oczywiście przyśpiewka gdzie twoje berło legio pie*olona" uderza w nas, przeciez każdy rozumny człowiek tak to własnie zrozumie no od Was coraz częściej nie ma czego odbierać, a jednak to ciągle wy jesteście najlepsi a przegrywacie przez czysty przypadek ; ]
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 21.05.2012 o godz. 12:37.
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 21.05.2012, 12:53
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Konrado bo Wisła to nie straciła frajersko mistrzostwa 2 lata temu temu co nie? I jakoś w Warszawie się tym tak nie podniecaliśmy jak Wy (i w całej Polsce) teraz odnośnie Legii.

Co masz do reklamy Królewskiego? Dobry marketingowy ruch. Lepsze to niż to co u Was, czyli praktycznie nic. Poza tym każdy rozumny człowiek wie o co w tej reklamie chodzi. Jakbyś zauważył, ostatnia szklanka jest pusta, a nie pełna. Gdyby była pełna, to wtedy byłoby to śmieszne.

A śpiewanie na fecie razem ze Śląskiem "gdzie twoje berło" tak naprawde uderzało w was, a nie nas. Bo to wy byliście aktualnym mistrzem Polski i to wam odebrano to berło, a nie nam
Tak? A mi się wydaje, że to Legia była o krok od mistrzostwa, wszyscy powoli się do tego przygotowywali i mało kto spodziewał się takiego obrotu sprawy, stąd taka przyśpiewka i to normalne.

Nie ma co dyskutować, dwa lata temu też straciliśmy mistrza frajersko i nie mów bo też wszyscy szydzili z Wisły i Mariusza Jopa włącznie z mieszkańcami Warszawy.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.05.2012, 13:59
KonŸado napisał(a):Wyświetl post
BTW jak ktoś mówi że my graliśmy żenująco, chociaż ich drużyna grała podobny piach, to albo ma coś z głową, albo jest ślepy, no ale to już nie trzeba dalej komentować.
To raczej Ty masz coś z głową uznając, że podium i środek tabeli to to samo.

Owszem zagraliśmy frajersko, nikt tego nie neguje. Ale nie porównuj Waszej gry do naszej, bo to śmiech na sali Zaraz się okaże, że Legia grała na poziomie Górnika i Widzewa, wszak w zakończonym sezonie to była konkurencja Wisły (a poza tym przegraliśmy w Zabrzu wiec wszystko jasne). Wam nawet bliżej do Podbeskidzia w tabeli niż do nas. Proponowałbym więc nieco spuścić z tonu i iść ustawiać w szeregu kibiców Cracovii, bo nas to trochę groteskowo.

Ostatnio edytowane przez 0 22 : 21.05.2012 o godz. 14:01.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 21.05.2012, 14:33
Widzę, że koledzy z Warszawy wyszli już z szoku po takim a nie innym zakończeniu ubiegłego sezonu i wracają do formy .

Trochę Was rozumiem, sam przeżyłem podobną sytuację dwa lata temu, choć może w bardziej "skompensowanej", trzyminutowej formie (łysina Jopa + delikatnie mówiąc "dziwna" końcówka meczu Ruch-Amika).
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 21.05.2012, 14:42
@ 0 22 - patrząc na poziom tej ligi można uznać że to to samo, zresztą tabela wiosny przedstawia się tak:
http://ekstraklasa.net/zaglebie-lubi...22dd0d61000000 ( czyli przykładowo mieliście 7 punktów mniej od zajmującego ... 9 miejsce Zagłebia ) więc jak widać za bardzo to nie odstawaliście od nas, a my mieliśmy w tym sezonie 3 trenerów, różne wizje, Wy nie zmienialiście NIC, a mimo to skończyliście na 3cim miejscu prowadząc tyle czasu, więc masz coś jeszcze do powiedzenia ? Nie tak wiele by brakowało żeby w pewnym momencie mineło Was dyskopolo( a może i minęło, nie pamiętam), więc nie wiem czy to powód do dumy. U nas sezon od odpadnięcia z Apolem i dalej był spisany na straty, szczególnie po przegranych derbach, to Wy się napalaliście na majstra, a skończyliście jak zwykle
A Wy jak się prezentowaliście w meczu z Lechią, Bełchatowem czy tam Widzewem? Jak dla mnie równie marnie jak prezentowaliśmy się my, tylko my nie roblismy z siebie "najlepszej" druzyny, bo kazdy wiedzial ze nasz zespol po tym sezonie bedzie gruntownie przemeblowany i udzial w pucharach bylby tylko byc moze strzałem w kolano ( kolejne klecenie drużyny pod puchary, czyt sprowadzenie kolejnych emerytów etc ).
craxy nie muszę ustawiać do szeregu bo zrobili to sami, zresztą jak dla mnie ten klubik od dawna nie jest już warty żadnej uwagi, bo już dawno go tu nie powinno być ;]
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 21.05.2012 o godz. 14:49.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.05.2012, 14:59
Kon®ado napisał(a):Wyświetl post
patrząc na poziom tej ligi można uznać że to to samo, zresztą tabela wiosny przedstawia się tak:
http://ekstraklasa.net/zaglebie-lubi...22dd0d61000000 ( czyli przykładowo mieliście 7 punktów mniej od zajmującego ... 9 miejsce Zagłebia ) więc jak widać za bardzo to nie odstawaliście od nas, a my mieliśmy w tym sezonie 3 trenerów, różne wizje, Wy nie zmienialiście NIC, a mimo to skończyliście na 3cim miejscu prowadząc tyle czasu, więc masz coś jeszcze do powiedzenia ? Nie tak wiele by brakowało żeby w pewnym momencie mineło Was dyskopolo( a może i minęło, nie pamiętam), więc nie wiem czy to powód do dumy. U nas sezon od odpadnięcia z Apolem i dalej był spisany na straty, szczególnie po przegranych derbach, to Wy się napalaliście na majstra, a skończyliście jak zwykle
A Wy jak się prezentowaliście w meczu z Lechią, Bełchatowem czy tam Widzewem? Jak dla mnie równie marnie jak prezentowaliśmy się my, tylko my nie roblismy z siebie "najlepszej" druzyny, bo kazdy wiedzial ze nasz zespol po tym sezonie bedzie gruntownie przemeblowany i udzial w pucharach bylby tylko byc moze strzałem w kolano ( kolejne klecenie drużyny pod puchary, czyt sprowadzenie kolejnych emerytów etc ).
craxy nie muszę ustawiać do szeregu bo zrobili to sami, zresztą jak dla mnie ten klubik od dawna nie jest już warty żadnej uwagi, bo już dawno go tu nie powinno być ;]
Ale co wy chcecie udowodnić?

Obiektywnie patrząc, Legia zaliczyła znacznie lepszy od nas sezon w rozgrywkach krajowych, przy porównywalnych osiągnięciach na arenie międzynarodowej to oni prędzej mogą powiedzieć, że ten sezon nie był taki znowu zły. Nie mówię o Pucharze Polski, bo ten tytuł niewiele dla mnie znaczy (inaczej - znaczy o tyle, że daje przepustkę do pucharów), ale podium ligowe nie jest jakimś znowu beznadziejnym osiągiem. Nie mają takiego składu, żeby trzecie miejsce uznawać za całkowitą klęskę. Inna sprawa że sfrajerzyli okrutnie w końcówce, ale to już inna kwestia.
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 21.05.2012 o godz. 15:01.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 21.05.2012, 15:11
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Ale co wy chcecie udowodnić?
Też się nad tym zastanawiam. Zapewne coś wbrew faktom. Zaraz się okaże, że 10 pkt w prawo czy w lewo nie ma żadnego znaczenia i w sumie, przez to, że Wisełka zajęła 7 miejsce to wszyscy poza Śląskiem byli tak samo chujowi.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 21.05.2012, 15:24
Śląsk też grał chujowo, ale to nie zmienia faktu że Wy prezntowaliście równie marny poziom jak i my, liczba punktów nie zawsze świadczy o tym że dana drużyna jest LEPSZA, na wynik meczu wpływ ma wiele czynników, mieliście pare przebłysków, gdziie graliście dobrze, ale my to też potrafiliśmy, chociażby w meczu z Ruchem. Tak samo ja mogę powiedzieć, zaraz okaże się że 7 punktów w te czy tamtą nie ma znaczenia, a Zagłebie przecież jest potentatem naszej ligi : (
Sezon ogólnie dziwny, każdy mógł zostać majstrem, Wisła straciła szansę na majstra już w tamtej rundzie, więc tak czy siak my nie oczekiwaliśmy cudów, za to Wy jak to zwykle pewni siebie, myśleliście że dostaniecie mistrzostwo od tak, z przydziału, a tu niestety : D
Ja nigdzie nie twierdze, że Wisła była w tym sezonie dobra, zresztą nie było takiej drużyny w naszej lidze, ale też nie wiem czym się tak szczycić bo Wy jesteście największymi przegranymi tego sezonu i to fakt niezaprzeczalny, mistrzostwo uciekło Wam sprzed nosa, nie nam, a każde miejsce niżej to już jest sezon w dupę dla takich drużyn jak my czy Wy, aczkolwiek patrząc przez pryzmat ostatnich lat, to my nie mieliśmy zbyt dużo takich sezonów
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 21.05.2012, 15:26
http://legia.przegladsportowy.pl/Pil...546,1,721.html
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 21.05.2012, 15:37
KonŸado napisał(a):Wyświetl post
Wy jesteście największymi przegranymi tego sezonu i to fakt niezaprzeczalny,
Ale ja się z tym zgadzam. To normalne, że gdy Legia zdobywa 3 miejsce i PP, Lech 4, Wisła 7, a Widzew 11 to Legia jest największym przegranym sezonu i to niezaprzeczalnie. Specyfika klubu Widać to było zresztą po podziękowaniach jakie urządziliśmy piłkarzom w ostatniej kolejce. Nie dostrzegłem takich zachowań na innych stadionach. Niektórzy nawet fetowali swój wynik
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 21.05.2012 o godz. 15:39.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 21.05.2012, 15:43
Jesteście największymi przegranymi tylko i wyłącznie dlatego, iż spartaczyliście koniec sezonu, gdybyśmy to My byli na Waszym miejscu to uznalbym to za takie samo frajerskie spartolenie sezonu, więc nie doszukuj się w mych słowach drugiego dna ; ) czytanie ze zrozumieniem . Specyfika waszego klubu to 2 mistrzostwa w XXI wieku przy naszych 7. Co tu wiecej dodac?
Odpowiedz cytując
Jose
Banita

Od: 04.2012

Stary 21.05.2012, 16:05
Coraz mniej szans do Cracovii
1) Powiększenie ligi - odpadło
2) za Polonię Warszawa - odpadło
3) Termalica - odpadło
4) Fuzja GKS i ŁKS - odpadło
(to tylko chyba plotki jakieś były)

Zostały już tylko 2 opcje
1) Widzew i Górnik (licencja)
2) Wycofanie się Korony Kielce
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 21.05.2012, 16:41
Królewskie zrobiło z siebie i z was błaznów, ot co (wiele i tak nie musieli robić). U nas nic nie robią, ale przynajmniej siary nie ma na całą Polskę.

Zrozum to koleżko, że cały śmiech z was polega na tym, że śpiewacie coś o tym że jesteście mistrzami, Królewskie wypuszcza plakaty, a po stracie mistrzostwa wszyscy mają z was bekę. Dziennikarze robią z was mistrzów, obrabiają dupę Wiśle, .......ą coś o Śląsku. Kowalczyk spijaczona morda bełkocze jakieś pijackie teorie w Cafe Futbol a później marszczy się jak skóra na jajach zaczynając się jąkać, bo nie wie jak przeboleć stratę mistrzostwa. Innymi słowy brak wam pokory w swojej zajebistości powoduje u nas minę politowania.
Nic w nas nie uderzyło, ludzie na Wiśle cieszyli się z mistrza dla Ślązeczka, a nie jakiejś prostytutki ze stolicy. Proste. Ch.uj w to wbijamy, graliśmy piach przez rundę, więc odebranie mistrzostwa nie zabolało, bo byliśmy na to gotowi. Zbieraj więc manatki warszawski bufonie i wypad smarkać w chusteczkę na swoje forum.
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 21.05.2012, 17:26
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Proponowałbym więc nieco spuścić z tonu i iść ustawiać w szeregu kibiców Cracovii, bo nas to trochę groteskowo.
A ja proponuję ci żebyś zaśpiewał sobie że "mistrzem Polski jest (7)"Dlaczego na tym forum jest tyle warszawskiego pedalstwa i nikt z tym nic nie robi?Czy pasuje Wam WIŚLAKOM to że pouczają was piszą jakieś pierdoły o 9 MP i takie jeszcze inne pierdoły wpajają wam do głowy a wy nic.Ludzie jeszcze trochę a przykleicie sobie żyletkę do czoła.Dość tych farmazonów jazda z (7) "Jestem kibicem WISEŁKI KRAKÓW p....... (7) i warszawiaków"!!!
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 21.05.2012, 17:49
Dobra, zajęli 3 miejsce w tym sezonie i w tym sezonie byli od nas (Wisły) lepsi. Niech się cieszą.

Niech się cieszą też, że wszystkie czołowe ekipy w Polsce, począwszy od Lecha, poprzez Śląsk, kończąc na Wiśle, miały z nich mega polew. Próba "wytłumaczenia" reklamy królewskiego jest żałosna, każdy doskonale wie jak to wyglądało. Przypomina mi się słynne "a u nas już trawa rośnie" - chociaż królewskie chyba nawet to przebija.

Niech se tasują chłopaki że ich wszyscy nienawidzą, może to ich nakręca. Może kiedyś zauważą, że przegrali MP w groteskowych okolicznościach, że MP pozbawił ich nie kto inny jak nasza wielka trójca.

Już witał się z gąską ... Z resztą, niech dalej śpiewają że mistrzem Polski jest Legia

A gdzie twoje berło daaaawno tak dobrze nie brzmiało, jak w końcówce tego sezonu. I zrozumie to chyba absolutnie każdy, kto ma odrobine obiektywizmu.
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 21.05.2012, 18:14
Daja`n napisał(a):Wyświetl post
A ja proponuję ci żebyś zaśpiewał sobie że "mistrzem Polski jest (7)"Dlaczego na tym forum jest tyle warszawskiego pedalstwa i nikt z tym nic nie robi?Czy pasuje Wam WIŚLAKOM to że pouczają was piszą jakieś pierdoły o 9 MP i takie jeszcze inne pierdoły wpajają wam do głowy a wy nic.Ludzie jeszcze trochę a przykleicie sobie żyletkę do czoła.Dość tych farmazonów jazda z (7) "Jestem kibicem WISEŁKI KRAKÓW p....... (7) i warszawiaków"!!!
Ale Panie, chociaż pośmiać się można czytając te ich wpisy i te durne tłumaczenia proponuje zwalcie sobie konia z tej swojej zajebistości ; ]
Pisać sobie mogą, w końcu gdzieś wykazać się muszą, a że nie potrafili tego zrobić na boiskach, to postawowili zawładnąć forami ( w dodatku nie swoimi ), ale z marnym skutkiem, ba co można zaobserwować na ich forum, to więcej wpisów jest gdy my gramy z kimś, niż oni sami Kompleks Wisły, to jestem w stanie zrozumieć
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 21.05.2012 o godz. 18:17.
Odpowiedz cytując
FooFighter
Member

Od: 09.2008

Stary 21.05.2012, 18:42
To musiałbyć bardzo ładny widok, jak Królewskie zdzierało szybciutko swoje plakaciki. Teraz Piast powinien wypuścić serię "Gdzie Twoje berło?"
"To jest Walduś polska liga - kto widzi ten rzyga!" - Ferdynand Kiepski
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.05.2012, 19:10
Czyli to samo co w Polonii z Zielinskim - cos mi sie wydaje, ze nawet podobne moga byc wyniki
Odpowiedz cytując
bofff
Member

Od: 10.2007

Stary 21.05.2012, 19:45
ale się ....a napinacie,
prostytutki, bufony, słońce zagotowało móżdżki?
Jest Hyde Park, temat ogólny Ekstraklasa?
Czytać się tego nie da, dwie strony żenujących (poziomem) wrzutów. Albo zróbcie forum zamknięte Wisły albo ban na inwektywy i do słownika proponuję zajrzeć. Satyra albo sarkazm a nie język debilnego smarkacza
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 21.05.2012, 20:21
Jose napisał(a):Wyświetl post
Coraz mniej szans do Cracovii
1) Powiększenie ligi - odpadło
2) za Polonię Warszawa - odpadło
3) Termalica - odpadło
4) Fuzja GKS i ŁKS - odpadło
(to tylko chyba plotki jakieś były)

Zostały już tylko 2 opcje
1) Widzew i Górnik (licencja)
2) Wycofanie się Korony Kielce
Pamietaj o Bełchatowie i korupcji...
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 21.05.2012, 20:35
http://pilkarskamafia.blogspot.com/2...odroczona.html

żydokomuna działa.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 21.05.2012, 20:44
bofff napisał(a):Wyświetl post
ale się ....a napinacie,
prostytutki, bufony, słońce zagotowało móżdżki?
Jest Hyde Park, temat ogólny Ekstraklasa?
Czytać się tego nie da, dwie strony żenujących (poziomem) wrzutów. Albo zróbcie forum zamknięte Wisły albo ban na inwektywy i do słownika proponuję zajrzeć. Satyra albo sarkazm a nie język debilnego smarkacza
Może Ciebie to nie rusza ale mnie szlak trafia jak wchodzę na forum WISŁY KRAKÓW i muszę patrzeć na te pedalskie znaczki "nauki jazdy"!A co takiego ma do zaoferowania mnie Wiślakowi koleś ze stolycy czym on może mnie oświecić jaką mądrość mi przekaże?Gość na stadionie wyzywa nasz Klub naszą Wisłę a teraz mam z nim pieprzyć jakieś farmazony na forum bo tutaj jest grzeczny i nikogo nie obraża?To ja mówię takiemu zakłamaniu NIE!
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 22.05.2012, 09:39
Ale ja się z tym zgadzam. To normalne, że gdy Legia zdobywa 3 miejsce i PP, Lech 4, Wisła 7, a Widzew 11 to Legia jest największym przegranym sezonu i to niezaprzeczalnie. Specyfika klubu
Typowe warszawskie zaklamanie Kon®ado dobrze napisal, s.......iliscie mistrzostwo wrecz koncertowo, co prawda Jopa to nie przebija ale i tak to frajerstwo sezonu.

63.5 Kg, Bełchatów bedzie miec przedawnienie jak sie nie myle. Korona spokojnie licencje dostanie, miasto nie pozwoli sobie na marketingowy strzal w stope.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.05.2012, 15:26
myślałem że to taki żart pismaków z zatrudnieniem Urbana w Legii, a tu widze sprawa poważniejsza.No ale Urban to "dobry" trener ,w Zagłebiu szło mu rewelacyjnie.....
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 22.05.2012, 18:16
studio napisał(a):Wyświetl post
Typowe warszawskie zaklamanie
Ale jakie zakłamanie fetujący chłopczyku? Ktoś tu polemizuje z tym, że frajersko przegraliśmy sezon i jesteśmy największym przegranym ligi? Wystarczyło obejrzeć mecz z Koroną by widzieć opinię kibiców Legii.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.05.2012, 18:32
Ciśnienie na forum większe jak widać po sezonie niż w jego trakcie za chwilę wiejski festy zwany Euro 2012, który ostudzi emocje. A potem trzeba bedzie czekać chyba do sierpnia na naszą skopana.
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 23.05.2012, 08:09
Ale jakie zakłamanie fetujący chłopczyku? Ktoś tu polemizuje z tym, że frajersko przegraliśmy sezon i jesteśmy największym przegranym ligi? Wystarczyło obejrzeć mecz z Koroną by widzieć opinię kibiców Legii.
Trochę przystopuj synku, tym bardziej że nie jesteś u siebie, w dodatku napinać przez monitorem potrafi się byle ....ka
Wątku nie ma co ciągnąć każdy zdaję sobie sprawę że spartoliliścię sprawę i zamiast nalewać kolejny kufel królewskiego i fetowania kolejny raz szukacie następcy Skorży, który jak zwykle staje się kozłem ofiarnym w tym klubie. Urban z pewnością będzie wybawcą ;DDD
Swoją drogą jak to jest z ITI? W końcu mieli sprzedać Legię? Czy to tylko takie spekulacje dziennikarskie były? Albo nikt nie chce jej kupić?
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 23.05.2012, 08:56
Działacze Legii chcą, by jej były kapitan, Aleksandar Vuković wrócił do klubu z Łazienkowskiej. Po raz trzeci.(gw)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów