The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2012, 11:03
Ale klapa na euro (nie taka o jakiej pisze 7 kotów, bo wg mnie to przegięcie i nadinterpretacja z jego strony) to jedyne wyjście na to, aby ludzie zobaczyli jak kraj jest "rządzony" i się ogarneli. Chciałbym i to bardzo, aby wszyscy zobaczyli do czego prowadzą rządy króla słońca. Bo jeśli na euro nie będzie organizacyjnej klapy, to nasze słońce będzie miało jeszcze większą legitymację od czytaczy wybiórczej i oglądaczy tvn na gnębienie kiboli. A jak będzie klapa, to kibole będą mieli wspaniąłą linię obrony i linię ataku wobec rządu.

I niby czemu mam przejmować się opinią zachodu o Polsce? Oni są lepsi? Francja właśnie wybrała sobie na prezydenta lewaka i jakoś się nie przejmują tym, co sadzą o tym inni. Niektózy tu piszą, że życzenie klapy "to takie polskie". A ja napiszę, że Polacy to mają jakieś kompleksy, że ciągle obawiają się o opinię zachodu o naszym kraju. Ja mam to głęboko w 4 literach, niech takie Niemcy lub Francja zrobią dla historii Europy co Polska, to wtedy będziemy rozmawiać jak równy z równym. Jedni to najeźdzcy a drudzy to tchórze. Naprawdę, jeśli ktoś przejmuje się opinią takich nacji ja wyżej wymienone, to gratuluję kompleksów (inne kraje nie są lepsze - Holandia się nie przejmuje co inne kraje myślą o ich prawie i moralności, Anglicy ze swoim problemem rasowym i zamieszkach itp).
Odpowiedz cytując
Wertian
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 17.05.2012, 11:16
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
A ja napiszę, że Polacy to mają jakieś kompleksy, że ciągle obawiają się o opinię zachodu o naszym kraju. Ja mam to głęboko w 4 literach, niech takie Niemcy lub Francja zrobią dla historii Europy co Polska, to wtedy będziemy rozmawiać jak równy z równym.
U mnie w domu, jak znajomi przychodzą na imieniny, albo rodzina przychodzi na wigilię to się jednak sprząta i na tą okazję przygotowuje. Nie dlatego, ze się ktoś boi opinii gości... tylko dlatego, że tak wypada, że Ci goście zrobiliby to samo dla mnie.
"Not to touch the earth not to see the sun"
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 17.05.2012, 11:30
No wlasnie, zamiatasz brudy pod dywan aby goscie nie widzieli, to samo rzad probuje z Polska zrobic w czasie euro a juz prosby aby protestow nie robic to juz idiotyzm.

ps. ja sprzatam zawsze, nie zaleznie czy ktos przychodzi. Tak wypada.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 17.05.2012, 11:48
Popieram głosy, że opinie innych na temat Euro można do kosza włozyć. To jest impreza propagandowa przede wszystkim niestety dla tych nierobów co obecnie rządzą naszym krajem. To oni za 3 tygodnie bedą się pławić w luksusie, pić szmpany i żreć w lożach honorowych stadionów, ściskać się z przedstawicielami rządów, krajów które wraz z PO dymają nas politycznie i gospodarczo, robic sobie klake medialną. My mamy zapier...ć za to do 67 lat i najlepiej zdechnąć następnego dnia aby ZUS nie wypłacił nam emerytury.
Ale to my żyjemy i będziemy żyć na codzień w Polsce i na swoich barkach znosić rządy tych nieudaczników. I dlatego mam w dupie apele tych cwaniaków aby w trakcie Euro nie protestować (wyjątkowo bezczelny apel) tylko robić im wesoły nastrój i machać przyjaźnie jak kiedyś na 1 Maj-owych pochodach.
Drożyzna coraz większa a oni proszą o nierobienie protestów. Co za sk......y ! A nich będzie dym. Niech wyjdą wszyscy na ulice. Niech kibice biegają za sobą po miastach. Niech przetestują tych speców co bali się Super Pucharu zabezpieczyć a przy imprezie międzynarodowej maja pokazać na co ich stać. Niech się posrają.
Natomiast mam pewność, że organizacyjnie te patałachy i tak nie podołają. To są ludzie od picia szampana za nasze podatki a nie od dobrej roboty.
Nie zdziwię się, jak nie jedna reprezentacja nie dojedzie na czas grzęznąc gdzieś w korkach na jakimś kawałku pseudoautostrady, nie wspominajac już o jej kibicach, którzy wysadzeni zostaną gdzies w polu korzystajac z PKP bo cos tam itd. Przez ten miesiąc skandal będzie gonił skandal.
Wszystkiego nie ukryją w mediach.
Odpowiedz cytując
bofff
Member

Od: 10.2007

Stary 17.05.2012, 12:05
Dziwnym trafem utożsamiacie interes polityczny z interesem kraju. Po pierwsze partie i politycy przemijają i są niejako złem koniecznym. Ot przypadłość demokracji.
Po drugie wpływ partii na jakość życia i rozwój ekonomiczny jest notorycznie przeszacowany.
Czym się różnił rząd PIS od PO? Hasłami, sloganami. Na pewno nie realną polityką wewnętrzną, bo tej jak nie było tak nie ma.
Od rządu Buzka (3x reformy) wszystkie rządy prowadzą politykę przetrwania do następnych wyborów.
Udane EURO będzie sukcesem PO!!! a ch...
po 2 miesiącach notowania wrócą do normy i wszyscy zapomną, zostaną stadiony i być może dług. Ekonomiści powiedzieli mi właśnie że jest to zero sum game dla gospodarki, nawet lekki minus.
Na plus marketing nas jako kraju - a cały czas jesteśmy krótcy w kapitale jeśli chcemy rozwijać gospodarkę w tempie 3%+ taki marketing i sukces jest niezbędny.
I w sensie sportowym duży plus za nowe stadiony

Po.......ił się wam temat polityczny z ekstraklasą.
A podpalanie i utożsamianie się z polityką to chyba jakiś k... erzac jest.
Celem obecnej polityki jest właśnie rozbudzanie emocji, tworzenie sztucznego podziału. Ot tworzenie sobie twardego elektoratu. MARKETING

NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z REALNYM RZĄDZENIEM I ŚCIERANIEM SIĘ ODMIENNYCH POGLĄDÓW POLITYCZNYCH
Odpowiedz cytując
Wertian
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 17.05.2012, 13:17
Pewnie i tak ten temat zostanie wyczyszczony z powyższych kilku, może kilkunastu wpisów... więc ja tylko się podpiszę pod postem bofffa z 13:05 (jedną ręką bo z pewnymi zastrzeżeniami) i podziękuję.
"Not to touch the earth not to see the sun"
Odpowiedz cytując
wojtas87
Junior Member

Od: 03.2005

Stary 17.05.2012, 13:32
Ludzie spokojnie, czemu wy tak utorzsamiacie to EURO z politykami ?. Przypominam, że to MY wybraliśmy Premiera i to niedawno 2 raz, więc co tak krzyczycie ? nikt tego nie narzucił, ludzie uznali, że może na ten czas powinni oni rządzić i koniec (sam na PO nie głosowałem). Na EURO klapa tak ? nie wiem jak wy, ale ja lubie bardzo oglądać ten turniej i czy by go rozganizowano u nas czy gdzie indziej chciał bym, aby był jak najlepiej zoorganizowany i przeprowadzony.
Doskonale wiecie, że żadne niedokończone drogi itp nie przeszkodzą w jego przyzwoitym zoorganizowaniu, wszytstko naszczście będzie dobrze, chyba, że wydarzy się jakaś tragedia (odpukać).

PS. Nie wiem jakich partii tutaj są zwolennicy, ale EURO przyznano za rządów PIS a PO naturalnie wykonuję pracę potrzebną do organizacji, więc w tym temacie raczej politycy są zgodni, tylko czemu nie my ?
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 17.05.2012, 13:39
A dlaczego wy odrazu dzielicie ze ktos jest za po czy za pis? to juz ogolnie zle nastawionym do rzadu nie mozna byc? do dzialan ktore sa w Polsce robione? Nie ma tu znaczenia dla mnie jak partia rzadzi, dla mnie wazne jest ze jest ZLE a bedzie JESZCZE GORZEJ. Przykrywanie nieudolnosci pod plachta "euro 2012" jest dla mnie czyms idiotycznym.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 17.05.2012, 13:47
W Śląsku sie nie pierd... Pietrasiak juz nie jest ich pilkarzem...

Łukaszku teraz Ty wypie....
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 17.05.2012, 15:49
hahaha znowu jaja z Koroną? To juz na prawde jakby takimi sposobami sie pasy utrzymały to trzeba bedzie im przyznac, ze opatrznosc nad Nimi czuwa.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 17.05.2012, 16:12
bofff napisał(a):Wyświetl post
Czym się różnił rząd PIS od PO
Czym się różnił? Skalą inwigilacji i represji wobec kibiców/kiboli. Widocznie dla Ciebie to zbyt mała różnica. I nie jestem ani za PO czy PiSem, ale potrafię dostrzec pewne różnice.

Wertian mogę poprzeć studio. Zamiatasz w ten sposób brudy pod dywan, aby pokazać się jaki jesteś wspaniały przed innymi. Ja tak samo jak studio, w domu sprzątam nie od święta i dla kogoś. I tym się właśnie różnimy.
Odpowiedz cytując
transmisje
Member

Od: 05.2010

Stary 17.05.2012, 17:29
Komisja Ligi zdyskwalifikowała sześciu zawodników Śląska Wrocław i nałożyła na nich dodatkowo kary finansowe.

http://ipilkanozna.pl/liga-polska/t-...-17052012.html

Grubo
Odpowiedz cytując
FooFighter
Member

Od: 09.2008

Stary 17.05.2012, 17:33. Gdzie twoje berło?
transmisje napisał(a):Wyświetl post
Komisja Ligi zdyskwalifikowała sześciu zawodników Śląska Wrocław i nałożyła na nich dodatkowo kary finansowe.

http://ipilkanozna.pl/liga-polska/t-...-17052012.html

Grubo
Już Warszawka kombinuje. Cwaniaki zasrane. Niech wszystkich zdyskwalifikują, to może wtedy .......ona Legiunia będzie miała wreszczie swoje mistrzostwo.

A jak piłkarze ukochanej Legiuńci ....owali na derbach na Polonię to było wszystko ok?

Czuję, że berło będzie w następnym sezonie bardzo, bardzo często śpiewane...
"To jest Walduś polska liga - kto widzi ten rzyga!" - Ferdynand Kiepski
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 17.05.2012, 18:04
Zaczyna sie...

Warszawa...Warszawa Warszawa.....
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 17.05.2012, 18:22
Zawiesili Stilicia więc reszte teraz też musieli. Gdzie byliście wtedy? Wtedy wam to nie przeszkadzało?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 17.05.2012, 18:25
Komisja ligi jest za Legia - Kazdy kto tak sadzi niech otworzy swoje zaslepione oczy i sprawdzi ile klub dostawal ostatnimi laty kar, jakiego trenera wywalano na trybuny, komu te trybuny zamykano itd.
Kara przykladna i licze ze nastepnym razem jeden debil z drugim sie ogarnie. Nie wazne czy bedzie z Wisly,Lecha,Legii czy Izolatora.

Tlumaczylem juz tutaj WIELOKROTNIE ze sraja we wlasne gniazdo i obrazaja WSPOLPRACOWNIKOW wiedziac ze sa KAMERY. Nasza liga to wielka FIRMA, ktora liczy na ZYSKI i REKLAME. Zachowanie Stilicowo Milowo Gikiewiczowe z perspektywy BIZNESOWEJ jest odbierane przez PRACODAWCE NAGANNIE.

Oczywiscie Wy dalej mozecie pluc sie o "warszafke", ale to tylko znak, ze prawdopodobnie biznesowe myslenie u Was jest zerowe, no i w interesach by Was puscili w gaciach.

Wielu z Was nie patrzy na calosc zaistnialej sytuacji, tylko pojmuje ja przez pryzmat slowa "Legia". To juz jest lekko schizofreniczne.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
FooFighter
Member

Stary 17.05.2012, 18:48
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Komisja ligi jest za Legia - Kazdy kto tak sadzi niech otworzy swoje zaslepione oczy i sprawdzi ile klub dostawal ostatnimi laty kar, jakiego trenera wywalano na trybuny, komu te trybuny zamykano itd.
Kara przykladna i licze ze nastepnym razem jeden debil z drugim sie ogarnie. Nie wazne czy bedzie z Wisly,Lecha,Legii czy Izolatora.

Tlumaczylem juz tutaj WIELOKROTNIE ze sraja we wlasne gniazdo i obrazaja WSPOLPRACOWNIKOW wiedziac ze sa KAMERY. Nasza liga to wielka FIRMA, ktora liczy na ZYSKI i REKLAME. Zachowanie Stilicowo Milowo Gikiewiczowe z perspektywy BIZNESOWEJ jest odbierane przez PRACODAWCE NAGANNIE.

Oczywiscie Wy dalej mozecie pluc sie o "warszafke", ale to tylko znak, ze prawdopodobnie biznesowe myslenie u Was jest zerowe, no i w interesach by Was puscili w gaciach.

Wielu z Was nie patrzy na calosc zaistnialej sytuacji, tylko pojmuje ja przez pryzmat slowa "Legia". To juz jest lekko schizofreniczne.
Trzeba być mocno zaślepionym, żeby nie zauważać podwójnych standardów w lidze. Wiadomo, że Legiunia to pupilek, a to co się ostatnio dzieje przekracza wszelkie granice kurestwa.

Jeżeli dostawaliście kary to najwyżej dla kibiców, sportowo nigdy Wasza drużyna konsekwencji nie poniosła. Kiedy Maciuś poszedł na trybuny, to i tak na trybunach z krótkofalówki nadawał, a komisja L(e)gii i tak nie zauważyła. Nie zauważyła też wielu fauli, za które należała się dyskwalifikacja, lub chociażby takiego incydentu, kiedy to Wasze piłkarzyki zrobiły to samo:

Piłkarze Legii śpiewali "Polonia starą ....ą jest"

Jest milion powodów, dla których tak jakoś nikt w tym kraju za Legiunią nie przepada. Dobrze napisał Romek:

Gdzie twoje berło?

I coś jeszcze dodam.

Żeby zdobyć mistrza w przyszłym sezonie musicie wykluczyć nie tylko 6 piłkarzy WKSU, a całą 18. Wraz z nią całe drużyny Wisły, Lecha, Ruchu, Polonii itd. Wtedy może zaginione berło wróci do Warszawki. Zatem komisjo do dzieła!
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 17.05.2012 o godz. 18:56.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 17.05.2012, 18:54
FooFighter napisał(a):Wyświetl post
. Dobrze napisał Romek:
Romek zawsze dobrze pisze.

Czuję, że berło będzie w następnym sezonie bardzo, bardzo często śpiewane...
Mogę tylko powtórzyć swój apel:

Cytat:
Trzymamy kciuki, by wszystkie ekipy w Polsce zrezygnowały z własnego dopingu i śpiewały wyłącznie o Legii. Czy się utrzymają, czy zdobędą Puchar, czy wyeliminują kogoś w Europie, czy zdobędą mistrzostwo po stu latach kopania się w czółko, czy zajmą historyczne czwarte miejsce i będą mieli pretekst do kolejnej produkcji pamiątkowych szalików. Śpiewajcie o nas, jedźcie z nami, olewajcie wszystko co związane z nieinteresującą resztą!
P.S. I po co mielibyśmy wykluczać słabsze piłkarsko ekipy od nas? Te lepsze (Ruch, WKS) to wiadomo, żeby zdobyć kolejny złodziejski tytuł (wszak jesteśmy złodziejsko przemytniczym klubem), ale reszta?
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 17.05.2012 o godz. 19:14.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 17.05.2012, 18:59
Tak tak, spisek mediów, spisek PZPN, spisek sędziów, spisek Komisji Ligi, spisek Canal+. Wszyscy się zmówili żeby faworyzować Legie.

Jeszcze niedawno media były proziemniaczane podobno. Teraz jednak znowu prolegijnie. A to ciekawe.

W tym artykule nie pisze nic, że piłkarze Legii śpiewali z kibicami te niecenzuralne przyśpiewki (no można to wywnioskować ale nie jest to jednoznaczne więc wcale być tak nie musiało, stary zabieg, jak się ktoś przyczepi to "przecież my nic takiego nie pisaliśmy"), a już na pewno nie intonowali. Więc jeżeli nie czujesz różnicy pomiędzy klaskaniem pod trybuną w rytm Polonia to staralalala, a wykrzykiwanie na rynku z mikrofonem (?) Gdzie twoje berło to nie powinieneś innych pouczać o podwójnych standardach.

Tak w ogóle to od zawsze mnie śmieszy że myślicie że tym starym dziadkom, które siędzą w tych komisjach chce sie kombinować jak tutaj przepchnąć którąś drużyne jak ich jedynym hobby i zainteresowaniem jest liczenie kasy. A żeby ją liczyć to trzeba ją uzbierać. A jak? A no właśnie wlepiając kary.

PS. Ponadto lata reżyserowanej ligi nikogo nie nauczyły, że jakby komisja+canalplus+pzpn+ktotamjeszcze chciał żeby Legia miała mistrza to bym miała. I już.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 17.05.2012 o godz. 19:03.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
FooFighter
Member

Stary 17.05.2012, 19:14
0 22 napisał(a):Wyświetl post

Mogę tylko powtórzyć swój apel:

Trzymamy kciuki, by wszystkie ekipy w Polsce zrezygnowały z własnego dopingu i śpiewały wyłącznie o Legii. Czy się utrzymają, czy zdobędą Puchar, czy wyeliminują kogoś w Europie, czy zdobędą mistrzostwo po stu latach kopania się w czółko, czy zajmą historyczne czwarte miejsce i będą mieli pretekst do kolejnej produkcji pamiątkowych szalików. Śpiewajcie o nas, jedźcie z nami, olewajcie wszystko co związane z nieinteresującą resztą!
A Wy to niby nie ....owaliście na Śląsk na naszym meczu?

A co śpiewaliście z Waszym guru Staruchem, złodziejem klapek na manifestacji? Nie przypadkiem o skisłej Wiśle?

Nie jesteście wcale lepsi, więc morda w kubeł.

Możecie teraz wylewać żale jak Stanowski i jak zwykle zaprzeczać wszystkiemu. Ale głowa do góry! To, że ludzie nie lubią Legiuńcii to zapewne dlatego że mają kompleksy hehe..
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 17.05.2012, 19:21
! To, że ludzie nie lubią Legiuńcii to zapewne dlatego że mają kompleksy hehe..
No, przecież Romek Ci napisał dlaczego nie lubią Legii i się z tym zgodziłeś:

Cytat:
Nie jest ważne, dlaczego Śląsk został mistrzem. Ważne jest, dlaczego Legiunia nim nie została.
Nie jest istotne, dlaczego Podbeskidzie łoi Legiunię na Łazienkowskiej. Ważne jest, co się dzieje w szatni Legiuni kiedy przegrywa z Podbeskidziem.
Legiunia awansowała do 1/16 Ligi Europy. Jest przekozacko. Awansowała też Wisła – ale fuks!
Legiunia nie popisała się jesienią, ale wiosną wygrywa na boisku najgroźniejszego rywala. Panowie, znamy mistrza! Legiunia jest wspaniała! Coś nie wyszło? Legiunia jednak się osrała? Ooo! Co to za mistrz! Tylko Legiunia mogłaby awansować do fazy grupowej Ligi Mistrzów!
Legia wygrywa w Poznaniu = fantastyczne zwycięstwo Legii!
Amika wygrywa w Warszawie = katastrofa Legii!
Bez nas tą ligę po prostu trzeba by rozwiązać. Dołączam się do Waszego poglądu

P.S. I jeszcze jedna drobna uwaga - jestem ostatnim człowiekiem, któremu możesz wydawać jakieś polecenia

EDIT: I dla mnie koniec, nie mam zamiaru kopać się z koniem czy niszczyć komuś jego rzeczywistości. Zresztą tradycyjnie MR_kwolf celnie zamknął temat (dzięki!).
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 17.05.2012 o godz. 19:27.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Mahazel888
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 17.05.2012, 19:22
kreseq napisał(a):Wyświetl post
.
Chłopie, jakbyśmy tak jak Wy napierdalali racami na murawę, wpieprzyli trzy tony confetti na bramkę ,to by nam stadion na trzy miesiące zamknęli. W dupie by mieli "atrakcyjność" ligi, pan Stępniewski znalazłby w swojej przepastnej księdze jakiś paragraf, Smokowski by to ładnie wyświetlił, Twarowski z Borkiem skomentował, Stec opisał.A tak cisza. Coś jak z PO, co by nie namodzili to cisza, jak nie ma w mediach w gazetach to nie istnieje, jedno słowo Kaczora to wojna Znam to juz na pamięć.

A tak na marginesie: http://www.weszlo.com/news/10508-Rad...niem_upadlosci

Coraz bardziej śmierdzi i mi to zielono-stolikowym utrzymankiem.
Jak długo na Wawelu
gołębie będą srać,
tak długo Nasza Wisła
Cracovię będzie lać!
Odpowiedz cytując
FooFighter
Member

Stary 17.05.2012, 19:27
0 22 napisał(a):Wyświetl post

Bez nas tą ligę po prostu trzeba by rozwiązać. Dołączam się do Waszego poglądu

Bez Was ta liga byłaby uczciwsza.
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 17.05.2012 o godz. 19:30.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 17.05.2012, 19:35
Bez Was ta liga byłaby uczciwsza.
i vice versa

gdzie byłeś jak ukarano Stilica? nie podoba się, bo ukarano piłkarzy Śląska? Lecha można? Ach ta obiektywność

Mahazel888 chłopie, nam zamknęli stadion po Bydgoszczy. Wam zamknęli po pamiętnym meczu z Arką (mieli wam chyba zamknąć cały, ale ostatecznie dopuścili jakieś trybuny?)? Więc nie wymyślaj niestworzonych historyjek, bo manipulujesz niczym wybiórcza.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 17.05.2012 o godz. 19:40.
Odpowiedz cytując
FooFighter
Member

Stary 17.05.2012, 19:40
i vice versa

gdzie byłeś jak ukarano Stilica? nie podoba się, bo ukarano piłkarzy Śląska? Lecha można? Ach ta obiektywność
Nie, Lecha też nie można karać z takich powodów. Kurestwo tej komisji dotyka nie tylko piłkarzy Śląska. Natomiast nie przypominam sobie ukaranego piłkarza Legii....

nam zamknęli stadion po Bydgoszczy. Wam zamknęli po pamiętnym meczu z Arką?
Nic się nie zdarzyło na meczu z Arką. Wam zamknęli po Bydgoszczy, nam po Lubinie, tyle że za zatrzymanie pociągu. Iinnym razem zakazano nam wyjazdów na całą rundę z powodu anonimowego listu z tejże wyborczej. Gdybyśmy tak harcowali jak Wy, to dostalibyśmy nie jeden mecz, ale chyba z pół roku.

Powodzenia, może przy dobrych wiatrach uda się wszystkich ukarać. Do dzieła!
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 17.05.2012 o godz. 19:44.
Odpowiedz cytując
Mahazel888
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 17.05.2012, 19:49
i vice versa

Mahazel888 chłopie, nam zamknęli stadion po Bydgoszczy. Wam zamknęli po pamiętnym meczu z Arką (mieli wam chyba zamknąć cały, ale ostatecznie dopuścili jakieś trybuny?)? Więc nie wymyślaj niestworzonych historyjek, bo manipulujesz niczym wybiórcza.
Porównujesz Bydgoszcz gdzie ruda głowa wsiadła z TVN, GW, Urbanem, Jaruzelskim ( władcami priwiślańskiej Krainy) na kibiców przed wyborami ,żeby sobie punktów nabić? ....a! Ja manipuluje? Porównujesz, to do meczów gdzie za bluzgi nam trybuny zamykali,gdzie za to że chłopy pobiegali po bieżni stadion był na miesiąc zamknięty? Symetria, tego Ci brakuje i wyczucia okoliczności.
Jak długo na Wawelu
gołębie będą srać,
tak długo Nasza Wisła
Cracovię będzie lać!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 17.05.2012, 20:04
No właśnie, skoro ukarało się piłkarzy Sląska za "gdzie twoje berło..." to dlaczego nie postąpiono tak samo w tym przypadku ?:
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...21/story.shtml

Tradycyjnie już są równi i równiejsi tylko niektórzy udają głupków lub robią za tzw. "uzytecznych idiotów".
Odpowiedz cytując
FooFighter
Member

Stary 17.05.2012, 20:24
I teraz idę o zakład. Terminarz będzie taki, że Śląsk na 100 % będzie grał w którymś z tych pięciu meczów z Legiunią. Oczywiście zupełnie przypadkiem.

Założycie się o tysiąc złotych chłopaczki z eł3?

P.S. I jeszcze jedno. Czemu przymierzany do gry w Legiunii Celeban uniknął kary, mimo że wyraźnie widać na materiałach że także śpiewał?
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 17.05.2012 o godz. 20:53.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 17.05.2012, 21:01
Mahazel888 napisał(a):Wyświetl post
...

A tak na marginesie: http://www.weszlo.com/news/10508-Rad...niem_upadlosci

Coraz bardziej śmierdzi i mi to zielono-stolikowym utrzymankiem.
O żesz k***a. Czy ty chcesz powiedzieć, że radni Kielc nie dofinansowali "swojego" klubu żeby licencję dostała Cracovia Macie manię prześladowczą. To się leczy.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 17.05.2012, 21:06
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
hahaha znowu jaja z Koroną? To juz na prawde jakby takimi sposobami sie pasy utrzymały to trzeba bedzie im przyznac, ze opatrznosc nad Nimi czuwa.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Pójdą na kolanach do starego dobrego Klickiego i coś im tam kapnie. Nie wierzę żeby się właśnie teraz rozłożyli...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów