|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Niech lepiej pospieszą się z przedłużeniem umów z Pareiko, Jirsakiem i Sobolem bo jeszcze nam ich traktorzyści z Norwegii pod...dolą. To jakaś komedia z tym gościem z Hondurasu. Wygląda to tak jak kiedyś z Beto i Brazem, którzy zjawili się w Krakowie pierwszy okazał się niewypałem a drugi pojechał w świat i wylądował w Grecji wówczas.
Bednarz mówił, że wyciągnął wnioski z poprzedniej przygody w Wiśle - obawiam się, że wyciągnął ale te niewłaściwe. Ze strony Kapki możemy liczyć na przybyszów z Bałkanów Jovianić, Bunoza etc... a Jacuś będzie sprowadzał "wielkie" talenty z Ameryki Łacińskiej, które pozostały niezauważalne dla nikogo poza wyżej wymienionymi asami wiślackiego wywiadu. Pierwszą zmianą w Ekstraklasie powinna być zmiana nazwy na Ekstraklasa Amatorów - największych oczekiwań za darmo. Tak poważnie to ten kolejny już z odgrzewanych projektów budowy - przepraszam - pierdo.....lenia o niej zakończy się w V lidze po ogłoszeniu upadłości Wisły ku mam nadzieję wielkiej radości lizaczy pupy Cupiała. Boże Ty widzisz i nie grzmisz. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mielismy serial z bramkarzem, mamy z napastnikiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mnie najbardziej ciekawi, kto jest menadżerem tego Honduranina - jeśli Peralta, lub agencja, w której ów działa, prawie wszystko będzie jasne.
Ludzie powiązani z Bednarzem, czy Kapką, znów muszą zacząć zarabiać prowizje na niechcianym nigdzie, lub wątpliwej jakości towarze.
Ostatnio edytowane przez Markus : 14.05.2012 o godz. 13:58.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
borys serial z bramkarzem trwa nadal jeśli plotki sie potwierdzą to Estończyk będzie numer1 a numer 2 i 3 to wielka niewiadoma. Zwłaszcza że z Wisłą negocjuje ws nowego kontraktu tylko Estończyk a 2 pozostałych powoli się żegna z Wisłą i to jeszcze w tym okienku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jeśli to prawda, że Wisła kontraktuje jakiegoś ogórka z Hondurasu, to na grę w Wiśle zgłaszam się ja! Może techniki nie mam ale solidna kondycja jest. Jak ktoś coś gdzieś poda to a nuż wystawię nogę i wpadnie. No ludzie! Już lepiej jakiegoś króla strzelców rodzimej 3. ligi ściągnąć, niż jakiegoś patałacha z ligi, która ma poziom o połowe gorszy niż nasza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Przecież kolo wyraźnie mówi w wywiadzie, że idzie do Tromsoe i że to jest jego I opcja. Mimo tego ze Kraków jest bardziej interesujący ... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Pozniej pisali ze juz znowu nie
-> transfery wg. mediow ostatni news. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A czy przypadkiem ten ostatni news przetłumaczony, nie jest ze wczoraj ? Tak przynajmniej z daty wynika. Chyba najświeższy jest ten, że jednak przylatuje do Krakowa.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
W PS info bylo mocno rano wiec moze tez jest z wczoraj. Ja juz sie gubie
Jest Jacek jest zabawa![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co można wyczytać w internecie to inny zawodnik z Hondurasu ma trafić do Tromso niejaki Wilmer Crisanto.
Ja czekam kogo na boczną obronę sprowadzimy żebyśmy jeszcze nie musieli płakać po Lameyu czy Palijcu. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tez sie tego obawiam czy nasza przebudowa to nie bedzie kilku z ME + powroty z wypozyczen + Glowacki +Brozek, i pozegnania z Chavezem, Meliksonem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bednarz stwierdził, że ma sporo pieniędzy do wydania w programie Liga + ekstra co wcześniej słyszeliśmy z jego ust na sławetnej konferencji. Pamiętam również, że mówił o tym, że Wisła będzie sprowadzała zawodników na dłuższe umowy - w tym kontekście wypożyczenie Beto number 2 i Diaza po raz kolejny świadczyć mogą że ani pieniędzy ani długich umów nie ma co się spodziewać, chyba że miał tu na myśli sytuację po sprzedaży Meliksona, Genkova i Chaveza. Trudno będzie pozyskać kogoś dobrego kiedy budżet placowy ma zostać ograniczony. Brożek za samo siedzenie na trybunach w Turcji czy Szkocji kasuje sumę kilkukrotnie większą od tej która mogą mu zaproponować - zresztą Brożka sprzedano bo psuł atmosferę i nie pracował na treningach to w duecie z Małecki może skończyć się tragicznie - pyskowanie i machanie rękami wrócą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najgorzej sprawuje się u nas lewa obrona i będę o tym pisał do znudzenia, aż kogoś zakontraktują.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
z oficjalnej:
23-letni bramkarz AC Milan, Michał Miśkiewicz, przez najbliższe dni będzie testowany przez Wisłę Kraków ciekawa sprawa przyznam młody, krakowianin, mógłby się ogrywać przy Pareice |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Panie, Panowie łysy nie jest na urlopie. On działa!! Czyli testujemy bramkarza odcinek 1
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...stach_w_wisle/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
może wyglądać na to że jednak nie dogadamy się z Pareiko?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zobaczymy natomiast czy nie zacznie sie serial jak sie z Pareiką nie dogadaja |
|
|
|
Banita
Offline |
|
"Sporo" jest subiektywne, w pierwotnej wersji bylo powiedziane "sporo jak na obecna sytuacje" juz troche gorzej brzmi. Zatrzymanie Diaza rozumiem. Zawodnik na wiele pozycji a ze na wypozyczenie?, mam wymienic spora liczbe pilkarzy wiec dobrze to rozlozyc na powiedzmy 2 okna i jesli wartosc wypozyczenia Diaza znaczaco < niz zakup jego odpowiednika to ok. Co do Quioto - jesli to nie poklosie wyjazdow Stana to jest to gosc z YT bo ani JB ani, nikt ze skautow sie tam nie zapuszczal. Ponowne sprowadzenie Brozkow - pomylka. Glowa - tak bo moze byc dla nas tym czym Zewlakow dla Legii - nikt nie moze zarzucic mu opierdalactwa czy machania rekami. Bednarz wypowiadal sie ze nie potrzebujemy szkolenia ni bazy treningowej - tu brak mi slow zeby skomentowac a jedyne nasowajace groza banem. Szkolenie mozna jeszcze zamortyzowac nieco aczkolwiek jak sie ma kapuche. Na szanse czekaja: Olkowski, Oleksy, Gajos, Maki, Rakowski, Makuszewski, Stepinski, Holota jeszcze nie drodzy(Poza Makuszewskim) a za kilka lat beda stanowic o sile ligi. Do tego Polacy. Ale nie my bierzemy goscia z drugiej strony swiatawidzianego na filmie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś tu wspominał o serialu pt. testowanie bramkarzy - Bednarz nie mógł sobie darować braku kolejnego odcinka tej jakże wciągającej sagi http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...stach_w_wisle/.
Grunt to dobry humor - Jest Jacuś, jest zabawa. |
|
|
|
Guest
|
|
Bo mam nadzieję, że to nie miałaby być rozszada w stylu - MJ - 1, Misiek - 2, Pareiko - out.
Ostatnio edytowane przez arti : 14.05.2012 o godz. 15:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Akurat z tej informacji bym się nie śmiał. Bramkarz, który szlifował swoje umiejętności we Włoszech, w tym w Milanie, do tego Polak, to na pewno pozytywne zaskoczenie.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Czuje sie jakby Bednarz nie odchodzil, jak konczyl testowalismy bramkarzy teraz zaczai i... nadal testujemy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
JB: Panie Michale, co pan robił we Włoszech? MM.: A wie Pan w Milanie to podawałem bidony, a w III i IV lidze włoskiej kosiłem trawę, fajna robota była! JB: Ewidentnie ma coś wspólnego z piłką - trzeba przetestować! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ten typ tak ma
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
No ale Polak, katolik, zrodzony z dziewicy w granicach Magicznego Krakowa - brać bez zastanowienia. Epokę cyrku objazdowego Bednarz & Bailey uważam za (ponownie) otwartą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Ja .......e No to odliczamy, już jest 1 na testach. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
no ....a zaczęło się testowanie łysego
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
2 lata temu Kupisz był na testach w Jagiellonii , czy żałują ? nie wydaje mi się
póki trenują w Krakowie , jak dla mnie mogą codziennie testować po 10 piłkarzy |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|