|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No to Garguly nie ma jesli rzeczywiście ma zarzuty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W końcu trafiła się dobra okazja, żeby pozbyć się Łukasza G...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Oczywiscie, to chyba jedyny sposob pozbycia sie kontraktu.
Zostaje jeszce wlasnie Jaliens i Boguski dwa rozne przypadki ale obaj nie wnosza nic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Łukaszku a co to sie stalo...
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Teraz piatki bedzie przybijal we Wroclawiu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pierwsze wzmocnienie przed nowym sezonem. Brawo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Każdy kto przychodzi do naszego klubu ( tak kiedyś czytałem ) podpisuje aneks do umowy w którym zarzeka się że nigdy nie brał udziału w ustawianiu meczów piłkarskich .
Kwestia domniemania niewinności.. takie rzeczy to tylko w filmach ( a i tak rzadko ) . |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
Trener też jest po wyroku EDIT: Karherop wyjaśnił moje wątpliwości, wprawiając mnie przy tym w doskonały nastrój.
Ostatnio edytowane przez karas1983 : 14.05.2012 o godz. 11:09.
![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
||
![]() Jasne, ale rozmawiamy o ustawianiu meczów, a nie o nałogowym "kurzeniu" zastraszającej liczby petów.
Ostatnio edytowane przez enzo : 14.05.2012 o godz. 11:06.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pytanie. Kto przeprowadza najbardziej trafione transfery dla Wisly?
Wrocławska Prokuratura. Może by stamtąd kogoś na etat do nas zatrudnili ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Oczywiście uważam, że ze względów sportowych nie zasługuje na grę w Wiśle i nie powinien tu być.
Z drugiej strony jeśli to prawda i go namierzyli to tak po ludzku mi go żal, był trybikiem w wielkiej machinie oszustwa, która była, jest (tak,tak) i będzie. Może to tak, że albo jest się tym trybikiem albo nie chce się być i machina zgniata delikwenta (ostracyzm kolegów, wylot z klubu i środowiska, kopanie w 3 lidze itp.). Tak źle i tak niedobrze. Wiadomo, że jakby nie było przeszkadzania i różnych nacisków to we Wrocku byłoby nie 300 tylko 1000 albo i więcej osób ze środowiska - taka prawda. Mam nadzieję, że w nowym sezonie nie będzie już ŁG w Wiśle, niech radzi (i poradzi) sobie gdzieś indziej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Jest też coś takiego jak domniemanie winy przy zarzucie prokuratorskim, czyli jeśli prokuratura postawiła mu zarzuty to znaczy że coś jest na rzeczy i jakieś dowody przeciwko niemu mają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Łukasz podzieli los Łobo,to chyba więcej niż pewne.Już Klubowi prawnicy wiedzą jak sprawe rozwiązac...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/10474-Wid...iliona_rocznie
To jest różnica między piłkarzami Widzewa i innych klubów w Ekstraklasie (np. taki Zahorski jak pół roku temu odszedł z Górnika też się zrzekł), a naszymi gwiazdeczkami z Holandii. Tamci woleli zrzec się zarobionych pieniędzy (wiedzieli jaka jest sytuacja w Widzewie). W zamian dostali kartę zawodniczą do ręki i mogą poszukać bez problemu nowego klubu. U Nas Jaliens i Lamey nie mogą zrozumieć, że ich słaba gra spowodowała problemy finansowe i za wszelką cenę chcieli pogrążyć Wisłę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jeżeli zawodnik czuje się niewinny, może się nie zgodzić na rozwiązanie kontraktu. Wojciech "Maradona" Łobodziński jakoś nie miał z tym problemów. Miejmy nadzieję, ba! Trzymajmy kciuki żeby ten mentalny inwalida postąpił tak samo. Oglądanie jak kaleczy grę i odstawia nogę to jedno - nie czarujmy się, większe ofiary grały w naszym klubie. Słuchanie jego wywiadów i patrzenie jak przybija piątki po przegranych meczach to już za wiele - nie przypominam sobie, żeby jakikolwiek piłkarz Wisły budził we mnie taką odrazę...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.05.2012 o godz. 12:40.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
I like it ![]() Ciekawe jakie wytłumaczenie znajdzie ... "byłem młody i dali mi do podpisania listę obecności na grillu" ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
z jednej strony to jest niezła informacja, możemy pozbyć się Garguły, ale z drugiej strony to nie będziemy mieli środkowego ofensywnego gracza a kolejny sezon. Wiadomo, że z Meliksonem się raczej żegnamy.
Ale suma sumarum, mam nadzieję, że zwolnienie kasy z kontraktu Garguły pozwoli nam ściągnąć kogoś lepszego. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|