The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2012, 16:50
gosc2332 napisał(a):Wyświetl post
FraMat, Ty widzę masz większość ludzi za kompletnych bezmyślnych idiotów, poza tym kreować to tam nic za bardzo nie trzeba było.
a Ty masz wiekszość ludzi za geniuszy i za niezaleznie myslących i kreatywnych?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.05.2012, 17:03
FraMat, Ty widzę masz większość ludzi za kompletnych bezmyślnych idiotów, poza tym kreować to tam nic za bardzo nie trzeba było.
Ludzie w swojej masie są bezmyślnymi idiotami, niemyślącymi samodzielnie. Niezależnie od kraju, wyznania (lub jego braku) i opcji politycznej. Umysł każdego człowieka jest nieustannie kształtowany przez miliony dochodzących do niego bodźców. Jeśli ktoś cały czas ogląda TVN czy słucha Radia Maryja, jeśli obraca się w środowisku peowców/pisowców/palikociarzy, to po jakimś czasie przesiąknie tym, co tam widzi/słyszy. Na tym zjawisku polegają przecież też wszelkie kampanie marketingowe czy wyborcze. Na atakowaniu wyborcy bodźcami. Jeśli wierzysz, że każdy ma swój rozum i potrafi wyselekcjonować z informacji podawanych w telewizji, co jest prawdą, a co kłamstwem, to jesteś naiwny (małe pocieszenie - tak samo jak miażdżąca większość społeczeństwa).
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 11.05.2012, 17:14
FraMat napisał(a):Wyświetl post
a Ty masz wiekszość ludzi za geniuszy i za niezaleznie myslących i kreatywnych?
Ja po prostu nie mam większości ludzi za bezmyślnych idiotów, ale idąc Twoim tokiem rozumowania, to nie przeszkadza Ci jak ludzie są manipulowani przez Gazetę Polską i tym podobne media ? Ludzie na serio wierzą w każdą głupotę co im tam powiedzą, PiS nic jest lepsze od PO, banda hipokrytów i tyle. A tak spytam to brzucanie błotem i szyderstwa w wykonaniu PiS teraz też Ci przeszkadzają ? Najbardziej mnie w tym wszystkim bawi, to że gdyby zamienić PO z PiS to wtedy i myślenie wyznawców PiS odwróciłoby się o 180 stopni.

martin_6, masz w sumie racje, i dlatego mnie najbardziej bawi to, jak ktoś komuś zarzuca, ze jest przez kogoś zmanipulowany, a to samo można by o nim powiedzieć, a i ja swoje zdanie o PiSie i jego wyznawcach czerpie u źródła, czyli w ich siedliskach, i sam sobie wyrabiam o nich zdanie, i jak by mi jakiś np. Drozd wyskoczy, że jestem zmanipulowany przez TVN, GW czy co on tam jeszcze wymyśli, i że kocham jak on to mówi "cudaka", to tylko potwierdza, że się nie mylę co do swojej oceny.

Więc FraMat, zawsze mnie będzie bawiło takie pisanie jak Twoje, i wyszukiwania w porażkach PiSu winy wszystkich innych, tylko nie samego PiSu, wg niektórych, to samo cytowanie tego co mówi Kaczyński to jest atak na opozycje, Kaczyńskiego i różnych osób z PiSu , w tv jest pełno i to codziennie, no ale i tak oni są prześladowani i gnębieni i Bóg wie co tam jeszcze, a potem ich wyznawcy wierzą, że to prawda, no ale w końcu w jakiś sposób muszą manipulować
martin_6
Senior Member

Stary 11.05.2012, 17:26
martin_6, masz w sumie racje, i dlatego mnie najbardziej bawi to, jak ktoś komuś zarzuca, ze jest przez kogoś zmanipulowany, a to samo można by o nim powiedzieć, a i ja swoje zdanie o PiSie i jego wyznawcach czerpie u źródła, czyli w ich siedliskach, i sam sobie wyrabiam o nich zdanie, i jak by mi jakiś np. Drozd wyskoczy, że jestem zmanipulowany przez TVN, GW czy co on tam jeszcze wymyśli, i że kocham jak on to mówi "cudaka", to tylko potwierdza, że się nie mylę co do swojej oceny.
Też mnie to trochę bawi, ale tak samo bawisz mnie Ty, wytykający zaślepienie pisowcom. To ten sam mechanizm przecież tu działa, ale tego nie widzisz najwyraźniej.

Znam wielu ludzi, popierających różne partie. Wśród zwolenników każdej opcji są zaślepieni fanatycy, inni popierają ją, bo uważają ją za "mniejsze zło", inni są tak pośrodku. Ale u wszystkich widzę pewne wspólne mechanizmy. Ty zauważasz tylko jedną stronę medalu i jest to typowe dla "stadium zaślepienia", jak ja to nazywam. To, co nie przeszkadza u swoich, staje się koronnym argumentem, dlaczego oponent jest be.
Będą wisieć komuniści!

uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 11.05.2012, 17:31
http://www.facebook.com/pages/Janusz...91495590897988 Jak po patrze na jego "fanów" to we mnie się gotuje
gosc2332
Senior Member

Stary 11.05.2012, 19:29
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Też mnie to trochę bawi, ale tak samo bawisz mnie Ty, wytykający zaślepienie pisowcom. To ten sam mechanizm przecież tu działa, ale tego nie widzisz najwyraźniej.

Znam wielu ludzi, popierających różne partie. Wśród zwolenników każdej opcji są zaślepieni fanatycy, inni popierają ją, bo uważają ją za "mniejsze zło", inni są tak pośrodku. Ale u wszystkich widzę pewne wspólne mechanizmy. Ty zauważasz tylko jedną stronę medalu i jest to typowe dla "stadium zaślepienia", jak ja to nazywam. To, co nie przeszkadza u swoich, staje się koronnym argumentem, dlaczego oponent jest be.
No nie zgodziłbym się bo niby w jaki ja sposób jestem zaślepiony ? Widzisz, nie ma żadnych "moich".
martin_6
Senior Member

Stary 11.05.2012, 22:10
Piszesz, że nie ma żadnych "twoich", ale jednak uparcie powtarzasz argumenty (merytoryczne i pozamerytoryczne) typowe dla jednej ze stron konfliktu. To jakoś Cię klasyfikuje po jednej ze stron barykady i to moim zdaniem dość jednoznacznie. Świadomie czy nie dałeś się wciągnąć do jednego z rywalizujących obozów. Jak się dobrze zastanowisz, to przyznasz mi rację (może nie publicznie na forum, ale w duchu ).
Będą wisieć komuniści!

Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 11.05.2012, 22:20
No nie zgodziłbym się bo niby w jaki ja sposób jestem zaślepiony ? Widzisz, nie ma żadnych "moich".
Tak? To dlaczego czepiasz się PiSu i Kaczyńskiego skoro od pięciu lat na nic nie mają wpływu? Bo wtedy jesteś inteligent? Dlaczego skoro nie ma żadnych "twoich" Twoje wypowiedzi to słowo w słowo teksty komuchów z nocnej zmiany? Tak przypadkowo? Co masz do chodzenia z flagami w rocznicę ważnych dla Polaków zdarzeń? Uważasz że kłamstwa władzy w sprawie katastrofy to standard światowy czy nie było żadnych kłamstw? Uważasz że 5 lat na wybudowanie 100 km autostrady to za krótko? itd.

Odpowiedz konkretnie to się okaże czy nie ma żadnych "Twoich".
Hej Nasz TS !!
gosc2332
Senior Member

Stary 11.05.2012, 22:22
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Piszesz, że nie ma żadnych "twoich", ale jednak uparcie powtarzasz argumenty (merytoryczne i pozamerytoryczne) typowe dla jednej ze stron konfliktu. To jakoś Cię klasyfikuje po jednej ze stron barykady i to moim zdaniem dość jednoznacznie. Świadomie czy nie dałeś się wciągnąć do jednego z rywalizujących obozów. Jak się dobrze zastanowisz, to przyznasz mi rację (może nie publicznie na forum, ale w duchu ).
Jednak nie przyznam Ci racji, to że ktoś nie lubi PiSu nie znaczy automatycznie , że jest za PO, dla mnie Tusk jest taki jak Kaczyński. I nie wiem, może w złych kręgach się obracam, ale nie widziałem takich wyznawców PO, które by były podobni do wyznawców PiSu. A szczerze, chciałbym aby PiS rządził wtedy zapewne zobaczylibyśmy szczyt hipokryzji, że strony PO, a i zapewne wyznawcom PiSu by zachowanie by nie przeszkadzało gdyby PiS zachowywał jak się PO, nie jestem zwolennikiem Ziobry, ale nie dziwie się ,że wyszedł z PiSu, bo celem Kaczyńskiego jest chyba ciągła wojenka z Tuskiem, tak jakby mieli jakąś umowę. A i przepraszam, znam jedną osobę która jest wyznawcą Tuska podobną do wyznawców Kaczyńskiego, to nie jaka Rudecka-Kalinowska.

Drozd, już dziś wcześniej przewidziałem, że wyskoczysz, że swoimi mądrościami, a ten uśmieszek na końcu dodaje powagi Twoim pytaniom. A czepiam się PiSu i Kaczyńskiego, bo chyba z tego co mi wiadomo, to PiS i Kaczyński chcą rządzić Polską, i tak, przeszkadza mi jak w rocznice katastrofy zombie krzyczą 100 lat, 100 lat i Jarosław,i Jarosław. Tak samo dziś jak przemawiał Ziobro, zombie krzyczało Jarosław, Jarosław, i starczyło że Ziobro opuścił sektę, a już jej wyznawcy rzucili się na niego. I takie pytanie kim Ty jesteś powtarzając w słowo w słowo wypowiedzi osób związanych z PiSem ?
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 11.05.2012 o godz. 22:30.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 12.05.2012, 08:35
gosc2332 - nie widziałem jednego pozytywnego komentarza odnośnie PiS-u w Twoim wykonaniu, w temacie "smoleńskim" również trzymasz stronę rządową. Nie kłamże tu i nie ściemniaj, PO to Twoja partia.

Co do "wyznawców" - tak z jednej jak i z drugiej strony występują i nie ma się co spierać. Piszesz o "zombie" krzyczących "Jarosław" - czym to się różni od zachowań wielu moich współpracowników (młodych, wykształconych z większych miast), którzy na moje pytanie czy są zadowoleni ze swojego wyboru (dyskusja toczyła się o obecnych "reformach", cenach - ogólnie sytuacji ekonomicznej) twierdzili, że i tak zagłosowaliby nadal na Tuska bo nienawidzą "Kaczki". To dopiero "zombie" bo na moje pytanie za co go tak nienawidzą potrafi to korporacyjne towarzystwo jedynie przytaczać głupie żarty...
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.05.2012, 09:34
Niesiołowski rzuca sie z pięściami na kobiete
http://vod.gazetapolska.pl/1680-furi...we-stankiewicz

ale kozak z niego.....
Ostatnio edytowane przez AYALA : 12.05.2012 o godz. 09:42.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 12.05.2012, 09:43
Jaki piękny język miłości hehe
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 12.05.2012, 09:48
AYALA napisał(a):Wyświetl post

ale kozak z niego.....
Była mowa o seansach nienawiści to macie anty pisowcy lidera tych seansów i głównego obok Palikota prowodyra zniszczenia debaty politycznej. Kto tego czuba wybrał do sejmu ? Polecam też popatrzeć na reakcje kolegów Niesioła - najostrzejsza reakcja to "Stefan daj spokój" a tak to uśmiechy i dobra zabawa. Podejrzewam że większośc lemingów nawet nie wie że takie akcje się dzieją i co wyprawia ten oszołom .
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
JEDREK76
konserwa

Stary 12.05.2012, 09:55
AYALA napisał(a):Wyświetl post

ale kozak z niego.....
Powiem tyle chamstwo i chołota to cała Platforma. Jaka buta z nich wszystkich bije (na tym filmie był nie tylko Niesiołowski). Nie wiem czy oni są aż tak głupi, że tego nie są w stanie pojąć, że są osobami publicznymi, dostają pieniądze z naszych podatków, także Ewy Stankiewicz i każdy dziennikarz ma prawo ich filmować.
Niesiołowski już dawno przekroczył swoim zachowaniem wszystkie granice, ale rzucając się z pięściami na Kobietę pokazał że leczenie psychiatryczne to jedyne dla niego lekarstwo. Ciekaw jestem tylko czy któraś z TV tak chętnie pokazująca "agresywnych" starszych Ludzi z miesięcznic smoleńskich, pokaże teraz zachowanie tego osła.
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.05.2012, 10:02
Jestem ciekaw reakcji mainstreamowych mediów (a raczej jego braku, przynajmniej tak stawiam), czy zrobią z tego materiał na wieloletnią aferę jak to było z "spieprzaj dziadu", minimum jednodniowy temat dnia jak to było z reakcją ataku na redakcję Polsatu w czasie pielgrzymki RM czy sprezentują nam jednorazowy materiał świadczący o nienawiści Stankiewicz i wpływu na nią chorego Kaczyńskiego

Miejsce Niesiołowskiego jest w najlepszym przypadku w swoim przydomowym ogrodku, w najgorszym w psychiatryku. Partia miłości, hehe.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
gosc2332
Senior Member

Stary 12.05.2012, 10:04
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
gosc2332 - nie widziałem jednego pozytywnego komentarza odnośnie PiS-u w Twoim wykonaniu, w temacie "smoleńskim" również trzymasz stronę rządową. Nie kłamże tu i nie ściemniaj, PO to Twoja partia.

Co do "wyznawców" - tak z jednej jak i z drugiej strony występują i nie ma się co spierać. Piszesz o "zombie" krzyczących "Jarosław" - czym to się różni od zachowań wielu moich współpracowników (młodych, wykształconych z większych miast), którzy na moje pytanie czy są zadowoleni ze swojego wyboru (dyskusja toczyła się o obecnych "reformach", cenach - ogólnie sytuacji ekonomicznej) twierdzili, że i tak zagłosowaliby nadal na Tuska bo nienawidzą "Kaczki". To dopiero "zombie" bo na moje pytanie za co go tak nienawidzą potrafi to korporacyjne towarzystwo jedynie przytaczać głupie żarty...
Bo tacy ludzie są po obu stronach, i przestań mi coś wmawiać, ok ? A w temacie o Smoleńsku, to ja tylko wyśmiałem Drozda, no ale chyba wolno mi myśleć, że to nie był żaden zamach? Czy to od razu znaczy że ja po stronie rządu staje ? I ja nie wybierałem Tuska, i nie wybrałbym go nigdy, tak samo samo jak PiSu, Palikota, SLD. A co do PiSu, a co mam pozytywnie o nich mówić? Że robią sobie razem z PO cyrk ? Przecież to już jest tylko żałosne, jeszcze to ładnie widać na tym filmiku kto tu ktoś dał, gdzie Niesiołowski zachowuje się dokładnie tak jak jakieś dziadki i babcie gdzie atakują inne telewizje, wczoraj ten cały cyrk oglądałem sobie na żywo, i to nie jest żałosne wg Ciebie ? Najpierw jedni wchodzą wyzywają innych, potem tamci wyzywają tych, jakieś bydlęta gadają zeby Kaczyński zadzwonił do brata, tak się zachowują normalni ludzie ?
JEDREK76
konserwa

Stary 12.05.2012, 10:16
Bo tacy ludzie są po obu stronach, i przestań mi coś wmawiać, ok ? A w temacie o Smoleńsku, to ja tylko wyśmiałem Drozda, no ale chyba wolno mi myśleć, że to nie był żaden zamach? Czy to od razu znaczy że ja po stronie rządu staje ? I ja nie wybierałem Tuska, i nie wybrałbym go nigdy, tak samo samo jak PiSu, Palikota, SLD. A co do PiSu, a co mam pozytywnie o nich mówić? Że robią sobie razem z PO cyrk ? Przecież to już jest tylko żałosne, jeszcze to ładnie widać na tym filmiku kto tu ktoś dał, gdzie Niesiołowski zachowuje się dokładnie tak jak jakieś dziadki i babcie gdzie atakują inne telewizje, wczoraj ten cały cyrk oglądałem sobie na żywo, i to nie jest żałosne wg Ciebie ? Najpierw jedni wchodzą wyzywają innych, potem tamci wyzywają tych, jakieś bydlęta gadają zeby Kaczyński zadzwonił do brata, tak się zachowują normalni ludzie ?
Ty naprawdę nie dostrzegasz różnicy Między zachowaniem starszych Ludzi wciąż obrażanych w tych mainstreamowych mediach od watah, moherów, oszołomów itp., a między posłem, który jest osobą publiczną, bierze pieniądze z naszych podatków, także z podatków tych starszych Ludzi i tej dziennikarki na którą się rzucił z pięściami Dookoła stoją parlamentarzyści Platformy, w większości (ponoć, bo to teraz cholera wie) mężczyźni, żaden nie zareagował. Same cioty.
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.05.2012, 11:30
No to ja z innej mańki. Wg. TNS OBOP po raz pierwszy od lat PiS zrównał się w sondażach z PO . Mają po 34%
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 12.05.2012, 11:32
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
No to ja z innej mańki. Wg. TNS OBOP po raz pierwszy od lat PiS zrównał się w sondażach z PO . Mają po 34%
wow, szacun.

do wyborów 3,5 roku.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 12.05.2012, 11:38
To chyba dobrze? W pół roku zrazili do siebie całkiem sporą gromadkę - za 3,5 roku zostanie tylko kilku Szpenów...
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 12.05.2012, 11:42
jakie 3,5 roku?
w takim tempie to ludzie odsuną PO od władzy za rok
Chyba, że Tusk wymyśli kolejny zabieg medialny (nie merytoryczny, ale medialny) typu zmiana warty, dopuszczenie do władzy w PO młodych, inteligentnych, przejście Tuska na emeryturę (chociaż nie ma chyba 67 lat?)
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

JEDREK76
konserwa

Stary 12.05.2012, 11:42
Wybiórcza rzecz jasna już ma wytłumaczenie dla damskiego boksera z Łodzi

http://wpolityce.pl/artykuly/28406-n...iesiolowskiego

To przechodzi ludzkie pojęcie. Ciekawe jak potrafią dostrzec "prowokację" w kulturalnie, grzecznie i spokojnie zadawanych pytaniach, a nie potrafią dostrzec prowokacji w swoich napastliwych, tendencyjnych i obraźliwych artykułach. Gdyby w sytuacji Stankiewicz znalazła się Wielowieyska czy Kolenda-Zaleska to w tej chwili osoba, która zachowała się tak jak ten damski bokser z Łodzi, byłaby już pod kluczem.
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.05.2012, 12:12
Szpen napisał(a):Wyświetl post
wow, szacun.

do wyborów 3,5 roku.
Szpenio,
Wzruszające jest to z jakim zacięciem próbujesz zaprezentować się jako mądrzejszy niż jesteś. Nie masz co prawda pojęcia ani o ekonomii ani o polityce czy socjologii ale dzielnie próbjesz stawiać karkołomne tezy które przerastają niestety Twój aparat poznawczy. I ta u góry to jedna z nich. Było już tu paru takich którzy zakładali się ze mną o różne rzeczy (np: o budowę dróg). Ja ciągle tu jestem oni znikli. Dlatego proponuje teraz zakład Tobie: najbliższe wybory odbędą sie w terminie znacznie krótszym niz ten podany przez Ciebie u góry. Wchodzisz czy tylko pajacujesz
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 12.05.2012, 12:33
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Szpenio,
Wzruszające jest to z jakim zacięciem próbujesz zaprezentować się jako mądrzejszy niż jesteś. Nie masz co prawda pojęcia ani o ekonomii ani o polityce czy socjologii ale dzielnie próbjesz stawiać karkołomne tezy które przerastają niestety Twój aparat poznawczy. I ta u góry to jedna z nich. Było już tu paru takich którzy zakładali się ze mną o różne rzeczy (np: o budowę dróg). Ja ciągle tu jestem oni znikli. Dlatego proponuje teraz zakład Tobie: najbliższe wybory odbędą sie w terminie znacznie krótszym niz ten podany przez Ciebie u góry. Wchodzisz czy tylko pajacujesz
Ja chętnie wejdę z Tobą w zakład: stawiam, że wybory będą za 3,5 roku i po nich PO dalej będzie rządzić. Wchodzisz? Co proponujesz w sytuacji, kiedy przegrasz?

Witam wszystkich po miesięcznym banie.

Kilka słów do FraMat-a, dzięki któremu dostałem tegoż bana. Twój obiektywizm w moderowaniu jest śmieszny, jeśli ktoś się nie zgadza z Twoimi poglądami (które bardzo jasno przedstawiasz) to go po prostu banujesz. To jest w Twoim wydaniu wolność słowa, którą PO chce ograniczyć. Żałosne.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez tomek100 : 12.05.2012 o godz. 13:31.
Siwy_89
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 12.05.2012, 12:48
Emj10, Kiedy będzie w końcu ten raport z budowy dróg?

Założyliśmy się z wislakiem68 o to czy przerwą pracę z powodu braku środków na 74 odcinkach z tej listy:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=11360

Czy tak trudno napisać, które odcinki już oddano, które są dalej w budowie, a które nie zostaną zbudowane, bo nie ma pieniędzy?

pozdrawiam
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 12.05.2012, 13:01
Za 3,5 roku może dojść do wymiany świń przy korycie , do opozycji pójdą świnie które siedzą przy korycie od 2007 ,zajmą ich miejsce świnie z opozycji ,które były przy korycie w latach 2005-2007 ,wiwat demokracja !
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 12.05.2012, 13:04
wow, szacun.

do wyborów 3,5 roku.
A ja mam jedno pytanie, czy nadal podtrzymujesz że :

Nigdy nie było tematu ukończenia całośći do mistrzostw. Zawsze była mowa o przejezdności.
Bo wiesz, pojawił się kolejny problem....

"dzisiaj bym powiedział, że tej przejezdności nie ma i nie będzie, natomiast szykujemy warianty takie, żeby ten ruch sprawnie rozprowadzić - powiedział RMF FM Sławomir Nowak."

http://motoryzacja.interia.pl/raport...a,1794897,4336

Może już czas byś był dalej na bieżąco z linią partii i zmienił zdanie na "Nigdy nie było tematu przejezdności całośći do mistrzostw. Zawsze była mowa o rozprowadzeniu ruchu.".

Siwy_89 napisał(a):Wyświetl post
Emj10, Kiedy będzie w końcu ten raport z budowy dróg?

Założyliśmy się z wislakiem68 o to czy przerwą pracę z powodu braku środków na 74 odcinkach z tej listy:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=11360

Czy tak trudno napisać, które odcinki już oddano, które są dalej w budowie, a które nie zostaną zbudowane, bo nie ma pieniędzy?
Może się wtrącę między wódkę a zakąskę, ale to chyba jeszcze nie czas na rozstrzygnięcia. Z tego co mi wiadomo, to Wiślak68 mówił o przerywaniu budów zaraz po Euro. Więc poczekaj jeszcze trochę.
Natomiast faktem jest, że żaden z kluczowych odcinków autostrad nie zostanie otwarty w całości (ani nawet "przejezdny") do EURO2012, co jest totalna kompromitacją pięcioletnich działań PO. Mamy figę z makiem, a nie drogi łączące poszczególne miasta.
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 12.05.2012 o godz. 13:32.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
JEDREK76
konserwa

Stary 12.05.2012, 13:29
Nazwiska hańby. Oto nazwiska kilku posłów PO, którzy stali i kibicowali damskiemu bokserowi z Łodzi podczas ataku na dziennikarkę:

Paweł Suski - poseł PO (kandydował z okręgu koszalińskiego) VI i VII kadencji.
Lucjan Pietrzyk - (nauczyciel!!) poseł PO (kandydował z okręgu kieleckiego) VII kadencji.
Henryk Siedlaczek - (nauczyciel!!) poseł PO (kandydował z okręgu rybnickiego) V-VII kadencji.
Paweł Olszewski - poseł PO (kandydował z okręgu bydgoskiego) V-VII kadencji.

Warto byłoby jeszcze wymienić jedną posłankę, która zamiast wstawić się za zaatakowaną dziennikarką, wręcz tłumaczyła damskiego boksera. Ale z racji, że kobieta i mogła się bać kolegi osła, przemilczę.

http://niezalezna.pl/28212-kto-byl-z...ajemy-nazwiska
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 12.05.2012 o godz. 13:36.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 12.05.2012, 13:38
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Paweł Suski - poseł PO (kandydował z okręgu koszalińskiego) VI i VII kadencji.
Lucjan Pietrzyk - (nauczyciel!!) poseł PO (kandydował z okręgu kieleckiego) VII kadencji.
Henryk Siedlaczek - (nauczyciel!!) poseł PO (kandydował z okręgu rybnickiego) V-VII kadencji.
Paweł Olszewski - poseł PO (kandydował z okręgu bydgoskiego) V-VII kadencji.
dobrze ze wkleiles jeszcze taki : Drozd, Arapaho,wislak68 czy martin6 mogliby na nich zaglosować a takto bedą wiedzieć
JEDREK76
konserwa

Stary 12.05.2012, 13:52
AS82 napisał(a):Wyświetl post
dobrze ze wkleiles jeszcze taki : Drozd, Arapaho,wislak68 czy martin6 mogliby na nich zaglosować a takto bedą wiedzieć
Cóż, znając Twoją percepcję i tak nie zrozumiesz dlaczego wkleiłem te nazwiska

http://wpolityce.pl/artykuly/28409-n...o-nie-widzieli
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 12.05.2012 o godz. 13:54.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów