|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
a Ty masz wiekszość ludzi za geniuszy i za niezaleznie myslących i kreatywnych?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
http://www.facebook.com/pages/Janusz...91495590897988 Jak po patrze na jego "fanów" to we mnie się gotuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
bo niby w jaki ja sposób jestem zaślepiony ? Widzisz, nie ma żadnych "moich". |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Piszesz, że nie ma żadnych "twoich", ale jednak uparcie powtarzasz argumenty (merytoryczne i pozamerytoryczne) typowe dla jednej ze stron konfliktu. To jakoś Cię klasyfikuje po jednej ze stron barykady i to moim zdaniem dość jednoznacznie. Świadomie czy nie dałeś się wciągnąć do jednego z rywalizujących obozów. Jak się dobrze zastanowisz, to przyznasz mi rację (może nie publicznie na forum, ale w duchu
).![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Odpowiedz konkretnie to się okaże czy nie ma żadnych "Twoich". ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Drozd, już dziś wcześniej przewidziałem, że wyskoczysz, że swoimi mądrościami, a ten uśmieszek na końcu dodaje powagi Twoim pytaniom. A czepiam się PiSu i Kaczyńskiego, bo chyba z tego co mi wiadomo, to PiS i Kaczyński chcą rządzić Polską, i tak, przeszkadza mi jak w rocznice katastrofy zombie krzyczą 100 lat, 100 lat i Jarosław,i Jarosław. Tak samo dziś jak przemawiał Ziobro, zombie krzyczało Jarosław, Jarosław, i starczyło że Ziobro opuścił sektę, a już jej wyznawcy rzucili się na niego. I takie pytanie kim Ty jesteś powtarzając w słowo w słowo wypowiedzi osób związanych z PiSem ?
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 11.05.2012 o godz. 22:30.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
gosc2332 - nie widziałem jednego pozytywnego komentarza odnośnie PiS-u w Twoim wykonaniu, w temacie "smoleńskim" również trzymasz stronę rządową. Nie kłamże tu i nie ściemniaj, PO to Twoja partia.
Co do "wyznawców" - tak z jednej jak i z drugiej strony występują i nie ma się co spierać. Piszesz o "zombie" krzyczących "Jarosław" - czym to się różni od zachowań wielu moich współpracowników (młodych, wykształconych z większych miast), którzy na moje pytanie czy są zadowoleni ze swojego wyboru (dyskusja toczyła się o obecnych "reformach", cenach - ogólnie sytuacji ekonomicznej) twierdzili, że i tak zagłosowaliby nadal na Tuska bo nienawidzą "Kaczki". To dopiero "zombie" bo na moje pytanie za co go tak nienawidzą potrafi to korporacyjne towarzystwo jedynie przytaczać głupie żarty... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Niesiołowski rzuca sie z pięściami na kobiete
http://vod.gazetapolska.pl/1680-furi...we-stankiewicz ale kozak z niego.....
Ostatnio edytowane przez AYALA : 12.05.2012 o godz. 09:42.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jaki piękny język miłości hehe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
Niesiołowski już dawno przekroczył swoim zachowaniem wszystkie granice, ale rzucając się z pięściami na Kobietę pokazał że leczenie psychiatryczne to jedyne dla niego lekarstwo. Ciekaw jestem tylko czy któraś z TV tak chętnie pokazująca "agresywnych" starszych Ludzi z miesięcznic smoleńskich, pokaże teraz zachowanie tego osła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jestem ciekaw reakcji mainstreamowych mediów (a raczej jego braku, przynajmniej tak stawiam), czy zrobią z tego materiał na wieloletnią aferę jak to było z "spieprzaj dziadu", minimum jednodniowy temat dnia jak to było z reakcją ataku na redakcję Polsatu w czasie pielgrzymki RM czy sprezentują nam jednorazowy materiał świadczący o nienawiści Stankiewicz i wpływu na nią chorego Kaczyńskiego
![]() Miejsce Niesiołowskiego jest w najlepszym przypadku w swoim przydomowym ogrodku, w najgorszym w psychiatryku. Partia miłości, hehe. ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No to ja z innej mańki. Wg. TNS OBOP po raz pierwszy od lat PiS zrównał się w sondażach z PO
. Mają po 34% |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To chyba dobrze? W pół roku zrazili do siebie całkiem sporą gromadkę - za 3,5 roku zostanie tylko kilku Szpenów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
jakie 3,5 roku?
w takim tempie to ludzie odsuną PO od władzy za rok Chyba, że Tusk wymyśli kolejny zabieg medialny (nie merytoryczny, ale medialny) typu zmiana warty, dopuszczenie do władzy w PO młodych, inteligentnych, przejście Tuska na emeryturę (chociaż nie ma chyba 67 lat?) |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
Wybiórcza rzecz jasna już ma wytłumaczenie dla damskiego boksera z Łodzi
http://wpolityce.pl/artykuly/28406-n...iesiolowskiego To przechodzi ludzkie pojęcie. Ciekawe jak potrafią dostrzec "prowokację" w kulturalnie, grzecznie i spokojnie zadawanych pytaniach, a nie potrafią dostrzec prowokacji w swoich napastliwych, tendencyjnych i obraźliwych artykułach. Gdyby w sytuacji Stankiewicz znalazła się Wielowieyska czy Kolenda-Zaleska to w tej chwili osoba, która zachowała się tak jak ten damski bokser z Łodzi, byłaby już pod kluczem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Szpenio,
Wzruszające jest to z jakim zacięciem próbujesz zaprezentować się jako mądrzejszy niż jesteś. Nie masz co prawda pojęcia ani o ekonomii ani o polityce czy socjologii ale dzielnie próbjesz stawiać karkołomne tezy które przerastają niestety Twój aparat poznawczy. I ta u góry to jedna z nich. Było już tu paru takich którzy zakładali się ze mną o różne rzeczy (np: o budowę dróg). Ja ciągle tu jestem oni znikli. Dlatego proponuje teraz zakład Tobie: najbliższe wybory odbędą sie w terminie znacznie krótszym niz ten podany przez Ciebie u góry. Wchodzisz czy tylko pajacujesz |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Witam wszystkich po miesięcznym banie. Kilka słów do FraMat-a, dzięki któremu dostałem tegoż bana. Twój obiektywizm w moderowaniu jest śmieszny, jeśli ktoś się nie zgadza z Twoimi poglądami (które bardzo jasno przedstawiasz) to go po prostu banujesz. To jest w Twoim wydaniu wolność słowa, którą PO chce ograniczyć. Żałosne. Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez tomek100 : 12.05.2012 o godz. 13:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Emj10, Kiedy będzie w końcu ten raport z budowy dróg?
Założyliśmy się z wislakiem68 o to czy przerwą pracę z powodu braku środków na 74 odcinkach z tej listy: http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=11360 Czy tak trudno napisać, które odcinki już oddano, które są dalej w budowie, a które nie zostaną zbudowane, bo nie ma pieniędzy? pozdrawiam |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Za 3,5 roku może dojść do wymiany świń przy korycie , do opozycji pójdą świnie które siedzą przy korycie od 2007 ,zajmą ich miejsce świnie z opozycji ,które były przy korycie w latach 2005-2007 ,wiwat demokracja !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
||
|
A ja mam jedno pytanie, czy nadal podtrzymujesz że :
"dzisiaj bym powiedział, że tej przejezdności nie ma i nie będzie, natomiast szykujemy warianty takie, żeby ten ruch sprawnie rozprowadzić - powiedział RMF FM Sławomir Nowak." http://motoryzacja.interia.pl/raport...a,1794897,4336 Może już czas byś był dalej na bieżąco z linią partii i zmienił zdanie na "Nigdy nie było tematu przejezdności całośći do mistrzostw. Zawsze była mowa o rozprowadzeniu ruchu.". ![]()
Natomiast faktem jest, że żaden z kluczowych odcinków autostrad nie zostanie otwarty w całości (ani nawet "przejezdny") do EURO2012, co jest totalna kompromitacją pięcioletnich działań PO. Mamy figę z makiem, a nie drogi łączące poszczególne miasta.
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 12.05.2012 o godz. 13:32.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
konserwa
Offline |
|
|
Nazwiska hańby. Oto nazwiska kilku posłów PO, którzy stali i kibicowali damskiemu bokserowi z Łodzi podczas ataku na dziennikarkę:
Paweł Suski - poseł PO (kandydował z okręgu koszalińskiego) VI i VII kadencji. Lucjan Pietrzyk - (nauczyciel!!) poseł PO (kandydował z okręgu kieleckiego) VII kadencji. Henryk Siedlaczek - (nauczyciel!!) poseł PO (kandydował z okręgu rybnickiego) V-VII kadencji. Paweł Olszewski - poseł PO (kandydował z okręgu bydgoskiego) V-VII kadencji. Warto byłoby jeszcze wymienić jedną posłankę, która zamiast wstawić się za zaatakowaną dziennikarką, wręcz tłumaczyła damskiego boksera. Ale z racji, że kobieta i mogła się bać kolegi osła, przemilczę. http://niezalezna.pl/28212-kto-byl-z...ajemy-nazwiska
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 12.05.2012 o godz. 13:36.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
![]() http://wpolityce.pl/artykuly/28409-n...o-nie-widzieli
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 12.05.2012 o godz. 13:54.
|
|
|