|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
a Lenczyk z jakiegokolwiek klubu nie odchodził pokłócony?
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a Lenczyk z jakiegokolwiek klubu nie odchodził pokłócony?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Rusek opuszcza Amike. Idzie do Hamburga.
To od nowego sezonu na szpicy Slusarski lub Ubiparip i wio po "majstra" ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Górnik nie otrzymał licencji, czyli znowu Filipiak przekupił kogo trzeba z PZPN-u.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Skąd masz to info?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wisła też kiedyś nie dostała licencji przy pierwszym rozpatrywaniu wniosku, więc nie kręciłbym afery.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Teraz grac beda w Gliwicach, a pozniej na Stadionie Slaskim.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Górnik licencje na bank dostanie-tylko sezon zaczną w Sosnowcu.
Gorzej z Widzewem,chociaż jak czytam to maja sie odwoływać,wiec szansa tez jest ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Widzew miał problemy bo nie płacił. Dlatego puszcza wolno tych wszystkich piłkarzy. Myślę, że jak wykaże brak zaległości to dostanie. Gorzej, że to pastwisko-zwane przez omyłkę murawą-nie jest powodem by nie dać licencji.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Czyli dochodzi nam nowy wyjazd na ten stadion: http://bi.gazeta.pl/im/6/10223/z1022...ta-Gliwice.jpg
Co do Widzewa wg mnie nie dostanie licencji , ŁKS również a co to oznacza chyba każdy wie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mistal, przecież ŁKS spadł... więc licencji oni mogą nie dostać na grę w I lidze...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To jest jak gówno muchy przyklejone do szyby.
Logika podpowiada że już dawno powinno odpaść ale trzyma się franca tej szyby jak popieprzona. Mam nadzieję że raz w historii PZPN pójdzie po rozum do głowy i kolejny raz się nie sprzeda. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Online |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja liczę, że Legia wymieni Koseckiego na Traore. Wtedy obserwujcie co się będzie działo, między Ljuboją a Traore
rozpad drużyny od środka ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
łudzę się (mam nadzieje), że Widzew ma jednak jakieś plecy u leśnych dziadów z pzpn(r) i jednak "góra" nie pozwoli mu spaść. Z ŁKSem była trochę inna historia wcześniej, sytuacje obydwu klubów nieporównywalne, także wg mnie Widzew się odwoła i po ćmojach bojach, ale dostanie tą licencje.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No tak, tylko by Cracovię utrzymać, to muszą nie przyznać dwóm klubom licencji. W zasadzie, na razie tak jest... Pożyjemy - zobaczymy. Chociaż, jak dla mnie taki przepis, że zostaje drużyna, która spadła, jest po prostu durny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gdy będę stary, w stanie dogorywania - wysadze się na gnieździe parchów, bo innym sposobem nie ma sznas na ostateczne rozwiązanie problemu ich istnienia.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ten chwast nie jest do wyplewienia.
To jest jak rzep na ogonie -za h**ja go nie odczepisz na nich nie ma sposobow ,zielony stolik juz dziala,Kafarski w tym wywiadzie nie bez powodów był taki wesolutki. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To już nie będzie tak, że kolejna drużyna z pierwszej ligi wchodzi na miejsce drużyny z ekstraklasy, który nie dostał licencji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przecież tak już było że raz Cracovia utrzymała się dzięki nieprzyznaniu licencji ŁKS-owi. Z tego co pamiętam to kolejne drużyny z pierwszej ligi wchodzą w przypadku karnej degradacji kogoś z ekstraklasy (w sezonie 2007/2008 było chyba czterech beniaminków)
EDIT: może mnie ktoś poprawi ale z tego co pamiętam to z tych beniaminków Zagłębie Sosnowiec też dostało degradacje jeszcze przed rozpoczęciem sezonu
Ostatnio edytowane przez thomasson : 12.05.2012 o godz. 07:52.
![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Narzekacie jak stare baby. Cracovia już spadła i zielony stolik nic na to nie poradzi.
|
|
|