The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
archi33
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2012, 14:44
[QUOTE=Drozd;1248456]Lemingowi nie ma co tłumaczyć, dlatego wybacz że sie nie podejmę. Przez ostatnie dwadzieścia kilka lat rządzi bez przerwy NOCNA ZMIANA czyli sojusz pejsatych "ałtorytetów" z komuchami. Tylko 2,5 roku władza była w rękach Polaków. Więc z tymi żalami uderzaj do szpena albo asa.

Naiwny archi33, choćbym chciał to się nie dopcham bo stada lemingów liżąc ruskim obcasy blokują całkowicie dostęp.

Dlaczego ta kraina mlekiem i miodem płynąca była tylko przez 30 mc?Gdzie wtedy byles aby piac z zachwytu i dlaczego skaczesz i protestujesz tylko na necie pelikanie Kiedy znów pis będzie chciał odznaczyć Jaruzelskiego za stan wojenny?Jak kamieniem w płot cały czas unikasz odpowiedzi na moje pytania.Wasz promotor znów obraził kobietę nazywając ja idiotka tak jak Panią Kaczyńską nazywając ja czarownica która powinna się poddać eutanazji.Darczyńca waszych jedynych wiarygodnych informacji radia maryja i tv trwam.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 10.05.2012, 15:04
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Kiedy Kaczyński jeszcze żył POkraki prześcigały sie w wymyślaniu na niego epitetów. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Jeżeli POwcy przez pięć lat lżyli Kaczyńskiego w niewybredny sposób i nie widzieli w tym nic złego to niech sie teraz spodziewają tego samego. Proste.
Bardzo ładne podsumowanie, PO i PIS są jak dzieci w piaskownicy ich kłótnie i epitety są na tym poziomie. Jarek Bronk warty a Bronek Donka, Donek Macierewicza i tak dalej.

Cała retoryka i dyskusją odbywa się na kilku poziomach.

1. Co z tego że ja przeskrobałem jak ten z partii X gorszy.
2. Wy z partii X to nie prawdziwi Polacy
3. Spiski, Żydzi, Mochery i więzenia CIA to wina partii X
4. Wina Tuską są najlepsze bo mają 23%

gdzie X = (PO, PIS, RPP, SLD, PSL, NKWD, KGB, WP, QWERTY...)

PO opluwało PIS, PIS opluwa PO media mają sieczkę dla niewymagającej widowni gdzieś pomiędzy kotletem a kolejnym gwiazdy śpiewają na X faktor można zobaczyć cyrkowe pacynki z Wiejskiej.

I się kręci ten cyrk znowu ktoś zagłosuję na X bo nie lubi Y, a argumenty profesjonaliści?

Siedzą w....ieni w domach jak Adaś Miałczyński.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 10.05.2012, 15:37
archi33 napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego ta kraina mlekiem i miodem płynąca była tylko przez 30 mc?Gdzie wtedy byles aby piac z zachwytu i dlaczego skaczesz i protestujesz tylko na necie pelikanie Kiedy znów pis będzie chciał odznaczyć Jaruzelskiego za stan wojenny?Jak kamieniem w płot cały czas unikasz odpowiedzi na moje pytania.Wasz promotor znów obraził kobietę nazywając ja idiotka tak jak Panią Kaczyńską nazywając ja czarownica która powinna się poddać eutanazji.Darczyńca waszych jedynych wiarygodnych informacji radia maryja i tv trwam.
Jak to dlaczego? Za pierwszym razem komuchy obaliły rząd, a za drugim ktoś pojechał na 30 piętro marriota. Nie widziałes w TV? Co ty jasiu masz pretensje o odznaczenia (to oczywiście bajeczka dla lemingów) kiedy Jaruzelski to dla PO autorytet, takiego kalibru że zrobili go doradcą prezydenta . Nazwać idiotę idiotą to nie obrażanie tylko szczerość. A co do czarownicy, co ty adwokat Kaczyńskiego jesteś? Skoro zainteresowana nie miała pretensji to wybacz ale Twoje tym bardziej są śmichu warte.

Może w temacie się wypowiesz . Jak to możliwe ze ktoś przesłuchiwał pocztę w telefonie Prezydenta cztery minuty po katastrofie? Bo pieprzyć o duperelach to sobie możesz w gronie lemingów.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 10.05.2012 o godz. 15:42.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 10.05.2012, 15:58
Kiedy Kaczyński jeszcze żył POkraki prześcigały sie w wymyślaniu na niego epitetów. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. .
Jeśli nawet zastosować metode jak Kuba Bogu ,tak Bóg Kubie to zrozum ,że kaliber oskarżeń jakie wysuwają PISowcy jest 10 razy wiekszy od tego co zarzucano Kaczyńskiemu . Z Kaczyńskiego sie nabijali ,głównie z powodu jego cech charakteru ,małostkowości czy gaf . W dzisiejszych czasach , gdzie w polityce jest ważne kto ma jaki kolor krawata ,takie rzeczy są ważne w kwestii wizerunkowej i polityk który jest słaby w kwestiach prezencji czy stylu bycia , naraza sie z tego powodu mediom i może przez to tracić w sondażach ,ale nabijanie sie z Kaczyńskiego ,że był :kartoflem , Borubarem czy Irasiadem jest softem w porównaniu z tym co Pisowcy zarzucaja i jak nazywają Komorowskiego czyli : zdrajca ,agentem ,ze ma krew na rekach ,ze jest na uslugach Putina. Jak pisanie o Kaczynskim humorystycznie było krzywdą dla tkw. polskiej racji stanu ,to co wy teraz odpierdalacie w kwestii smoleńska i skali pomówień jest ohydnym gnojeniem Polski.

Co do serialów TVNu ,to wole ,żeby ktoś oglądał być może mało śmieszny i mało ambitny serial z beznadziejnymi aktorami na TVNie niż codziennie poddawał sie seansom wtłaczania nienawiści ,jadu ,podejrzliwości i czarnowidztwa słuchając Radio Maryja czy Trwam . Ewidentnie to drugie bardziej mu zaszkodzi
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Stary 10.05.2012, 16:09
Jak to dlaczego? Za pierwszym razem komuchy obaliły rząd, a za drugim ktoś pojechał na 30 piętro marriota. Nie widziałes w TV? Co ty jasiu masz pretensje o odznaczenia (to oczywiście bajeczka dla lemingów) kiedy Jaruzelski to dla PO autorytet, takiego kalibru że zrobili go doradcą prezydenta . Nazwać idiotę idiotą to nie obrażanie tylko szczerość. A co do czarownicy, co ty adwokat Kaczyńskiego jesteś? Skoro zainteresowana nie miała pretensji to wybacz ale Twoje tym bardziej są śmichu warte.

Może w temacie się wypowiesz . Jak to możliwe ze ktoś przesłuchiwał pocztę w telefonie Prezydenta cztery minuty po katastrofie? Bo pieprzyć o duperelach to sobie możesz w gronie lemingów.

Proponuje abyś zaczął bojkotować euro bo tak mówi Kaczyński.Myślę ze pis powinien podac pilotow do sadu,ze postanowili wyladowac tak jak podali pilota ktory nie chcial ladowac w Gruzji.twoje zasady przypominają mi wojsko i txt pkt 1 szef ma zawsze racje,pkt 2 gdy nie ma racji patrz pkt 1 hehehe
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 10.05.2012, 16:19
AS82 napisał(a):Wyświetl post
......

Co do serialów TVNu ,to wole ,żeby ktoś oglądał być może mało śmieszny i mało ambitny serial z beznadziejnymi aktorami na TVNie niż codziennie poddawał sie seansom wtłaczania nienawiści ,jadu ,podejrzliwości i czarnowidztwa słuchając Radio Maryja czy Trwam . Ewidentnie to drugie bardziej mu zaszkodzi
Chyba pomyliłeś Trwam i R Maryja z TVN 24 i TVP czas sprawdzać znaczek na telewizorni który ogladasz. To co mówisz - seanse nienawiści -fundują na ogólnopolskiej antenie-taki Niesiołowski - (polecam wczorajszy program u Olejnik - nawet ziomal Frasyniuk już mówił żeby się zamknął bo bredzi jak maly kaziu po 2 piwach ), Palikot, Kutz, Szczuka, Lis,Tusk straszący wojną. A hitem tygodnia jest Andrzej Mleczko zachwycony u Lisa że Czesi szczają do sadzawki w kształcie granic czeskich i zawiedziony że u nas to by nie przeszło przez Kaczora.
Jad i podejrzliwośc powiadasz...... juz ci się wszystko pomieszało
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 10.05.2012, 16:24
Nie nie pomyliło mi sie , w Trwam cała debata na temat polityki polega na krytykowaniu PO ,wszechobecnym czarnowidztwie i tym że Polska się zaraz rozleci ( już sie od kilkunastu lat wg Rydzyka ma rozlecieć i jakos nie moze ) i jedynie PIS może ją uratować ,a na uwiarygodnienie tych tez stawia się : krzyż ,wiare , religie , Kościół czyli coś na co starsi ludzi są wyczuleni i są temu bezgranicznie oddani . Czyli manipulacja polityczna pierwszej wody , przy użyciu wiary i krzyża z wodzirejem Rydzykiem na czele.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 10.05.2012, 17:30
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Nie nie pomyliło mi sie , w Trwam cała debata na temat polityki polega na krytykowaniu PO ,wszechobecnym czarnowidztwie i tym że Polska się zaraz rozleci ( już sie od kilkunastu lat wg Rydzyka ma rozlecieć i jakos nie moze ) i jedynie PIS może ją uratować ,a na uwiarygodnienie tych tez stawia się : krzyż ,wiare , religie , Kościół czyli coś na co starsi ludzi są wyczuleni i są temu bezgranicznie oddani . Czyli manipulacja polityczna pierwszej wody , przy użyciu wiary i krzyża z wodzirejem Rydzykiem na czele.
A na czym polega debata na temat polityki w TVN czy TVP
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.05.2012, 19:14
Szpen napisał(a):Wyświetl post
Wszystkie dyskusje które się toczą w tym wątku, oraz temacie polityczny, wyrażnie pokazuje kto i jakie ma podejście do życia. Codzienne życie Drozdza, Arapaho czy Wislaka napiętnowane jest polityką. Od rana do wieczora. Wszystko co ich otacza, ich wybory i decyzję są z góry nakreślone przez poglądy polityczne. Nazwać to można zboczeniem, postawą manikalaną czy wręcz prześladowaniem. Sęk w tym, że takich jak oni jest może 30% społeczeństwa. I to ze sporą górką, bo połowa elektoratu PiS wcale taka nie jest, twardych komuchów również tylu nie ma, nie wpominając o PO, PSLu i innych kwiatkach. Reszta ma na to, że się tak brzydko wyraże - wyjebane. To co kupują, co zakładają, co oglądają i czego słuchają to ich samodzielny, spontaniczny wybór. Ich nie obchodzi czy serial z Szycem leci na TVN czy Tele5. Ich interesuje, że jest fajny i można się przy nim zrelaksować. Do głowy im nie przychodzi, że leci w TEJ telewizji. Większość społeczeństwa ma gdzieś politykę i ciągłe kłotnie. Ich interesuje codzienne życie, praca, dom i rodzina. To co mają w garnku i to co mogą mieć. Nic więcej. Z kolei grupę, którą wymienieni przeze mnie tutaj osobnicy stanowią, ich ciągłe wybory kreują poglądy polityczne. Mniejsza z tym że nie czytają, nie oglądają, nie chodzą w pewne miejsca itd. ważniejsze jest jednak to, że przy tej swojej postawie dyskredytują większość. Twierdzą że większośc jest bezideowa, zmanipulowana i oszukana. I powstaje pytanie: która grupa przegina?
Psychoanaliza Szpenia zmiazdzyla mnie doszczetnie
On naprawde mysli ze ktos patrzac na to ze w TV leca Gwiezdne Wojny sprawdza jaka to stacja i ewentualnie dalej oglada lub nie Gruba schiza, naprawde
I dalej tez bardzo ciekawe "ludzi nie obchodzi polityka (...) obchodzi ich czy maja co wlozyc do garnka". Jesli nie widzisz tu zwiazku, i tak samo z innymi sprawami jak praca to zwyczajnie jest mi smutno ze starasz sie zabrac glos w ideowej dyskusji.

Aha, zadanie domowe. Skoro sa ludzie ktorzy "maja wyjebane" na polityke, ktorzy jej kompletnie nie rozumiej podobnie jak ekonomii i wplywu ich decyzji przy urnie wyborczej na sytuacje w kraju to dlaczego tacy ludzie maja prawo glosu w wyborach? Przeciez wiadomo ze nie wybiora swiadomie, ergo nie maja pojecia ze ten ich glos ma wplyw na cene benzyny, pradu, chleba i masla, wysokosc zarobkow, podatkow, opieke medyczna, bezpieczenstwo kraju czy relacje miedzynarodowe. Co wiecej, skoro sam twierdzisz ze takich ludzi, nie rozumiejacych w zab tego po co ida do wyborow jest 70% to znaczy ze nie mamy demokracji a rzady glupcow wybierajacych ludzi nie wiedzac sami dlaczego akurat tych wybrali a nie innych poza tym ze mial ladniejszy krawat i lepiej sie usmiechnal plus wzbudzil w nim wiecej emocji. Takie wybory to mozna przeprowadzac na miss polonia a nie do sejmu.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 11.05.2012, 11:15
Proponuje abyś zaczął bojkotować euro bo tak mówi Kaczyński.Myślę ze pis powinien podac pilotow do sadu,ze postanowili wyladowac tak jak podali pilota ktory nie chcial ladowac w Gruzji.twoje zasady przypominają mi wojsko i txt pkt 1 szef ma zawsze racje,pkt 2 gdy nie ma racji patrz pkt 1 hehehe
Co Ty chłopie pitolisz? 99% Polaków zbojkotuje euro bo nie mają biletów. Kto Ci lemingu wcisnął ze piloci chcieli lądować? Od roku wiadomo ze padła komenda odchodzimy, została potwierdzona przez drugiego pilota, a obecni na płycie lotniska Polscy piloci potwierdzili ze silniki TU-154 zwiększyły ciąg. Pilot który nie chciał lądować w Gruzji mimo że tego samego dnia wylądował tam Sarkozy, dostał od Tuska medal. Moje zasady są proste, główna to nie powtarzać bredni mimo że do czasu się to opłaca.

Zadałem Ci pytanieJak to się stało ze ktoś cztery minuty po katastrofie odsłuchiwał pocztę w telefonie prezydenta?
Czytać nie potrafisz? Czy sms z odpowiedzią jeszcze nie doszedł?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Stary 11.05.2012, 11:34
Co Ty chłopie pitolisz? 99% Polaków zbojkotuje euro bo nie mają biletów. Kto Ci lemingu wcisnął ze piloci chcieli lądować? Od roku wiadomo ze padła komenda odchodzimy, została potwierdzona przez drugiego pilota, a obecni na płycie lotniska Polscy piloci potwierdzili ze silniki TU-154 zwiększyły ciąg. Pilot który nie chciał lądować w Gruzji mimo że tego samego dnia wylądował tam Sarkozy, dostał od Tuska medal. Moje zasady są proste, główna to nie powtarzać bredni mimo że do czasu się to opłaca.

Zadałem Ci pytanieJak to się stało ze ktoś cztery minuty po katastrofie odsłuchiwał pocztę w telefonie prezydenta?
Czytać nie potrafisz? Czy sms z odpowiedzią jeszcze nie doszedł?
Nie chcieli lądować?Skoro tak,to dlaczego od razu nie polecieli na zapasowe lotnisko?Komenda odchodzimy?Pelikanku przecież według maciorka wybuch nastąpił na pokładzie,to jak mieli odchodzić?

Widzisz sms nie doszedł z odp,bo pewnie ruskie i rudy go przechwycili i będą trzymać 2 lata tak jak info o odsłuchanej poczcie plezydenta.

Powiedz jak to możliwe ze ludzie poszli glosować na peło,jak przez 30 mc kraina płynęła mlekiem i miodem?Jeszcze jedno jakim cudem najbliżsi współpracownicy L.K. zostali wyrzuceni przez Jareczka z pisu?Teraz chce ich spowrotem,bo brakuje kilku pkt% głosów,aby wygrać z peło.
Ostatnio edytowane przez archi33 : 11.05.2012 o godz. 11:36.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 11.05.2012, 11:59
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Psychoanaliza Szpenia zmiazdzyla mnie doszczetnie
On naprawde mysli ze ktos patrzac na to ze w TV leca Gwiezdne Wojny sprawdza jaka to stacja i ewentualnie dalej oglada lub nie Gruba schiza, naprawde
I dalej tez bardzo ciekawe "ludzi nie obchodzi polityka (...) obchodzi ich czy maja co wlozyc do garnka". Jesli nie widzisz tu zwiazku, i tak samo z innymi sprawami jak praca to zwyczajnie jest mi smutno ze starasz sie zabrac glos w ideowej dyskusji.

Aha, zadanie domowe. Skoro sa ludzie ktorzy "maja wyjebane" na polityke, ktorzy jej kompletnie nie rozumiej podobnie jak ekonomii i wplywu ich decyzji przy urnie wyborczej na sytuacje w kraju to dlaczego tacy ludzie maja prawo glosu w wyborach? Przeciez wiadomo ze nie wybiora swiadomie, ergo nie maja pojecia ze ten ich glos ma wplyw na cene benzyny, pradu, chleba i masla, wysokosc zarobkow, podatkow, opieke medyczna, bezpieczenstwo kraju czy relacje miedzynarodowe. Co wiecej, skoro sam twierdzisz ze takich ludzi, nie rozumiejacych w zab tego po co ida do wyborow jest 70% to znaczy ze nie mamy demokracji a rzady glupcow wybierajacych ludzi nie wiedzac sami dlaczego akurat tych wybrali a nie innych poza tym ze mial ladniejszy krawat i lepiej sie usmiechnal plus wzbudzil w nim wiecej emocji. Takie wybory to mozna przeprowadzac na miss polonia a nie do sejmu.
Wyboldowne zdanie to zdanie klucz. Jak amja na polityke wyjebane to niech głosuja w wyborach na najsmaczniejsza kiełbaskę z grila czy na na najlepszy serial a do głosowania niech nie chodzą bo nie maja zielonego pojęcia co się dzieje w kraju
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Stary 11.05.2012, 12:03
Arapaho po co chodzić na wybory,jak kolega Drozd twierdzi,ze i tak są ustawione?
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 11.05.2012, 12:07
Powiedz jak to możliwe ze ludzie poszli glosować na peło,jak przez 30 mc kraina płynęła mlekiem i miodem?Jeszcze jedno jakim cudem najbliżsi współpracownicy L.K. zostali wyrzuceni przez Jareczka z pisu?Teraz chce ich spowrotem,bo brakuje kilku pkt% głosów,aby wygrać z peło.
Stąd skąd wiedzą że w radiu Maryja i TV Trwam są seanse nienawiści mimo że w większosci ani nie ogladaja ni nie słuchają tych mediów. Więc juz wiesz skąd to wiedzą?
A co do współpracowników LK to Sasin,Fotyga czy Łopiński są w PIS , tylko Jakubiak jest poza partią - dzięki zresztą Kluzicy
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 11.05.2012, 12:09
Nie chcieli lądować?Skoro tak,to dlaczego od razu nie polecieli na zapasowe lotnisko?Komenda odchodzimy?Pelikanku przecież według maciorka wybuch nastąpił na pokładzie,to jak mieli odchodzić?

Widzisz sms nie doszedł z odp,bo pewnie ruskie i rudy go przechwycili i będą trzymać 2 lata tak jak info o odsłuchanej poczcie plezydenta.

Sms nie doszedł dlatego wypisujesz takie brednie . Piloci chcieli lądować bo po to tam polecieli, ale kiedy na wysokości 100 m nie widzieli ziemi zgodnie z procedurą rozpoczęli odejście na drugi krąg. Zwiększyli ciąg i samolot zaczął sie wznosić. Wtedy zgodnie z zapisem rejestratora na wysokości 27 metrów nastąpiły dwa wstrząsy, a po chwili już na wysokosci 15 metrów przestał działać komputer pokładowy. Zakumałeś? Czy trzeba ci to narysować?

Info o odsłuchanej poczcie prezydenta nigdy nie miało dotrzeć do lemingów, jak wiele faktów związanych z ta katastrofa. Całe szczęście prawda jak oliwa ...

Nie wiem dlaczego ktoś głosował na PO. ......... ciężko zrozumieć, moje przypuszczenia masz w stosownym temacie.

Arapaho po co chodzić na wybory,jak kolega Drozd twierdzi,ze i tak są ustawione?
Bo inteligencie, jak wszyscy pójdą zagłosować to nic się nie będzie dało ustawić, a na pewno będzie trudniej.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 11.05.2012 o godz. 12:13.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 11.05.2012, 12:09
Ustawione pewnie nie są , ale jak masz jedyne 3 media TV które ci "mówią" who is who to grillowcy -a tych jest faktycznie wiekszosć- idą jak stado baranów i robią znaczek (mógł by być odcisk kciuka) kolo ustalonych przez medialny salon "wybrańców". Jak po będzie wystrczajaca skasowane to idę w zaklad że za rok - dwa wybraniec będzie z grona około kwacho-palikotowo- platformerskiego (z tej lewej strony jakiś Rosatti czy coś w tym stylu)
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 11.05.2012 o godz. 12:12.
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Stary 11.05.2012, 12:19
To jak miał być zamach,ale pozwolili im lądować?Przecież bezpieczniej było wysadzić samolot w powietrzu,aby się rozpadł w mak.Nie mialo dotrzec do lemingow?To jak dotarlo pelikanie,pis wykradl info?Mnie tez ciężko zrozumiec jak mozna bylo glosowac na pelo,gdy wszystko według Ciebie było cacy.Nie ma Kamińskiego,Ziobry,Dorna,dlaczego?Dlaczego Kaczyński w 2008 byl za podniesieniem wieku emerytalnego,a dziś już nie?Ja Ci powiem co jest nie tak.My chcielibysmy aby w kraju bylo normalnie,ale na dzień dzisiejszy nie ma parti której warto zaufać,która coś zmieni.Żadne ugrupowanie od 89 roku nie spelnilo obietnic przedwyborczych i zawiodło zaufanie wyborcow.Od 89 roku lisy sie farbuja i zmieniaja nazwy,aby wyborcom zrobic metlik w glowie.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 11.05.2012, 12:24
Może po to im pozwolili lądować żeby ewentualny zamach ukryć pod przykrywką złych warunków do lądowania?

Odchodzisz od tematu kolego archi33 - odnieś się tylko i wyłącznie do jednej - poruszonej przez Drozda - kwestii. Jak to się stało, że kilka minut po katastrofie odczytano pocztę prezydenta?
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Stary 11.05.2012, 12:32
[QUOTE=serek.c2;1248698]Może po to im pozwolili lądować żeby ewentualny zamach ukryć pod przykrywką złych warunków do lądowania?

Odchodzisz od tematu kolego archi33 - odnieś się tylko i wyłącznie do jednej - poruszonej przez Drozda - kwestii. Jak to się stało, że kilka minut po katastrofie odczytano pocztę prezydenta?[/QUOTE

mam nadzieje ze wszyscy dowiemy się wkrótce.Mnie tez zależy żeby wszystkie watki katastrofy zostały wyjaśnione rzetelnie.Jednak nie jest to jedyny kontrowersyjny temat w tym kraju.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 11.05.2012, 13:57
Jednak nie jest to jedyny kontrowersyjny temat w tym kraju.
Wpisujesz się tak w każdym niejedynym temacie na forum?
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Stary 11.05.2012, 14:09
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
Wpisujesz się tak w każdym niejedynym temacie na forum?

Możesz rozwinąć swoja wspaniałą myśl,czy tylko tyle miałeś do wydukania,bo akurat zabolała Cie głowa i migotały obrazki?
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 11.05.2012, 15:15
Możesz rozwinąć swoja wspaniałą myśl,czy tylko tyle miałeś do wydukania,bo akurat zabolała Cie głowa i migotały obrazki?
proszę bardzo: czy w kazdym temacie piszesz, że nie jest on jedynym kontrowersyjnym w kraju - i jakie znaczenie dla dyskusji nad rozbiciem się samolotu ma Twoje odczucie nt. "niejedyności".

Przepraszam, że bez obrazków i słów kluczowych (po, pis) : (
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
Mahazel888
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 11.05.2012, 19:45
http://www.kontrowersje.net/tresc/ja...bezuzytecznych
Jak długo na Wawelu
gołębie będą srać,
tak długo Nasza Wisła
Cracovię będzie lać!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 11.05.2012, 20:05
mam nadzieje ze wszyscy dowiemy się wkrótce.Mnie tez zależy żeby wszystkie watki katastrofy zostały wyjaśnione rzetelnie.Jednak nie jest to jedyny kontrowersyjny temat w tym kraju.
A na czym się ta Twoja nadzieja opiera? Chyba nie liczysz na ekspertów Macierewicza więc na czym, skoro komisja cudaka śledztwo zakończyła i wnioski ma tyle śmieszne co nieprawdopodobne. Bo o cześci z nich już wiadomo że są fałszywe.

Jaka sprawa dla państwa jest istotniejsza od wyjaśnienia śmierci prezydenta? Słucham.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 11.05.2012, 20:39
Jaka sprawa dla państwa jest istotniejsza od wyjaśnienia śmierci prezydenta? Słucham.
wiemy jak zginął. pytanie jest jak do tego doszło?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 12.05.2012, 23:05
Jak zginął? Ktoś przeprowadził sekcję zwłok? Jaka była przyczyna śmierci? Oświeć mnie skoro wiesz.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.05.2012, 23:51
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Ustawione pewnie nie są , ale jak masz jedyne 3 media TV które ci "mówią" who is who to grillowcy -a tych jest faktycznie wiekszosć- idą jak stado baranów i robią znaczek (mógł by być odcisk kciuka) kolo ustalonych przez medialny salon "wybrańców". Jak po będzie wystrczajaca skasowane to idę w zaklad że za rok - dwa wybraniec będzie z grona około kwacho-palikotowo- platformerskiego (z tej lewej strony jakiś Rosatti czy coś w tym stylu)
Mala masz wiare we wlasny narod/spoleczenstwo. Ono jest madrzejsze niz myslisz i naprawde potrafi myslec. A czemu sa winne telewizycje media? Wystarczy ze ona pokaza konferencje prasowe poszegolnych partii i juz mozna powiedziec kto jest normlany a kto potrzebuje psychiatry. Tutaj nie trzeba publicystycznych magazynow.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 13.05.2012, 01:17
RAF napisał(a):Wyświetl post
Mala masz wiare we wlasny narod/spoleczenstwo. Ono jest madrzejsze niz myslisz i naprawde potrafi myslec. A czemu sa winne telewizycje media? Wystarczy ze ona pokaza konferencje prasowe poszegolnych partii i juz mozna powiedziec kto jest normlany a kto potrzebuje psychiatry. Tutaj nie trzeba publicystycznych magazynow.
I która partia potrzebuje psychiatry
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.05.2012, 07:26
ekshumacje po dwóch latach już niczego nie wykażą.Wiele substancji z organizmu znika po 24 godzinach.To tak jak przy sprawie Olewnika gdy ci mordercy seryjnie sie wieszali w więzieniach.Sekcje tez niczego nie wykazały a czy to były dziwne zbiegi okoliczności ? Jakoś nie chce mi sie wierzyc...
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 13.05.2012, 14:19
Każde kłamstwo ma krótkie nogi. Im większe tym nogi krótsze. Na to liczę. Tak, jak nie ma zbrodni doskonalej.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów