|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Jeśli mówimy o Pawle to jest w podobnym wieku do Genkova a moim zdaniem różnica na korzyść tego pierwszego jest bardzo znaczna. Wiem, że Paweł nie gra w Turcji czy Celticu, natomiast Genkov nie grał też nic za bardzo u ruskich. Mam nadzieje że Probierz nie przyzwoli na robienie sobie jaj z tego klubu i testowanie inwalidów podesłanych przez menagerów do Bednarza. Nie dla testów. Śmieszy mnie natomiast to że po tak FATALNEJ rundzie ktoś w ogóle zastanawia się nad pozostawieniem Dragana. Brakuje w tym klubie kogoś kto tupnie nogą bo dla mnie to są jakieś jaja ten może zostać bo sprowadzał go Kapka znowu Jirsak tylko dlatego że sprowadził go Bednarz. Normalnie się takich piłkarzy oddaje bez żalu, jedynie mogę to zrozumieć w ten sposób że po prostu nie będzie kim grać. Nie rozumiem dlaczego w tym klubie jakiś awans dostał Zdzichu Kapka.... jeśli dobrze jestem zorientowany to sprowadził 4 piłkarzy i czterech z nich było do DUPY. Pół żartem, lepszych pewnie niektórzy forumowicze znaleźliby na Youtube za mniejsze pieniądze. Rios ( zdichu oglądał go na płytkach) Jovanić Paljic Cikos Ładnie Zdichu Kapka umoczył kasę. Teraz pewnie próbuje naciągać że Paljić się do czegoś nadaje żeby poprawić sobie statystyki u bossa. Aczkolwiek w ostatnim przypadku nie jestem pewien bo była opcja wydania kasy ma młodego Serba z Koszych Milinkovicia, który furory raczej nie zrobił.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 07.05.2012 o godz. 18:42.
|
|
|

|
||||||
|
|