|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety:
|
|||
| jazda jazda jazda |
|
0 | 0% |
| Tak się bawią ludzie |
|
0 | 0% |
| Głosujących: 0. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Kopnijcie sie w czoło z tymi , gwizdami ,podkladaniem sie i celowym marnowaniu okazji. Cały sezon tak Wisła gra to nie wiem o co jest placz !?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
przeciez caly mecz to my bylismy dluzej przy pilce ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A co do gwizdow to cieszmy sie, ze tu nie jest jak na Legii gdzie bydlo rzucalo petardami we wlasnego bramkarza.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
dobrze, że Ty zmieniasz |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Taaaaa u nas rzuca się petardami w bramkarza gości co też nie jest najwyższych lotów.... Nasi się nie podłożyli oni ten mecz przegrali jak wiele innych w bardzo podobnym stylu. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 07.05.2012 o godz. 11:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dla Wisły to był mecz o nic i dobrze sie stalo, że to Śląsk wygral i bedzie grał w eliminacjach do LM, duzo lepiej niz mialby grac Ruch.
Ale w przyszlym sezonie trzeba wypierdzielic te wszystkie drogie zagraniczne gwiazdeczki co w d*pie mają gre w piłke, gre dla Wisły a w ich miejsce dac POLAKÓW, nawet juniorów, ale takich co beda za Wisłe gryzc trawe a nie chodzic po boisku! W- L-Ś! ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ajax, bez przesady
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
)) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Ale tak serio serio to po prostu chodzi mi o to żeby nie popadać ze skrajności w skrajność. Potrzeba nam i naszych i obcokrajowców. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgoda, ale takich obcokrajowcow, ktorym chce sie grac, a nie tylko kase brac!
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
wytłumaczy mi ktoś co robił Małecki na boisku? Był najgorszym piłkarzem w tym meczu i nawet Garguła który pokazał kilka zagrań z klepki był lepszy.
Ciekawe jak by to wszystko wyglądało gdyby Rojewski strzelił bramkę w ostatniej minucie ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
co za akcja z policja po meczu przed stadionem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzeba nam piłkarzy (zarówno obcokrajowców jak i Polaków), którzy:
- chcą grać, a nie tylko kasę brać - potrafią grać, a nie tylko przejawiać ambicję, czyli reprezentują poziom, przy którym nie będa ogrywani przez ogórków z Azerbejdżanu (przepraszam Azerów) |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Teraz jeszcze trzeba dodać punkt trzeci: - piłkarzy, na których nas w obecnej sytuacji stać. I w kontekście powyższego uważam, że szybciej znajdziemy takich piłkarzy za granicą, bo polskie kluby rzucą takimi cenami, że nam w pięty pójdzie. Już się czyta tu i ówdzie, że Jaga za Kupisza chce 800 tys. Jestem przekonany, że mając dobrych skautów i dyrektora sportowego, jesteśmy w stanie znaleźć za tę kasę drugiego Meliksona, Uche albo Marcelo. Niestety, obecnie przechodzimy w klubie etap "młodych, zdolnych Polaków". Mam nadzieję, że długo to nie potrwa. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Może to jest spowodowane tym, że za mało płacimy by móc podpisywac kontrakty motywacyjne? I w rezultacie mamy piłkarzy, którzy olewają wysiłek, bo i tak sa lepsi od całego zaplecza i muszą zostac wstawieni do składu. Kłóci sie to z moim pojeciem profesjonalizmu i z tym, co widzę nawet w II lidze francuskiej (tam, bo często tam bywam i śledzę te mecze), gdzie wiekszość zostawia na boisku swoje zdrowie... A może była taka umowa motywacyjna w kontekscie walki o LM? I po porażce z Apoelem gracze odpuścili, bo już motywacja się skończyła? |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=nKNrTf4seEI z meczu... dla przypomnienia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tu jeszcze parę rzeczy z wczoraj:
kibice - http://kiks.tv/2012/05/wisla-slask-na-trybunach/ jest i hsv ![]() feta Śląska - http://kiks.tv/2012/05/mistrzowska-feta-slaska/ "Mistrzostwa Polski nadszedł czas..." dla mnie rewelacja, od wczoraj nucę to cały czas ![]() WKS! WKS! ![]()
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jednak w momencie, w którym Bednarz wypowiedział się, że siatka została zmniejszona i kilku już nie pracuje to mi ręce opadły. Nie byłoby dla mnie różnicy czy Stan, czy Jacek odpowiadają za transfery gdyby były stworzone dobre struktury. W tym momencie te struktury, które starał się stworzyć były dyrektor sportowy zostały... szkoda słów.
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 07.05.2012 o godz. 18:56.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kirm -moglby zostac troche wczoraj wyklety przez niektorych kibicow...
nic nie gra,nie centruje a wczoraj akurat w 93 minucie poslal wlasciwie idealną pilke na glowe Rojewskiego.... co za dziwny pilkarz.... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ja myślałem, że dostanę zawału jak Rojewski miał piłkę na głowie... Potem ujęcie na Ilieva i jego charakterystyczna mina, którą można było odebrać: "O kuźwa... facet... jesteś szalony... prawie byś trafił"
A Fornalik mógłby sobie darować teksty w stylu: "Jesteśmy moralnymi mistrzami". Niby dalej wyjaśnia o co chodzi (że nikt się spodziewał, że będą na pucharowym miejscu) ale brzmi to niefajnie w dwóch kontekstach. Delikatnie sugeruje, że Wisła nie do końca walczyła a co gorsze dla Ruchu... ma się nijak do ostatnich ich meczów. Oddali finał PP bez walki, zaliczyli frajerski remis z ŁKS-em... Raczej są moralnymi przegranymi sezonu a nie mistrzami...
Ostatnio edytowane przez thechris : 08.05.2012 o godz. 10:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Mecz dobry, tzn - grali , a że jak zwykle w tym sezonie, niezależnie czy biegali czy chodzili to strzelanie bramek nie leżało w ich zwyczajach tośmy i teraz przegrali.Gratulacje dla Śląska, choć feta mistrzowska innego klubu na naszym stadionie to nadmiar życzliwości. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|