The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2012, 11:11
wygraliśmy ze Śląskiem we Wrocławiu... Coś się zmieniło?
Fakt, ze dzisiaj nie mamy obrony
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.05.2012, 12:23
Cytat:

Józef Wojciechowski ogłosił swoją ostateczną decyzję

- Miałem wizję tworzenia silnego zespołu. Ta wizja nie wypaliła. Dlatego najwyższa pora, aby to przeciąć! - powiedział w programie Cafe Futbol właściciel Polonii Warszawa Józef Wojciechowski, który podtrzymuje decyzję: po sześciu latach pozbywa się klubu.

Sprowadzonych 37 piłkarzy, dokonanych 18 zmian trenerskich, gigantyczne, milionowe straty - taki jest bilans Polonii Warszawa pod rządami Józefa Wojciechowskiego. Milioner, właściciel firmy J.W. Construction wprowadził klub do Ekstraklasy kupując licencję od Groclinu Grodzisk Wielkopolski. Inwestował coraz więcej, dawał piłkarzom spore zarobki (np. Ebi Smolarek około pół miliona euro), kupował ich za rekordowe kwoty (Artur Sobiech z Ruchu za mln euro), ale nie zdobył krajowego prymatu. Gdy "Czarne Koszule" straciły ostatnio szanse na mistrzostwo Polski, Wojciechowski powiedział: "dość, odchodzę".
- Zdania nie zmienię, to koniec. To nie tak, że drzwi na klucz odejdę i odejdę z dnia na dzień. Moje odejście może mieć różne wymiary - zaznacza Wojciechowski. - Chcę się pozbyć klubu, ale wiem, że miasto go nie przejmie. Jest zainteresowanie innych stron. Jeśli z nimi się nie porozumiem, to będę szukał rozwiązania problemu z pożytkiem dla wszystkich. Pewne jest jedno ten zespół potencjał ludzki ma taki, że powinien wygrywać wszystko, a w zasadzie wszystko przegrywa. Jedną z alternatyw jest pozostawienie kilku najlepszych, a do nich dołożyć młodzież.
Prezes Wojciechowski jest rozczarowany, zawiedziony, załamany Polonią. - Wiem ile mnie ta inwestycja kosztowała, ale nie chce upubliczniać. To nie jest tania zabawa. Ale to nie chodzi o finanse. Zbyt dużo zdrowia zostawiłem, a mało przyjemności miałem z tego wszystkiego. Dzisiaj mogę powiedzieć, że nie było warto angażować się w to wszystko - podkreśla prezes.

Józef Wojciechowski ma dość lekceważenia swoich obowiązków, jakie prezentują sowicie opłacani piłkarze. Zapowiedział, że nie puści ich na wakacje, na które zwykli wyjeżdżać po zakończeniu sezonu. - Dlaczego mieliby mieć wakacje? Większość zawodników ma nadwagę, więc przy większym wysiłku, kulturze fizycznej zrzucą parę kilogramów. Będą trenować z trenerem Bako i to będzie solidne bieganie, a nie takie sobie - zapowiada prezes Wojciechowski. Dodaje, że jego piłkarze mają trenować - zgodnie z kontraktami - do końca czerwca. Inwestycja w futbol nie przyniosła Wojciechowskiemu żadnych korzyści. - Rozpoznawalność w mediach? Nic mi to nie daje. Na stadion przychodzą ludzie, którzy nie są moimi klientami, to nie ten target - tłumaczy.

interia.pl

Coś czuję , że tym zainteresowanym inwestorem jest Filipiak z Cracovii
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.05.2012, 12:48
OpEnTaNy napisał(a):Wyświetl post
ja w ogole nie wiem jak ktos jeszcze po meczu w Zabrzu moze uwazac ze Wisla wygra ze Śląskiem ? dlaczego z liderem mamy wygrac jak z Gornikiem nie potrafimy ? ...
Śląsk jest liderem dzięki dobrej rundzie jesiennej. Na wiosnę zdobył 16 ptk w 12 meczach, czyli dokładnie tyle samo co Wisła.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.05.2012, 18:27
Chciałbym z tego miejsca pozdrowić wszystkich przerzutów i kibiców sukcesu z sektora C. .... wam w dupę.

"Wisła gra słabo w tym sezonie? A ..... Pokibicuje komuś, kto ma szansę na mistrza!"

"Piłkarze Wisły grają do końca i walczą o punkty? A ....! Pogwiżdżę na nich!"

Dawno nie byłem taki wku... po meczu. Porażki z Lechią, z Górnikiem, z Polonią, z Podbeskidziem - zdarza się. Niektórzy kibice muszą z tym żyć przez cały czas, ja mam szczęście, że jestem z Krakowa i kibicuję Wiśle, bo mogę oglądać sukcesy; ale porażki się zdarzają. Słabi piłkarze się zdarzają. Nieudane sezon przytrafiają się wszystkim. Ale dzisiaj to był szczyt. Takiej żenady jak w końcówce dzisiejszego meczu nigdy nie widziałem. Komuś się chyba pojebało w głowie. Ku... nawet nie wiem co napisać. Pamiętacie jak wieszaliście Reymana na plocie? Bądźcie godni podania ręki, kojarzycie takie hasło? Tak? No to jesteście warci kopnięcia w dupę, a nie podania ręki.

Brawo dla piłkarzy. Po raz pierwszy od bardzo dawna - brawo Małecki. Zagrałeś chłopie słaby mecz, ale przynajmniej pokazałeś, że jesteś prawdziwym Wiślakiem, a nie wydmuszką, która sobie wybiera kiedy Wisła jest dla Ciebie ważna, a kiedy wolisz pokibicować komuś innemu.

Co by było jakby ten młody chłopak strzelił w końcówce bramkę? Co? Wielcy Fanatycy lżyli by piłkarza Wisły za to, że... wchodzi na boisko i walczy? Że strzela gole dla klubu w którym gra? Który rzekomo ci wielcy fanatycy kochają?
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 06.05.2012 o godz. 18:38.
.
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 06.05.2012, 18:32
Juz wróciłeś z meczu kibicu sukcesu?

BRAWO ŚLĄSK!!! MISTRZ MISTRZ WKS!!!
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.05.2012, 18:40
Kociewiak napisał(a):Wyświetl post

Tak już wróciłem z meczu. Wiesz dlaczego? Bo kibicuje w Wiśle i dopóki będę zdrowy na umyśle to nie będę fetował jej porażek. Bo w d... mam to, czy mistrzem jest Śląsk, czy Lech, czy Cracovia, czy Płomień Opalenica. Bo dla mnie mistrzem jest albo Wisłą albo nikt.

I powiedz mi. Kibic sukcesu to ten, który jest ze swoją drużyną, czy ten który swoją drużynę olewa i idzie bawić się ze zwycięzcami?
.
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Stary 06.05.2012, 18:43
Tak wróciłeś z przed tv do komputera chyba
Szkoda słów na Ciebie
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Stary 06.05.2012, 18:44

Hmm... kibic sukcesu? Poszedl na mecz , gdy Wisla grala o nic ... Wiec to nie kibic sukcesu mylisz cos

Co do meczu . Hmm... Z jednej strony dziwne raz karzemy walczyc potem olac , ale to nie mi osadzac . Sezon ma swoje plusy i minusy . Plusy Europa , minus Polska . Czekamy na nastepny sezon .

Tak wróciłeś z przed tv do komputera chyba
Szkoda słów na Ciebie
Szkoda slow na ciebie raczej ... Zastanow sie i przeczytaj jeszcze raz co kolega napisał. Zwlaszcza fragment o Reymanie .
Ostatnio edytowane przez zgrybus : 06.05.2012 o godz. 18:46.
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 06.05.2012, 18:46
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Tak już wróciłem z meczu. Wiesz dlaczego? Bo kibicuje w Wiśle i dopóki będę zdrowy na umyśle to nie będę fetował jej porażek. Bo w d... mam to, czy mistrzem jest Śląsk, czy Lech, czy Cracovia, czy Płomień Opalenica. Bo dla mnie mistrzem jest albo Wisłą albo nikt.

I powiedz mi. Kibic sukcesu to ten, który jest ze swoją drużyną, czy ten który swoją drużynę olewa i idzie bawić się ze zwycięzcami?
Skoncz pierd*lic i pajacowac!!! WISŁA z Krakowa to Ślaska druga połowa!!!!
GRatuluje Ślaskowi MIstrza!!!
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Stary 06.05.2012, 18:51
zgrybus napisał(a):Wyświetl post
Hmm... kibic sukcesu? Poszedl na mecz , gdy Wisla grala o nic ... Wiec to nie kibic sukcesu mylisz cos

Co do meczu . Hmm... Z jednej strony dziwne raz karzemy walczyc potem olac , ale to nie mi osadzac . Sezon ma swoje plusy i minusy . Plusy Europa , minus Polska . Czekamy na nastepny sezon .

Szkoda slow na ciebie raczej ... Zastanow sie i przeczytaj jeszcze raz co kolega napisał. Zwlaszcza fragment o Reymanie .
Ty też juz wróciłeś z meczu?

Ciekawe, że najwięcej płaczą ci co na Wiśle mają g... do powiedzenia.
Nic dziwnego, że większość poważnych osob opuściło to forum
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 06.05.2012, 18:57
Chciałbym z tego miejsca pozdrowić wszystkich przerzutów i kibiców sukcesu z sektora C. .... wam w dupę.

Dawno nie byłem taki wku... po meczu. Porażki z Lechią, z Górnikiem, z Polonią, z Podbeskidziem - zdarza się. Niektórzy kibice muszą z tym żyć przez cały czas, ja mam szczęście, że jestem z Krakowa i kibicuję Wiśle, bo mogę oglądać sukcesy; ale porażki się zdarzają. Słabi piłkarze się zdarzają. Nieudane sezon przytrafiają się wszystkim. Ale dzisiaj to był szczyt. Takiej żenady jak w końcówce dzisiejszego meczu nigdy nie widziałem. Komuś się chyba pojebało w głowie. Ku... nawet nie wiem co napisać. Pamiętacie jak wieszaliście Reymana na plocie? Bądźcie godni podania ręki, kojarzycie takie hasło? Tak? No to jesteście warci kopnięcia w dupę, a nie podania ręki.

Brawo dla piłkarzy. Po raz pierwszy od bardzo dawna - brawo Małecki.
Czuję dokładnie to samo...
rrr
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 06.05.2012, 19:04
do pana powyżej i do kolejnych kosmitów i rzeszy kibiców Legii, Amiki czy Volksdojczów

MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 06.05.2012, 19:08
Nic dziwnego, że większość poważnych osob opuściło to forum
A Ty ciągle na nim piszesz...

Na meczu nie byłem chociaż w zasadzie nie opuszczam meczów Wisły. Mam karnet.
Dzisiaj sobie pierwszy raz w tym sezonie podarowałem. Są dla mnie granice zdrowego rozsądku a jest nią np gwizdanie na swoich w chwili kiedy usiłują strzelić gola. Tego właśnie sobie chciałem odpuścić - uczestniczenia na żywo w takich sytuacjach.
Jestem kibicem Wisły Kraków i tylko Wisły Kraków.

Zgody szanuję aczkolwiek już ich trochę przeżyłem. Ruch na który tak jedzie pół forum też kiedyś był zgodą Wisły. Również Ruchu nie trawię choćby za to ukradzione w ramach układu mistrzostwo ale pamiętam, że zgodą był.

Dobrze, że jeżeli nie Wisła to właśnie Śląsk zdobył ten tytuł co nie zmienia faktu, że nikt nie może mi kazać cieszyć się z tego, że moja drużyna na koniec sezonu jest w dupie.
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Stary 06.05.2012, 19:14
Czy ktoś zmusza Ciebie do radości?
Skoro koleś był podobno na meczu i tak bardzo nie podobały mu się gwizdy to czemu płacze na forum a nie podejdzie do osób za te gwizdy odpowiedzialnych?

a. na meczu nie był
b. na forum łatwiej się żalić i zgrywać kozaka

wg mnie gwizdy były dobrym podsumowaniem fatalnego sezonu w lidze w wykonaniu wkładów do koszulek Wisły.

Jeszcze raz:
BRAWO ŚLĄSK!
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 06.05.2012 o godz. 19:16.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 06.05.2012, 19:14
Temat zgodowy zamknięty dlatego tutaj:
Gratulacje dla WKS
I bardzo się ciesze że Śląsk dziś wygrał i pozbawił tym samym szans na mistrzostwo hanysów z HKS. Jak widzę co wyczyniają w naszym klubie Rogala, Bednarz i Probierz (chorzowska mafia w Wiśle) to miałbym ochotę całyten HKS wysłać do ich Vaterlandu. Raus!
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 06.05.2012, 19:15
do kasacji
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 06.05.2012, 19:19
Gratulacje dla Śląska, ale szczerze? Grają taką pytę że szok. Niby Wisła nie odpuściła ale parę piłek takich że aż dziw bierze że nie trafili. Nie wspominając o karnym na Meliksonie.

Tak czy siak dobrze się skończyło. Trochę bolało dziś serce...
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 06.05.2012, 19:48
Z całym szacunkiem dla Śląska, ale na ten moment jedno jest już pewne - sezon 2012/2013 będzie kolejnym bez Mistrza Polski w Lidze Mistrzów. Nie da się grając taką absolutną padakę, będąc bez rozstawienia w III i IV rundzie przejść tak silnych rywali, jakich niewątpliwie będzie miał Śląsk. Legia, czy Lech też grają słabo, ale miały chociaż atut w postaci rozstawienia w pierwszych dwóch rundach, co dałoby już nadzieję na tą fazę grupową LE w ich przypadku.

Niemniej jednak fajnie widzieć Śląska na czele tabeli, że mamy w tej lidze swego rodzaju świeżą krew, na pewno pozytywnie wpłynie to na rozwój piłki we Wrocławiu, być może rozbudzi apetyty wśród władz klubu i kibiców na coś więcej, tak jak to było choćby w Poznaniu. Okienko transferowe pokaże wstępnie, czy postawiono na stagnację, minimalizm i odpuszczenie CL, czy może miło się zaskoczę i we Wrocławiu spróbują poważnie zainwestować w drużynę, a sukces rozbudzi ambicje. Bo jeśli nie teraz, nie po takim sukcesie, to kiedy niby Śląsk ma się stać poważnym europejskim średniakiem?

Wbrew pozorom wydaje mi się, że fakt, iż Legia i Lech grają w LE może bardzo pozytywnie wpłynąć na nasz ranking ligowy. Śląsk mimo wszystko z trudem, ale jest w stanie przejść drugą rundę eliminacji w LM i ewentualnie powalczyć w IV rundzie eliminacji LE, a kto wie, może w ich przypadku miło się zaskoczę? Lech zaczyna od pierwszej rundy, ma potem rozstawienia przez całe eliminacje i może naszej lidze nabić naprawdę sporą ilość punktów, Legia bodajże ma rozstawienia do trzeciej rundy włącznie, Ruch przy dobrych lotach też jest w stanie dorzucić jakieś punkty choćby za przejście tej jednej rundy, w której będzie rozstawiony.

Legia, wydaje mi się, że nawet w tym składzie który posiada na ten moment ma potencjał ku temu, żeby grać dużo lepszą piłkę niż aktualnie (tą na miarę pucharów jesienią), szczególnie jeśli trafią chociaż z jednym transferem, który wzmocni ich ofensywę (mają kasę na płace zwolnioną z Novo i Blanco), a do formy wróci Radović. Lech koniecznie musi się wzmocnić, bo granie z tą kadrą, nawet biorąc pod uwagę rozstawienie, jest olbrzymim ryzykiem.

Generalnie wydaje mi się, że najtrudniejszą przeprawą w ich przypadku może być...początek. Zaczynają dosyć wcześnie puchary, z pewnością UEFA znowu dowali jakiś podział geograficzny, znowu czekają polską drużynę wyprawy do Azji, gdzie dzieją się cuda, murawa jak pastwisko, a rywale zmuszają do ataku pozycyjnego i walczą zmotywowani jak w finale LM. W dodatku tracą oni Rudniewa, Stilicia, Wojtkowiaka, nie zagra też Murawski, być może Kamiński, o ile znajdzie się w kadrze na EURO. Nawet jeśli poczynią jakieś wzmocnienia, to ich skład będzie jedną wielką prowizorką, nie ma szans, żeby przeskoczyli brak zgrania, no i wątpliwe, że tak szybko zakontraktują nowych grajków.

Mimo wszystko mam nadzieję, że polskim klubom się powiedzie, bo naprawdę jest ogromna szansa, żeby za te cztery lata mieć piątą ekipę do pucharów - ważne żeby te 5 punktów regularnie do rankingu dostarczać. A i Wiśle przyda się dobry występ polskiej czwórki w następnym sezonie, bowiem przy aktualnym rankingu punktowym Wisły o rozstawieniu w kolejnych sezonach mogą decydować te punkty z rankingu krajowego. A kto wie, być może właśnie rozstawienie zadecyduje o awansie do LM w przyszłości.
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.05.2012, 19:51

"Wisła gra słabo w tym sezonie? A ..... Pokibicuje komuś, kto ma szansę na mistrza!"

Brawo dla piłkarzy. Po raz pierwszy od bardzo dawna - brawo Małecki. Zagrałeś chłopie słaby mecz, ale przynajmniej pokazałeś, że jesteś prawdziwym Wiślakiem, a nie wydmuszką, która sobie wybiera kiedy Wisła jest dla Ciebie ważna, a kiedy wolisz pokibicować komuś innemu.

Co by było jakby ten młody chłopak strzelił w końcówce bramkę? Co? Wielcy Fanatycy lżyli by piłkarza Wisły za to, że... wchodzi na boisko i walczy? Że strzela gole dla klubu w którym gra? Który rzekomo ci wielcy fanatycy kochają?
nagle zachciało im sie grac w ostatnim meczu ,ambicja ,gdzie ....a byli pare dni temu w zabrzu,w chorzowie dalej wymieniac wiec skoncz .......ic frazesy w tej ostatniej akurat kolejce ,a tak w zasadzie to Iliev jakby chciał to podejrzewam zeby .......nął bramę w ostatniej akcji
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Stary 06.05.2012, 19:58
Czy ktoś zmusza Ciebie do radości?
Skoro koleś był podobno na meczu i tak bardzo nie podobały mu się gwizdy to czemu płacze na forum a nie podejdzie do osób za te gwizdy odpowiedzialnych?

a. na meczu nie był
b. na forum łatwiej się żalić i zgrywać kozaka

wg mnie gwizdy były dobrym podsumowaniem fatalnego sezonu w lidze w wykonaniu wkładów do koszulek Wisły.

Jeszcze raz:
BRAWO ŚLĄSK!
Zwrocilem Ci tylko uwage co kolega napisal , nigdzie nie plakalem Dobranoc
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Stary 06.05.2012, 20:03
Nie odnosiłem się do Ciebie jakby co
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.05.2012, 20:08

Albo masz problemy z logicznym myśleniem i interpretacją wydarzeń boiskowych albo nie byłeś na meczu i z góry sobie założyłeś, że walniesz posta pod tezę niczym Roman z GW.
Właściwie powinienem darować już sobie takie banały jak to, że dziś miłość do Wisły nie wykluczała większej niż zwykle sympatii do Śląska, w tym szczególnym dla wrocławian meczu, ale dla Ciebie pojęcia przyjaźń i poświęcenie pewnie są obce.
Po wtóre gdybyś zechciał jednak użyć zwojów myślowych oglądając popisy skórokopów dostrzegłbyś, że gwizdy pojawiły się właściwie już w 90 a nawet w 91 minucie i skierowane były głównie do sędziego aby raczył już zakończyć ten "morderczy" dla nas sezon. Pozycja w jakiej znalazł się Rojewski i potem Iliev wzbudziła raczej niedowierzanie niż gwizdy. Ale do tego trzeba odrobiny obiektywizmu a nie indolencji popartej udawanym fanatyzmem kibicu z przed TV.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.05.2012, 20:21
Wisła z Krakowa to Śląska druga połowa.

Pewnie, jest niedosyt, że to nie my świętujemy, ale kto dziś był na R22 ten przeżył wspaniałe, rodzinne święto. Taka odmiana po derbach, gdzie wszyscy mieli w sobie agresję. Dziś rządziła przyjaźń.

Oby kolejny sezon był dla nas ZNACZNIE lepszy. Żebyśmy mogli po raz kolejny poświętować na Rynku.

a tymczasem... MISTRZ MISTRZ WKS!!!

i chwdp za akcje po meczu przed wejściem na C. Mam dość długi filmik, to wrzucę później jak te kutwy prowokują.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 06.05.2012, 20:31
Właśnie, jak ktoś ma jakieś nagrania z tego co działo się po meczu pod C to wrzucajcie, udostępniajcie, bo to jakieś jaja były. Media już się na to nakręcają...

I brawo dla Śląska. Gwizdy pod koniec być może trochę przesadzone, ale tak samo jak "zaangażowanie" naszych grajków. Teraz im się zachciało grać...
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Stary 06.05.2012, 20:32
Nie odnosiłem się do Ciebie jakby co
Pisales w liczbie mnogiej , wyznaczyles moj post i pisales pod nim. Ale skoro nie ja . Nie ma problemu ok
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 06.05.2012, 20:33
Elendil napisał(a):Wyświetl post
Wisła z Krakowa to Śląska druga połowa.

Pewnie, jest niedosyt, że to nie my świętujemy, ale kto dziś był na R22 ten przeżył wspaniałe, rodzinne święto. Taka odmiana po derbach, gdzie wszyscy mieli w sobie agresję. Dziś rządziła przyjaźń.

Oby kolejny sezon był dla nas ZNACZNIE lepszy. Żebyśmy mogli po raz kolejny poświętować na Rynku.

a tymczasem... MISTRZ MISTRZ WKS!!!

i chwdp za akcje po meczu przed wejściem na C. Mam dość długi filmik, to wrzucę później jak te kutwy prowokują.
Kto prowokuje ?!
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.05.2012, 20:38
no milicja, a kto...

oto i filmik, niestety zacząłem nagrywać gdzieś w połowie "akcji"

http://www.youtube.com/watch?v=TzOaq...ature=youtu.be
Ostatnio edytowane przez Elendil : 06.05.2012 o godz. 20:48.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.05.2012, 21:47
spartan napisał(a):Wyświetl post
Albo masz problemy z logicznym myśleniem i interpretacją wydarzeń boiskowych albo nie byłeś na meczu i z góry sobie założyłeś, że walniesz posta pod tezę niczym Roman z GW.
Właściwie powinienem darować już sobie takie banały jak to, że dziś miłość do Wisły nie wykluczała większej niż zwykle sympatii do Śląska, w tym szczególnym dla wrocławian meczu, ale dla Ciebie pojęcia przyjaźń i poświęcenie pewnie są obce.
Po wtóre gdybyś zechciał jednak użyć zwojów myślowych oglądając popisy skórokopów dostrzegłbyś, że gwizdy pojawiły się właściwie już w 90 a nawet w 91 minucie i skierowane były głównie do sędziego aby raczył już zakończyć ten "morderczy" dla nas sezon. Pozycja w jakiej znalazł się Rojewski i potem Iliev wzbudziła raczej niedowierzanie niż gwizdy. Ale do tego trzeba odrobiny obiektywizmu a nie indolencji popartej udawanym fanatyzmem kibicu z przed TV.
1000%poparcia
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 06.05.2012, 22:16
I wszystko rozstrzygniete - ten koszmarny i najgorszy od wielu lat sezon wreszcie sie skonczył. A tak narzekano, ze rok temu Mistrz był słaby
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 06.05.2012, 22:21
kriswisla napisał(a):Wyświetl post
nagle zachciało im sie grac w ostatnim meczu ,ambicja ,gdzie ....a byli pare dni temu w zabrzu,w chorzowie dalej wymieniac wiec skoncz .......ic frazesy w tej ostatniej akurat kolejce ,a tak w zasadzie to Iliev jakby chciał to podejrzewam zeby .......nął bramę w ostatniej akcji
Masz rację - tylko się uśmiechnął sam do siebie - piękne zbliżenie.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów