|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
całą drużyne miał na myśli nie pierwszą jedenastkę.
Jak to tak odebrałem. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
wkurza mnie takie gadanie 35% skąd ty to wiesz?! Bo gówno prawda napisała?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
To ty nie wiesz jeszcze tego że był wyciek z onet.pl .
P.S poleciały grube głowy ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pareiko,Melikson , Iliev, Genkov , Małecki , Kirm ( nie sadze zeby go ktos kupil ) , Chavez i Jovanovic - ci pilkarze wg mnie powinni zostac i wokol nich powinno sie uzupełniać skład.
Reszta piłkarzy mówiąc szczerze jest bardzo przecietna i sądze ,że Czekaj czy nawet Wilk nie łapaliby sie do Wisły Kasperczaka sprzed kilku lat , ale mamy to co mamy i tacy gracze jak: Czekaj ,Wilk , Sobolewski , Garguła (niestety nikt go nie kupi z racji wysokich zarobków) ,Bunoza powinni być uzupełnieniem składu. Jeśli jednak Bednarz zacznie od sprzedaży Meliksona czy kogoś z tych których wymieniłem jako najlepszych w naszym skłądzie to sądze ze zakonczymy przyszly sezon równie żenująco jak ten |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jesli odejdzie Melikson to okaze sie ze 8 miejsce w przyszlym sezonie nie bedzie stratą ale duzym osiagniciem,bo nie widze kogos kto ma ciagnac ten wozek poza nim. zobaczymy kogo jeszcze sprzedadza ale widze ze trzeba nastawic sie na raczej pesymistyczne prognozy. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Dobry wynik wykręciliśmy za Maaskanta (7 wygranych z rzędu) przed przyjściem Meliksona. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Warto zwrócić uwagę na zmianę w wypowiedziach Jirsaka, kilka tygodni temu mówił "zobaczymy" "poczekajmy" "czekam na klub", a teraz "w przyszłym sezonie będziemy walczyć o mistrza".
Co chcę przekazać, chyba nie muszę tłumaczyć? ![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie musisz tłumaczyć, wszyscy wiemy - nie jest dobrze...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
do mnie dzisiaj trzeba łopatologicznie.
Przedłużono kontrakt z Jiraskiem z tego wynika ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O Jirsaku nic pewnego niew wiadomo, ale chyba rzeczywiście ma szansę na nowy kontrakt w Wiśle.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jirsak nie zasłużył na przedłużenie z nimi kontraktu, nie pokazał niczego przez te lata gry pod Wawelem, że zasługuje obecnie na nowa umowę. To jest tak jak sprowadza się gościa, który był jednym z najsłabszych ogniw tamtejszych FC Teplice - wtenczas trzeba było kupić Dzeko od nich, po tym transferze Czesi złapali się za głowy że zdołali upchnąć nam Tomasa Jirsaka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Był wywiad z Jirsakiem, gdzie mówił, ze Probierz chce by został.
W sumie mu (Probierzowi) się nie dziwie. Pewnie ma świadomość kogo może dostać w zamian. O ile w ogóle ktoś inny przyjdzie w to miejsce. A tak. Prawie Polak, ograny, zaaklimatyzowany, a na poziom gry o miejsca 6-12 to obleci. |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
a w sumie dlaczego nie ? ja tam lubie tego chłopaka, zna Kraków, język Polski, jest wartościowym zmiennikiem, a skoro sam podkreśla, że chce Tu zostać mając świadomość tego, że będzie siedział na ławie to kolejny plus. Bo nie znajdziemy lepszego piłkarza, który z łatwością zgodzi się na ławke, a Tomek nie jest taki zły.
![]()
Czy ciemno czy jasno, Wisła płynie przez Miasto.....Bo to Miasto jest Nasze! ^^
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie tylko czy Jirsak gra bo faktycznie pasuje do koncepcji Probierzowi, czy to wynik nacisków (L)ysego Jacka który robi za dobrego wujka Czecha od kiedy zmarnował 700tyś Euro sprowadzając go do Wisły. Już raz zaostrzyło się na lini trener - dyrektor sportowy gdy Skorża przekonał się ile Czech jest warty. Tak samo poznali się na nim Maaskant i Moskal i teraz nagle po 3 latach miernej gry w klubie nagle staje się on podstawowym zawodnikiem? Coś nie chce mi się w to wierzyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Śmiać się chce teraz z utyskiwania na kóleczka Cantoro czy egoizm Uche ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PS: Wisla daje 0,5 mln EUR za Kupisza
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Ufam Probierzowi, ktory zna go bardzo dobrze i jesli on uwaza, ze kogos takiego Wisle potrzeba to warto chyba sie z nim zgodzic. |
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Ja myślę ze Kupisz będzie dobrym transferem
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Uważam, że wydawanie jakich kol wiek pieniędzy na Kupisza jest nie poważne, dla mnie jest to piłkarz który bazuję tyko i wyłącznie na stosunkowo dobrej szybkości i zagazowaniu. Sposób prowadzenia przez niego piłki uważam za komiczny coś w stylu Gołosia "głowa w dół" i jazda do przodu. Do tego straszny symulant z niego aczkolwiek jaskółek Ilieva to on nie przebije.
W tej rundzie bardzo dobre wrażenie robi Makuewszki, do tego widać że to zawodnik który oprócz tego że szybko biega to ma trochę techniki oraz mysli na boisku co nie zawsze zdarza się Kupiszowi. Kupisz jest lepszy pod względem fizycznym od Łobo natomiast uważam że piłkarsko są na podobnym poziomie. Brakowało nam w tej rundzie fizycznych zawodników ale nie za takie pieniądze...
Ostatnio edytowane przez westersyl : 05.05.2012 o godz. 09:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kupisz pewnie przyjdzie za Małego i oczywiście wujowi Cupiałowi coś z tego jeszcze skapnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
westersyl _ pełna zgoda Kupisz po za dobrym przygotowaniem wydolnościowym i szybkością nie reprezentuje żadnych walorów strykte piłkarskich .Jak dla mnie cały ten chałas w oku rzekomej dziury budżetowej , i to co dzieje się do okuła klubu . TO NIC INNEGO JAK LECZENIE GRYPY KIJEM BEJSBOLOWYM .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dziwne. Kilka miesięcy temu większość forum próbowała mi wmawiać, że Kupisz jest wart zapłacenia 1 mln euro, a teraz nie jest wart połowy tej kwoty?
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Bardzo fajnie, że kupisz jest do nas przymierzany. Sam osobiście chciałbym go w Wiśle, ze 3-4 młodych-zdolnych i można będzie powiedzieć, że przebudowa się udała.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Przecież on tu nie przyjdzie za 0.5 mln euro. Ludzie zejdźcie na ziemię. Jak Bednarz stwierdza, że możemy sprzedać każdego to niestać nas przecież na taki wydatek. Nastawcie się raczej na no name z 1 lub 2 ligi. Mnie się wydaje, że niektórzy tutaj jednym uchem słuchają, a drugim już nie co mówił Bednarz. Jak wzięliśmy 15 mln. pożyczki z Tele- Foniki to jakim cudem mielibyśmy kogoś kupować za taką kwotę.To już nie te czasy i trzeba się na to nastawić, a nie wierzyć w bajki PS.
I jeszcze ten tekst o Probierzu i jego wpływie na decyzję Kupisza. To raczej nie spowoduje, że Jagiellonia odda go nam za friko. Takich piłkarzy jak Kupisz, Makuszewski, Piech, Pawłowski trzeba było sprowadzić jak jeszcze nic nie znaczyli, a teraz musimy szukać takich jak oni ale w niższych ligach, bo na nich nas stać.
Ostatnio edytowane przez rabi86 : 05.05.2012 o godz. 10:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |