|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
i że mimo nienawiści nie życzą Cracovii spadku. Im nie pasowało gdy Cracovia spadała bo... to oznaczało brak derbowych spotkań w następnym (i może następnym) sezonie. A tym żyli.No ale czasy się zmieniają.. a może kibice są po prostu bardziej... hmm.. "komercyjni" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Jeżeli więc ktoś z Legii pisze na temat ewentualnego niedzielnego przewału to tylko w ramach zdziwienia, że tak świętobliwe ekipy mogą w ogóle coś takiego wymyślić. Natomiast wszelkie płacze, że nas pozbawiacie ewentualnym przewałem mistrza to jakieś totalne wymysły, bo u nas jasne jest, że sami nasi piłkarze jak najwięksi frajerzy przegrali mistrza i jakikolwiek wynik i okoliczności niedzielnego meczu Wisła - Śląsk tego nie zmienia. Nie wydaje mi się bym gdzieś uciekał. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Probierz już ułatwił zadanie Śląskowi wystawiając na obronie juniorów - jeżeli WKS tego nie wykorzysta to po prostu nie zasługuje na tytuł Mistrza Polski.Od biedy mistrza zdobędzie Ruch i nie będzie takiej tragedii(w końcu kiedyś była dobra zgoda). Ja oczekuje u naszych grajków ambicji na 100% i profesjonalizmu. A Śląskowi również świetnej gry - na trybunach przyjaźn,na boisku walka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Probierz już ułatwił zadanie Śląskowi wystawiając na obronie juniorów - jeżeli WKS tego nie wykorzysta to po prostu nie zasługuje na tytuł Mistrza Polski.Od biedy mistrza zdobędzie Ruch i nie będzie takiej tragedii(w końcu kiedyś była dobra zgoda). Ja oczekuje u naszych grajków ambicji na 100% i profesjonalizmu. A Śląskowi również świetnej gry - na trybunach przyjaźn,na boisku walka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
...wytrzymalem chwile ale jednak odezwaly sie Warwsiawskie Trole ktorych NIKT na Wislackim forum nie akceptuje oprocz Adminow .....boli Was bufony ze leiga nie zdobedzie mistrzostwa
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 04.05.2012 o godz. 23:58.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Kibice Amici będą swiętować w niedzielę to, że............zakwalifikowali się do pucharów. Będą piłkarze na Placu Wolności i będą świętować jak to napisali na 1 z ich stron udany sezon
. Myślałem, że ten śmieszny wroniecki klubik ma jednak większe ambicje. Oni mówią, zawsze, że są najlepsi w ostatnich latach w Polsce a dla nich udany sezon jest jak wywalczą miejsce w pucharach. Dla Wisły i Legii sezon w którym wywalczy się miejsce w pucharach a nie mistrza jest SŁABY. Wiec widać po ambicjach, że daleko im do Wisły i Legii.PS. Wolałbym aby Amica zleciała z ligi zamiast Cracovii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
^^ no i nie zrozumiałeś kontekstu kochany, mimo że oczywisty. Ale spokojnie Ci wytłumaczę, jeszcze w marcu po spalonej ziemi po Bakero raczej zastanawialiśmy się, czy skończymy ligę poniżej czy powyżej 10 miejsca, a już nikt nie zakładał, że zagramy w pucharach. Tak więc ostatnie dwa miesiące są bardzo dla nas udane, Bakero wyleciał na zbity pysk, a my przy cudzie na miarę Jopa mamy iluzoryczne szanse na mistrza. Tak czy siak jest z czego się cieszyć w sumie. A Pl. Wolności to na wypadek tego cudu, żeby na Widzewie czasem nie odbierać medali. Teraz rozumiesz wszystko? Cudownie
![]() edyta mówi, że wie, że byś się cieszył. A ja się cieszę, że Ty byś się cieszył, nawet nie wiesz jak bardzo Powód: zdanie więcej
Ostatnio edytowane przez skttrbrain : 04.05.2012 o godz. 23:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
.....jak dlugo jeszcze bedziemy znosili bufonade i pouczanie warszawskich i poznanskich pajacow
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2012
Offline |
|
|
@ skittabrain
Gdyby było jak piszesz to by było napisane: końcówkę sezonu a nie ''udany sezon 2011/2012'' Z tego zdania wynika, ze cały sezon uznajecie za udany. Jeżeli za rok sytuacja się powtórzy to znów będziecie zadowoleni, ze 3/4 sezonu gracie kichę a 1/4 dobrze i starcza na puchary? W Warszawie i przede wszystkim Krakowie nikt jak tak będzie z ich drużynami to nie będzie zadowolony. Bo Tu liczy się tylko MISTRZ. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
gizmowisla, ewidentnie cos pod kopula masz nie tak. Matke Ci jakis lechista czy legionista zgwalcil, ze tak wariujesz? Rodziece nie kochali? Wujek gwalcil? Rowiesnicy kpili?
Nienawidze, nienawidze, trolle, trolle, bufony, bufony, grhhh, grhhh, hau hau, hau hau Nie jestes normalny. Nie wiem, moze musisz sobie kreowac sztucznych wrogow by nadac twojemu biednemu zyciu choc namiastke sensu. Nie wiem, wiem ze normalny czlowiek tak sie nie zachowuje i takich bzdur nie pisze. Tak dla twojej wiadomosci; ultrasi sa wszedzie tacy sami. Jedyne co Cie rozni od ultrasa legijnego czy ruchowego, to to ze... oddajesz czesc "fladze o innym kolorze". --------------------------------------------------------------------------------------------- Niektorzy chyba nie pojmuja co znacza dla Lecha te puchary. Albo inaczej, co moga znaczyc. Lech ma bardzo dobry wspolczynnik, 22 pkt. Dawno juz zaden polski zespol nie mial tak korzystnej sytuacji jak Lech; ma on zagwarantowane rozstawienie w kazdej rundzie el. LE. Mowiac prosciej, zadnymi Spartakami, Apoelami i Tottenhamami martwic sie nie musi. No wiec, drugi rok z rzedu bez pucharow majac taki wspolczynnik to bylby dla nich dramat, niemal ze zmarnotrawienie niedawnych swietnych wystepow pucharowych. I bylo tego blisko. Stad ich euforia jest zrozumiala. Oczywiscie rozstawienie niczego nie przesadza, ale... bardzo ulatwia sprawe. Drzwi do fazy grupowej sa na wpol otwarte. A tam czekaja kolejne miliony i kolejne punkty rankingowe. Te puchary to punkt graniczny, bez nich Lech musialby strasznie ciac budzet (co nie jest tajemnica, Rutkowski o tym ciagle gadal), z nimi Lech moze zachowac (+ -) obecny poziom. Czyli, zakwalifikowanie sie do pucharow oznacza ze jak na razie ciec* w Lechu nie bedzie. * No chyba ze za takowe uznamy pozbywanie sie zmanierowanych gwiazdeczek typu Wojtkowiak, Stilic czy Arboleda. Wlasciwie jedyne ich powazne oslabienie to bedzie Rudnevs.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 05.05.2012 o godz. 01:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Korona nie wskoczy na 3 pozycje nawet zakladajac ze Lech przegra, a Korona wygra. Ma 3 pkt straty do Lecha i gorszy bilans. Mowiac prosciej, Korona nie ma juz szans na puchary, Lech ma juz puchary zagwarantowane.
P.S Wyobrazcie sobie co by bylo gdyby nie farfoclowate dosrodkowanie Henriqueza z Korona w 92 min... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Radość, gdy idzie dobrze jest naturalna i zdrowa, irytuje mnie tylko to wasze zgrywanie obojętności, gdy nie idzie. Szczególnie że ma się wrażenie, że w rzeczywistości wściekacie się jak każdy normalny człowiek. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() ![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
proponowałbym żeby admin zablokował w niedzielę o 17 forum na 72 h
Kiedyś tak zrobił, bodaj po derbach i Jopowym zagraniu. Ale chyba na 48 zamknął. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po co blokować? Jak nie będzie złych emocji to jaki problem? Dla mnie Legia jest sama sobie winna, a te ich transfery
Blanko i Nacho Novo coś czuję, że będą niczym nasz Kirm i Jirsak ;D |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie rozumiem tego nawoływania do dymisji/zwolnienia Skorży (weszlo, płaczki na legijnych stronach) - patrząc z boku to po wygraniu pucharu Polski i występach w Europie gdzie minimalnie odpadli z półfinalistą LE ten sezon powinni uznać za udany. Oczywiście byli blisko mistrza ale to chyba nie był cel - czy zespól walczący o tytuł sprzedaje w przerwie zimowej 3 zawodników z podstawowego składu ? NIE.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
o tym co zdziałała Legia. Najśmieszniejsze w tej trudnej dla nich chwili (zupełnie jak dla nas nie tak dawno) jest to, że my mieliśmy jednego Jopa, a oni JEDENASTU ! To był taki zbiorowy samobój, choć na pewno trzeba Lechii oddać co cesarskie. Byli po prostu lepsi na boisku ! ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
My natomiast z Jirsakami i Kirmami meczymy sie od kilku ladnych lat i jeszcze za te meki zaplacilismy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zwłaszcza w poprzednim sezonie się męczyliśmy z Kirmem. Jak to było? 9 bramek 11 asyst? Najlepsze statystyki w druzynie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jak w tym?
A no tak, cala druzyna gra zle wiec Kirma rozgrzeszmy bo sie zasluzyl w zeszlym sezonie, w ktorym co ciekawe nie gral kosmosu tak jak wskazywalyby na to statystyki.Jest jednym z wiekszych partaczy w naszej druzynie i nikt by po nim nie plakal gdyby odszedl. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oddzielam po prostu co innego. Parę razy spotkałem się tutaj czy na Shoutboxie (czy jak to się tam pisze) z tekstem, że to warszawskie płaczki ryczą, że Wisełka się układa ze Śląskiem jak w starych dobrych czasach. Otóż wyjaśniam, że my mamy ten mecz serdecznie w dupie, bo nawet jeśli się nie ułożycie to my nie damy rady Kielcom. O czym tu w ogóle gadać? Sfrajerzyli nasi sezon i dla nas możecie wygrać ze Śląskiem 6-0 albo przegrać 0-8. Mamy to serdecznie w dupie, bo od 17 interesować nas będzie wyłącznie 'dziekowanie' piłkarzom za przegranie sezonu. Płakałbym i sie wkurzał, że sprzedajecie mecz Śląskowi, gdybyśmy byli w sytuacji Lecha (fantastyczny finisz, ewidentnie najlepsza piłka pod koniec sezonu, wielki pościg, tytuł na wyciągnięcie ręki i.... niesportowa gra dwóch rywali). A tak? My przegraliśmy tytuł wyłącznie przez własną niemoc. Reszta ligi kompletnie nie miała znaczenia. Przegraliśmy go sami ze sobą. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ludzie ale macie problemy
![]()
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 05.05.2012 o godz. 12:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
To Nasza Wisła zjb* sezon i przegrała go na własne życzenia ale to wasza Legia jest największym pośmiewiskiem i przegranym sezonu ( piłkarze i trenerzy) i ja tu na forum przed własnym komputerem udowadniac tego nie muszę.To się wie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ja w ogole nie wiem jak ktos jeszcze po meczu w Zabrzu moze uwazac ze Wisla wygra ze Śląskiem ? dlaczego z liderem mamy wygrac jak z Gornikiem nie potrafimy ? ...
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś z tym polemizuje?
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dwie "gwiazdy" Legii odchodzą:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...e653&_ticrsn=3 ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...wiadomosc.html ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
. Co pisali w tym temacie forumowi spece ![]() |
|
|