|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
już cweLe z warszafki kupują Traore i tak właśnie działa ta drużynka knowania i nic więcej.
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeczuwam że Lech i Korona sie potkną i padną remisy..
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 02.05.2012 o godz. 16:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie no bez jaj...Korona gra dobrą piłkę i siebie, Widzew gra już o przysłowiową pietruszkę- nie widzę tu innego rezultatu jak pewne zwycięstwo Kielczan
co do meczu Lech- Podbeskidzie, ok Bielszczanie nieźle grali na wyjazdach, ale ostatnio spuścili z tonu natomiast Lech jest na fali wznoszącej- też nie przypuszczam aby tego meczu gospodarze nie rostrzygnęli na swoją korzyść tym bardziej ze mają o co grać jeśli już to bardziej bym się obawiał niespodzianki w postaci braku zwycięstwa Ruchu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Wam za to zycze byscie sie nie oddali za darmo czy tam za cokolwiek innego w ostatniej kolejce ![]() Bede mial niezla polewe jak Slask jutro wdupi i przyjedzie do Was na ostatni mecz... to trzeba bedzie zobaczyc Leszek czyha i jeszcze nie jeden moze sie zdziwic. O Lechii szkoda gadac... mecz ze Slaskiem wiadomo jak sie skonczyl i czemu byl taki wynik, ostatni ich mecz to kpina wiec raczej tam sie nic nie zmienia. Janas chce atakowac...a ja chce zobaczyc atakujaca Lechie.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 02.05.2012 o godz. 16:56.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() ![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak legła jutro nie wygra to wtedy przed ostatną kolejką będą przed nią trzy drużyny i wtedy choćby skały srały mistrza w stolycy nie będzie i nikt nikomu nie będzie musiał się podkładać ani oddawać.... i niech tak się stanie.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Nie zdziwi mnie scenariusz, w którym żaden zespół z walczącej o mistrza czwórki nie sięgnie w najbliższej kolejce po komplet punktów. Pięknie by się to wpisywało w obraz wyścigu ślimaków, jaki obserwujemy w tym sezonie.![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja nawet nie chcę mistrza dla Legii dlatego, że jej nie lubię. Ja chciałbym po prostu zobaczyć, jak Maciek się z 4 miejsca tłumaczy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Teraz to chyba tylko Koronie w sumie nic się nie stanie, jeśli zajmą 5 miejsce. Reszta trenerów będzie się nieźle tłumaczyła z braku pucharów.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja mysle ze wszystkie pierwsze 4 druzyny zwycieza w obu meczach i w tabeli sie nic nie zmieni
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobry żart. W polskiej lidze jest niemal niespotykana sytuacja, by aż 4 drużyny z czołówki w jednej kolejce zgodnie wygrały swoje mecze, a co dopiero w dwóch. Prędzej już spodziewałbym się kompletu porażek szczerze mówiąc.
![]()
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Śniło mi się dziś,że lechia wygrała 1:0 i tym samym pozbawiła legię mistrza
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie chce krakać, ale mam wrażenie, że Lechia zostanie rozgromiona..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
NA razie wszystko idealnie, no może oprócz naszego meczu. Lechia wygrywa, Śląsk powinien wygrać bo prowadzi już 2:0. Wszystko pod Śląsk się układa, super, tylko szkoda, że w następnym meczu grają z ami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo Lechia !!!! dowalcie tej warszafskiej mendzie. Legła warsafa !!!
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w meczu z nami jak będzie zły wynik to wpadniemy na boisko i Śląsk dostanie 3 punkty walkowerem
Tak to będzie wyglądało,od 1:50 http://www.youtube.com/watch?v=JjEh-X5Zqwk hahaha |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Oby dzisiaj w Gdańsku nie powtórzył się scenariusz z naszej drogi po mistrzostwo 3 lata temu , kiedy wygraliśmy z Lechią 4-2 a mecz również nam się na początku nie układał.
Oby Lechia utrzymała korzystny rezultat i będzie można śmiało powiedzieć , że karty do ostatecznej rozgrywki o MP rozdają trzej królowie wielkich miast ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
PP i tytul frajerow roku
Niezle jaja. Coz, jak sie gra pyte nie zasluguje sie nawet na podium.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Aż chcę się zaśpiewać: Gdzie twoje berło berło i korona gdzie twoje mistrzostwo Legio p...a
Brawo za przegranie majstra ciekawe co Maciuś powie? ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Macie legioniści swego mistrza
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|