The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2012, 08:39
1.Primo.Od klilku już lat Wisła ma najwięcej kibiców, którzy się z nią identyfikują ,od ok roku najwięcej jest jej w przeróżnych mediach.W promieniu 100 km od rynku głównego żyję 1/4 ludności polski czyli 8MLN LUDZI!!!
Jako przykład proszę bardzo- Stadion Borussi.
2.To, że nie wykorzystujemy potencjału, winić trzeba przedewszystkim media typu TVN,gazeta wyborcza, którzy robią zajebiście złą otoczkę strasząc nie fanatyków krwiożerczymi kibolami, którzy palą,gwałcą i rabują.Bardzo dużo też winy spoczywa na klubie, bo kto by się spodziewał, że w XXI wieku sprzedaż internet będzie dla naszego klubu takim wyzwaniem, zwłaszcza że mamy najwięcej kibiców w PL a nie tylko w Krakowie.Dlatego taki sytstem byłby dla nas zbawieniem.W tej chwili system ten posiadają takie tuzy futbolu jak: ŁKS,Podbeskidzie, czy Korona.... więc o czym my ....a mówimy?
Piłka nożna cały czas się rozwija, sukcesy też wkońcu przyjdą.Teraz można gdybać, ale gdyby nie te 4 ostatnie minuty z APOELEM kopacze by przetrwali, media by zafundowały masowe pranie mózgu ludziom.Nie zapomnijmy, że jednak Andrzeje i Janusze zapełniają trybuny a nie fanatycy- Ci będa zawsze, więc klub musi przedewszystkim dobrze grać ... no i nie bać się przyjść na stadion.
Równajmy do najlepszych a nie spoczywajmy na laurach.

Edit:
Przecież 1 maja jest wolne od pracy.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 25.04.2012 o godz. 09:36.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
es*
Junior Member

Od: 02.2012

Stary 25.04.2012, 09:17
Mario26 napisał(a):Wyświetl post
Według mnie kompletu na derbach nie będzie z kilku powodów: 1. mecz w poniedziałek, 2. słaba postawa drużyny w lidze, 3. zbyt drogie bilety, 4. brak sprzedaży biletów przez internet.
idzze idzze bajoku!
Odpowiedz cytując
Dzideek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.04.2012, 09:20
Czarne - wyprzedane, szare - resztki.

Ostatnio edytowane przez Dzideek : 25.04.2012 o godz. 09:26.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 25.04.2012, 09:48
PS

Bo zapomniałem dopisać. Absurdem jest to, że na jedną legitymację studencką dostaję jeden bilet - z całym szacunkiem przecież w kompetencjach gościa w kasie jest wydanie mi takiej ilości biletów za jaką ilość zapłaciłem, o rodzaj biletu i co ja z nim zrobię to już moja sprawa. Na bramkach ochroniarz sprawdza czy jest legitymacja z biletem ulgowym, BO I TAK SPRAWDZAJĄ jeśli kupiłem ulgowy.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 25.04.2012, 10:32
Kaan napisał(a):Wyświetl post
Tylko trzeba wziąśc pod uwagę, że to długi weekend, stąd wiele osób moze byc wówczas poza Krakowem.
No to fakt, W zwykły weekend ludzie siedzą w Krakowie, ale na mecz o 18 z Zagłebiem przychodzi 14.000. Kto ma być to będzie i tyle. Gdyby to był mecz o MP dla Wisły to wręcz by wypełnili stadion. Po prostu na dzien dzisiejszy rekord 24.000 jest nie do pobicia i tyle, bo takie jest zapotrzebowanie na tego typu rzeczy w regionie.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 25.04.2012 o godz. 10:35.
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 25.04.2012, 11:19
propaganda pasiastych jest niemożliwa twierdzą że dla tego tyle biletów schodzi bo incognito będa ich tysiące na naszym stadionie hahahah
ps.koło 11 już kolejka na około 20 -30 osób ;]
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 25.04.2012, 11:32
szlaQ napisał(a):Wyświetl post
propaganda pasiastych jest niemożliwa twierdzą że dla tego tyle biletów schodzi bo incognito będa ich tysiące na naszym stadionie hahahah
O ile wiem to kupienie w Krakowie biletu jak sie ma karte kibica innego klubu nie jest możliwe. Ale mogę się mylić, bo tej innej karty nie mam
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 25.04.2012, 11:46
U siebie żal im piątki na mecz, a u nas wyrabiają karty po dysze plus kupują bilet?
Odpadł im zajebisty argument ze gramy o coś i dlatego przychodzi nas duzo więcej, niż ich do supermarketu. Teraz sytuacja jest odwrotna, oni graja o coś, bo chyba utrzymanie jest walką o coś i chodzą tylko karnetowicze po 90 zł za sztukę. Zresztą też coraz mniej.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.04.2012, 11:50
Cytat:
Spotkaj się z piłkarzami przed Derbami!

W piątek 27 kwietnia zapraszamy wszystkich kibiców Białej Gwiazdy do Strefy Kibica, gdzie będzie można spotkać się z zawodnikami Wisły Kraków.

Od godz. 16:00 na fanów w Strefie Kibica będą czekać Sergei Pareiko, Radosław Sobolewski i Dudu Biton. Spotkanie będzie okazją do porozmawiania z piłkarzami, którzy kilka dni później rozegrają niezwykle ważny mecz ligowy z Cracovią.

Zachęcamy również do kupna biletów na Wielkie Derby Krakowa. Informacje na temat sprzedaży wejściówek można znaleźć tutaj (kliknij)
www.wisla.krakow.pl
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.04.2012, 12:52
I nawet incognito będą śpiewać z nami cracovia K, cracovia S .... oraz Dobij tą k .... Wisełko, dobij tą k....
Te łajzy nie mogą zdzierżyć tego, że przy straconym sezonie na mecz Wisły potrafi przyjść ponad 20 tys. osób jak ostatnio z Amiką 21 tys. czy Legią 24 tys. Dla nich są to liczby wręcz ...kosmiczne.
W dodatku wiadomo, że nie są oni żadną firmą, która by jakoś magnetycznie ściągała kibiców, a tu wszystko na to wskazuje, że też będzie ponad te 20 tys. chetnych zobaczyć na własne oczy pożegnianie parchów.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 25.04.2012, 13:28
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
No to fakt, W zwykły weekend ludzie siedzą w Krakowie, ale na mecz o 18 z Zagłebiem przychodzi 14.000. Kto ma być to będzie i tyle. Gdyby to był mecz o MP dla Wisły to wręcz by wypełnili stadion. Po prostu na dzien dzisiejszy rekord 24.000 jest nie do pobicia i tyle, bo takie jest zapotrzebowanie na tego typu rzeczy w regionie.
Dlaczego nie do pobicia, jak bilety sprzedają się lepiej niż wtedy, kiedy ten rekord padł?

Myślę, że 27 tys z żydkami powinno być. Na razie poszło ok 19-20 tys, na 5 dni przed meczem to chyba nie jest źle, tym bardziej, że z doświadczenia wiemy, że masa stałych bywalców sektora E kupuje bilety na dzień dwa przed meczem, lub bezpośrednio tuż przed. Pierwszy raz mamy sytuacje, że na głównej mamy wykupione 3 sektory na 5 dni przed meczem
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.04.2012, 14:29
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
O ile wiem to kupienie w Krakowie biletu jak sie ma karte kibica innego klubu nie jest możliwe. Ale mogę się mylić, bo tej innej karty nie mam
Akurat na Wisłę każdy może kupić bilet, bo Wisła jako jedyny klub w Polsce jest w innym systemie niż reszta klubów, czy Klub Kibica Reprezentacji (lol).
.
Odpowiedz cytując
robol
Junior Member

Od: 04.2012

Stary 25.04.2012, 14:33
Witam Panowie, nie jestem z Krakowa ale na mecz wybrałbym się. Jest opcja żeby wejść na stadion bez tzw. karty kibica? Czy jeśli nie to czy jest opcja żebyś ktoś mógł w moim imieniu ją wyrobić?
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.04.2012, 14:38
Nie ma
Musisz być osobiscie bo zdjęcie muszą Ci zrobić na miejscu.

Wszystko trwa 2 minuty.

Wniosek możesz wypełnić już teraz ściągając go z http://bp.wisla.krakow.pl/files/wnio...kibica2011.pdf
Ostatnio edytowane przez aNouc : 25.04.2012 o godz. 14:42.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 25.04.2012, 14:48
robol napisał(a):Wyświetl post
Witam Panowie, nie jestem z Krakowa ale na mecz wybrałbym się. Jest opcja żeby wejść na stadion bez tzw. karty kibica? Czy jeśli nie to czy jest opcja żebyś ktoś mógł w moim imieniu ją wyrobić?
To jest niesamowite, ze ktos potrafi na forum znalesc temat o biletach, a nie potrafi wejsc na strone glowna Wisly, na ktora duzo latwiej trafic.... Chyba tylko kwestia podniesienia morali ze ktos odpisze na posta...

http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/

Tu sa wszystkie informacje !!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 25.04.2012, 14:57
NIE ma takiej mozliwosci muszisz stawic sie osobiscie i sobie ja wyrobic .
Powód: uprzedziliscie mnie :)
Ostatnio edytowane przez OpEnTaNy : 25.04.2012 o godz. 14:58.
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
robol
Junior Member

Stary 25.04.2012, 15:19
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post
To jest niesamowite, ze ktos potrafi na forum znalesc temat o biletach, a nie potrafi wejsc na strone glowna Wisly, na ktora duzo latwiej trafic.... Chyba tylko kwestia podniesienia morali ze ktos odpisze na posta...

http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/

Tu sa wszystkie informacje !!!!!!!!!!!!
Niesamowite jest, że na każdym forum znajdzie się taki burak, który podnosi sobie morale bo pojechał kogoś na forum odpisując mu na posta....Gdybyś nie zauważył przedstawiłem się, że nie jestem z Krakowa, więc raczej często na tą stronę nie wchodzę, ba wczoraj odwiedziłem ją po raz pierwszy i chyba forum/dział o biletach jest o tego typu pytań.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.04.2012, 15:28
Niesamowite jest, że na każdym forum znajdzie się taki burak, który podnosi sobie morale bo pojechał kogoś na forum odpisując mu na posta....Gdybyś nie zauważył przedstawiłem się, że nie jestem z Krakowa, więc raczej często na tą stronę nie wchodzę, ba wczoraj odwiedziłem ją po raz pierwszy i chyba forum/dział o biletach jest o tego typu pytań.
Ale czy nie pomyślałeś , że szybciej znajdziesz takie informacje na oficjalnej stronie klubu ? Przecież tam jest wszystko napisane jak dla dzieci. Ale czasami trzeba kliknąć kilka razy niż poprostu zaśmiecać ten temat tymi samymi pytaniami ...
Odpowiedz cytując
robol
Junior Member

Stary 25.04.2012, 15:33
Do tej pory jeśli chciałem się dowiedzieć czegoś konkretnego zawsze zaglądałem na fora. Wystarczyło tylko napisać, że taka i taka informacja znajduje się na głównej i po kłopocie. Jeśli ktoś ma słabe nerwy niech nie wchodzi w takie tematy skoro ma się od razu ponapinać i w takim wypadku to on zaśmieca forum. amen
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 25.04.2012, 15:37
Czy jadą z nami administratorzy?
Mój i kilka postów wyżej do skasowania.
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
bartek_strz
Member

Od: 07.2009

Stary 25.04.2012, 16:45
Niestety nie, musisz ją osobiście wyrobić na miejscu, ale spokojnie dasz zdążysz wyrobić KK i kupić bilet przed meczem (minimum 2 godziny przed)
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.04.2012, 17:01
adas123 napisał(a):Wyświetl post
Banda idiotów to jest taka,że szkoda gadać.Gorzej niż najgorsze biurwy po ZUSach i innych urzędach.Matka pojechała z moim 8letnim bratem,nomen omen posiadającym legitymacje inwalidzka,żadne tłumaczenie ale zawsze można przychylniej spojrzeć,wyrobic mu karte żeby mogli pójść na derby na rodzinny.Wzięłą spisała pesel a laska mówi że musi zobaczyć dokument na którym ten pesel jest.W jego przypadku to legitymacja tylko,wiec musze po....iać spod Krakowa zawieźć to teraz bo nie bedzie kiedy indziej czasu.Znalazl sie super ....a zorganizowany klub nagle

Zaraz zaraz a czyja to wina , że twój brat nie miał przy sobie dokumentów ? Chyba rzeczą naturalną jest , że przy wyrabianiu takiej karty kibica należy okazać dokument . Jakie znowu przychylne spojrzenie ?Jeżeli ktoś tutaj jest mało zorganizowany to na pewno nie jest to klub . Kobieta zachowała się jak należy czyli bez okazania dokumentu nie ma możliwości wyrobienia karty i kropka.
Odpowiedz cytując
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.04.2012, 17:08
Czy na F bilet może kupić zwykły kibic, który nie ma dziecka?
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 25.04.2012, 17:20
Kurde, zgubiłem ostatnio dokumenty. Mam kartę kibica tylko. Nie mam dowodu, legitymacji, prawa jazdy itp.

Co jak na wejściu zapytają mnie o legitymacje?
Miał ktoś taką sytuację?

Kurde słyszałem, że mogą mnie wyprosić i zabrać mi kartę bo nie mam dowodu potwierdzającego tożsamość.

W ogóle w tym sezonie sprawdzają jakoś dokładnie te dokumenty, bo przyznam szczerze, że mnie jeszcze nie kontrolowali, może dlatego, że przy zakupie domagają się legitymacji.

Jak coś to priv.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 25.04.2012, 17:45
przeciez przy zgłaszaniu utraty dowodu dostaje sie chyba świstek o "utracie dowodu osobistego" czy cos w tym rodzaju. Wiec mozesz to zabrac. A z dziekanatu mozesz wziac zaświadczenie o byciu studentem, i problem z głowy. Na moim wydziale jak studiowałem, to wydawali to od ręki.
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 25.04.2012, 17:46
Proud napisał(a):Wyświetl post
Kurde, zgubiłem ostatnio dokumenty. Mam kartę kibica tylko. Nie mam dowodu, legitymacji, prawa jazdy itp.

Co jak na wejściu zapytają mnie o legitymacje?
Miał ktoś taką sytuację?

Kurde słyszałem, że mogą mnie wyprosić i zabrać mi kartę bo nie mam dowodu potwierdzającego tożsamość.

W ogóle w tym sezonie sprawdzają jakoś dokładnie te dokumenty, bo przyznam szczerze, że mnie jeszcze nie kontrolowali, może dlatego, że przy zakupie domagają się legitymacji.

Jak coś to priv.
Mam nadzieję że poinformowałeś o zgubie w pierwszej kolejności dowolny bank a potem milicję? Żeby Ci ktoś na Twoje konto czasem kredytu hipotecznego nie wziął. Jeżeli zdjęcie się zgadza i ochrona nie ma żadnych wątpliwości to nikt Cię nie poprosi o dokument, chyba że masz ulgowy karnet to kto wie...
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 25.04.2012, 17:49
Na policji i w banku wszystko załatwione.

Zrobię tak jak piszecie i wezmę potwierdzenie studiowania z Uczelni.

Dzięki!
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 25.04.2012, 18:22
1. Wyrażaj sie - buraki to mozesz w polu sobie sadzic...
2. Zadnych morali nie musze sobie podnosic, szczegolnie na jakies osobie z forum.
3. No wlasnie, wiec skoro nie wchodzisz tu, to tym bardziej mogles zagladnac na strone oficjalna. Logiczna rzecza jest ze tam takie informacje beda. aNouc dal Ci linka, po ktorego i tak na strone musial wchodzic. I rzecz wiadoma juz od ponad roku jest, ze od sezonu 2011/2012 Karta Kibica jest obowiazkowa na wszystkich meczach ekstraklasy.
4. Oczywiscie ze jak sama nazwa wskazuje ten dzial jest od tego, ale Twoim obowiazkiem tez jest a.)troche pomsylec b.) przeczytać regulamin, jesli nie wiesz jakie sa zasady forów - zazwyczaj wyglada to tego ze zanim zadasz pytanie, to powienes sprawdzić czy nie ma na nie odpowiedzi - bo jesli o to chodz,i to chyba 100 razy juz na to odpowiadano w tym temacie. Rowniez ten temat jest do tego, aby odpowiadac na pytania, na ktore trudno znalesc odpowiedzi.
5. Jak robol to przeczyta, to niech jakis moderator to wykasuje, po co znow zasmiecac tym temat.
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 25.04.2012, 19:27
Proud napisał(a):Wyświetl post
Na policji i w banku wszystko załatwione.

Zrobię tak jak piszecie i wezmę potwierdzenie studiowania z Uczelni.

Dzięki!
Albo paszport jak masz

a w temacie: myśle, że może być rekord, ja sama namawiam ludzi, mój ojciec też kupuje z kumplem na E bilet dopiero jutro - czwartek bo na E są i sie nie śpieszy.
Będzie dobrze. Więc nakręcajmy kogo można!

Btw. plakaty ze Smokiem Wawelskim w szaliku Wisełki się pojawiły na Czarnowiejskiej, Alejach, tak samo na telebimach reklamy koło Carrefour Zakopianka - nie ma co tak psioczyć na marketing.
Ostatnio edytowane przez mgła : 25.04.2012 o godz. 19:32.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 25.04.2012, 19:57
palikot napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego nie do pobicia, jak bilety sprzedają się lepiej niż wtedy, kiedy ten rekord padł?

Myślę, że 27 tys z żydkami powinno być. Na razie poszło ok 19-20 tys, na 5 dni przed meczem to chyba nie jest źle, tym bardziej, że z doświadczenia wiemy, że masa stałych bywalców sektora E kupuje bilety na dzień dwa przed meczem, lub bezpośrednio tuż przed. Pierwszy raz mamy sytuacje, że na głównej mamy wykupione 3 sektory na 5 dni przed meczem
Póki co. Jak pobiją ten rekord to będzie nowy rekord
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów