|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
1.Primo.Od klilku już lat Wisła ma najwięcej kibiców, którzy się z nią identyfikują ,od ok roku najwięcej jest jej w przeróżnych mediach.W promieniu 100 km od rynku głównego żyję 1/4 ludności polski czyli 8MLN LUDZI!!!
Jako przykład proszę bardzo- Stadion Borussi. 2.To, że nie wykorzystujemy potencjału, winić trzeba przedewszystkim media typu TVN,gazeta wyborcza, którzy robią zajebiście złą otoczkę strasząc nie fanatyków krwiożerczymi kibolami, którzy palą,gwałcą i rabują.Bardzo dużo też winy spoczywa na klubie, bo kto by się spodziewał, że w XXI wieku sprzedaż internet będzie dla naszego klubu takim wyzwaniem, zwłaszcza że mamy najwięcej kibiców w PL a nie tylko w Krakowie.Dlatego taki sytstem byłby dla nas zbawieniem.W tej chwili system ten posiadają takie tuzy futbolu jak: ŁKS,Podbeskidzie, czy Korona.... więc o czym my ....a mówimy? Piłka nożna cały czas się rozwija, sukcesy też wkońcu przyjdą.Teraz można gdybać, ale gdyby nie te 4 ostatnie minuty z APOELEM kopacze by przetrwali, media by zafundowały masowe pranie mózgu ludziom.Nie zapomnijmy, że jednak Andrzeje i Janusze zapełniają trybuny a nie fanatycy- Ci będa zawsze, więc klub musi przedewszystkim dobrze grać ... no i nie bać się przyjść na stadion. Równajmy do najlepszych a nie spoczywajmy na laurach. Edit: Przecież 1 maja jest wolne od pracy.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 25.04.2012 o godz. 09:36.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Dzideek : 25.04.2012 o godz. 09:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
PS
Bo zapomniałem dopisać. Absurdem jest to, że na jedną legitymację studencką dostaję jeden bilet - z całym szacunkiem przecież w kompetencjach gościa w kasie jest wydanie mi takiej ilości biletów za jaką ilość zapłaciłem, o rodzaj biletu i co ja z nim zrobię to już moja sprawa. Na bramkach ochroniarz sprawdza czy jest legitymacja z biletem ulgowym, BO I TAK SPRAWDZAJĄ jeśli kupiłem ulgowy. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Kto ma być to będzie i tyle. Gdyby to był mecz o MP dla Wisły to wręcz by wypełnili stadion. Po prostu na dzien dzisiejszy rekord 24.000 jest nie do pobicia i tyle, bo takie jest zapotrzebowanie na tego typu rzeczy w regionie.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 25.04.2012 o godz. 10:35.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
propaganda pasiastych jest niemożliwa twierdzą że dla tego tyle biletów schodzi bo incognito będa ich tysiące na naszym stadionie hahahah
ps.koło 11 już kolejka na około 20 -30 osób ;] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Odpadł im zajebisty argument ze gramy o coś i dlatego przychodzi nas duzo więcej, niż ich do supermarketu. Teraz sytuacja jest odwrotna, oni graja o coś, bo chyba utrzymanie jest walką o coś i chodzą tylko karnetowicze po 90 zł za sztukę. Zresztą też coraz mniej. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Te łajzy nie mogą zdzierżyć tego, że przy straconym sezonie na mecz Wisły potrafi przyjść ponad 20 tys. osób jak ostatnio z Amiką 21 tys. czy Legią 24 tys. Dla nich są to liczby wręcz ...kosmiczne. W dodatku wiadomo, że nie są oni żadną firmą, która by jakoś magnetycznie ściągała kibiców, a tu wszystko na to wskazuje, że też będzie ponad te 20 tys. chetnych zobaczyć na własne oczy pożegnianie parchów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Myślę, że 27 tys z żydkami powinno być. Na razie poszło ok 19-20 tys, na 5 dni przed meczem to chyba nie jest źle, tym bardziej, że z doświadczenia wiemy, że masa stałych bywalców sektora E kupuje bilety na dzień dwa przed meczem, lub bezpośrednio tuż przed. Pierwszy raz mamy sytuacje, że na głównej mamy wykupione 3 sektory na 5 dni przed meczem ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Akurat na Wisłę każdy może kupić bilet, bo Wisła jako jedyny klub w Polsce jest w innym systemie niż reszta klubów, czy Klub Kibica Reprezentacji (lol).
![]() .
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Witam Panowie, nie jestem z Krakowa ale na mecz wybrałbym się. Jest opcja żeby wejść na stadion bez tzw. karty kibica? Czy jeśli nie to czy jest opcja żebyś ktoś mógł w moim imieniu ją wyrobić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie ma
Musisz być osobiscie bo zdjęcie muszą Ci zrobić na miejscu. Wszystko trwa 2 minuty. Wniosek możesz wypełnić już teraz ściągając go z http://bp.wisla.krakow.pl/files/wnio...kibica2011.pdf
Ostatnio edytowane przez aNouc : 25.04.2012 o godz. 14:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/ Tu sa wszystkie informacje !!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
NIE ma takiej mozliwosci muszisz stawic sie osobiscie i sobie ja wyrobic .
Powód: uprzedziliscie mnie :)
Ostatnio edytowane przez OpEnTaNy : 25.04.2012 o godz. 14:58.
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Do tej pory jeśli chciałem się dowiedzieć czegoś konkretnego zawsze zaglądałem na fora. Wystarczyło tylko napisać, że taka i taka informacja znajduje się na głównej i po kłopocie. Jeśli ktoś ma słabe nerwy niech nie wchodzi w takie tematy skoro ma się od razu ponapinać i w takim wypadku to on zaśmieca forum. amen
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czy jadą z nami administratorzy?
Mój i kilka postów wyżej do skasowania. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Niestety nie, musisz ją osobiście wyrobić na miejscu, ale spokojnie dasz zdążysz wyrobić KK i kupić bilet przed meczem (minimum 2 godziny przed)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Zaraz zaraz a czyja to wina , że twój brat nie miał przy sobie dokumentów ? Chyba rzeczą naturalną jest , że przy wyrabianiu takiej karty kibica należy okazać dokument . Jakie znowu przychylne spojrzenie ?Jeżeli ktoś tutaj jest mało zorganizowany to na pewno nie jest to klub . Kobieta zachowała się jak należy czyli bez okazania dokumentu nie ma możliwości wyrobienia karty i kropka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czy na F bilet może kupić zwykły kibic, który nie ma dziecka?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kurde, zgubiłem ostatnio dokumenty. Mam kartę kibica tylko. Nie mam dowodu, legitymacji, prawa jazdy itp.
Co jak na wejściu zapytają mnie o legitymacje? Miał ktoś taką sytuację? Kurde słyszałem, że mogą mnie wyprosić i zabrać mi kartę bo nie mam dowodu potwierdzającego tożsamość. W ogóle w tym sezonie sprawdzają jakoś dokładnie te dokumenty, bo przyznam szczerze, że mnie jeszcze nie kontrolowali, może dlatego, że przy zakupie domagają się legitymacji. Jak coś to priv. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
przeciez przy zgłaszaniu utraty dowodu dostaje sie chyba świstek o "utracie dowodu osobistego" czy cos w tym rodzaju. Wiec mozesz to zabrac. A z dziekanatu mozesz wziac zaświadczenie o byciu studentem, i problem z głowy. Na moim wydziale jak studiowałem, to wydawali to od ręki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Na policji i w banku wszystko załatwione.
Zrobię tak jak piszecie i wezmę potwierdzenie studiowania z Uczelni. Dzięki! ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
2. Zadnych morali nie musze sobie podnosic, szczegolnie na jakies osobie z forum. 3. No wlasnie, wiec skoro nie wchodzisz tu, to tym bardziej mogles zagladnac na strone oficjalna. Logiczna rzecza jest ze tam takie informacje beda. aNouc dal Ci linka, po ktorego i tak na strone musial wchodzic. I rzecz wiadoma juz od ponad roku jest, ze od sezonu 2011/2012 Karta Kibica jest obowiazkowa na wszystkich meczach ekstraklasy. 4. Oczywiscie ze jak sama nazwa wskazuje ten dzial jest od tego, ale Twoim obowiazkiem tez jest a.)troche pomsylec b.) przeczytać regulamin, jesli nie wiesz jakie sa zasady forów - zazwyczaj wyglada to tego ze zanim zadasz pytanie, to powienes sprawdzić czy nie ma na nie odpowiedzi - bo jesli o to chodz,i to chyba 100 razy juz na to odpowiadano w tym temacie. Rowniez ten temat jest do tego, aby odpowiadac na pytania, na ktore trudno znalesc odpowiedzi. 5. Jak robol to przeczyta, to niech jakis moderator to wykasuje, po co znow zasmiecac tym temat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() a w temacie: myśle, że może być rekord, ja sama namawiam ludzi, mój ojciec też kupuje z kumplem na E bilet dopiero jutro - czwartek bo na E są i sie nie śpieszy. Będzie dobrze. Więc nakręcajmy kogo można! Btw. plakaty ze Smokiem Wawelskim w szaliku Wisełki się pojawiły na Czarnowiejskiej, Alejach, tak samo na telebimach reklamy koło Carrefour Zakopianka - nie ma co tak psioczyć na marketing.
Ostatnio edytowane przez mgła : 25.04.2012 o godz. 19:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|