|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ehhh mam nadzieję, że tam tak będzie. Ale jednak wyczuwam jakiś wałek...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97434,t...wiadomosc.html
Ze co? powiedzcie mi ze to bajki wyssane z palca ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tez tak mysle. Znajac zycie bedzie 2-0 dla zydkow.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ciekawe czy Widzew podlozy sie zydkom dzisiaj - Matusiak zapowiedział, ze beda chcieli wygrac ale jemu to ja nie wierze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pomyslmy tak. Spada Cracovia. Licencje ma Termalica. Moga kupic. Ale zalozmy, ze Termalica nie wchodzi. co robi Filipiak? Kupuje licencje Polonii W. bo Wojciechowski przejmuje Lechie. Kibice obu druzyn latwo to sobie tlumacza WIELKA przyjaznia i parchy kopia dalej
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ojjjj kuzwa źle się dzieje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ale napletki zgapiaja doping od nas, przyciszanie, klaskanie i ".......niecie". haha ciptoki
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Bardzo przyjemny wynik po gorszej stronie Błoń :] myślałem że Widzew się im podłoży a tu miła niespodzianka. :]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jestem rad, że mnie przeczucie zawiodło... Szkoda tej akcji Matusiaka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Co jeśli Lechia i Cracovia będą mieć na koniec tyle samo punktów? Bilans jest 2:2
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mecz barażowy, z tego co ostatnio czytałem w Dzienniku Polskim.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pieknie
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Liczy się ogólny bilans bramkowy - chyba że się ostatnio przepisy zmieniły..
Lechia 17-27 tamci 18-36 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Niedawno w jakimś temacie pojawiło się wyliczenie, jakie warunki muszą zaistnieć, żebyśmy na R22 urządzili sąsiadce ostatnie pożegnanie z Ekstraklasy. Mógłby ktoś przytoczyć?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tak tylko było dwa razy 1-1 ... więc bilans bramkowy :]
Ostatnio edytowane przez szlaQ : 20.04.2012 o godz. 19:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Oglądam Ruch - Dyskopolo że względu na Burlige ich nie widzę powodu żeby nie ściągnąć go za powrotem. Oczywiście staralem sie go oglądać też we wczesniejszych meczach
Powód: Druga część, żeby nie brzmiało głupio
Ostatnio edytowane przez whistar : 20.04.2012 o godz. 19:44.
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak w ogole to poziom ligi idzie odwrotnie proporcjonalnie do poziomu trybun,Obiektywnie to parchaci sie podniesli, a teraz i Polonia pokazuje, ze umie cos tam zarzucic i pociagnac...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
BRAWO!! to teraz sobie sprawdź jakie w nich były wyniki ;]
Lechia musi w dwóch meczach zdobyć co najmniej 3pkt aby odskoczyć od pasiastych na 6pkt. Jako że zamykamy kolejkę przy naszej wygranej i przy dużo lepszym bilansie Lechii oznacza to dla nich praktycznie spadek aa i pamiętajmy że przedostatnie miejsce ostatnio nie dało im "awansu" do I ligi, więc trzeba jeszcze ŁKS dopingować ;d
Ostatnio edytowane przez barthok : 20.04.2012 o godz. 20:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
No, ale kto wie co będą śpiewać w 1. lidze... ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lechia się utrzyma trzeba wierzyć jak na razie moja prognoza się sprawdza chodź trafiłem remis i tyle pejsy zdobywają pkt całe 1
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sporo osób pisało,że żydki zaczynaja lepiej grac itp itd.
Ten mecz potwierdził,że dalej grają pyte jakich mało i nic sie w tej kwestii nie zmieniło. Z taką grą to jestem pewien,że dostana solidny w....... zarówno od nas,jak i od Ruchu... Jak utrzymamy pewien poziom to zapowiadają sie nam piekne derby ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
I tak zrobiła się ciekawa sytuacja co do kwestii mistrzostwa - jakby tak jutro Legia zremisowała lub wdupiła (lepszy remis chyba) to Ruch ma na prawdę spore szanse. Raczej nie wierzę, że w następnej kolejce Legia nie wygra z Jagą (chociaż kiedyś ta Jaga chyba musi wyjazd wygrać
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jutro remis nie jest dramatem, będziemy mogli sobie pozwolić na jakiś remisik w Gdańsku czy z Koroną. Porażka tak - moim zdaniem jeśli Lech wygra to mistrza nie zdobędziemy.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|