The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pysio
Banita

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2012, 12:18
ja bym sobie kupił taką jedną akcje za te 411 zł.. miałbym większe fory u szefa i mógłbym go szantażować, gdyby nie chciał mi dać corocznej podwyżki
Ostatnio edytowane przez pysio : 18.04.2012 o godz. 12:23.
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 18.04.2012, 12:40
Krav napisał(a):Wyświetl post
Póki co to jest do kupienia pakiet akcji żydowskiego klubu sportowego ----> http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...bice,id,t.html . Szkoda że mniejszościowy pakiet bo i tak kupujący nie będzie miał realnego wpływu na zarządzanie, ale tak sobie pomyślałem że śmiesznie by było jakbyśmy się złożyli na ten pakiet, delegowali kogoś od nas do RN i lobbować na rzecz zamiany stadionu np na burdel, albo meczet
Gdyby to ode mnie zależało wynająłbym ten burdel świadkom Jehowy.

(Krav, przed derbami U Wiślaków będzie czekać na Ciebie wygrane piwo.)
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 18.04.2012, 14:44
Uwaga bo mocne....

"Kto jest winien niedzielnej zadymie na Wielkich Derbach Śląska? Kibice mają swoją teorię spiskową: to wszystko przez Cracovię. O co chodzi? Czytajcie dalej.
Ciągle zastanawiamy się, dlaczego kibice Ruchu wywołali zadymę na własnym stadionie, przez co klub mogą spotkać bardzo surowe kary. Wśród kibiców Niebieskich pojawiła się teoria spiskowa, sugerująca, że akcja miała na celu... ratowanie przed spadkiem z ekstraklasy drużyny Cracovii!

Według tej teorii, ktoś z Krakowa miał przekupić grupę kibiców Ruchu, którzy zrobili rozróbę, w wyniku której Niebiescy nie dostaną licencji na nowy sezon.Przypomnijmy, że Ruch zgłosił we wniosku licencyjnym tylko obiekt przy ul. Cichej, więc jeśli zostanie zamknięty, klub nie będzie miał gdzie grać w ekstraklasie. Nie otrzyma licencji więc nie zagra w lidze, a puste miejsce uratuje Cracovię. Na portalu naszemiasto.pl internauci dzielą się taką oto wiedzą (pisownia oryginalna):
"Na batorym się mówi że po 1000 zeta dostali za tą zadyma ponoć było też paru chłopaków z krakowa ponoć to kraków kupił te race. Już po naszym Ruchu (. Podpisane: "chorzów Batory".

"no całe miasto mówi że cęść psycho sprzedała się za kase z krakowa" - dodaje "mikołów".

"tez słyszałem że pieniądze na zadyme poszły z krakowa całe osiedle o tym mówi że ruch licencji za stadion nie dostanie i spadnie a cracovia zostanie ciekawe ile im dali?" - pyta się "emst".

Ile jest prawdy w tej teorii spiskowej? Oczywiście nikt nie jest w stanie jej zweryfikować. Co o tym myślicie? Czy kibice Ruchu i Górnika próbują na siłę szukać winnych wielkiego wstydu w czasie śląskich derbów poza granicami województwa? "

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.04.2012, 16:04
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Czy kibice Ruchu i Górnika próbują na siłę szukać winnych wielkiego wstydu w czasie śląskich derbów poza granicami województwa? "

W The Sun pisali o tym bo mnie w robocie o to podpytywali czy to dobre kluby i czy w tym miescie beda kibice na Euro tak wiec sprawa jest powazniejsza.

A jak by to byla prawda to juz kur.a nie mam pytan, mozna kupic wszystkich nawet fanatykow ktorzy maja klub i barwy ponad wszystko tylko nie kase
,
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 18.04.2012, 16:15
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Daleko mi do użalania się nad krzywdą Amiki, ale o co tu właściwie chodzi? Podobno najbezpieczniejszy stadion w kraju, a oni się boją wpuścić gości? To jest jawne skur...
Odpowiedz cytując
kozi
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 18.04.2012, 16:34
Czytałem dziś na jakimś portalu już nie pamiętam jakim, że to podobno przez marsz w obronie TV ojca R. na czele ma być sam "prezes Jarek K." i dlatego odwołali przyjazd kuchenek. Swoją drogą jak przez protest władze boją się wpuścić gości na stadion to strach pomyśleć co będzie w czasie Euro...
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 18.04.2012, 16:34
Ciacho debeściak jesteś. Nie wiesz, że to Walter zabronił wpuścić pyrki, bo on nie lubi frytek, ani ziemniaków?
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 18.04.2012, 16:36
O to, że szefem policji w Warszawie został gościu, który ostatnio zamknął z pół młyna Korony Kielce i skończył tam kibicowanie.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 18.04.2012, 16:44
0 22 napisał(a):Wyświetl post
O to, że szefem policji w Warszawie został gościu, który ostatnio zamknął z pół młyna Korony Kielce i skończył tam kibicowanie.
A czyli taki współczesny Gruba. Ten w nagrodę za pacyfikację kopalni "Wujek" został komendantem wojewódzkim MO w Krakowie (gdzie nie mogli sobie poradzić z Nową Hutą).
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 18.04.2012, 17:08
Nie lubię takich porównać, bo dla mnie jednak to dzisiejsze to wciąż zabawa w porównaniu z tamtym, ale faktycznie coś w tym jest.

Tylko, że na nas tradycyjnie połamią sobie zęby.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 18.04.2012, 17:36
Tymczasem władze Amici na czele z Prezesem są oburzone decyzją wojewody mazowieckiego Jacka Kozłowskiego. Nie rozumieją decyzji o niewpuszczeniu kibiców gości na stadion Legii. Nie przestraszyli się i zamierzają pojawić się w sobotę pod stadionem - jak ich nie znoszę to inicjatywie trzeba przyklasnąć, niech tam roz....... jakiś zrobią najlepiej, wespół z Legionistami na milicje to znów przez kilka dni będziemy mieli festiwal nienawiści ze strony mediów i swoistego Big Brother Zły Kibol TV.

A tak już btw - ten Kozłowski to jest chyba wyjątkowa menda.
Ostatnio edytowane przez Krav : 18.04.2012 o godz. 17:42.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 18.04.2012, 17:55
A co do Lecha to po sezonie ich trenerem ma zostac Adam Nawałka
Odpowiedz cytując
bofff
Member

Od: 10.2007

Stary 18.04.2012, 19:27
Straszna laurka, ale pokazuje co może zdziałać sensowna akademia piłkarska
http://legia.net/wiadomosci,46506-ko...e_mlodosc.html
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 18.04.2012, 19:30
A tak już btw - ten Kozłowski to jest chyba wyjątkowa menda.
Nie, Kozłowski jest zwykłym pionkiem, wojewodą mazowieckim, który jako wojewoda jest prawą ręką premiera w terenie. Nie ma prawa nawet pierdnąć jeśli nie zadecydują o tym jego zwierzchnicy z partii rządzącej czyli PO.
PO nie życzyła sobie ostatnio Superpucharu i wiemy jak się to skończyło.

P.S. Naprawdę wierzysz, że amikowcy dojadą pociągiem do Warszawy ? Jeśli tak to naprawdę jesteś naiwny. Pociag nie wjedzie nawet na peron w Poznaniu.
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 18.04.2012, 19:39
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Nie, Kozłowski jest zwykłym pionkiem, wojewodą mazowieckim, który jako wojewoda jest prawą ręką premiera w terenie. Nie ma prawa nawet pierdnąć jeśli nie zadecydują o tym jego zwierzchnicy z partii rządzącej czyli PO.
Tak tak, wszystko to wina Tuska! A Jarosław Kaczyński byłby zbawieniem!

Podziwiam ludzi za takie pierdzielenie od rzeczy..
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.04.2012, 19:46
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
A co do Lecha to po sezonie ich trenerem ma zostac Adam Nawałka
ta sama gazeta miesiąc temu pisała że trenerem Lecha od nowego sezonu będzie Goncharenko z BATE.
Myśle że jednak w Poznaniu posatwią na Rumaka,ostatnio całkiem dobrze mu idzie, mimo iż Nawałka to moim skromnym zdaniem chyba obok Skorzy,Fornalika najlepszy trener w Polsce.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 18.04.2012 o godz. 19:50.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 18.04.2012, 19:46
Cytat:
Tak tak, wszystko to wina Tuska! A Jarosław Kaczyński byłby zbawieniem!

Podziwiam ludzi za takie pierdzielenie od rzeczy..
spier... trollu!
Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 18.04.2012 o godz. 19:47.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 18.04.2012, 20:19
AYALA napisał(a):Wyświetl post
ta sama gazeta miesiąc temu pisała że trenerem Lecha od nowego sezonu będzie Goncharenko z BATE.
Myśle że jednak w Poznaniu posatwią na Rumaka,ostatnio całkiem dobrze mu idzie, mimo iż Nawałka to moim skromnym zdaniem chyba obok Skorzy,Fornalika najlepszy trener w Polsce.
Mam nadzieję że ten obok tamtych najlepszy trener w Polsce, już nigdy nie dostanie w swe ręce Wisły. Juz raz był, pokazał. Chyba ze mocno ewoluował i teraz jest prawdziwym trenerem. Wyniki z Górnikiem mnie nie przekonują.
Zaraz ktoś w ramach oszczędności wyskoczy z Motyką.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 18.04.2012, 20:23
spier... trollu!
jak do mnie piszesz to zdejmij kaptur.. nie pada..

ps. koleś jawnie mnie obraża, ostrzeżenie od moderatorów się należy.

edit: uwagi do moderatorów w odpowiednim dziale, proszę
Ostatnio edytowane przez FraMat : 18.04.2012 o godz. 21:07.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Stary 18.04.2012, 20:24

P.S. Naprawdę wierzysz, że amikowcy dojadą pociągiem do Warszawy ? Jeśli tak to naprawdę jesteś naiwny. Pociag nie wjedzie nawet na peron w Poznaniu.

co do pierwszego absolutnie masz racje....Co do PS. - to się okaże już w sobote. Acz niemożliwym bym tego nie nazwał.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.04.2012, 21:14
gigant napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję że ten obok tamtych najlepszy trener w Polsce, już nigdy nie dostanie w swe ręce Wisły. Juz raz był, pokazał. Chyba ze mocno ewoluował i teraz jest prawdziwym trenerem. Wyniki z Górnikiem mnie nie przekonują.
Nawałka był w Wiśle trzy razy.Owszem pamiętam jego osattnią przygode w 2007 roku zakończoną jego dymisją.Myśle jednak że sporo skorzystał na współpracy z Benahkerem.W GKS-ie Katowice i Górniku spisywał sie b.dpobrze,osiągając wyniki poza stan
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 18.04.2012, 22:11
gigant napisał(a):Wyświetl post
Cheba na słońce. Chociaż my chyba wciąż to robimy.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 19.04.2012, 19:05
No to widzę, że ktoś chce, aby sobotnie popołudnie było pełne wrażeń. Znowu ten Małek...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.04.2012, 19:12
sędziów w Polsce za dużo nie mamy: jak nie Borski to Małek, jak nie Gil to Siejewicz.Dużego wyboru nie ma
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 19.04.2012, 19:25
FraMat, ostatni mecz, który sędziował Małek pomiędzy Legią a Lechem skończył się zabawnym filmikiem ze Skorżą w roli głównej.

W każdym razie wyznaczanie Małka do tego spotkania jest cokolwiek kontrowersyjne. Właściwie to w ogóle wyznaczanie Małka do jakichkolwiek spotkań jest kontrowersyjne, ale w tym przypadku to zakrawa już o prowokację.

Z innej bajki: Amica przekupiła komisję ligi żeby wyznaczyła do spotkania Małka, to dla odmiany Legia dała w łapę komisji ligi, żeby nie było kartki i wykluczenia dla Kuciaka. Przy czym, żarty żartami, akurat decyzja zupełnie słuszna - i to bynajmniej nie dla tego, że faulu nie było.
Legionista
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 20.04.2012, 08:03
czyzby to? http://www.youtube.com/watch?v=ynXZueYwjEw
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Stary 20.04.2012, 10:29
A jednak Legia - Amica z kibicami gości, wojewoda zmienił swoją decyzję po rozpatrzeniu protestów zarządu i stowarzyszenia. I co Gwiaździsty, dalej taki pewien jesteś, że nawet z peronu nie wyjadą ?

EDIT: Saklak, a to to już jak to mówią "życie"
Ostatnio edytowane przez Krav : 20.04.2012 o godz. 10:49.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 20.04.2012, 10:33
A jednak Legia - Amica z kibicami gości, wojewoda zmienił swoją decyzję po rozpatrzeniu protestów zarządu i stowarzyszenia. I co Gwiaździsty, dalej taki pewien jesteś, że nawet z peronu nie wyjadą ?
Utkna gdzies wpolu bo sie semafor zatnie i komisja bedzie musiala przyjechac 5h minimum
,
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 20.04.2012, 11:31
Powstaje nowa zgoda Poinformował, że w czwartek do Komendy Stołecznej Policji wpłynęła korespondencja prezesa zarządu Legii dotycząca deklaracji stowarzyszenia kibiców tego (SKLW) oraz poznańskiego klubu ("Wiara Lecha"), w której zagwarantowali oni rozegranie meczu z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa i w jak najlepszej atmosferze sportowej.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 20.04.2012, 11:39
Zgoda Chcemy tych kuchenek na trybunach bo raz ze pilka nozna dla kibicow, dwa ze pocisnac tworowi z Wronek trzeba zawsze kiedy jest ku temu okazja

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów